تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 150 از 461 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    مهم نـــــــــــی !!

پيش فرض

سلام

آره می ارزه حتما بزنید
    ممنون !

ميشه بگيد اگه من بخوام از الان واسه ازمون بعد قلم چي اماده شم ! ميشه منو راهنمايي كنيد راجب درسايي كه به نظز خودتون لازم دارن كه راهنمايي كنيد ميشه بگيد ؟؟
    اگه من واسه ازمون 6 ابان نه ازمون بعيش ثبت نام كردم ميتونيد منو راهنمايي كنيد ؟؟
    يه سز خط اساسي بديد تا منم شمارو دعا كنم !؟
    ممنون !

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون خيلي دمت گرم !
    واسه گسسته چي؟ !
    عذر میخوام که دیر شد. چند روز نبودم. شرمنده.

من بین دروس ریاضی، گسستم از همه ضعیفتر بود که بیشتر بخاطر تنبلی بود. بخاطر همین آخر سر مجبور شدم بعد عید نظریه اعداد و ترکیبیات رو بزارم کنار.
    ببین گراف رو بیشتر کتابا خوب گفتن. من که گاج رو خوندم خیلی خیلی راضی بودم.

واسه نظریه اعداد هم من گاج رو خوندم بازم راضی بودم. کلا کتابای آقای منصف شکری حرف نداره. فقط یادت باشه نظریه اعداد رو از الگو (OTN) نخونی که شنیدم افتضاحه! گاج خوبیش اینه که وقتی میخونی، خسته نمیشی. نه که نشیا! منظورم اینه که کتابای دیگه نظریه اعداد رو یه جوری خشک و خالی گفتن که آدم زود خسته میشه. ولی گاج نه.

راستی یه چی یادت باشه. یه قسمتی هست توی نظریه اعداد توی بخش اعداد اوله. این قسمت رو هیچ کتابی (حتی گاج) نتونسته خوب بگه. پس اگه خوندی عصبانی نشی یه وقت!

واسه ترکیبیات هم نظری ندارم چون تا حالا لاشو باز نکردم!
    راستی بد نیست به اینم یه نگیا بندازی:

ریاضیات گسسته و جبر و احتمال (تقریبا همه ی کتاب های توی بازار خوب هستن! ما فقط یه توضیح کوچولو میدیم.)

خیلی سبز: برای کسایی که هم درک ریاضیشون قویه و هم از اون آدمایی هستن که میخوان چندتا کتاب تست بزنن. (تعداد تست هاش بیش از حد زیاده) به نظر من(samba) مي تونه مكمل خوبي براي گاج سفيد باشه(براي اونايي كه ميخوان گسسته رو 100 بزنن)

کتاب کم حجم و مقوی خیلی سبز: میتونه کتاب خیلی خوبی باشه از نظر جزوه. باید یه کتاب تست مثل آبی قلمچی هم کنارش باشه.

گاج سفید: یه کتاب مختصر و مفید برای کسایی که میخوان تو وقت کم، بهترین نتیجه رو بگیرن. (چون تستهای مادر و اصله کاری رو ستاره دار کرده، در ضمن درس رو تو قالب درسنامه تو پاسخ تشریحی گفته. به زبون ساده.)

=> نظر vahid-p در مورد این کتاب: کتاب خوبیه، نویسندش هم باحاله و از نوشتنش خیلی خوشم میاد، ولی خب دقیقا اونی نبود که می خواستم.

=< نظر samba در مورد اين كتاب : يك كتاب عاليييي با يه شخصيت مجازي!!! به نظرم به سطح قابل قبولي از آمادگي مي رسونه شمارو و غول گسسته رو ميشكونه

نشر الگو : کتاب خوبیه! هم توضیح درسش خوبه هم تستهاش. (جبر و احتمالش تو یه جلد جداست)

خوشخوان: این هم مثل نشر الگو ، با این تفاوت که یکم سطحش بالاتره و بدرد بچه های باهوش میخوره.
    Last edited by lohrasbi; 27-10-2011 at 08:27.

3. 3 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    مهم نـــــــــــی !!

پيش فرض

عذر میخوام که دیر شد. چند روز نبودم. شرمنده.

من بین دروس ریاضی، گسستم از همه ضعیفتر بود که بیشتر بخاطر تنبلی بود. بخاطر همین آخر سر مجبور شدم بعد عید نظریه اعداد و ترکیبیات رو بزارم کنار.
    ببین گراف رو بیشتر کتابا خوب گفتن. من که گاج رو خوندم خیلی خیلی راضی بودم.

واسه نظریه اعداد هم من گاج رو خوندم بازم راضی بودم. کلا کتابای آقای منصف شکری حرف نداره. فقط یادت باشه نظریه اعداد رو از الگو (OTN) نخونی که شنیدم افتضاحه! گاج خوبیش اینه که وقتی میخونی، خسته نمیشی. نه که نشیا! منظورم اینه که کتابای دیگه نظریه اعداد رو یه جوری خشک و خالی گفتن که آدم زود خسته میشه. ولی گاج نه.

راستی یه چی یادت باشه. یه قسمتی هست توی نظریه اعداد توی بخش اعداد اوله. این قسمت رو هیچ کتابی (حتی گاج) نتونسته خوب بگه. پس اگه خوندی عصبانی نشی یه وقت!

واسه ترکیبیات هم نظری ندارم چون تا حالا لاشو باز نکردم!
    راستی بد نیست به اینم یه نگیا بندازی:
    ممنون میشه راجب تازه شروع کردن هم یه توضیحی بدید !؟
    اگه میشه یه سر خط اساسی به من بدید تا خودم شروع کنم ایشالا !
    ممنون از رهنماییتون !
    دسستت خوش !

5. این کاربر از Attractive Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosein_000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها به نظرتون با اندیشه فائق میشه دیفرانسیل و ریاضی پایرو 50 زد.....خودمم وقتم ازاده یعنی پیش دانشگاهی نیستم
    یه کتاب اموزشی ریاضی پایه هم معرفی کنید خواهشا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام یه روشی برای حفظ جدول تناوبی تو اینترنت پیدا کردم جالبه

یادش بخیر دبیر ما دو سال پیش اینطوری عنصر ها رو یادمون داد

8. 2 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها به نظر شما برا هندسه پایه نشر دریافت بگیرم یا هندسه1وهندسه2گاج سفید ؟؟؟؟
    سطحمم خوبه و بنظر خودم نمیصرفه دو کتاب گاج برا8تا تست .تازه گاج سوالا المپیاد امریکاهه !

لطفا کسای که دارن نشر دریافت تستاش ماله کنکورا قبله مثلا90 یا؟؟؟؟اگه میشه یه توضیح درباره نشر دریاف یا کسایی که گاج دارن بگن از کدوم راضین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من چی بگیرم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون میشه راجب تازه شروع کردن هم یه توضیحی بدید !؟
    اگه میشه یه سر خط اساسی به من بدید تا خودم شروع کنم ایشالا !
    ممنون از رهنماییتون !
    دسستت خوش !
    والا چی بگم! آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدید؟!
    سر خط اساسی واسه شما میتونه برنامه ی راهبردی آزمونی باشه که میخواید شرکت کنید. مثلا اگه کانون آزمون میدید، سر خط اساسی شما همون برنامه ی آزمون هاست. فقط نقطه ضعفات رو جدی بگیر و براشون بیشتر وقت بزار. در ضمن حتما ضرایب دروس رو درنظر بگیر. حواست باشه داری برنامه ریزی میکنی، نگی عمومی ها رو بعد عید میخونم و .... از این حرفا دیگه! (وقت کردی برو صفحه ی 41 همین تاپیک، آخرین پست رو بخون.)
    بچه ها به نظر شما برا هندسه پایه نشر دریافت بگیرم یا هندسه1وهندسه2گاج سفید ؟؟؟؟
    سطحمم خوبه و بنظر خودم نمیصرفه دو کتاب گاج برا8تا تست .تازه گاج سوالا المپیاد امریکاهه !

لطفا کسای که دارن نشر دریافت تستاش ماله کنکورا قبله مثلا90 یا؟؟؟؟اگه میشه یه توضیح درباره نشر دریاف یا کسایی که گاج دارن بگن از کدوم راضین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من چی بگیرم؟؟
    اولا که ارزش 8 تا تست ریاضی خیلی خیلی زیاده. اگه بخوای اینطوری فکر کنی، آخر به این نتیجه میرسی که باید همه ی مباحث رو بزاری کنار! چون از گسسته هم 8 تا میاد، از الکتروشیمی 4 تا میاد و ... . پس هیچی رو نزار کنار.

دوما اگه تستای هندسه پایه دو سه سال کنکور اخیر رو یه نگاه بندازی، خواهی دید که دست کمی از تست های المپیاد آمریکا ندرن. اتفاقا این تست های آمریکایی (!) باعث شدن که این دوتا کتاب خیلی خوب از آب دربیان. خلاصه اینکه گاج با اون تستای خفن، پاشو زیاد هم از کنکور فرا نذاشته. هندسه پایه ذاتن سخته و نمیشه کاریش کرد. من که گاج رو زدم خیلی راضیم.

فقط حواست باشه که نکته های اضافی گاج رو حفظ نکنی. بجز بعضی چیزاش که توی کتاب هم مطرح شده، سعی کن بقیه نکات رو با اثباتش یاد بگیری.
    Last edited by lohrasbi; 27-10-2011 at 14:11.

11. 2 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    مهم نـــــــــــی !!

پيش فرض

والا چی بگم! آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدید؟!
    سر خط اساسی واسه شما میتونه برنامه ی راهبردی آزمونی باشه که میخواید شرکت کنید. مثلا اگه کانون آزمون میدید، سر خط اساسی شما همون برنامه ی آزمون هاست. فقط نقطه ضعفات رو جدی بگیر و براشون بیشتر وقت بزار. در ضمن حتما ضرایب دروس رو درنظر بگیر. حواست باشه داری برنامه ریزی میکنی، نگی عمومی ها رو بعد عید میخونم و .... از این حرفا دیگه! (وقت کردی برو صفحه ی 41 همین تاپیک، آخرین پست رو بخون.)

اولا که ارزش 8 تا تست ریاضی خیلی خیلی زیاده. اگه بخوای اینطوری فکر کنی، آخر به این نتیجه میرسی که باید همه ی مباحث رو بزاری کنار! چون از گسسته هم 8 تا میاد، از الکتروشیمی 4 تا میاد و ... . پس هیچی رو نزار کنار.

دوما اگه تستای هندسه پایه دو سه سال کنکور اخیر رو یه نگاه بندازی، خواهی دید که دست کمی از تست های المپیاد آمریکا ندرن. اتفاقا این تست های آمریکایی (!) باعث شدن که این دوتا کتاب خیلی خوب از آب دربیان. خلاصه اینکه گاج با اون تستای خفن، پاشو زیاد هم از کنکور فرا نذاشته. هندسه پایه ذاتن سخته و نمیشه کاریش کرد. من که گاج رو زدم خیلی راضیم.

فقط حواست باشه که نکته های اضافی گاج رو حفظ نکنی. بجز بعضی چیزاش که توی کتاب هم مطرح شده، سعی کن بقیه نکات رو با اثباتش یاد بگیری.

خيلي ممنون كه گفتيد !
    واقعا به كارم اومد !
    ميشه يه كمي راجب انگليسي و عربي بگيد وايه اونا چه جوري برنامه بريزم !؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام

لطفا در خصوص شیوه خواندن درس فیزیک توضیح دهید.

ممنون/

داره خودمونی میشه future.doctor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    كسي تغييرات كتاب ها براي كنكور 91 نسبت به 90 رو ميدونه؟دقيق لطفا
    برای تجربی فقط ریاضی تعغیر کرده !

15. این کاربر از future.doctor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •