تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 468 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پس کسپر حق داشته که اونرو تراست شناخته. اگر امضا بدون گواهینامه باشه قاعدتا نباید تراستش کنه.
    دوست عزیز منظور من بیش از هز چیز درباره "میزان اعتبار" این گواهینامه ها و امضاهاست و نه صرفا "داشتن" اونها
    به عنوان نمونه همین شرکت globalsign چه تضمینی در برابر گواهینامه هاش وجود داره
    پی نوشت :
    ضمنا یک گاف نسبتا بزرگ در کسپر وجود داره بر این اساس که صرفا اپلیکیشنهای دارای امضا و گواهینامه رو "بدون توجه به تاریخ انقضای گواهینامه" در لیست trust میگذاره !
    الان چک کردم و دیدم که گواهیناامه بعضی از نرم افزارهای فهرست trust سالهاست که expire َشده !
    Last edited by zigma94; 19-12-2012 at 03:30.

2. این کاربر از zigma94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز منظور من بیش از هز چیز درباره "میزان اعتبار" این گواهینامه ها و امضاهاست و نه صرفا "داشتن" اونها
    ببینید اینکه ویندوز این گواهینامه رو معتبر میشماره یعنی اینکه واقعا معتبره. من هم برای خودم میتونم امضای دیجیتال داشته باشم و برای ابراز هویت دیجیتالیم ازش استفاده کنم ولی فقط در این سطح قابل قبوله و در سطح کلان این امضا تایید شده نیست بر اساس استانداردهای تعیین شده. برای اینکار شما باید از شرکتهایی مثل وریساین گواهینامه معتبر برای اثبات هویت حقوقی مجازی خودتون یا شرکتتون دریافت کنید.
    برای اطلاعات کاملتر و درک بهتر مسئله و درک کلیدهای عمومی و خصوصی, در اینترنت مقاله های زیادی وجود داره.
    ببخشید فردا بحث رو ادامه میدم
    Last edited by P‌C; 19-12-2012 at 03:38.

4. این کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببینید اینکه ویندوز این گواهینامه رو معتبر میشماره یعنی اینکه واقعا معتبره. من هم برای خودم میتونم امضای دیجیتال داشته باشم و برای ابراز هویت دیجیتالیم ازش استفاده کنم ولی فقط در این سطح قابل قبوله و در سطح کلان این امضا تایید شده نیست بر اساس استانداردهای تعیین شده. برای اینکار شما باید از شرکتهایی مثل وریساین گواهینامه معتبر برای اثبات هویت حقوقی مجازی خودتون یا شرکتتون دریافت کنید.
    برای اطلاعات کاملتر و درک بهتر مسئله و درک کلیدهای عمومی و خصوصی, در اینترنت مقاله های زیادی وجود داره.
    ببخشید فردا بحث رو ادامه میدم
    یعنی در واقع میشه با اطمینان قاطع گفت که نرم افزاری که امضا و گواهینامه داره یقینا حتی یک اپسیلون شیشه خورده هم در بطنش نیست ؟
    ببینید به عنوان نمونه یکی از دوستان من ژمانی از یک player استفاده می کرد که ظاهرا دارای امضای دیجیتال بود اما بعدا تقریبا برام قطعی شد که اقدام به جاسوسی خفیف و خیلی خزنده میکنه و فهرست آهنگهایی که پخش شده رو به منابع مشخصی ارسال میکنه (از قبیلiTunes) البته لازم به ذکر این داستان تقریبا مربوط به عهد گوشتکوب شاه میشه (فکر میکنم سال 2000 یا 2001)
    حالا این مثالی که من زدم چندان بلای خانمانسوزی نیست اما میخوام بدونم که در حال حاضر وضعیت اعتبار گواهینامه ها و امضاهای صادر شده طوری هست که خیال فرد از بابت این گونه شامورتی بازی ها راحت باشه یا خیر
    شب شما خوش
    Last edited by zigma94; 19-12-2012 at 04:04.

6. این کاربر از zigma94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یعنی در واقع میشه با اطمینان قاطع گفت که نرم افزاری که امضا و گواهینامه داره یقینا حتی یک اپسیلون شیشه خورده هم در بطنش نیست ؟
    ببینید به عنوان نمونه یکی از دوستان من ژمانی از یک player استفاده می کرد که ظاهرا دارای امضای دیجیتال بود اما بعدا تقریبا برام قطعی شد که اقدام به جاسوسی خفیف و خیلی خزنده میکنه و فهرست آهنگهایی که پخش شده رو به منابع مشخصی ارسال میکنه (از قبیلiTunes) البته لازم به ذکر این داستان تقریبا مربوط به عهد گوشتکوب شاه میشه (فکر میکنم سال 2000 یا 2001)
    حالا این مثالی که من زدم چندان بلای خانمانسوزی نیست اما میخوام بدونم که در حال حاضر وضعیت اعتبار گواهینامه ها و امضاهای صادر شده طوری هست که خیال فرد از بابت این گونه شامورتی بازی ها راحت باشه یا خیر
    با این اوصاف بر میگردیم به همون پست اولی که ارسال کردم در مورد امنیت امضای دیجیتال و گواهینامه ها. مورد مثل هـک شدن گواهی دیجیتال یک شرکت صادر کننده گواهینامه رو هم براتون مثال زدم. هیچ غیر ممکنی در دنیای امنیت کامپیوتر وجود نداره ولی فرق هست بین تعریف امنیت برای یک کاربر خانگی در ایران و یک شرکت دولتی یا بانک در ایالات متحده آمریکا

8. 3 کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

دوست عزیز گمان نمیکنم کسپرسکی اینقدر کودن باشه که هر نرم افزار یا شبه نرم افزاری که تنها با پرداخت 20 دلار از جیب مبارک(و بدون گذر ار هیچ گونه پروسه دیگری) اقدام به اخذ امضای دیجیتال کرده باشه رو توی فهرست سفید و آزاد خودش قرار بده
    کودن چه کلمه باحالی بود دوست گل دمت گرم آخه خداییش بعضی موقع ها بعضی سوییت ها لایق این کلمه میشند

آخه دوست گل طرف بیاد نرم افزار مخرب را برای سایتی ارسال کنه که زیر نظر یه غول امنیتی هست بعد شرکته به همین راحتی بهش تاییده بده عزیز ؟؟؟!!!!!

20 دلار بخاطر هزینه های این گواهینامه هست ضمنا مراحل را شما میتونید توی خود همون سایت دنبال کنید و حتی برای ما هم بگید ؛ که افزایش اطلاعات ناقص بنده و سایر دوستان بشه چون من مطلب بدرد بخوری پیدا نکردم توی نت

ضمنا اون شرکت های پر از متخصص امنیت که هزاران برابر ما اطلاعات دارند و آگاه هستند این گزینه را برای زیبایی نگذاشتند و سیر تا پیاز این مسئله را بررسی کردند و گزینه را اضافه کرده اند پس مطمئن هست در 99% مواقع

موفق باشید

10. این کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

حد اقلش اینه که اگه جعل امضای دیجیتال راحت بود الان خیلی از مخربها با همین جعل امضای محصولات معروف دنیای کامپیوتر و اینترنت رو به گند کشیده بودن.اون کاری هم که بعضی از شرکتها میکنن برای تعیین سلیقه مشتریهاشون و یا اشکالات و باگهای برنامه شون هست ولی در کل توی آپدیت و تقاضای اتصال یه نرم افزار به نت نمیشه گفت چه اطلاعاتی از سیستم فرستاده میشه اما میشه با فایروال اونها رو کنترل کرد.اما میشه مطمئن بود محصولات معروف امضادار ازین اطلاعات بطور عمومی و مشخص نمیتونن و اجازه ندارن استفاده کنن.اون غرامت ملیونی هم که شما میگید بحث من توی ممالک قانونمنده.وقتی رایت یک فیلم بدون کپی رایت حتی برای استفاده شخصی تا حد اکثر 250000 دلار میتونه غرامت داشته باشه اونم با تعقیب از سوی پلیس فدرال آمریکا پس جعل امضای شرکتی مثلا مثل ادوب ببین چه خساراتی به چند هزار و چند ملیون کاربر میتونه بزنه و ادعای غرامت فکر کنم بالا باشه......
    Last edited by aylar6888; 20-12-2012 at 03:39.

12. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ممنون از شما ببخشید برای بلوک کردن پروسه های مذکور دقیقا باید این مسیر رفته شود؟

/Filters/internet/firewal

forbid

و در کدام قسمت از کسپر بسته شدن پروسه مربوط رو نشون میده ؟

چون اگر مسیر رو درست گفته باشم تو نت ورک مانیتور هیچ پورتی از پروسه های مربوط بسته نشده بود ؟

ممنون
    سلام
    آره برای بلوک کردن باید به همون مسیری که گفتی بری
    برای سئوال دومت هم اگه میخوای برنامه ایی رو بلوک کنی توی کسپر برو توی setting بعد قسمت firewall بعد از اونجا setting رو بزن بعد برنامه یا پوشه ایی رو که میخوای بلوک کتی روش کلیک راست کن و application rule رو بزن.یه پنجره باز میشه توی اون پنجره برو قسمت network rules بعد روی اون تیکهای سبز کلیک راست کن گزینه block رو بزن.با انجام اینکار دسترسی برنامه مورد نظر به نت قطع میشه.
    من خودم همینکارو کردم و توی قسمت نت ورک که گفتی مال منم نشون نمیده.ولی در کل برای بلوک کردن راه بالا رو بری کافیه

14. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ممنون مفید بود

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آخه دوست گل طرف بیاد نرم افزار مخرب را برای سایتی ارسال کنه که زیر نظر یه غول امنیتی هست بعد شرکته به همین راحتی بهش تاییده بده عزیز ؟؟؟!!!!!
    آخه دوست من دقیقا مسئله اینجاست که اگر فقط و فقط یک مرجع کاملا پدر دار و به قول شما "یک غول امنیتی" مسئول دادن این امضاها و تائیدیه ها بود از نظر من مسئله تقریبا منتفی بود
    اما حکایت اینجاست که با وجود اوناع و اقسام شرکتهای رنگارنگ تخصیص دهنده امضا و گواینامه در سطح جهان، ظاهرا هر مش حسنی میتونه یه دونه از این شرکتها تاسیس کنه و زرت و زورت گواهینامه صادره کنه
    مثلا شما فرض کن 4 نفر کلاه سیاه دور هم جمع بشن یه شرکت بزنن بعدا هی فرت و فرت به تولیدات مشعشع خودشون امضا و گواهینامه بدن و آخر سر هم که نهایتا گند کار دراومد و ملت به خاک سیاه نشستن اعلام کنن تصادفا اشتباه لپی پیش اومده در اعطای گواهینامه ها و عذر می خواهیم و در پایان هم حداکثر اتفاقی که می افته تعطیلی شرکت دو زاری حضرات خواهد بود

ضمنا اون شرکت های پر از متخصص امنیت که هزاران برابر ما اطلاعات دارند و آگاه هستند این گزینه را برای زیبایی نگذاشتند و سیر تا پیاز این مسئله را بررسی کردند و گزینه را اضافه کرده اند پس مطمئن هست در 99% مواقع
    تمام بحث ما هم بر این مبناست که اون گزینه آیا از روی کودنیت گذاشته شده یا از روی عقلانیت
    Last edited by zigma94; 20-12-2012 at 05:26.

17. 3 کاربر از zigma94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با این اوصاف بر میگردیم به همون پست اولی که ارسال کردم در مورد امنیت امضای دیجیتال و گواهینامه ها. مورد مثل هـک شدن گواهی دیجیتال یک شرکت صادر کننده گواهینامه رو هم براتون مثال زدم. هیچ غیر ممکنی در دنیای امنیت کامپیوتر وجود نداره ولی فرق هست بین تعریف امنیت برای یک کاربر خانگی در ایران و یک شرکت دولتی یا بانک در ایالات متحده آمریکا
    دوست گرامی اون مثالی که شما بهش اشاره کردی در واقع یک واقعه در سطح کاملا وسیع و کلان بود که باعث شد چنین سر و صدایی بلند بشه اما مواردی نظیر جاسوسی خزنده به عنوان نمونه در پوشش عمل "آپدیت" در نرم افزارهای امضادار مسئله ایست که شاید هرگز افشا نشه یا احیانا سالها بعد صداش در بیاد
    Last edited by zigma94; 20-12-2012 at 05:51.

19. این کاربر از zigma94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •