سلام
چرا سرعت من تو speedtest 362 کیلوبایت هست ولی با سرعت بیش از 60 کیلو نمیتونم دانلود کنم
چون با سرور تهران تست گرفتی با سرور خارجی تست کن نتیجه بهتری می گیری البته این 60 سرعت تک لینک شماست چنتا لینک هم زمان بزارید به اون سرعت می رسید
ممنون از جوابت ولی مگر سرعت توی speedtest اونی نیست که باید من موقع دانلود داشته باشم الان دارم فایل دانلود میکنم با IDM با سرعت 60 ولی سرعتم اینه:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
البته یه برنامه دارم که سرعت رو نشون میده موقع باز کردن صفحات سرعت تا 400 هم میره سرعت سرویس من 128 هست
باید چنتا لینک همزمان بزاری برا دانلود تا مجموع سرعت لینک ها بشه 400
خوب رکور دانلود خودمو دوباره جابجا کردم دیشب 4 گیگ بیشتر دانلود شد هنوز جای کار داره نیم ساعت اخر باز لینک کم ائردم وگرنه 3 گیگ دیگه باید دانلود می کرد
دیشب سرعت خوب بود تک لینک 70 تا سرعت می داد
ممنون ولی یه اتفاقی الان افتاد که گیج تر شدم دارم از سایت من و تو دانلود میکنم سرعت بین 600-700 هست!!!!!!!!
بعدش وقتی از vpn استفاده میکنم سرعت از 60 میشه 150 چرا؟؟؟؟؟
Last edited by masoud2004007; 02-11-2012 at 09:15.
والا من هرچی جوابتو می دم شما اصلا دقت نمی کنی دوبار الان دلیل سرعت 60 بودنو بهت گفتن و اینم گفتم که حتما باید چنتا لینک بزاری که به حداکثر سرعت برسی تک لینک تو مخابرات سرعت به حد اکثر نمیرسه
شما یه لطف کن برو تو مودمت ببین downstream رو چند بستن احتمالا شما هم دارای اینترنت 16 مگ باشین
با سلام امروز یک اتفاق جالب افتاده،سرعت من با سرور خارجی بیشتر شده:
![]()
دوستان یه چیز جالب مودمو ریست کردم downstream شدش 16995 بعد دیدم کلا اینترنتم سکته زده هیچ داده ای رو ردو بدل نمیکنه باز مودمو ریست کردم شد 15640 دیدم سرعت عالی شده و به راحتی پیج باز می کنه خلاصه چند بار اینکارو کردم دیدم از 16045 به بالاتر اصلا اطلاعات رو ردو بدل نمیکنه فکر کنم کلا ظرفیت این کابل های مخابرات اونقدر نیست که این سرعت رو بکشه یا مشکل از خود روترهای مخابراته خلاصه دم و دستگاهای اینا تا یه جایی تحمل می کنه بعدش هنگ می کنن بیچاره ها می گن بستر برا دادن اینترنت پرسرعت فراهم نیست راست می گن فکر کن اگه به همه این سرعت رو بدن یا کابلا ذوب میشه یا روترهای مخابرات دود ازش بلند میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)