سلام
1- تفاوت موتور Xu7 (پژو) با ef7 بنزینی حدود 1 تومن و موتور ملی پایه گازسوز یک میلیون و 800 الی 900 تومان هستش.
2- بنده خودم تندر نود داشتم و الان هم سورن Elx موتور ملی بنزینی دارم. حقیقتش اینه که موتور l90 موتور بسیار عالی و خوبی هستش. اما فقط موتور این ماشین خوبه بیه موارد چنگی به دل نمی زنه. (البته اونم مشکلاتی بعضی وقتها داره) تندر 90 بنده رو راضی نکرد برای همین دوباره رفتم سراغ موتور ملی. الان خیلی از ماشینم راضی هستم. هیچ مشکل موتوری و ... هم نداشتم. موتور ماشینم بسیار بی صدا و کم مصرف و نرم کار می کنه. به شخصه خیلی به ماشین فشار میارم ولی این موتور واقعا عالی هستش. اما l90 اینطور نبود. البته در دوره ای بخاطر مونتاژ سرسیلندر و واشر سرسیلندر هندی و اویل ماژول نا مرغوب روی ef7 مشکلات فراوانی برای اکثر این ماشینها ایجاد شد که الان با واسطه از بعضی کشورها دارن دوباره مدلهای آلمانی رو روی این موتور سوار می کنن.
اصولا l90 رو خود شرکت رنو برای فرانسه تولید نمی کنه. این خودرو یک خودرو با کیفیت پایینه که تو کشورهای اروپای شرقی و آسیا تولید می شه. که البته تو کشور ما همین کیفیت پایین بهتر از خیلی از محصولات خودمون در اومده. ولی واقعا این ماشین هیچ جذابیت داخل کابین و خارج کابینی نداره (البته شاید این سلیقه ای باشه)
- سورن موتور ملی بنده با l90 که داشتم هیچ تفاوتی از لحاظ مصرف سوخت (داخل و خارج شهر) و قدرت و شتاب و صدای موتور و نرمی کارکرد نداره.به شخصه نظرم اینه که شما بین این دو خودرو باید ببینید براتون اگه فقط موتور مهمه l90 بخرید. اگه نه امکانات بیشتر و راحتی بیشتر می خواید برید سمت سمند موتور ملی (البته باید پی ضعف مونتاژ کارگر ایرانی رو هم به تنتون بمالید)
3- Slx اگه موتورش TU5 باشه عالی هستش. بعضی از تولیدات Slx با موتور XU7 تولید شدن که واقعا ارزش نداره.
4- تغییر دولت تغییر اساسی روی قیمت خودرو نخواهد گذاشت. بنابر این اگه خودرو مورد علاقتون رو پیدا کردید همین الان خرید کنید.
یه نکته در گوشی: اصولا تجربه به بنده نشون داده شما باید ببینید با چه مدل ماشینی حال می کنید. و الا کیفیت تمامی خودروهای تولید داخل (تو یه رنج قیمت) تقریبا مثل هم هستن. این مهمه که کدوم خودرو رضایت شما رو جلب می کنه و شما از داشتنش خرسندید. ببینید با چه ماشینی می تونید ارتباط برقرار کنید. هیچ فرقی کیفیت و ... ماشینهای تولید داخل با هم ندارن. به نظرم برید پشت این سه تا خودرو بشنیند یه دور با هر کدومشون بزنید (البته سه خودرو سالم) ببینید با کدوم ارتباط بیشتری برقرار می کنید. و الا مشکلات و ... رو همه ماشینا دارن.