نسخه ی نهاییش کی میاد ؟
منم الان dlc رو از خود بازی دانلود میکنم الان 70 درصد هس حجم شو ننوشته فک کنم 30 مگ اینا باشه
راستی چه تغییراتی صورت گرته تو بازی؟؟؟بعد از نصب dlc?
سلام
یه سوال امسال گزارشکر پی اس کلا اینقده آروم شده یا اشکال از بازی منه؟
وقتی نصب میکنم گزارشگر فرانسوی اول میاد یه چیزی میگه و بعده گل زدن میاد یه چیزه میگه و میره
ولی وقتی پچ انگلیسی رو نصب میکنم یه چیزی اول میگه و میره و دیگه برنمیگرده
بعد آپدیت کرک جدید نمی خواد که ؟ یا اون پچ هایی که نصب کردم بهم نمیریزه ؟
حدود 10 دقیقه پیش اپدیت جدید بازی من تموم شد
اول از همه بگم که تمامی ترانسفر ها انجام شده و بعضی از بازیکن های که اصلان وجود نداشتن هم اومدن به بازی از جمله دیگو برزیلی اتلتیکو و تونچای شانلی هم اومده و statبعضی بازیکن ها اپدیت شده
درضمن من قبل پچ که لیگ انگلیس رو درست میکرد نصب کرده بود با این اپدیت کلان اون پچ از بین رفت پیراهن و لوگو تیم ها به حالت پیش فرض برگشتن
بعد از اپدیتم هیچ مشکلی به وجود نمی یاد
دوست عزیز یه سوال....من تو PES 11 اینو تا 99% دانلود کردم ولی آخرش وقتی میخواست تموم بشه یه اخطار میداد میگفت شما باید یه چیزهایی رو پاک کنید که دقیق یادم نیس چی رو میگفت ....
حالا اینو شما دانلود کردی هیچ مشکلی پیش نیومد ؟؟
یه خواهش دیگه ازت دارم برو ببین علاوه بر دیگو برزیلی رونالدینیو هم آزاد شده ؟؟ من خیلی دنبالش گشتم نداشت
بچه ها درسته که برای نصب dlc باید patch های قبلی پاک کرد؟
بعد نصب dlc دوباره میشه نصب کرد؟
dlc چه تغییراتی انجام میده؟
آقا منم آپیدیت میکنم...تا 99 میره .... بعد یه چیزه دیگه سریع پر میشه و مینویسه inestalition faild ( خطا در نصب ) چرا اینجوری میشه ؟
دوست گرامی تا اونجای که من میدونم این dlc ماله 2012 هس نه 2011 .
تو ماله من 2012 وقتی به 100درصد رسید یه پم داد که نوشته شده بود اگه اینو تایید کنید تغییراتی که تو بازی قبلان دادین به حالت پیش فرض میره و پاک میشه منم برای این این اپدیت نصب بشه اوکی کردم
در مورد رونالدنیو هم بگم که الان در فلامینگو بازی میکنه و این تیم در 2012 نیس اما فک کنم رونالدنیو تو قسمت بازیکن های کلاسیک که با پول میخری باشه چون فیگو وچندتا بازیکن مشهور که که تیما شون الان تو 2012 نیش دیدم فک کنم رونالدنیو هم باشه اما اسمشو درست ننتوشته اگه پیدا کنم واست عکس شو میذارم
30 مگه..نقل و انتقالات همه درست شده..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)