سلام یه سوال داشتم
وقتی هوا خوب میشه و میخوایم از گرمای اتاق کاهش بدیم (به طور موقت) باید شیر رادیوتور هارو ببندیم یا از درجه حرارت رو از پکیج کم کنیم؟
سلام یه سوال داشتم
وقتی هوا خوب میشه و میخوایم از گرمای اتاق کاهش بدیم (به طور موقت) باید شیر رادیوتور هارو ببندیم یا از درجه حرارت رو از پکیج کم کنیم؟
سلام
متوجه شدم اب داخل لوله ها خیلی سیاهه و خرده جرم هم داخلش هست
چند بار گذاشتم مسیر پر اب بشه و فشار بیاد روی 1 بعد شیر تخلیه یکی از رادیات ها را باز کردم اما انگار این اب سیاهها تمومی نداره یعنی اگه همین طوری بذارم اب بیاد که مواد سیاهش خارج نمیشه باید اب تحت فشار خارج بشه تا مواد سیاه رنگ را هم با خودش خارج کنه
چطوری میتونم لوله ها را خوب شستشو بدم؟( البته با همین چند بار عوض کردن اب هم رادیات ها خیلی گرم تر شدند)
ممنون
بهتره دمای پکیج را کم کنید . اگر شیر های رادیاتورها را ببنیدید باعث خراب شدن پمپ میشید.
خوب اینجوری برای پکیج مشکلی پیش نمیاد که دماشو کم و زیاد می کنیم؟
دو روش میتونید سیستم را شتشو بدید.
1- رادیاتورها را باز کنید و تک تک بشورید.که باز مقداری زیادی از این جرم های موجود در مدار توی لوله ها باقی می مونه و به خوبی مدار تمیز نمیشه.
2-اول کلیه شیرهای رادیاتورها را میبندید. لوله آب سرد را به لوله رفت شوفاژ متصل کنید و لوله برگشت شوفاژ را با یک شلنگ بلندتر به مسیر فاضلاب هدایت کنید ، شیر آب سرد را باز میکنیم و شیرهای رادیاتورها رو هم یکی یکی باز میکنم و بعد از چند دقیقه که کاملا تمیز شد شیر شو می بندید و شیر رادیاتور بعدی را باز می کنید تا تمام رادیاتورها شتشو بشه . این روش خیلی خوبه و دیگه هیچگونه جرمی داخلی سیستم نمیمونه.
نه چه مشکلی می خواد پیش بیاد.این دکمه ها برای راحتی شما قرار داده شده تا دما را به صورت دلخواه تنظیم کنید.
سلام
من پکیجم بنسر پرو هست چند وقت پیش شیر سه طرفه رو عوض کردم وحالا مشکلم اینه که شبها فشار دستگاه بالا میره حدود 3barکه من اگه متوجه بشم باشیر هواگیری میارمش پایین!
میگن شیر پرکن برقیش خراب شده!این شیر پرکنش کجاست؟آیا قابل تعمیر یا تمیزکردن هست؟
ممنون بابت حوصله تون!!
سلام
درباره پکیج ناوین کسی اطلاعاتی داره؟
کیفیت و خدمات پس از فروشش چطوره؟
این پکیج دو مبدله است؟
با تشکر
برای آپارتمان 110 متری
شهر قم
باز هم ممنون
منم دقیقا مشکل همین دوستمون رو دارم ، یعنی از صبح تا شب دما 2 بار خود به خود افزایش پیدا میکنه و هر روز صبح مجبورم با شیر هواگیری حوله خشک کن فشار رو پایین بیارم ، دستگاه هم فرولی دو مبدله هست .
یه بار هم زنگ زدم گارانتی اومد گفت منبعه انبساط خالی شده ، شارژش کرد و رفت . ولی مشکل برطرف نشد .
Last edited by Amir Yousof; 22-11-2013 at 00:05.
سلام من برای یک واحد 75 متری بامشخصات زیر می خواهم پکیج و رادیاتور بگیرم لطفا راهنمایی کنید:
1-پذیرایی واپن سرهم مجموعا 30 متر با دوجای رادیاتور با دو پنجره جنوبی
2- یک اتاق خواب 9متری ویک اتاق خواب 12 متری هرکدام یک پنجره
3- واحد طبقه اول هست اما در طبقه همکف پارکینگ نیست بلکه انباری های همه واحدها قرار داره
لطفا من را راهنمایی کنید( رادیاتور پنلی یا آلومینیومی؟ )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)