خواهش میکنم
اصلا به تصویر ربطی نداره
فقط صدا رو عوض میکنه
تست کن خودت میبینی![]()
خواهش میکنم
اصلا به تصویر ربطی نداره
فقط صدا رو عوض میکنه
تست کن خودت میبینی![]()
ممنون بابت برنامه معرفي شده تون
فقط يه فيلم 10 گيگ تبديلش حدودا چقدر طول مي كشه و برنامه با كدوم تنظيمات رو تي وي جواب مي ده؟
ممنون مي شم راهنمايي بكنين
چکار کنم که اسم اصلی تی وی های گلدیران رو بفهمم؟ این تغییر اسم به این معناست که اینجا منتاژ میشن؟
خواهش میکنم
10 گیگ فکر کنم 1 ساعت بود
من خیلی وقت پیش استفاده کردم
تنظیمات خاصی نداره
سمت راست منوی برنامه فقط تبدیل رو تعیین میکنی و سمته چپ هم که جای فیلم رو آدرس میدی و جایی که میخوای تبدیل شدش رو بریزه
فک کنم میتونی سورس رو هم بدون کپی مجدد تغییر بدی
در هر حال یه بار باهاش کار کنی دستت میاد
دوستان 40 تا فیلم یکی از رفیقام تازه گرفته اونم side by side قراره به منم بده.کیفیت بالا حجم 10 تا 15 گیگ.جاتون خالی چه حالی کنم.ولی آخرش بلوری یه چیز دیگس
راه خاصی نداره باید دونه دونه بگردی
نه معنیش این نیست
دلیلش اینه که می خوان محصول هر منطقه رو جداگانه بفروشن
به دلایل مختلف
بیشتر برای کنترل فروش و پشتیبانی و امکاناتی که تو هر منطقه ممکنه اضافه یا کم بشه
این کار رو همه شرکتهای بزرگ که فروش جهانی دارن انجام می دن
بعضی مواقع هدف قیمت گذاری هم هست
مثلا الان شما یک ساعت سیتی زن رو از ایران و از نمایندگی می خری 300 تومن
کاملا اصل و اورجینال
همون ساعت و با همون امکانات فقط با یک شماره مدل متفاوت تو اروپا 400 یورو هست
دلیلش اینه که نمیشه یک جنس رو برای مردم اروپا که سطح رفاهشون بالاتر ازمردم خاور میانست هم قیمت داد
سلام دوستان
آيا 65100 ال جي تصوير 3D بصورت HD پخش ميكنه وميشه از طريق USB فيلمهاي 3D تماشا كرد بدون استفاده از بلو ري.
ممنون
جوابتون مثبت هست
ولی اگر یه زحمت بکشید و صفحات قبلی رو مطالعه کنید بهتر به جواب خواهید رسید
نمي دونم اشكال كارم كجاست برنامه رو كه تنظيم مي كنم و شروع رو مي زنم فقط فيلم رو پخش مي كنه و كانورتي انجام نمي شه
از دوستان كسي نبود ايميج بلوري رو با بلوري پلير يا پلي استيشن 3 اجرا بكنه تو تي وي هاي ال جي؟
سلا تو سایت الجی بازار زده تلوزیون pz5500 اسمارت و بدون قاب همچنین زده lx6500 زده بدون خستگی چشم فکر می کنید منظورش چیه اسماش رو اشتباه نوشته یا امکاناتش را راستی کسی lw9800 نصب نکرده اگر نصب کرده یک عکس بزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)