تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 232 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام .

یه چیزایی یاد دارم ... بهت میگم شاید به کارت بیاد ......

در مورد سوال دوم : شما باید وارد مسیر تنظیمات بشین ( Setting ) بعد وارد قسمت Application maneger و سپس وارد سربرگ ALl ... حالا از این قسمت نرم افزار go pro رو پیدا کن و روش لمس کن ... در این صفحه در قسمت پایین clear defaults رو بزن .... حالا دیگه این نرم افزار از حالت دیفالت خارج شده و بخوای اس ام اس بزنی ازت میپرسه که از کدوم میخوای استفاده کنی ...

تا اون جایی که من میدونم درمورد سوال سوم : اینکه وقتی کسی بهتون زنگ میزنه یه گزینه answer میاد و یکیش هم reject .......
    در مورد ارسال سریع اس ام اس : وقتی که کسی با شما تماس میگیره پایین صفحه یه فلش میاد ... اونو به سمت بالا بکش یه لیست باز میشه که توش اس ام اس آماده نوشته ... اونو انتخاب کن که reject همراه با اس ام اس بشه ....

سوال اول رو هم دقیق نمیدونم .
    مرسی دوست عزیز در مورد سوال سوم مشکل اینجاست که دیگه فلشه وجود نداره و حذف شده .
    سوال اول منظورم اینهاگر در حین بازی یا اینترنت موبایلم رو قفل کردم بعد از باز کردن دوباره همون صفحه بازی برای ادامه کار بیاد نه اینکه صفحه اصلی بیاد . البته نگه داشتن چند ثانیه ای دکمه هوم می توان دوباره بازی نیمه کاره رو ادامه داد

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

مرسی دوست عزیز در مورد سوال سوم مشکل اینجاست که دیگه فلشه وجود نداره و حذف شده .
    سوال اول منظورم اینهاگر در حین بازی یا اینترنت موبایلم رو قفل کردم بعد از باز کردن دوباره همون صفحه بازی برای ادامه کار بیاد نه اینکه صفحه اصلی بیاد . البته نگه داشتن چند ثانیه ای دکمه هوم می توان دوباره بازی نیمه کاره رو ادامه داد
    نمیدونم والا باید باشه اون فلش ......

حالا منتظر باش تا دوستان که بیشتر اطلاع دارم بیان و راهنمایی کنن .

3. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نمیدونم والا باید باشه اون فلش ......
    حالا منتظر باش تا دوستان که بیشتر اطلاع دارم بیان و راهنمایی کنن .
    من هم توی گوشیم اون فلش رو دارم . دوستمون احتمالا برنامه لانچری نصب کرده که این از بازمونده های اون هست . وگرنه توی گوشی من که هست . شما phone رو باز کن بعد توی call settings ببین set reject messages و call rejection در چه حاله ؟

5. 2 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید دکمه هومت به یه مشکلی خورده که اینجوری شده و هربار میزنی 2 بار میگیره...
    شما رام عوض کردی؟ چجوری آپدیت کردی؟
    اودین یا آپدیت OTA ؟

7. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همگی
    سال نو مبارک
    حدود 2 ماه پیش من یه اس 3 خریدم.تا الان فقط با هندزفری باهاش اهنگ گوش میکردم .دیروز اومدم اهنگ گوش کنم هندزفری باهام نبود با اسپیکر اهنگ گذاشتم رو اخرین درجه صدا.احساس میکنم صداشو که میذارم رو اخرین حد، خیلی خیلی خیلی کم ویز ویز میکنه. میخواستم بپرسم دوستانی که s3 دارن مال اونا هم رو اخرین حد صدا که میذارن خیلی کم ویز ویز میکنه یا مشکل فقط مال منه؟؟؟یه خورده نگران شدم
    الان یه 6220 مال 4 سال پیش هست بیچاره صداشم تا اخر کنی تو صداش مشکلی ایجاد نمیشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شاید دکمه هومت به یه مشکلی خورده که اینجوری شده و هربار میزنی 2 بار میگیره...
    شما رام عوض کردی؟ چجوری آپدیت کردی؟
    اودین یا آپدیت OTA ؟
    سلام دوست عزیز من از طریق خود گوشی قسمت بروزرسانی یک آپدیت 50 مگا و چند هفته بعد حدودا 300 مگابایتی دانلود کردم و بطور اتوماتیک خودشو آپدیت کرد. با اودبن ابن کارو نکردم

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هم توی گوشیم اون فلش رو دارم . دوستمون احتمالا برنامه لانچری نصب کرده که این از بازمونده های اون هست . وگرنه توی گوشی من که هست . شما phone رو باز کن بعد توی call settings ببین set reject messages و call rejection در چه حاله ؟
    این قسمت رو هرنوع تغییری که اعمال کردم نتیجه ای نداشت دوست عزیز

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز من از طریق خود گوشی قسمت بروزرسانی یک آپدیت 50 مگا و چند هفته بعد حدودا 300 مگابایتی دانلود کردم و بطور اتوماتیک خودشو آپدیت کرد. با اودبن ابن کارو نکردم
    خب دیگه مشکل از همینجا ناشی میشه
    شما فرضا یه سری برنامه نصب داری که الان آپدیت کردی مشکل ایجاد کردن و...
    شما یه ذره وقت بذاری بری آموزشها رو بخونی و خودت رام دانلود کنی
    و با اودین فلش بزنی مشکلاتت به احتمال بالای 90% حل میشه

12. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان برای غیر فعال کردن صدای شاتر دوربین در گلکسی s3 یک راه ساده هست : گوشی رو بذارید روی حالت بیصدا . دیگه صدایی از شاتر شنیده نمیشه .
    ( چون خودم یه کم گشتم تا راه حلش رو پیدا کنم حدس زدم این نکته رو بگم تا اگه کسی خبر نداره مطلع بشه )

14. این کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arsecid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

فعلا که همه چیزو بستن راهی نداره به جز س ا ک س
    آقا این س ا ک س چی هستش؟ میشه دانلودش کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •