تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 320 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کریس رونالدو نسبت به وقتی که در یونایتد بود افت کرده ؟ زیاد دیده نمیشه انگار بهش بازی نمیدن یا مصدومه آخه قضیه چیه سر و صداش نیست تو نت
    اتفاقا الان کریس رونالدو در بهترین فرمش به سر میبره ، فصل گذشته هم با زدن 40 گل در لالیگا رکورد بینظیری به جا گذاشت ، و اینکه در نت خیلی سروصدا نمیکنه دیگه ، به هرحال مسائلی که تا به الان داشته ظاهرا کافی بوده براش و همچنین تاثیرات مربی هموطنش رو نمیشه دست کم گرفت /

2. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ارسن ونگر:رئال مادرید توانایی شکست دادن بارسلونا را دارد.

خبرگزاری رئال مادرید:سرمربی آرسنال معتقد است دیدار رئال و بارسا جدال بین دو تیم بزرگ فوتبال جهان است و مورینیو در این جدال شانس بیشتری برای کسب پیروزی دارد.
    آرسن ونگر سرمربی آرسنال در آستانه دیدار ال کلاسیکو اعلام کرد رویارویی رئال و بارسا جدال دو تیم بزرگ فوتبال جهان است.

تیم ژوزه مورینیو هم اکنون با یک بازی کمتر نسبت به بارسا با اختلاف سه امتیازی نسبت به این تیم در صدر جدول لالیگا قرار دارد.
    ونگر در مورد این دیدار به وب سایت رسمی باشگاه آرسنال گفت:” این بازی جدال دو تیم قدرتمند فوتبال جهان است. بنابراین بسیار تماشایی خواهد بود.”
    ” هیچ تیم دوست ندارد این بازی را ببازد به همین دلیل فشار روی بازیکنان بسیار زیاد است. رئال نسبت به فصل گذشته پیشرفت محسوسی داشته و اختلاف دو تیم بسیار کاهش پیدا کرده است.”

” به نظر من جدال این دو تیم فاتح لالیگا را تعیین خواهد کرد. رئال نشان داده می تواند بارسا را در این فصل اذیت کند. مورینیو می تواند بارسا را شکست دهد اما نباید از قدرت بارسا هم غافل شویم.”

کریستیانو رونالدو:توپ طلا در بین افتخاراتی که می خواهم جایی ندارد!

خبرگزاری رئال مادرید:کریستیانو رونالدو ، مهاجم رئال مادرید ، اعلام کرد که توپ طلا در بین افتخارات بزرگی که می خواهد آنها را کسب کند قرار ندارد.کریستیانو رونالدو ، مهاجم رئال مادرید .

بازیکن پرتغالی معتقد است که این جوایز فردی چندان اهمیتی ندارد و افتخارات تیمی را بیشتر ترجیح می دهد.
    ستاره پرتغالی در مصاحبه با روزنامه میرر گفت :” فتح لالیگا و چمپیونزلیگ برایم بسیار با ارزش تر از کسب توپ طلاست و می دانم که اگر یک فصل خوب داشته باشم به همه آنها دست پیدا خواهم کرد.”
    رونالدو که این روزها بیشتر در کار تیمی شرکت می کند گفت :” ترجیح می دهم ده گل کمتر بزنم و لالیگا یا چمپیونزلیگ را کسب کنیم. حاضرم در موردش امضا کنم، البته تردیدی نیست که گلهای زیادی خواهم زد.”
    در پایان در مورد تفاوت لیگ های انگلیس و اسپانیا گفت:” لالیگا لیگ دشواری است اما در آن حدیت به اندازه لیگ انگلیس نیست. در اسپانیا بازیها تکنیکی تر است و بیشتر توپ اهمیت دارد . اما در انگلیس بازی ها فیزیکی است و داوران هم مرتب بازی را به دلیل خطا متوقف نمی کنند که البته بازیکنان تکنیکی در این صورت ، آسیب می بینند.”

4. 7 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

MARCA

پيشخوانِ برجسته:

فردا دنيا خواهد ايستاد

ديگر پيشخوانها:

500 ميليون نفر منتظر ديدنِ رئال مادريد-بارسا هستند

مورينيو شانس استفاده از 3 هافبك دفاعي را كم ميداند

گوارديولا براي 48 ساعت از قبل بازي بازيكنانش را به استراحت و قطع ارتباط با سايرين ملزم كرد

ال كلاسيكو مصرفِ پيتزا و نوشيدنيهاي سنگين را بيشتر كرده است

AS

پيشخوانِ برجسته:

ايگوايين يا بنزما

ديگر پيشخوانها:

مورينيو براي ال كلاسيكو يك ترديد در پيش رو دارد

اگر تيم با سه هافبك مركزي بازي كند،بنزما يار ثابت و لاس به عنوان دفاع راست به ميدان خواهند رفت

6. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کارانکا: با سیستم 4-3-3 بازی خواهیم کرد

دستیار مربی تیم رئال مادرید تایید کرد که تیمش با سیستم 4-3-3 در مقابل بارسلونا ظاهر خواهد شد.

با وجود گل زنی هیگواین و کریم بنزما، اما امکان حضور تنها یکی از آنها وجود دارد، کریس رونالدو و دی ماریا وینگرهای تیم رئال خواهند بود.

کارانکا که در کنفرانس قبل از بازی بجای مورینیو به سوالات خبرنگاران پاسخ میداد گفت: "ما با ترکیب 4-3-3 بازی خواهیم کرد، به همراه دی ماریا، رونالدو، هیگواین یا بنزما"

" در میانه میدان انتخاب هایی مثل اوزیل، کاکا، آلنسو، خدیرا و دیارا را داریم. "

مادرید با یک بازی کمتر با اختلاف 3 امتیاز در صدر جدول بالاتر از بارسلونا قرار دارد و یک مساوی نیز نمیتواند نتیجه بدی برای آنها باشد هرچند که کارانکا اذعان کرد که تیمش برای برد به میدان میرود.

" ما دنبال مساوی نیستیم. ما همیشه، در هر مسابقه ای میخوایم که برنده باشیم. "

" برای اثباتش میتونین به بازی چهارشنبه شب (مقابل آژاکس) نگاه کنین، با اینکه به عنوان سرگروه صعود کرده بودیم، ولی باز برای برد به میدان رفتیم"

" تیم الان بهتر شده چرا که مدت زیادی هست که در کنار هم بازی میکنیم. "

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by kasra_khan2003; 10-12-2011 at 09:17.

8. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

آرنولین :" رئال بهتر از بارساست "

مرجع خبري رئال مادريد :گرگوری آرنولین ، مدافع اسپورتینگ گیخون ، مدعی است که رئال مادرید در حال حاضر بهتر از بارسلوناست .
    این بازیکن 31 ساله در آستانه الکلاسیکوی شنبه شب گفت :" در حال حاضر بی تردید رئال مادرید بهتر است . بارسلونا بهترین تیم جهان بوده و هست اما در حال حاضر رئال مادرید از آنها بهتر است . "
    در ادامه گفت :" مثالی می زنم . برابر ما ، هیگوائین رفت و بنزما آمد ، اوزیل رفت و کاکا آمد . در بارسا اما اگر ویا برود ، کوئنکا جایش را می گیرد ."
    در مورد پیش بینی بازی شنبه گفت :" من طرفدار تیم خاصی نیستم . شاید شانس رئال مادرید 51 به 49 جلو باشد . تیمی قرار نیست در دسامبر قهرمان شود ، به خصوص در لالیگا ."

نایب رئیس بارسا :" اتفاقات الکلاسیکوی سال گذشته ، تاسف بار بود "

مرجع خبري رئال مادريد : کارلس ویلاروبی ، نایب رئیس بارسلونا در مصاحبه با راک 1 گفت :"یک دوران سخت را گذراندیم . نمی توان الکلاسیکوهای فصل گذشته را حتی تصور کرد . یک زندگی بد بود با اتفاقاتی بد ، ناراحت کننده و تاسف بار ... اکنون این طور نیست . حدقال هیجان منقی وجود ندارد . "
    مدیر بارسلونا ادامه داد :" حالا شرایط نرمال تر شده است . قرار است مثل همیشه در ریتز ، ضیافت ناهار مدیران برگزار شود ، مثل همیشه جلسه ناهار مدیران زن هم برگزار می شود . "
    در ادامه گفت :" این بازی ، هیجان انگیز تر از همیشه است و فشار در حداقل است چرا که تیم ، همه چیزش را به ما نشان داده است . امیدواریم که بتوانیم بهترین عملکرد خود را داشته باشیم ."

کریستیانو :" بی تاب الکلاسیکوی امشب هستم "

مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو ، مهاجم رئال مادرید گفت که "بی تاب " رویارویی با بارسلونا در بازی امشب است تا تیمش بتواند فاصله با حریف را با یک بازی کمتر ، به شش برساند .
    ستاره پرتغالی در صفحه توئیترش نوشته است :" بی تاب الکلاسیکوی امشب هستم . " کریستیانو فصل گذشته در فینال کوپا دل ری با گلی که به بارسا زد باعث قهرمانی تیمش شد .

سخنگوی مورینیو :" امشب باید برنابئو جهنم شود "

مرجع خبري رئال مادريد : الادیو پارامس ، سخنگوی خوزه مورینوی گفت که سانتیاگو برنابئو باید یار دوازدهم رئال مادرید در برابر بارسلونا باشد . او در صفحه توئیترش در روز شنبه نوشت :" یک خواسته : می خواهم برنابئو تبدیل به جهنم شود . "
    رئال مادرید همه تلاشش را می کند تا بازیکنان با تمام قوا با حمایت هواداران به جنگ بارسلونا بروند تا بتوانند این حریف را شکست دهند .
    کادر فنی امیدوار است که هواداران از دقیقه یک ، جو سختی را برای بارسلونا ایجاد کنند و بازیکنان نیز بارها گفته اند :" به حمایت برنابئو نیاز داریم ."

نمایندگان مورینیو ، در هفته های اخیر بازی بارسا را تحت نظر داشته اند

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، کار الکلاسیکو را به شدت جدی گرفته و به همین علت ، کل کادر فنی با تمام قوا آماده بازی شنبه می شوند . مربی پرتغالی نمی خواهد که بارسلونا سورپرایزش کند و به همین خاطر تمام احتمالات را در نظر گرفته است . هدف تیم ، کنترل کردن بازی است تا بازیچه دست بارسلونا نشود .
    رئال مادرید ، فرصت فعلی را بهترین فرصت برای کنار زدن بارسلونا می داند با یک بازی کمتر ، سه امتیاز این تیم جلوست و می تواند با برد برابر آنها و سویا ، فاصله را به 9 برساند . مورینیو نیز که به اهمیت این بازی واقف است ، چند بازی ایست که کار آنالیز حریف را آغاز کرده است .
    یکی از نمایندگانش ، به طور مثال به سن سیرو رفته بود تا از نزدیک بازی میلان و بارسلونا را ببیند و برای پایتخت اسپانیا گزارش کند . در آن بازی ، بارسلونا با سه دفاع بازی کرد ، تاکتیکی که چندین بار در این فصل تکرار کرده ، همچون بازی مستایا و حالا احتمالش هست در برنابئو آن را به کار ببرد .
    واقعیت این است که فاصله فعلی در جدول لالیگا میان دو تیم تنها یک سراب است چرا که اگر رئال مادرید در پیزخوان ببرد ، فاصله فعلی به شش می رسد و در صورت برد الکلاسیکو به 9 خواهد رسید .
    البته بسیاری بر این باورند که گواردیولا تن به این ریسک نخواهد داد و از همان سیستم چهار دفاعی همیشگی بهره خواهد جست . البته بارسلونا ممکن است در این بازی سورپرایز هایی داشته باشد که اطرافیان مورینیو ، این قضیه را کامل به گوش او رسانده اند .
    بدین ترتیب مورینیو آماده هر گونه اتفاقی است . مربی پرتغالی نمی خواهد اتفاقی را به قضا و قدر واگذار کند . به همین علت طرح های مختلف را مورد بررسی قرار داده و گزارشات زیادی را از بازی بارسلونا تحت نظر گرفته است .

بخت بیشتر رئال در الکلاسیکو در نظرسنجی های یوتیوب و فیس بوک

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید ، بخت اصلی الکلاسیکوی مهم میان رئال و بارسا در شنبه شب بر اساس نظرسنجی های صورت گرفته در یوتیوب و فیس بوک با حضور 500 هزار کاربر است .
    در شبکه یوتیوب ، در پاسخ به این سوال که چه کسی الکلاسیکو را می برد که می شد بین عکس اینیستا و کاسیاس یکی را انتخاب کرد ، رئال مادرید 50.3 درصد رای آورد و بارسا 49.7 درصد .
    فیکس بوک هم در پاسخ به این سوال که چه نتیجه ای در الکلاسیکو بدست می آید ، 17.18 درصد به برد 3-1 رئال رای دادند ، 11.54 درصد به برد 3-1 بارسا ، 10.75 درصد به برد 2-1 رئال ، 2.81 درصد به برد 3-2 رئال و 5.71 درصد به برد 2-0 رئال .
    در مجموع 54.02 درصد رای به برد رئال مادرید دادند ، 42.99 درصد رای به برد بارسا و 2.99 درصد رای به تساوی که نیمی از آنها 2-2 بود . از نظر کشوری ، کابران اینترنتی در اسپانیا ، آمریکا ، آرژانتین ، شیلی و پاناما ، بیشتر به برد بارسا رای دادند و در مکزیک ، کلمبیا ، پرو ، ونزوئلا ، اروگوئه و پاراگوئه ، رئال مادرید را انتخاب کردند .

فوتره ، اسطوره اتلتیکو :" امشب طرفدار تیم مورینیو هستم "

مرجع خبري رئال مادريد : پائولو فوتره هم در مورد الکلاسیکو صحبت کرد که سعی کرد از حس میهن پرستی خود استفاده کند هر چند که شاید هواداران اتلتیکو ، تیم سابقش ، خوششان نیاید . به گزارش ابولا ، این اسطوره پرتغلای گفت که در الکلاسیکو طرفدار تیم خوزه مورینیو خواهد بود هر چند که تائید کرد که نمی تواند رئال مادرید را دوست داشته باشد . "
    او گفت :" من از تیم مورینیو حمایت می کنم . رئال مادرید نه ، چرا که یک آنتی مادریدی هستم و طرفدار اتلتیکو و به همین علت سخت است که نام این تیم را بیاورم اما از زمان حضور مورینیو در اسپانیا ، طرفدار تیمش هستم . تیمش می تواند با این بازی یک گام به سمت قهرمانی بردارد . "
    فوتره ادامه داد :" مشکل رئال مادرید این است که بارسلونا در مقابلش است که بهترین تیم تمام دوران است . " در مورد نتیجه بازی گفت :" هر اتفاقی محتمل است . گواردیولا هیچ گاه در برنابئو به عنوان مربی نباخته است ..."

10. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امسال دیگه بازی خیلی حساسه چون رئال هم دیگه اون تیمی نیست که به راحتی ببازه و شانس اونم برای برد خیلی زیاده
    پیش بینی من اینه که رئال می بره و تاکتیک های آقای خاصی بیشتر جواب میده

12. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

به نظر من امشب همه چی این بازی رو گل اول معلوم میکنه اگه گل اول رو نخوریم میتونیم حتی با اختلاف گل بالا ببریم به خاطر اینکه بارسا وقتی گل میخوره بی محابا حمله میکنه و همین کار گل زدن ما تو ضد حمله رو راحت میکنن.به امید برد رئال

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    من بیشتر منتظر یک بازی خوب و بدون حاشیه هستم تا برد رئال یا بارسا ( البته برد رئال برام مهمه) ! و این واقعا برام لذت بخشه که تیمی که طرفدارش هستم واقعا فوتبال زیبایی رو به نمایش بزاره و حتی ببازه ! تا یک بازی ضعیف رو ازش شاهد باشم و ببره !

بارسلونا هم تیمیه که در هر حالتی و در هر بازی (در هر شرایط روحی ) که قرار داشته باشه میتونه خطرناک باشه مخصوصا پاس های ژاوی و فرار و دریبل ها لیونل مسی که واقعا دفاع هر تیمی رو آزار میده !
    نسبت به پارسال هم امسال وضعیت خط دفاعی رئال واقعا بهتر شده ( با قرار گرفتن راموس و پپه در مرکز) و مارسلو در بالا....!
    در این سمت هم اگر آربلوئا به بازی نرسه و یا آماده نباشه کوانترائو به نظر من میتوه از هر بازی کنه دیگه ای (حتی لاسانا دایارا ) بهتر عمل کنه و اینرو تو بازی های قبل با یک سری ضعف ها و برتری ها نشون داده...!

در مرکز زمین هم بسته به شرایط قرار گیری پست ها ، بازی کن های زیادی برای بازی امشب در اختیار نداریم (در حد الکلاسیکو)
    ژابی آلونسو در مرکز (مایل به چپ) قرار میگیره و خدیرا در سمت راست ( به احتمال زیاد) البته ترکیب اصلی رئال در واقع 4-2-4 هست که در هنگام دفاع به 4-3-3 تبدیل میشه.

در خط حمله تیم قطعا بنزما - آنخل دی ماریا - رونالدو فیکس هست و بازیکن چهارم بستگی به نوع و تریکب و تاکتیک تیمی انتخاب میشه ( خالا یا اوزیل - کاکا ...) که احتمال حضور ماسوت اوزیل در تریکب اصلی خیلی بیشتر از کاکا هست ( در صورتی که آربلوئا در ترکیب قرار بگیره احتمال حضور کوانترائو به خط میانی هم وجود داره) ...
    تیم احتمال دفاع و پرسینگ رو از زمنی خود بارسا و از خط میانی بارسا تو برنامه خودش داره و قصد قطع ارتباط بازکنانی مثل ژاوی به خط حمله این تیم خصوصا مسی و فابرگاس داره و پپه و راموس وظیفه کنترول کردن این بازیکن هارو دارند و در سمت راست هم آربلوئا در صورت حضور وظیفه کنترول کردن و مانع حرکات انفرادی بازیکننای مثل آندرس انیستا و پدو یا داوید وییا برای نفوذ به محوطه جریمه رئال از گوشه زمین رو داره.

از لحاظ روحی ، تیم در بهترین حالت قرار داره اختلاف زیاد در جدول لالیگا نسبت به تیم بارسلونا ( 6 امتیاز ) و تموم کردن مرحله گروهی Champions با حداکثر امتیاز و تفاضل گل واقعا روحیه تیم رو بهتر کرده و فشار و استرس رو از روی تیم تا حدی کاهش داده ( مخصوصا اختلاف 6 امتیازی ) به علت اینکه اگر رئال حتی به بارسا تو بازی امروز ببازه ، 3 امتیاز اختلاف یا بهتره بگیم با یک بازی کمتر هم رده تیم بارسا قرار میگیره و چیزی از عملکرد عالی تیم رئال در هر دو جام کم نمیکنه....
    از لحاظ بدنی هم بازیکنان رئال در بهترین شرایط ممکن قرار دارند بر فرض مثال آنخل دی ماریا در حال حاضر بهترین پاس گل دهنده اروپا هست و تمامی بازیکن ها هجومی رئال در حال حاضر در جدول گل زنان در بهترین شرایط قرار دارند بر خلاف بارسلونا که به نظر من استرس و نگرانی زیادی نسبت به این بازی دارند به علت باخت 1-0 که مرتکب شد و اختلافی که با رئال در لالیگا داره و میدونه که اگر در این بازی شکست بخوره عملا جام لالیگا رو از دست داده و این از روحیه تیم برای چمپیونز لیگ و جام حذفی کم میکنه و تیم انگیزه خود رو نسبت به سال قبل از دست میده....

موفق باشید.

15. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان سلام. قبل از بازی امشب چند خطی به ذهنم میرسه راجع به صحبت های چند روز اخیر، میخوام اینجا بنویسم.

بارسای فعلی واقعاً تیم بزرگیه و باید به احترامش ایستاد و کلاه از سر برداشت. در این یک مورد هیچ شکی نیست.

اما...

این 2 3 ساله و به خصوص این چند روز هر وقت صحبت از الکلاسیکو شده، طوری حرف زده میشه که انگار رئال یک تیم تازه ظهور کرده و کوچیکه که داره زور میزنه خودش رو به سطح بارسا برسونه. این طرز تفکر برای من یکی خیلی آزار دهنده است. کسی یادش نمیاد که چند سال پیش عکس این قضیه داشت اتفاق میفتاد. به خاطر اینه که بارسای گواردیولا اونقدر خوب کار کرد و اومدن یکی مثل مسی هم اونقدر رو تیم تاثیر گذاشت که جمعیت طرفدارهای بارسا یهو مثل بادکنک باد کرد. این جمعیت تازه اضافه شده بارسا رو سلطان فوتبال میدونن و فکر میکنن که رئال در طول تاریخ همیشه زیر بارسا بوده... بدتر حتی رئال رو یه تیم مثل سایر تیم های لالیگا میدونن که داره به سطح بارسا نزدیک میشه!!! البته قطعاً این طرز تفکر طرفدارهای اصیل بارسا نیست.

من دارم از دورانی که خودم دیدم صحبت میکنم (از سال های 97 98 با رئال آشنا شدم). رئال سال های 1999 و 2000 زیر نظر دل بوسکه فوتبالی رو بازی میکرد که به نظر من از فوتبال فعلی بارسا خیلی زیباتر بود. بعدش به نظر من دو تا اتفاق افتاد که رئال رو وارد بحران کرد. رفتن دل بوسکه و ماکلله. بحرانی که من فکر می کنم هنوز تموم نشده. البته داریم نشانه هایی از درخشش دوباره ی رئال رو می بینیم. رئالی که من یادم میاد، رئالی نبود که بارسا بتونه جلوش قد علم کنه. وقتی رئال رفت تو بحران، بارسا شروع به رشد کرد. رایکارد خیلی به بارسا کمک کرد و گواردیولا تیم رو به اوج رسوند. اما رئال چیکار کرد؟ تا تونست مربی عوض کرد. ستاره هایی تو تیم اومدن که هیچ وقت یک تیم رو تشکیل ندادن. تنها برنامه ی بازی ها استفاده از خلاقیت های فردی بود. و کارمون به اینجا رسیده که امروز طرفدارهای بارسا اینجوری راجع به رئال فکر کنن... اما رئال دوباره داره بلند میشه. امیدوارم به جایی که قبلاً بود برسه. و امیدوارم همین امشب این موضوع رو ثابت کنه.

پاراگراف قبلی تجربه ی خود من بود. اما تاریخ کاملاً گویا تره. نه فقط بارسا، بلکه هیچ تیمی تو اروپا در حد و اندازه های رئال نیست. حریف های رئال حالا حالاها باید بدوان تا شاید به افتخارات رئال نزدیک بشن. رئال پرافتخارترین تیم اروپا و جهان بوده و خواهد بود. و هیچ چیزی عشق هواداراش رو به این تیم کم نمیکنه.

بله، بارسا 5 تا به رئال زد. اما اگه قراره با خاطرات گذشته خوش باشیم، خوب رئال هم 8 تا به بارسا زده. چطوره که برد 5-0 بارسا تو تاریخ ثبت شده، اما برد 8-2 رئال ثبت نشده؟

امیدوارم امشب رئال خودش رو نشون بده و یه برد شیرین کسب کنه. امیدوارم به جایگاه قبلی و همیشگیش برسه (که همیشه بالای بارسا بود). امیدوارم کاری کنه که طرفدارهای بارسا دیگه مثل یک تیم معمولی یا زیر معمولی به رئال نگاه نکنن. هرچند اونا هر طوری که در مورد رئال فکر کنن، هیچ اهمیتی واسه ماها و رئال نداره.

به امید پیروزی. زنده باد رئال...

17. 4 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ترکیب دو تیم در الکلاسیکو : در رئال اوزیل فیکس شد ، در بارسا الکسیس

مرجع خبري رئال مادريد : بر خلاف همه شایعه سازی ها ، رئال مادرید برابر بارسلونا از همان ترکیب همیشگی خود استفاده می کند ، با همان 1-3-2-4 معمول که اوزیل در آن بازیساز است . حضور خدیرا روی نیمکت و استفاده از لاس به جایش ، از بزرگترین سورپرایز های ترکیب است که کسی انتظارش را نداشت . کوئنت رائو نیز دفاع راست شده است .
    ترکیب بدین شرح است : کاسیاس ، کوئنت رائو ، په په ، راموس ، مارسلو ، ژابی ، لاس ، دی ماریا ، اوزیل ، رونالدو و بنزما .روی نیمکت رئال مادرید ، آدان ، آربلوا ، آلبیول ، خدیرا ، کاکا . هیگوائین قرار دارند و خسوس ، شاهین ، گرانرو ، آلتین توپ و واران خط خوردند .
    در بارسلونا نیز در نهایت سیستم چهار دفاعه مورد استفاده قرار داد که پویول به جای ماسکرانو فیکس است و الکسیس سانچز هم جای ویا را گرفته است .
    ترکیب بارسلونا بدین شرح است : ویکتور والدس ، دنی آلوس ، پیکه ، پویول ، آبیدال ، ژاوی ، بوسکتز ، اینیستا ف مسی ، سسک و الکسیس . روی نیمکت هم پینتو ، ماسکرانو ، مکسول ، کیتا ، تیاگو ، پدرو و ویا قرار گرفتند و آدریانو ، فونتاس ، اویر ، دوس سانتوس و کوئنکا خط خوردند .

19. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •