بازی امشبو هیچ کانالی پخش نمیکنه ؟
گيگز مدنظر فرگوسن براي سرمربيگري يونايتد
موضوع جانشيني فرگوسن مدت هاست که سوژه اصلي باشگاه منچستريونايتد است و در چند سال اخير از مربيان بزرگي به عنوان جانشين پيرمرد اسکاتلندي ياد شده است.
براساس گزارش ها، سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، رایان گیگز ر ا به عنوان جانشین خود روی نیمکت شیاطین سرخ در نظر دارد.
موضوع جانشینی فرگوسن مدت هاست که سوژه اصلی باشگاه منچستریونایتد است و در چند سال اخیر از مربیان بزرگی به عنوان جانشین پیرمرد اسکاتلندی یاد شده است.
فرگوسن اخیرا اعلام کرده قصد دارد تا پایان فصل 14-2013 در منچستریونایتد بماند اما این اولین بار نیست که او برای بازنشستگی اش تاریخ تعیین می کند اما در نهایت همچنان به کارش ادامه می دهد.
گیگز که سال آینده 39 ساله می شود، اخیرا به عنوان گزینه هدایت تیم ملی ولز معرفی شد و گفته می شود این بازیکن باتجربه دوست دارد بعد از پایان دوران فوتبالش، وارد دنیای مربیگری شود.
این ستاره ولزی دوران فوتبالی درخشانی را سپری کرد و اخیرا قراردادش را برای یک سال دیگر با منچستریونایتد تمدید کرد و به این ترتیب احتمال ا رکورد بازی هایش با پیراهن شیاطین سرخ از مرز 900 عبور خواهد کرد.
پیش از این مورینیو و گواردیولا به عنوان گزینه های جانشینی فرگوسن مطرح شده بودند و گفته می شود مدیران منچستریونایتد نیز گواردیولا را به خاطر موفقیت هایی که در چند سال اخیر به دست آورده، به عنوان یکی از گزینه ها در نظر دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روني :هدف ما قهرماني در ليگ اروپا است
روني و ولبک بعد از ابراز نااميدي شان از حذف يونايتد از گردونه رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا، عزم خود را براي موفقيت در ليگ اروپا جزم کرده اند.
بعد از حذف زودهنگام منچستریونایتداز گردونه رقابتهای لیگ اروپا، وین رونی و دنی ولبک در صحبتهایی اعلام کردند که آماده قهرمانی در لیگ اروپا هستند.
این درحالی است که خیلی ها یونایتد را قوی ترین تیم حاضر در لیگ اروپا می دانند.
رونی در صحبتهایی از هیجانش برای شروع دراین رقابتها گفته:« من بی صبرانه منتظر بازی کردن در لیگ اروپا هستم. این چالش جدیدی برای همه ماست ومی خواهیم دراین رقابتها به قهرمانی برسیم. اگر برای قهرمانی در هر تورنمنتی تلاش نکنی، حضور درآن تورنمنت بی فایده است. من مطمئنم که مربی ما، تیم قدرتمندی را روانه این بازیها می کند. فوق العاده است که تیم اول یونایتد، جام را بالای سرببرد و هدف ما هم همین است.»
ولبک هم امیدهای فراوانی دارد تا بتواند درلیگ اروپا خوش بدرخشد:« حضور درلیگ اروپا برای ما غیرمنتظره بود؛ چون ما یونایتد هستیم و می خواستیم به دور بعدی لیگ قهرمانان اروپابرسیم ولی متاسفانه این طور نشد و ما حذف شدیم . الان تنها می خواهیم برروی بازیهایمان در لیگ اروپا تمرکز کنیم. ما بازی هیجان انگیزی مقابل آژاکس داریم؛ دو تیم با تاریخچه ای بزرگ و باید بازیهای خوبی را در دیدارهای خانگی و خارج از خانه مان مقابل آژاکس ارائه دهیم.»
با تاخیر زیاد یه سوال از دوستان دارم... چون خودم بازی یونایتد - لیورپول رو ندیدم، این فایل گیف پایین که گل رونی هست، به درستی مردود اعلام شد؟
پ.ن: جدیدا نمیدونم چرا هایلایت های motd خیلی پوشش خوبی از بازی نمیدن... این گل مردود اصلا تو صحنه های خلاصه بازی نبود!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترکیب هم اومد:
Lineup
David De Gea
Rio Ferdinand
Jonathan Evans
Fabio
Phil Jones
Michael Carrick
Ashley Young
Nani
Tom Cleverley
Wayne Rooney
Javier Hernández
Substitutes
Ben Amos
Chris Smalling
Paul Scholes
Park Ji-Sung
Antonio Valencia
Paul Pogba
Danny Welbeck
ترکیب خیلی خوبیه، خدا رو شکر این بازی زمینه ساز بازگشت جونز، یانگ و مهمتر از همه کلورلی شده که حضور ثابتشون در این بازی رو به شخصه به فال نیک میگیرم...اورا، بربا و گیگزی که قرار نبود برن آمستردام... + نیمکتمون هم تو این بازی پرپیمون شده با بازگشت مصدومین...
ایشالا که دست پر و با پیروزی به OT برگردیم.
این بازی ساعت چند بوده؟؟؟مگه 10.30 نبود؟؟؟الله اکبر
نیمه اول رو ندیدم ولی فعلا 0-0 هست.یک گل بزنیم کار راحت میشه.امیدوارم که حداقل گل بزنیم.
Ajax - Manchester United
Half Time
0 - 0
Hot Bird
Ictimai TV
Free To Air
خوب! تبریک رفقا!تو یه بازی خوب و منطقی 2-0 آژاکس رو تموم کردیم که تو OT با خیال راحت یه بازی بدون تنش و نگرانی انجام بدیم. گل یانگ رو دیدم... تو چه شلوغی ای گل زد
... + منتظر گل چیچا و خلاصه بازی (از صدقه سر شبکه های وطنی!)
پ.ن: گل چیچا رو هم الان دیدم... مرسی ضد حمله!مرسی رونی و پاسش!
پ.ن 2: یه نکته ای نسبتا جالب... ما الان آژاکس رو تو استادیومی بردیم که فصل بعد قراره فینال لیگ اروپا در آنجا برگذار بشه!![]()
Last edited by pcforlife; 16-02-2012 at 23:49.
تبریک به دوستان گرامی...بازی 2-0 شد با گلزنی یانگ و هرناندز.
دی خیا خوب کار کرد ولی هنوز توپ ها رو 2 ضرب میگیره....زیاد خوب نبودیم،اژاکس هم زیاد خوب نبود.ولی تماشاچی های با غیرتی دارند!تیمشون باخته بود داشتن دست میزدند.به این میگن فرهنگ!
بازی بعدیمون در مرحله بعدی پیش بینیش سخته.لوکوموتیو توی اون هوا تونست 2-1 برنده بشه،من خودم به شخصه مشکل یونایتد رو در روسیه میدونم!فقط هم به خاطر هواش.
مرحله بعدی اول باید توی OT بازی کنیم بعدش توی روسیه یا اسپانیا!
Last edited by rz21; 16-02-2012 at 23:40.
بد شیرینی بود 2-0 یانگ و چیچا و رونی خوب کار کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)