نه بابا کجا از دهن بیگ شو خون اومد؟؟؟؟؟
ولی بدبخت دیگه از درد بیهوش شد و کلا به نظرم بعد از قفل برت هارت این باحال ترین قفلی هست حتی از قفل ریک فلایر هم باحال تره
نه بابا کجا از دهن بیگ شو خون اومد؟؟؟؟؟
ولی بدبخت دیگه از درد بیهوش شد و کلا به نظرم بعد از قفل برت هارت این باحال ترین قفلی هست حتی از قفل ریک فلایر هم باحال تره
چی خون نیومد چرا بابا کجای کاری از دهنش خون اومد دیگه مگه ندیدی تازه آقا رضا هم نوشته.
نه بابا خودم فیلم سایبر ساندی دارم و بیگ شو فقط یه نمه بیهوش شد
ضمنا این خبرا زیاد دقیق نیست و بعضی جاها مشکل داره
ولی در کل از همه بدتر قفل اج خورد
ببخشید من مثل اینکه اشتباه کردم ولی اینو نگاه کن:
ARMAGGEDDON:Sunday December 14 8pmET/5pmPT PRESENTED BY:Prance of Persia
جالبه پرنس آف پرشیا پرزنتشه.
راستی در مورد عوز شدن قفل آندرتیکر که نمی دونم چی میگین ولی همین سایبر ساندی زد به بیگ شو ولی خون نیومد من تعجب کردم رفتم و یک چکاب کلی از بیشتر قفل های تیکر که همون گوگوپلاتا بود رو دیدم هیچ فرقی با این قفله نداشت و همین قفل رو توی رسل مانیا به ادج و توی بکلش هم بازم به ادج و به بیگددی هم زده بود که از همه ی اون ها خون اومده بود ولی مال بیگ شو خون نیومد و وقتی عکسا رو چکاب کردم دیدم هیچ فرقی بین قفلی که تو رسل مانیا به ادج زد با هم ندارن و من فکر می کنم چون بیگ شو قوی تر بودش به خاطر همین هم است که از دهنش خون نیومد من دوباره چکاب کردم فیلم رسل مانیا با سایبر ساندی اینی که میگن دیگه نمی زنه یا ضعیف تر میزنه غلطه چون هر دوتا رو دقیقا شبیه هم زد ولی چون بیگ شو گردن کلفت تر بود ازش خون نیومد.
Last edited by 779; 29-11-2008 at 13:17.
راستی من فکر کنم تو آرماگدون جریکو برنده بشه و دوباره کمربند بگیره و تا چند مدت درگیری سینا و جریکو ادامه داشته باشه
استوری لاین احتمالی بعدی آندرتیکر :
درگیری های آندرتیکر و ویکی گررو از ابتدای سال 2008 آغاز شد و ویکی از اون وقت تا الان اج و بیگ شو رو برای مقابله با آندرتیکر انتخاب کرده . به نظر میرسه که درگیری های بیگ شو و آندرتیکر رو به پایان هست و این دو حداکثر تا آرماگدون با هم درگیر خواهند بود .
اما پیش بینی میشه با بازگشت اوماگا ، ویکی اینبار اوماگا رو به عنوان حریف آندرتیکر انتخاب کنه . اکثر طرفداران اسمکدان و آندرتیکر ، از درگیری های طولانی تیکر با افراد ویکی گررو خسته شدن اما اینطور که مشخصه این درگیری ها تا سال 2009 ادامه خواهد داشت تا احتمالا به پیروزی آندرتیکر و اخراج ویکی گررو بینجامه .
ضمن اینکه در بعضی سایت های خبری اعلام شده که ممکنه درگیری های تیکر و ویکی قبل از رویال رامبل به پایان برسه تا اینبار آندرتیکر و شان مایکلز (بدون حضور ویکی) با هم درگیر بشن و داستان این دو تا رسلمینیا ادامه پیدا کنه . آندرتیکر و شان هر دو اهل تگزاس هستن و رسلمینیا 25 هم در هیوستن ، تگزاس انجام خواهد شد . خوب ، در صورت انجام شدن این مسابقه مشخص هست که آندرتیکر پیروز میشه اما به هرحال درگیری کابوس رسلمینیا با میستر رسلمینیا از جذابیت های خاصی برخوردار خواهد بود .
بار دیگه میگیم که همه ی این ها پیش بینی هستن و ممکنه که در آینده شاهد این اتفاقات نباشیم .
------------------------------------------
اسکات هال در رویال رامبل :
اسکات هال ، سوپراستار سابق دابلیو سی دابلیو ، دابلیو دابلیو ای و تی ان ای که بتازگی از تی ان ای جدا شده ؛ تصمیم داره تا در رویال رامبل سال 2009 (امسال) به عنوان تماشاگر ویژه حضور پیدا کنه و این ایونت رو از نزدیک ببینه .
هال با به هم زدن برنامه های تی ان ای و مصاحبه هایی که انجام داد ، علاقه ی خودش رو برای حضور در دابلیو دابلیو ای نشون داد اما فعلا کمپانی دابلیو دابلیو ای درباره ی این موضوع تصمیم خاصی نگرفته . هال یک کشتی گیر کلاسیک و خوش استیل هست که در حال حاضر مثل او رو اصلا در دابلیو دابلیو ای نداریم و مدت هاست که ندیدیم .
باید ببینیم که دابلیو دابلیو ای نیازی به اسکات هال داره یا او رو مثل کوین نش و اکس پاک بدلیل پیر بودن و افت بدنی قبول نمیکنه . در صورت منتشر شدن خبر جدیدی درباره ی این موضوع ، حتما اون رو در سایت قرار میدیم.
حضور گیل کیم در دابلیو دابلیو ای :
بالاخره حضور گیل کیم ، ناک اوت سابق تی ان ای در دابلیو دابلیو ای قطعی شد و این زن قدرتمند ، از ابتدای سال 2009 در دابلیو دابلیو ای فعالیت خواهد کرد . گیل کیم از اواسط سال 2007 با کمپانی تی ان ای به مشکل برخورد و بعد از تلاش فراوان موفق شد در سال 2008 از این کمپانی جدا بشه تا بتونه به دابلیو دابلیو ای بیاد .
گیل کیم در جدید ترین مصاحبه ای که انجام داد گفت که خیلی دوست داره زود تر از این ها کارش رو در دابلیو دابلیو ای شروع کنه . او در ادامه گفت که مسئولان او رو در برند اسمکدان قرار خواهند داد تا او رو جمعه ها در این شوء ببینیم .
از اواخر سال 2008 ، باید منتظر پرومو های تبلیغاتی از حضور گیل کیم در دابلیو دابلیو ای باشیم .
بازگشت میستر مک من :
میستر مک من در راء چند ماه پیش ، دچار مصدومیتی ساختگی شد و خودش رو برای مدتی از شوء های هفتگی و ماهانه کار کشید . بعد از مک من ، مایک ادملی به عنوان جنرال منجر راء انتخاب شد اما او هم چند هفته ی پیش از کار برکنار شد و شین و استفانی اداره ی شوء راء رو بر عهده گرفتن .
در راء هفته ی قبل دیدید که شین و استفانی دچار مشکل شدن و بنظر میرسه این درگیری های لفظی بین این برادر و خواهر در آینده شدید تر میشه . اما پیش بینی میشه که این استوری لاین رو برای برگردوندن وینس مک من نوشتن تا در حین درگیری های شین و استفانی ، او برگرده و حالا چه نقشی در این داستان خواهد داشت ؛ هنوز مشخص نشده . شاید وینس این مشکل رو حل کنه و خودش جنرال منجر بشه و شاید هم این استوری لاین سه طرفه بشه ! البته این حدس رو ما (براک دابلیو دابلیو ای) خودمون زدیم و هنوز سایتی درباره ی بازگشت وینس چیز خاصی ننوشته .
مصاحبه ی جدید دی ایچ اسمیت :
اسمیت ، اینترتینر فعلی اسمکدان که مدت ها از مسابقات دور بود در دارک مچ این هفته ی اسمکدان با تی جی ویلسن تیم شد که ناتالیا نایدهارت هم منجر این تیم بود . معرف اسمکدان این تیم رو " The Foundation " معرفی کرد . اما بعد از اون ، اسمیت با The Miami Herald مصاحبه ای انجام داد و گفت :
" وقتی درباره ی سوپراستار های نسل دوم صحبت میکنند ، من احساس میکنم که در بینشون بهترین هستم . البته شاید بنظرتون زیاده روی کرده باشم که بگم از همشون بهترم ، اما به هر حال جوء هنینگ خوبه . تد دیبیاسی هم خیلی سخت کار کرده که به اینجا رسیده . من در اسمکدان میخوام به دنیای کشتی نشون بدم که من قبلا چی بودم ، چی هستم و چه خواهم بود . "
جیم راس هم در مقاله ی جدیدی که در سایتش نوشته گفته که دی ایچ اسمیت کشتی گیر با استعدادی هست و میتونه در اسمکدان مثمر ثمر واقع بشه .
تغییر اسم دوباره ی فینیشر آندرتیکر :
قفل خطرناک و کشنده ی آندرتیکر چندین بار تغییر اسم داده و کمپانی هنوز اسم ثابتی رو برای این قفل در نظر نگرفته . از ابتدا ، وقتی که آندرتیکر از این قفل استفاده میکرد گزارشگرا با اسم های مختلفی اون رو به زبان می آوردن :
Triangle Choke
Deadly Submission Hold
Gogoplata
Devil's Triangle
اما جیم راس در متن جدیدی که در سایتش نوشته ، گفته که اسم این سابمیشن هولد بار دیگه تغییر کرده و از این به بعد باید اون رو به این اسم به زبان بیاریم :
Hell's Gate
حتی این اسم هم ممکنه تغییر کنه . ولی کاملا مشخصه که کمپانی بدنبال یک اسم مناسب برای این سابمیشن هولد هست که بنظر میرسه هنوز موفق نبوده . البته بعد از Deadly Submission Hold ، بقیه ی اسم ها خوب بودن اما مورد توجه کمپانی قرار نگرفتن .
نام رخ داد : اسمکدان
تاریخ انجام : جمعه ، 28م نوامبر سال 2008
محل انجام : آلبنی ، نیویورک
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
هایلایت هایی از مسابقه ی دابلیو دابلیو ای چمپینشیپ مچ در سروایور سریس پخش میشه .
به ورزشگاه میریم و جیم راس و تز به همه خوش آمد میگن .
ویکی گررو داخل رینگ هست و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . ویکی گررو قهرمان جدید دابلیو دابلیو ای ، اج رو معرفی میکنه و آهنگ اج پخش میشه . اج وارد میشه و گروهی از تماشاگرا او رو تشویق میکنن ولی اکثرا بر ضد او هستن . سکیوریتی هم داخل رینگ هستن و اج میره داخل رینگ وایمیسه . حالا صدای هو (بو) کردن تماشاگرا بهتر شنیده میشه . اج میگه : " من آماده ی بازگشت نبودم ، اما صبح سروایور سریس پاشدم و فهمیدم که گره ای هست که بدستان من باز میشه . میدونستم که جف هاردی باز هم موفق نمیشه . من دوست نداشتم که جف ، ویکی رو ناراحت کنه و تنها چیزی که باعث شد من برگردم ویکی گررو بود . " ویکی گررو میگه : " ممنونم ، ممنونم که من رو از بی مسئولیتی های جف هاردی نجات دادی . " طرفدارا سرود ' هاردی ' رو سر دادن . ویکی گررو میگه : " هاردی چندین فرصت بزرگ رو از دست داد . " آهنگ جف هاردی پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . جف با چهره ی جدیدش وارد میشه و میخواد بپره تو رینگ اما سکیوریتی جلوی او رو میگیرن . تریپل ایچ دیده میشه که داره به طرف رینگ میاد . تریپل ایچ جف رو میزنه و میخواد خودش بره داخل رینگ اما موفق نیست . حالا کازلاو میاد و هر دوی اون ها رو میزنه و میگه : " دیگه تریپل تریت مچ نخواهیم داشت . من اینجام تا چمپین بشم . " ویکی گررو از همه میخواد که آروم بگیرن . ویکی میگه : " ما مسابقات بیت دکلاک خواهیم داشت و هر کس که بتونه در مدت زمان کوتاه تری حریفش رو شکست بده ، اون تو آرماگدون با اج سر کمربند مسابقه خواهد داد . ابتدا مسابقه ی جف ... "
بعد از کامرشال برمیگردیم .
مسابقه اول :: جف هاردی در برابر دی براین کندریک به همراه ازکیل جکسن
هاردی داخل رینگ هست . کندریک و ازکیل وارد میشن و تماشاگرا این دو رو هو (بو) میکنن . مسابقه آغاز میشه و دو اینترتینر لاک آپ میشن . کندریک در میره و میره بیرون رینگ و پشت ازکیل قایم میشه . کندریک قصد داره وقت رو تلف کنه . کندریک به رینگ برمیگرده و هاردی به او حمله میکنه . چند ضربه از هاردی . چند کیک و دراپ کیک . در همین چند دقیقه ی اول ، بیشتر میک آپ (آرایش و نقاشی) جف هاردی پاک شده . کندریک بار دیگه میره بیرون رینگ تا وقت تلف کنه . جف هم میره بیرون و کندریک رو میزنه . او کندریک رو به رینگ برمیگردونه و میره برای ویسپر اینده ویند اما کندریک بلاک میکنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . رست هولد از کندریک . هاردی کونر میکنه و هولد رو به اسمال پکج تبدیل میکنه ، یک..دو.. . رست هولد بار دیگه از کندریک . هاردی بار دیگه به بازی برمیگرده و کندریک رو به گوشه ی رینگ میفرسته و کرنر دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی میره برای توییست آو فیت اما کندریک نمیذاره . هاردی ویسپر اینده ویند میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما کندریک پاش رو روی طناب ها میذاره . هاردی بلند میشه و پاوربامب میزنه . سپس میره بالای طناب ها و سوانتان بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه (12:13).
هایلایت هایی از انتهای مسابقه ی اول پخش میشه .
مسابقات بعدی بیت دکلام معرفی میشن ، ولادیمیر کازلاو برابر مت هاردی و تریپل ایچ برابر شلتن بنجامین .
ویدئویی از درگیری های آندرتیکر و بیگ شو پخش میشه .
جیم راس و تز میگن که هفته ی بعد ، آندرتیکر و بیگ شو در یه استیل کیج مچ برابر همدیگه قرار خواهند گرفت .
مسابقه دوم :: ماریس ، ناتالیا و ویکتوریا در برابر نیکی بلا ، بری بلا و دیواس چمپین میشل مک کول
شش دیوا وارد میشن . مک کول و ویکتوریا مسابقه رو شروع میکنن . مک کول در همین ابتدا ، ویکتوریا رو میگیره و با یکی از دو خواهر دو قلو تگ میشه . نیکی وارد میشه و سریعا جای خودش رو به بری میده . ویکتوریا بر بازی مسلط میشه . ویکتوریا چند دقیقه ای روی بری کار میکنه ولی بری بالاخره موفق میشه در بره و با مک کول تگ بشه . مک کول میاد و بعد از یه جاخالی ، یه ضربه به ماریس میزنه . سپس ویکتوریا از پشت به او حمله میکنه و کاور میکنه ، یک..دو.. . ماریس تگ میشه . ماریس با مک کول درگیر میشه . داور حواسش میره طرف ویکتوریا و در همین لحظه دو بلا وارد میشن و یکی ماریس رو برای اون یکی نگه میداره . اما به اشتباه مک کول رو میزنن و ماریس از فرصت استفاده میکنه و کاور میکنه ، یک..دو..سه .
ویدئویی از لیندا مک من پخش میشه .
سپس ویدویی از شان مایکلز ، تریپل ایچ و کلی کلی رو شاهد هستیم .
مسابقه سوم :: ولادیمیر کازلاو در برابر ای سی دابلیو چمپین مت هاردی
ولادیمیر کازلاو وارد میشه . بعد از او ، مت هاردی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و مت کنترل مسابقه رو در دست میگیره . او هدلاک میکنه و بعد از چند رفت و برگشت ، به بیرون رینگ میره تا کمی وقت رو تلف کنه . هاردی به رینگ برمیگرده و کازلاو بعد از چند مشت قوی ، دستان مت و قفل میکنه و تریپل هدبات میزنه . کازلاو در گوشه ی رینگ مت رو گیر میندازه و او رو میزنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . مت بالای طناب هاست و یه پرش انجام میده اما کازلاو او رو میگیره و بهش فال اوی اسلم میزنه . یه ورژن دیگه از فال اوی اسلم رو بار دیگه اجراء میکنه . هاردی به بازی برمیگرده و ساید افکت میزنه . در حالی که 50 ثانیه باقی مونده ، هاردی با یک کیک کازلاو رو به بیرون پرت میکنه . کازلاو به رینگ برمیگرده و هاردی میره برای توییست آو فیت اما کازلاو نمیذاره و مت رو به بیرون رینگ پرت میکنه . مت در بیرون رینگ میمونه و زمان به پایان میرسه و مسابقه بی نتیجه میشه .
از مانیتور ورزشگاه پخش میشه که در بک استیج ، جف هاردی داره مسابقه رو تماشا میکنه . جف پامیشه و میره بیرون از اتاقش . او با تریپل ایچ روبرو میشه . جف و تریپل ایچ با هم فیس تو فیس میشن .
مسابقه چهارم :: جسی و فستس در برابر میز و جان موریسن
جسی و فستس داخل رینگ هستن . میز و موریسن هم وارد میشن و تماشاگرا این دو رو هو (بو) میکنن . مسابقه رو میز و جسی آغاز میکنن . میز خیلی خوب کار میکنه و کنترل بازی رو در دست میگیره . چندین تگ پشت سر هم از میز و موریسن رو شاهد هستیم . میز بار دیگه داخل رینگ میره و جسی رو میزنه . اما بالاخره جسی بعد از یه کونر ، با فستس تگ میشه و فستس وارد میشه . میز سریعا بلند میشه و با موریسن تگ میشه . میز و موریسن رینگ رو ترک میکنن و موریسن میره طرف گزارشگر ها و زنگ رو بصدا در میاره که این باعث میشه فستس به حالت نرمال برگرده . جسی میاد و به میز کلوزلاین میزنه و سپس موریسن رو به رینگ برمیگردونه . جسی زنگ رو بار دیگه بصدا در میاره و این باعث میشه فستس بار دیگه به هم بریزه و عصبی بشه . میز و موریسن بعد از کمی کتک خوردن (!) ، رینگ رو ترک میکنن و جسی رو میزنن . میز زنگ رو بار دیگه بصدا در میاره . داور در همین لحظه مسابقه رو با دی کیو به نفع تیم جسی و فستس خاتمه میده .
بعد از مسابقه ، میز و موریسن چندین بار زنگ رو بصدا در میارن و فستس رو مسخره میکنن . بعد از اینکه کمی خندیدن ، جسی میاد داخل رینگ اما موریسن و میز او رو میزنن . موریسن زنگ رو میذاره پایین و اون چکش مخصوص زنگ رو پرت میکنه روی زنگ که این باعث میشه زنگ بصدا در بیاد و فستس بار دیگه عصبی بشه و به این دو حمله کنه . فستس هر دوی اینها رو میزنه و از رینگ به بیرون پرت میکنه . سپس دنبالشون میدوئه .
راء ریباند پخش میشه .
در بک استیج ، کن کندی دیده میشه که مورد تشویق قرار میگیره . کندی با تریپل ایچ مصاحبه میکنه و تریپل ایچ میگه : " بازگشت تو (کندی) در راء واقعا تحولی برای شوء های تلویزیونی بود ! " کندی قبول داره و سپس از هانر میپرسه که آیا او میتونه بنجامین رو در کمتر از 12:13 شکست بده یا خیر؟ تریپل ایچ در جواب میگه : " من رو تماشا کنید و به اج بگید که در آرماگدون میبینمش. "
مسابقه پنجم :: تریپل ایچ در برابر یونایتد استیتس چمپین شلتن بنجامین
جف هاردی در کنار رینگ هست و مسابقه رو از نزدیک تماشا خواهد کرد . تریپل ایچ وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او بعد از انجام حرکات همیشگیش ، میره داخل رینگ و منتظر میمونه . شلتن بنجامین هم وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . مسابقه آغاز میشه و در همین ابتدا ، تریپل ایچ میره برای پدیگری اما بنجامین در میره . بعد از چند رفت و برگشت ، تریپل ایچ بار دیگه میره برای پدیگری که اینبار شلتن میپره بیرون رینگ . تریپل ایچ هم میره بیرون و شلتن رو برمیگردونه . شلتن میره برای یه حرکت اما تریپل ایچ جاخالی میده و میره برای پدیگری اما شلتن کونر میکنه و میخواد بک بادی دراپ بزنه اما دگیم هم کونر میکنه و سانست فلیپ میکنه ، یک..دو.. . تریپل ایچ کونر میکنه و کراس فیس رو روی بنجامین اجراء میکنه . شلتن داره درد میکشه و بعد از یک دقیقه و نیم موفق میشه که طناب رو بگیره و روپ بریک کنه . شلتن بلند میشه و نک بریکر میزنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . شلتن کنترل بازی رو در دست داره که چند لحظه بعد تریپل ایچ با یه کونر به بازی برمیگرده و های نی میزنه . سپس فیس باستر از تریپل ایچ که باعث میشه شلتن به بیرون رینگ بیفته . تریپل ایچ شلتن رو به رینگ برمیگردونه اما شلتن از اون طرف رینگ میره بیرون . تریپل ایچ بار دیگه میره بیرون و شلتن رو برمیگردونه اما باز هم شلتن از طرف دیگه در میره . تریپل ایچ عصبانی میشه و سر بنجامین رو به پله ها میکوبه . بنجامین به رینگ برمیگرده و تریپل ایچ به او اسپاین باستر میزنه . دو اینترتینر بلند میشن و بار دیگه با هم درگیر میشن که اینبار به گوشه ی رینگ میرن . تریپل ایچ و شلتن در بالای طناب ها (گوشه ی رینگ) با هم درگیر هستن که در همین لحظه داور مسابقه (چیودا) ناک اوت میشه . تریپل ایچ ، شلتن رو برمیگردونه عقب و بهش پدیگری میزنه . کاور میکنه . داور خودش رو بسختی تکون میده و بالاخره کونت میکنه ، یک..دو..سه و در همین لحظه زنگ پایان مسابقه (مدت زمان در نظر گرفته شده) بصدا در میاد .
بعد از مسابقه ، داور (چیودا) دست تریپل ایچ رو بالا میگیره و تریپل ایچ با تماشاگرا شادی میکنه . در همین لحظه چارلز رابینسن (داور) میاد و با مارک چیودا صحبت میکنه . چیودا و رابینسن برای چند لحظه ای با هم مخالفت میکنن اما بالاخره صحنه ی آهسته پخش میشه و نشون داده میشه که زنگ پایان مسابقه و کونت سوم همزمان شکل گرفتن . در همین لحظه جف هاردی میاد داخل رینگ . تریپل ایچ و جف نزدیک هم میرن که در همین لحظه داور میاد و این دو رو از هم جدا میکنه .
نه فعلا زوده به نظرم باتیستا برای کمربند با اورتن و سینا درگیر میشه و احتمالا درگیری هاشون تا رستل منیا طول می کشه
جف امسال واقعا آمادست و خیلی زحمت کشید ولی قبول کن که قهرمانی wwe براش زیاده
کوزولا که مت برد!!!!!!!!!
به نظرم کوزولا واقعا استار خوب و قدرتی هست و بدن آماده ای داره ولی کمربند فعلا براش زوده
این آرماگدون هم که بگزره دیگه همه چیز مشخص میشه اما نباید احتمالات رو در نظر نگیریم ممکنه همینطور که آقا رضا گفت اوماگا بیاد یا مستر کندی بیاد که البته این احتمالات کمه. من که میگم این آرماگدون ادج کمربند رو از دست میده و فکر کنم تریپل اچ کمربند رو میگیره دوباره بعدش ادج به رویال رامبل میره و میبره و به رسل مانیا میره.در این بین آندرتیکر چی میشه ؟
خوب اگر اینطوری فرض کنیم که ادج در رویال رامبل برنده بشه و اچ هم توی آرماگدون ببره خوب تا الانش که این دو با هم بازی می کنن توی رسل مانیا ولی یک مشکل اینجاست که آندر تیکر به این راحتی ها از خیر تایل نمی گزره و درگیری های بیگ شو هم که دیگه باید تموم شه من که فکر نمی کنم آندرتیکر بازیه دیگه ای جز تایل توی رسل مانیا بکنه و به احتمال زیاد تیکر برای تایل میره و فکر نکنم که آندرتیکر با شان مایکل بازی کنه چون تیکر حتما برا تایل میره ولی حالا چجوره بره البته ممکنه تا قبل رسل مانیا تیکر تایلو ببره!
اینم میشه ولی همونطور که گفتم توی آرماگدونم تیکر احتمال نداره که با ادج بازی کنه چون هفته ی دیگه که با بیگ شو بازی داره هفته ی بعدشم احتمالا نمی آد 2 هفته ای یک درگیری بین ادج و تیکر بشه که ادج ببره.
پس به احتمال زیاد تیکر میره برای رویال رامبل و در اونجا فکر کنم کاری نتونه انجام بده(البته ممکنه ببره در این صورت تمام این حدس ها برباده) بعدش فکر کنم مثل امسال میان یک مسابقه برای چلنجر بعدی رسل مانیا برای کمربنده wwe ترتیب بدن که ممکنه اونجا آندرتیکر ببره و توی رسل مانیا یک مسابقه ی تریپل تریت مچ برگزار شه!
البته اینا همش حدسه اصلا ممکنه تیکر نره برای تایل یا ادج بازیشو در مقابل تریپل که فکر می کنم چلنجر بعدی ادج نبازه! اینم هست اصلا ممکنه توی no wait out یک اتفاق عجیب بی اوفته!
هیچ چیز معلوم نیست من اینا رو توی سایت های دیگه خوندم و سرجمشون کردم شده این حدس!
در هر صورت از آقا رضا تشکر می کنم.![]()
میشه بگید در ماهواره های StarSat چه زمانی این مسابقات رو نشون میدن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)