تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 241 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بیـــــــــــــــســـــــ ــــت و چهـــــــــــــــــــار تا از درایورات آپدیت نیستن ! بیل گیتس بیچاره این عکسو ببینه سکته میزنه ! چطوری شما با این درایورای قدیمی بازی اجرا میکنی؟!!
    شما یه لطفی بکن یه عکس از جعبه کارت گرافیک و یه عکس واضح از کارت گرافیک داخل کیس بگیر و آپلود کن . لطفا با فرمت png آپلود نکن. با فرمت jpg آپلود کن . ممنون میشم.
    دوباره سلام آقا مسیب
    من به هر بد بختی ای بود(با برنامه Driver Genius)درایوهام رو آپدیت کردم
    اما بازم وقتی تو یه بازی رفتم این صفحه لعنتی ..... ...... اومد
    یعنی خواستم کامپیوتر رو با اون آقای گیتس و هر چی که به این ها مربوط میشه رو کن فیکون کنم
    حالا سوال:
    1- حالا لازمه که آنتی ویروس آوست رو نصب کنم؟
    2-با ارتقای رم(RAM) این لعنتی درست میشه یا نه؟
    می بینید اوقاتم تلخه واسه اینه که عید تموم شد و ما نتونستیم یه دل سیر با این بی صاحاب شده بازی کنیم; اِ اِ اِ دیدی چه طور شد؟تو تمام طول سال تحصیلی این بی صاحاب هیچ طوریش نبود ها حالا که عیده...
    شرمنده سرتون رو درد آوردم فقط تو را به خدا یه فکری بکن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

دوباره سلام آقا مسیب
    من به هر بد بختی ای بود(با برنامه Driver Genius)درایوهام رو آپدیت کردم
    اما بازم وقتی تو یه بازی رفتم این صفحه لعنتی ..... ...... اومد
    یعنی خواستم کامپیوتر رو با اون آقای گیتس و هر چی که به این ها مربوط میشه رو کن فیکون کنم
    حالا سوال:
    1- حالا لازمه که آنتی ویروس آوست رو نصب کنم؟
    2-با ارتقای رم(RAM) این لعنتی درست میشه یا نه؟
    می بینید اوقاتم تلخه واسه اینه که عید تموم شد و ما نتونستیم یه دل سیر با این بی صاحاب شده بازی کنیم; اِ اِ اِ دیدی چه طور شد؟تو تمام طول سال تحصیلی این بی صاحاب هیچ طوریش نبود ها حالا که عیده...
    شرمنده سرتون رو درد آوردم فقط تو را به خدا یه فکری بکن
    سلام. خواهش میکنم.
    اگه میشه ورژن درایور گرافیک رو با آخرین ورژن گرافیک توی سایت Nvidia چک کن ببین آپدیته . چون این برنامه Driver Genius بعضی وقتا درایورها رو درست آپدیت نمیکنه . در ضمن دایرکتس(DirectX ) رو هم آپدیت کن .
    ( آخرشم نگفتی به من این مدل کارت گرافیکت چیه ها ؟! عکسی چیزی هم از کارت گرافیکت اپلود نکردی! .... شرمنده ولی من هنوز شک دارم شما درایور رو درست نصب و آپدیت کرده باشی! )
    اگه اون برنامه hide files and folders رو هم که دوستمون گفتن داری پاکش کن .
    آنتی ویروست رو هم عوض کن و Avast و یا kasper رو با آپدیت نصب کن و یه full scan یزن .
    بعید میدونم این ارور به خاطر رم باشه . پس فعلاً به رم کاری نداشته باش.
    خدا تابستون رو آفرید واسه بازی !!! ایشالا دیگه نقشه بکش واسه تابستون!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام. خواهش میکنم.
    اگه میشه ورژن درایور گرافیک رو با آخرین ورژن گرافیک توی سایت Nvidia چک کن ببین آپدیته . چون این برنامه Driver Genius بعضی وقتا درایورها رو درست آپدیت نمیکنه . در ضمن دایرکتس(DirectX ) رو هم آپدیت کن .
    ( آخرشم نگفتی به من این مدل کارت گرافیکت چیه ها ؟! عکسی چیزی هم از کارت گرافیکت اپلود نکردی! .... شرمنده ولی من هنوز شک دارم شما درایور رو درست نصب و آپدیت کرده باشی! )
    اگه اون برنامه hide files and folders رو هم که دوستمون گفتن داری پاکش کن .
    آنتی ویروست رو هم عوض کن و Avast و یا kasper رو با آپدیت نصب کن و یه full scan یزن .
    بعید میدونم این ارور به خاطر رم باشه . پس فعلاً به رم کاری نداشته باش.
    خدا تابستون رو آفرید واسه بازی !!! ایشالا دیگه نقشه بکش واسه تابستون!
    بفرمایید اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که با دیدن اون فکر کنم شکتون به طور کامل برطرف میشه

4. این کاربر از MIRZASHAHAB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام. اینم فایلی که گفتید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویندوز 8. مشکلی نداشت. یهو شروع کرده به نشون دادن بلو اسکرین. موقعی که سیستم روشن میشه اخطار میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام mosayeb.heydari عزیز
    چند وقت پیش چند تا از فابل های dmp سیستم منو بررسی کردید.
    تو این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راهنمایی هاتون رو انجام دادم ولی مشکلم حل نشد.
    اینم dmp جدید

ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام mosayeb.heydari عزیز
    چند وقت پیش چند تا از فابل های dmp سیستم منو بررسی کردید.
    تو این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راهنمایی هاتون رو انجام دادم ولی مشکلم حل نشد.
    اینم dmp جدید

ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام . همه فایل هایی که ارور دارند مربوط به رجیستری و هسته ویندوز میشن و درایورها مشکلی ندارن . به عنوان مثال فایل fltmgr.sys و یا hal.dll و ... که توی فایل دامپ هست ممکنه آسیب دیده یا توسط سیستم عامل غیرقابل خواندن باشن که این فایل ها مربوط به رجیستری میشن که توی سایت های انگلیسی زبان هم راه حل های کلی برای رفع ارور این فایل ها داده شده. مهمترین راه حل هایی هم که گفته شده :
    1-اگه آنتی ویروس Nod32 و یا Bitdefender داری پاکشون کن(این آنتی ویروس ها موقع اجرای بعضی بازی ها و نرم افزارها مشکل بوجود میارن) و یه آنتی ویروس دیگه مثه آواست یا کسپر با آپدیت نصب کن و سیستم رو چک کن.
    2 - بوسیله دستور chkdsk.exe که توی run تایپ میکنی سیستم رو چک کن .
    3- بوسیله نرم افزار Advanced system optimizer که از سافت گذر می گیری سیستم رو کامل بهینه سازی کن .
    4- اگه اینکارا رو کردی و باز مشکل حل نشد هاردت رو بصورت تستی عوض کن . چون خرابی هارد هم میتونه دلیل آسیب دیدن یا غیرقابل خواندن فایل های اصلی هسته ویندوز مثه fltmgr.sys و یا hal.dll و ... باشه.

8. 2 کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام. اینم فایلی که گفتید.

ویندوز 8. مشکلی نداشت. یهو شروع کرده به نشون دادن بلو اسکرین. موقعی که سیستم روشن میشه اخطار میده
    سلام یکی از ارورها مربوط به فایل Ndis.sys میشه که یکی از فایل های مربوط به درایور کارت شبکه(یا یه همچین چیزی! اینم از اون فایل هایی هست که مایکروسافت به دلایل امنیتی در موردش توضیح زیادی نداده! ظاهراً کار این فایل مربوط به تأیید کارت شبکه در اینترنت هست ... منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    بهر حال کاری که باید برای رفع ارور بکنی اینه که اولاً اگه آنتی ویروس Bitdefender یا NOD32 داری حذف و با یه آنتی ویروس آپدیت دیگه مثه آواست سیستم رو اسکن کنی، بعد هم بوسیله نرم افزار Advanced system optimizer (از سافت گذر دانلودش کن) سیستم رو بهینه سازی کن .
    در مرحله بعد یه نسخه از فایل Ndis.sys رو از یه کامپیوتر سالم ( با همون ویندوز خودت ) و در مسیر c:windows/ system32/driver به جای همین فایل Copy & Paste & Replace کن .
    اگه با اینکار مشکل حل نشد تمام اتصالات شبکه و اینترنت رو قطع کن و درایور کارت شبکه رو از Device manager غیر فعال کن (Control panel>Device Mnager> Network adapter> Right Click> Disable ) اگه با اینکار درست شد درایور کارت شبکه رو از سایت رسمی دانلود و آپدیت کن .

اگه مشکل حل نشد باز بیا پست بزار چون فایل ntoskrnl.exe هم ارور داده . میتونه مشکل از اونم باشه که بیشتر مربوط به ویروس یا آسیب دیدن این فایل میشه که با Repair کردن ویندوز احتمالا این ارور هم برطرف خواهد شد.
    Last edited by mosayeb.heydari; 09-04-2013 at 17:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام یکی از ارورها مربوط به فایل Ndis.sys میشه که یکی از فایل های مربوط به درایور کارت شبکه(یا یه همچین چیزی! اینم از اون فایل هایی هست که مایکروسافت به دلایل امنیتی در موردش توضیح زیادی نداده! ظاهراً کار این فایل مربوط به تأیید کارت شبکه در اینترنت هست ... منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    بهر حال کاری که باید برای رفع ارور بکنی اینه که اولاً اگه آنتی ویروس Bitdefender یا NOD32 داری حذف و با یه آنتی ویروس آپدیت دیگه مثه آواست سیستم رو اسکن کنی، بعد هم بوسیله نرم افزار Advanced system optimizer (از سافت گذر دانلودش کن) سیستم رو بهینه سازی کن .
    در مرحله بعد یه نسخه از فایل Ndis.sys رو از یه کامپیوتر سالم ( با همون ویندوز خودت ) و در مسیر c:windows/ system32/driver به جای همین فایل Copy & Paste & Replace کن .
    اگه با اینکار مشکل حل نشد تمام اتصالات شبکه و اینترنت رو قطع کن و درایور کارت شبکه رو از Device manager غیر فعال کن (Control panel>Device Mnager> Network adapter> Right Click> Disable ) اگه با اینکار درست شد درایور کارت شبکه رو از سایت رسمی دانلود و آپدیت کن .

اگه مشکل حل نشد باز بیا پست بزار چون فایل ntoskrnl.exe هم ارور داده . میتونه مشکل از اونم باشه که بیشتر مربوط به ویروس یا آسیب دیدن این فایل میشه که با Repair کردن ویندوز احتمالا این ارور هم برطرف خواهد شد.

ممنونم دوست عزیز. یه مقدار ویندوز رو بصورت دستی بهینه کردم ظاهرا مشکل برطرف شده. چندباری ریستارت کردم ارور نداد. فضای درایو ویندوز خیلی کم بود. فضا رو بیشتر کردم. به هر حال ازتون ممنونم که لطف کردین و وقت گذاشتین و جواب دادین. مرسی

فقط از وقتی که این مشکل بوجود اومد، نمیتونم با برنامه Dialer به وایرلس دانشگاه کانکت بشم. توجه داشته باشید که به وایرلس در حالت عادی کانکت میشه. فقط با این برنامه مشکل داره.
    Last edited by alidashti98; 09-04-2013 at 18:02.

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز. یه مقدار ویندوز رو بصورت دستی بهینه کردم ظاهرا مشکل برطرف شده. چندباری ریستارت کردم ارور نداد. فضای درایو ویندوز خیلی کم بود. فضا رو بیشتر کردم. به هر حال ازتون ممنونم که لطف کردین و وقت گذاشتین و جواب دادین. مرسی

فقط از وقتی که این مشکل بوجود اومد، نمیتونم با برنامه Dialer به وایرلس دانشگاه کانکت بشم. توجه داشته باشید که به وایرلس در حالت عادی کانکت میشه. فقط با این برنامه مشکل داره.
    سلام . ممکنه آنتی ویروست با این برنامه مشکل داشته باشه و یا تنظیمات TCP/IP با تنظیمات این برنامه ناسازگار باشه .

این مراحل رو هم انجام بده شاید تأثیری داشت:

البته من با برنامه Dialer کار نکردم ولی شاید تنظیمات این برنامه هم در اختصاص IP به لپ تاپت مشکل داشته باشه.
    توی همین قسمت Services دنبال برنامه Dialer بگرد اگه پیداش کردی تنظیمات بالا رو در موردش اعمال کن .
    از این سایت هم میتونی یه سری اطلاعات بدست بیاری :
    Last edited by mosayeb.heydari; 09-04-2013 at 20:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام . ممکنه آنتی ویروست با این برنامه مشکل داشته باشه و یا تنظیمات TCP/IP با تنظیمات این برنامه ناسازگار باشه .

این مراحل رو هم انجام بده شاید تأثیری داشت:

البته من با برنامه Dialer کار نکردم ولی شاید تنظیمات این برنامه هم در اختصاص IP به لپ تاپت مشکل داشته باشه.
    از این سایت هم میتونی یه سری اطلاعات بدست بیاری :

برنامه مشکلی نداشت. بعد از مشکل بلو اسکرین اینطوری شده. مرسی از لطفتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •