||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
سلام آقا عطای مهربان
میخوام هارد اکسترنال یک ترا با قیمت 200 تا 250 هزار بخرم.
چه پیشنهادی دارین؟
سلام آقا عطای مهربان
میخوام هارد اکسترنال یک ترا با قیمت 200 تا 250 هزار بخرم.
چه پیشنهادی دارین؟
سلام .
پیشنهاد من WD my passport ultra هست و حتماً یه کیف مناسب هم بخرید . یک ترابایت حدود 193 هزار تومن هست دوترابایت از بودجه ـتون بیشتر میشه و حدود 303 هزار تومن هست .
خخخخخخ منم توی نت سرچ کردم برای 2 ترا که به سایت زیر انتقال داده شدم الان که رفتم با دقت دیدم
بلی حق با شماست یه سوال 7200 دور با کش بالا تو چه مارکی میشه پیدا کرد منظورم 2 ترا 2.5 اینچی
هارد دیسک دو ترابایت 2.5 اینچی برای لپتاپ که 7200RPM هم باشه تا به حال ساخته نشده ولی یک ترابایت 7200 هست مثل HGST Travelstar 7K1000 .
اي بابا بهترين هارد 2 ترا موجود تو بازار ايران چي كه من ميتونم تهيه كنم ؟
با سلام خدمت استاد ata.
روی لپتاپ من این هارد دیسک بود : Western Digital Scorpio Blue - 750GB WD7500BPVT
این هارد وسترن-دیجیتال 750 گیگابایتی خراب شده است و فقط توسط بایوس شناسایی میشود ولی توسط ویندوز قابل شناسایی نیست و توسط CD بوتیبل هیچ نرمافزار فرمت و پارتیشن بندی هم قابل فرمت و پارتیشنبندی مجدد نیست.
راهنمایی میخواستم برای خرید یک هارد دیسک جدید 2.5 اینچی لپتاپی.
چه مدل و برندی بخرم حداکثر بودجه من 250 هزار تومن.
آیا میتوان با این بودجه از بازار داخل ایران هارد لپتاپی 2.5 اینچی با دور موتور 7200-RPM خرید.
لطفاً هارد دیسکی را معرفی کنید که در بازار ایران موجود باشد
ممنون.
Last edited by zelda64; 12-03-2016 at 00:17.
سلام
یه هارد اینترنال 6 یا 4 ترابایت میخوام بگیرم.وسترن دیجیتال آبی یا سیگیت دسکتاپ یا توشیبا. برای آرشیو فیلم میشه گفت استفاده اصلیمه. 4ترابایت قیمتش به گیگ بهتره نسبت به 6 ترابایت ولی مادربوردم یه جا بیشتر نداره.
پیشنهاد شما کدومه ؟
نرخ خرابی کدوم هاردها پایین تره ؟
با تشکر
عرض سلام و تشکر بابت راهنمایی کاربران
قصد تهیه هارد اینترنال 2 ترابایتی به عنوان هارد دوم جهت آرشیو و دسترسی مستمر به اطلاعات (بیشتر مولتی مدیا) را دارم (هارد اول وسترن بلک 1tb)
بین دو سری وسترن blue و red edition 5400rpm مردد هستم
یکی از دوستان هم برای کاربرد مورد نظرم سری wd Purple و توشیباp300 را پیشنهاد کرد
اولویت روی پایداری و ماندگاری بالا و امنیت دیسک است
و در مرحله بعد سرعت بالا و نویز کم
به نظرم هارد wd red به دلیل قابلیت های امنیتی و پایداری خوب در برابر لرزش و تکان و نوسان برق مورد مناسبی است.
- پیشنهاد شما برای موارد ذکر شده کدام هارد دیسک است؟
- می توان از سری wd red در سیستم های خانگی و آرشیو استفاده کرد؟
- و اینکه نظرتون در مورد هارد های جدید توشیبا و wd Purple چیه؟
با سپاس
با سلام .
تفاوت قیمت بین Red و Blue دوترابایت حدود 100 هزار تومن هست و اگر تفاوت قیمت برای شما مهم نیست ترجیحاً WD Red رو انتخاب کنید .- پیشنهاد شما برای موارد ذکر شده کدام هارد دیسک است؟
مشکلی نداره و میتونید استفاده کنید . قبل از اینکه WD Red به بازار عرضه بشه وسترن دیجیتال برای NAS های ارزانقیمت خودش از WD Green استفاده میکرد و برای مدلهای گرانقیمت تر از WD RE استفاده میکرد .- می توان از سری wd red در سیستم های خانگی و آرشیو استفاده کرد؟
WD Purple در واقع میشه گفت همان WD Red هست اما در Firmware تغییرات و بهینه سازیهایی انجام شده که مناسب برای ضبط ویدئوهای دوربینهای نظارتی میکنه و بهتر هست برای سیستمهای عادی استفاده نشه .- و اینکه نظرتون در مورد هارد های جدید توشیبا و wd Purple چیه؟
بهترين هارد 2 ترا موجود تو بازار ايران چي كه من ميتونم تهيه كنم ؟ لب تابي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)