تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 201 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    چند سوال داشتم با اجازه :

1-تفاوت قیمت سمند با موتور EF7 که هم موتورش قویتره و هم مصرفش کمتره (7.8 ترکیبی) با سمند LX معمولی چنده؟
    2-اساسا بین سمند ال ایکس با موتور EF7 و ال 90 کدوم بهتره؟ با توجه به اینکه ال 90 مصرفش ترکیبی 7 هستش و شنیدم فوق العاده بی سروصداست و البته قیمت ال90 بازار حدود 33 میلیون هستش----- با همه این توصیفات (قیمت و مصرف و ... ) شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    3-نظرتون درمورد 405 SLX چیه؟قیمتش هم کمتره حدود 23 میلیون
    4-آیا برای خرید خودرو تا دولت آینده صبرکنیم یا نه؟
    سلام

1- تفاوت موتور Xu7 (پژو) با ef7 بنزینی حدود 1 تومن و موتور ملی پایه گازسوز یک میلیون و 800 الی 900 تومان هستش.
    2- بنده خودم تندر نود داشتم و الان هم سورن Elx موتور ملی بنزینی دارم. حقیقتش اینه که موتور l90 موتور بسیار عالی و خوبی هستش. اما فقط موتور این ماشین خوبه بیه موارد چنگی به دل نمی زنه. (البته اونم مشکلاتی بعضی وقتها داره) تندر 90 بنده رو راضی نکرد برای همین دوباره رفتم سراغ موتور ملی. الان خیلی از ماشینم راضی هستم. هیچ مشکل موتوری و ... هم نداشتم. موتور ماشینم بسیار بی صدا و کم مصرف و نرم کار می کنه. به شخصه خیلی به ماشین فشار میارم ولی این موتور واقعا عالی هستش. اما l90 اینطور نبود. البته در دوره ای بخاطر مونتاژ سرسیلندر و واشر سرسیلندر هندی و اویل ماژول نا مرغوب روی ef7 مشکلات فراوانی برای اکثر این ماشینها ایجاد شد که الان با واسطه از بعضی کشورها دارن دوباره مدلهای آلمانی رو روی این موتور سوار می کنن.
    اصولا l90 رو خود شرکت رنو برای فرانسه تولید نمی کنه. این خودرو یک خودرو با کیفیت پایینه که تو کشورهای اروپای شرقی و آسیا تولید می شه. که البته تو کشور ما همین کیفیت پایین بهتر از خیلی از محصولات خودمون در اومده. ولی واقعا این ماشین هیچ جذابیت داخل کابین و خارج کابینی نداره (البته شاید این سلیقه ای باشه)
    - سورن موتور ملی بنده با l90 که داشتم هیچ تفاوتی از لحاظ مصرف سوخت (داخل و خارج شهر) و قدرت و شتاب و صدای موتور و نرمی کارکرد نداره.به شخصه نظرم اینه که شما بین این دو خودرو باید ببینید براتون اگه فقط موتور مهمه l90 بخرید. اگه نه امکانات بیشتر و راحتی بیشتر می خواید برید سمت سمند موتور ملی (البته باید پی ضعف مونتاژ کارگر ایرانی رو هم به تنتون بمالید)
    3- Slx اگه موتورش TU5 باشه عالی هستش. بعضی از تولیدات Slx با موتور XU7 تولید شدن که واقعا ارزش نداره.
    4- تغییر دولت تغییر اساسی روی قیمت خودرو نخواهد گذاشت. بنابر این اگه خودرو مورد علاقتون رو پیدا کردید همین الان خرید کنید.

یه نکته در گوشی:
    اصولا تجربه به بنده نشون داده شما باید ببینید با چه مدل ماشینی حال می کنید. و الا کیفیت تمامی خودروهای تولید داخل (تو یه رنج قیمت) تقریبا مثل هم هستن. این مهمه که کدوم خودرو رضایت شما رو جلب می کنه و شما از داشتنش خرسندید. ببینید با چه ماشینی می تونید ارتباط برقرار کنید. هیچ فرقی کیفیت و ... ماشینهای تولید داخل با هم ندارن. به نظرم برید پشت این سه تا خودرو بشنیند یه دور با هر کدومشون بزنید (البته سه خودرو سالم) ببینید با کدوم ارتباط بیشتری برقرار می کنید. و الا مشکلات و ... رو همه ماشینا دارن.

2. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

من خودم سمند ال ایکس EF7 رو ترجیح میدم هم از لحاظ ظاهر بیرون هم از لحاظ امکانات درون خودرو
    من خودم سوار ال 90 شدم ف موتور بی سرو صدایی داره به طوری که صدای موتور داخل ماشین نمیاد و اتاقش هم واقعا بی سر و صداست
    سمند ال ایکس هم اینجوری؟ بعد یه مدت لش نشه و اتاقش سر و صدا پیدا کنه؟ مهمترین فاکتور همینه برام

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من خودم سمند ال ایکس EF7 رو ترجیح میدم هم از لحاظ ظاهر بیرون هم از لحاظ امکانات درون خودرو
    من خودم سوار ال 90 شدم ف موتور بی سرو صدایی داره به طوری که صدای موتور داخل ماشین نمیاد و اتاقش هم واقعا بی سر و صداست
    سمند ال ایکس هم اینجوری؟ بعد یه مدت لش نشه و اتاقش سر و صدا پیدا کنه؟ مهمترین فاکتور همینه برام
    حقیقت اینه که کلا اتاق هم سمند هم l90 اگه مراقبت و صداگیری دائم نشه بعد یه مدت به صدا میوفته. سون بنده هم ذره ای صدا داخل ماشین نمیاد. حتی خیلی ها بهم گفتن وقتی از کنارشون رد می شم فکر می کنن ماشین خاموشه. اما مسئله مهم نگهداری موتور هستش که باعث می شه بعد یه مدت صدای موتور زیاد بشه یا نشه. دقت توی سرویس های مرتب و دقیق موتور، شمع و ... اصل، شیوه رانندگی، روغن موتور اصل و منطبق با موتور ماشین. بنزین سوپر اصل با اکتان مناسب و ... باعث می شه موتور همیشه کم صدا و پر قدرت کار کنه. اگه تو هر کدوم از این موارد دقت نشه اتفاقی که میوفته آسیب دراز مدت به موتور، سوپاپها، سر سیلندر و ... هستش که باعث افزایش صدای موتور و کاهش قدرت اون میشه.
    در مورد لش شدن هم بستگی به رانندگی شما داره. یه نکته بگم تمامی خودروهای تولید داخل و یا مونتاژ داخل شاسی مستطیل شکل دارن فقط دو خودرو در ایران هستند که شاسی A شکل دارن (تیانا و ماکسیما) خصوصیت شاسی مستطیلی اینه که لایی کشیدن ترمز و گاز دادن های شدید، رعایت نکردن عبور از سرعت گیر و دست انداز، عبور از جاده ها و خیابانهای با آسفالت درب داغون و دور زدن های با سرعت بالا باعث می شه ساشی ضعیف بشه. یعنی بعد از یه مدت هم به صدا بیوفته هم به قول معروف لش بشه.
    شما اگه می خواین ماشینی بخرید که این مشکلات رو نداشته باشه بالای 100 میلیون باید هزینه کنید.
    هر ماشینی مشکلات خاص خودشو داره به نظرم باید ببنید با مشکلات کدوم ماشین می تونید کنار بیایید.

5. 3 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

شما مطمئنید مصرف بنزین هردو برابره؟
    ال 90 به مصرف پایین معروفه
    تو سایت مصرف ترکیبی سمند EF7 رو زده 7.8 درحالیکه ال90 ترکیبی 6.9
    و سوال آخر : شما سمند EF7 بنزینی رو پیششنهاد میکنید یا پایه گازسوز رو ؟
    Last edited by M A S 0 U D; 01-06-2013 at 23:08.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما مطمئنید مصرف بنزین هردو برابره؟
    ال 90 به مصرف پایین معروفه
    تو سایت مصرف ترکیبی سمند EF7 رو زده 7.8 درحالیکه ال90 ترکیبی 6.9
    و سوال آخر : شما سمند EF7 بنزینی رو پیششنهاد میکنید یا پایه گازسوز رو ؟
    بله می دونم. اما بنده تجربمو گفتم. تفاوتی حس نکردم. البته همیشه روی نوع و محلی که بنزین می زنم دقت زیادی می کنم.
    به شخصه بنزینی رو پیشنهاد می کنم.مصرف کمتر به علت سبک تر بودن ماشین، شتاب بیشتر به علت سیمی بودن پدال گاز، استهلاک و خرابی کمتر موتور به علت اینکه اصولا سوخت گاز بقول معرف اسیدی هستش (دمای احتراق بالاتری داره نسبت به بنزین) دلایل بنده برای انتخاب موتور ملی بنزینی هستش.

8. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام به همه دوستان. من می خوام یه پروتون ویرا لیفت بک مدل 85 بگیرم حدود قیمت 14 میلیون. اولا ارزششو داره با این قیمت؟ و ثانیا من در حال حاضر یه پراید 141 مدل 88 دارم ، آیا این پروتون نسبت به پراید من مزیتی داره؟ یعنی می ارزه حدود چهار تا پنج میلیون بیشتر برای این ماشین نسبت به پرایدم هزینه کنم؟ البته پروتونی که دیدم کاملا سالمه هم از نظر فنی و هم از نظر ظاهری.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

با سلام به همه دوستان. من می خوام یه پروتون ویرا لیفت بک مدل 85 بگیرم حدود قیمت 14 میلیون. اولا ارزششو داره با این قیمت؟ و ثانیا من در حال حاضر یه پراید 141 مدل 88 دارم ، آیا این پروتون نسبت به پراید من مزیتی داره؟ یعنی می ارزه حدود چهار تا پنج میلیون بیشتر برای این ماشین نسبت به پرایدم هزینه کنم؟ البته پروتونی که دیدم کاملا سالمه هم از نظر فنی و هم از نظر ظاهری.
    پروتون ماشینی هست اصلا از بازار خرید و فروش خوبی ارخوردار نیست
    خدمات پس از فروشش که در حد بسیار ضعیف و قطعاتش هم کمیاب
    به هر حال اگر این موردی که پیدا کردی در شرایط فنی و بدنه خوبی هست میشه خرید
    البته برای مصرف کننده

مزیت پروتون نسبت به پراید :
    فضای بیشتر
    ایمنی بیشتر
    موتور پر قدرت تر

11. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه popp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام
    20 تومن دارم میخوام 206 بخرم،حدود مدل چند میشه پیدا کرد با 20 تومن،
    باره اوله میخوام ماشین بخرم،چندتا سوال دارم
    1- برا خرید 206 کارکرده به چه مواردی باید توجه کرد؟بیشتر از لجاظ موتور منظورمه
    2-بعد از خرید خرجش چطوره؟بافرض اینکه هفته ای حدود 500 کیلومتر کار کنی باهاش بطور متوسط
    3-خرجای دیگش چقده؟مثلا بهترین جفت لاستیکش چنده حدودا؟لنت و بقیه موارد
    4-قیمتها همینطور داره میره بالا درسته؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    20 تومن دارم میخوام 206 بخرم،حدود مدل چند میشه پیدا کرد با 20 تومن،
    باره اوله میخوام ماشین بخرم،چندتا سوال دارم
    1- برا خرید 206 کارکرده به چه مواردی باید توجه کرد؟بیشتر از لجاظ موتور منظورمه
    2-بعد از خرید خرجش چطوره؟بافرض اینکه هفته ای حدود 500 کیلومتر کار کنی باهاش بطور متوسط
    3-خرجای دیگش چقده؟مثلا بهترین جفت لاستیکش چنده حدودا؟لنت و بقیه موارد
    4-قیمتها همینطور داره میره بالا درسته؟
    میتونید مدل 88 تیپ 2 رو انتخاب کنید ، اتاق خودرو و بدنه ضربه نخورده باشه ، رنگی نداشته باشه و کلن ماشین تصادفی نباشه ( حتما به یک اوسا صافکار ماهر نشون بدید ) فنی هم اگر راننده حرفه ایی باشید یه دور با ماشین بزنید همه چیز دستتون میاد ، از زیروبند و وضعیت موتور و گیرباکس کاملا آگاه میشید اگر هم توانایی تشخیص ندارید به یکی از نمایندگی های ایرانخودرو مراجعه کنید تا وضعیت فنی ماشین رو براتون مشخص کنن
    206 ماشین پرخرجی نیست اما اگر به خرابی بیافته بسیار دردسر ساز خواهد بود
    خرجای عموم ماشین ( مصرفی ) هم مثل سایر خودروهاست ، انواع و اقسام در بازار هست با قیمت های متفاوت ، لاستیک حلقه ایی از 150 هزارتومان هست به بالا

14. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه popp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

میتونید مدل 88 تیپ 2 رو انتخاب کنید ، اتاق خودرو و بدنه ضربه نخورده باشه ، رنگی نداشته باشه و کلن ماشین تصادفی نباشه ( حتما به یک اوسا صافکار ماهر نشون بدید ) فنی هم اگر راننده حرفه ایی باشید یه دور با ماشین بزنید همه چیز دستتون میاد ، از زیروبند و وضعیت موتور و گیرباکس کاملا آگاه میشید اگر هم توانایی تشخیص ندارید به یکی از نمایندگی های ایرانخودرو مراجعه کنید تا وضعیت فنی ماشین رو براتون مشخص کنن
    206 ماشین پرخرجی نیست اما اگر به خرابی بیافته بسیار دردسر ساز خواهد بود
    خرجای عموم ماشین ( مصرفی ) هم مثل سایر خودروهاست ، انواع و اقسام در بازار هست با قیمت های متفاوت ، لاستیک حلقه ایی از 150 هزارتومان هست به بالا
    مرسی از پاسختون
    حالا به نظرتون سمند اس ای صفر بخرم یا 206 مدل 88 ،405 صفر هم میشه بخرم.
    خودم بیشتر با 206 حال می کنم،فقط از خرابیش میترسم خرجش زیاد شه اما سمند صفر خرجش کمتره همینطور استرس اینکه ماشین نو هست به جایی نخوره
    Last edited by popp; 05-06-2013 at 12:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •