تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 574 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

داره خودمونی میشه meranbana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Dandy

پيش فرض

رو نقشه محل های استراحت هست. میری اونجا بازدن کلید E ماشین رو خاموش میکنی و Enter رو میزنی استراحت میکنه. F6 رو که بزنین میتونین ببینین که چقدر زمان دارین تا راننده دوباره خوابش بگیره.

در مورد گرافیک. شاید درایور کارت گرافیکیتون نصب نیست و خود ویندوز 7 اومده براتون درایور نصب کرده که اون درایو خیلی ابتدایی هستش و نمیتونه Shader رو فعال کنه
    شاید هم DirectX باید نصب کنید.
    درایورش نصبه
    دایرکت ایکس 10 هم نصبه
    ویندوزم 7 منتاها 32 بیته یه گیگ از رممو نمیخونه (رمم چهاره در اصل) از ویندوز میتونه باشه ؟

در مورد بازی هم جا داره بگم خیلی خوبه ولی شاهکار نیست ، امیدوارم پچایی که اضافه خواهند داد بهبود ببخشه ، فرمون که این مدلی سخت شده و کنترل ماشین تو سرعت بالای 90 رو خیلی سخت کرده که طبیعی تره ، رو سرعت یه نکته هم که واقعی تره باز فرمونه که مثه گذشته فرمون زیاد نمیچرخه و همون یه مقدار چپ راست میکنی کافیه ( راننده ها میدونن که اگه یه کم اضافه بچرخونی فرمونو چپ میکنه).
    نوع و تعدد تریلی هام زیاد شده ، مثلا 7هشت نوع اسکانیا هست که با افزایش مهارت میشه خریدشون ، یه سه محور داره که خئلی باحاله و گرون ، واسه محموله ترافیکی و یا خیلی سنگین باید از اینا خرید صد در صد .
    ماشینا و سواری های دیگه خیلی نامرد شدن ، اصلا به آدم را نمیدن ، یه جا ترافیک بود کلی صب کردم تا بپیچم هیشکی وا نستاد تا اینکه رفتم و گرفتم جلوش واستاد .
    دو ساعت بازی کردم 4.5 درصد بیشتر از نقشه رو طی نکردم ، واسه کل نقشه در حدود 40 ساعت باید بازی کرد که انصافا خیلیه ،

2. 2 کاربر از meranbana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shayankh450's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    London-UK

پيش فرض

دوستان هر کس که می خواهد درباره ی هر بازی فیلمی.خبری داشته باشه پیام بده در خدمتم
    در یاهو هم هستم

داره خودمونی میشه shayankh450's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    London-UK

پيش فرض

گیم پلی هر بازی را که بخواهید ببینید
    من در خدمتم

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

کارت گرافیک من هم gt220 هست و فقط سایه های بازی رو بد نشون میده
    تو تنظیمات دو تا گزینه واسه سایه داره هر دو رو رو بالاترین درجش گذاشتین ؟ واسه من کم میاره لگ میزنه یه کوچولو ، میشه به آورکلاک امیدوار بود ؟
    Last edited by hamed30; 20-10-2012 at 13:37.

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

در مورد گرافیک خیلی برام عجیبه.
    بعضی از بچه ها با گرافیک های خیلی پایین بازی رو راحت انجام میدن
    بعضی ها با گرافیک های بالاتر باهاش مشکل دارن
    من 2 تا کارت گرافیکی 2 گیگ DDR5 دارم. بازی رو با بالاترین کیفیت اجرا میکنم کارت دوم که خاموش میشه کارت اول هم 13% بیشتر زیر بار نمیره. پس باید بشه با کارت 1 گیگ هم راحت اجراش کرد. اما در عمل نمیشه.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه لطفا کمی در مورد بازی و امکانات بازی توضیح بدید

مثلا چجوری میشه وام گرفت ؟
    چجوری میشه با اون f1 , f2 , ... f8 کار کرد ؟ چرا هر کاری میکنم فقط اف 7 برام کار می کنه و بقیه کار نمیکنه ؟
    چجوری میشه اون چی پی اس رو دوباره بیارم رو صحفه که راه رو نشون بده ؟ الان یه صحفهاومده که عکس کامیون و کانتینرش رو با میزان درجه سلامتش نشون میده ؟
    بهترین شیوه کنترل ماشین تو شهر و جاده و تو پیچ ها و نهنتر از همه دنده عقب گرفتن چجوریاست ؟
    چجوری میشه ماشین جدید خرید ؟
    چجوری میشه راننده استخدام کرد ؟

لطفا یکی از دوستان یه توضیح کامل بده تا ما هماز بازی لذت ببریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

کسانی که از سایت اصلی دانلود کردن زبان بازی انگلیسی بوده؟؟؟

داره خودمونی میشه senatoor3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ایران 68

پيش فرض

بچه لطفا کمی در مورد بازی و امکانات بازی توضیح بدید

مثلا چجوری میشه وام گرفت ؟
    چجوری میشه با اون f1 , f2 , ... f8 کار کرد ؟ چرا هر کاری میکنم فقط اف 7 برام کار می کنه و بقیه کار نمیکنه ؟
    چجوری میشه اون چی پی اس رو دوباره بیارم رو صحفه که راه رو نشون بده ؟ الان یه صحفهاومده که عکس کامیون و کانتینرش رو با میزان درجه سلامتش نشون میده ؟
    بهترین شیوه کنترل ماشین تو شهر و جاده و تو پیچ ها و نهنتر از همه دنده عقب گرفتن چجوریاست ؟
    چجوری میشه ماشین جدید خرید ؟
    چجوری میشه راننده استخدام کرد ؟

لطفا یکی از دوستان یه توضیح کامل بده تا ما هماز بازی لذت ببریم
    برای وام گرفتن بعد از یه مدتی که بار ببری اینورو اونور خود بانک بهت ایمیل میزنه بهت پیشنهاد وام 100.000 تایی میکنه که یکم بعد دوباره یه ایمیل دیگه میده 400.000 تا اونجوری میتونی وام بگیری از روی خود ایمیلش
    F5رو بزنی نقشه یا جی پی اس هم میاد هم بزرگو کوچیک میشه . با F3 , F4 هم میتونی جی پی اس رو بیاری . و ...
    وقتی وام گرفتی و یکم تو شهر بار جابه جا کردی یه نمایشگاه باز میشه از اونجا ماشین میخری
    برای راننده هم باید پول داشته باشی اونوقت که ماشین از خودت داشتی و داخل شهر میچرخیدی میری رو اون علامت ؟ ها اونجا راننده ها میاد . یا اینکه یه گاراژ میخری از اونجا میتونی همه کار بکنی دقیقا مثل جرمن تراک و ...
    اینارو من تا العان فهمیدم .. حالا باز دوستان کمکت میکنن

-------------------
    آقای nice2000 عزیز زبان بازی انگلیسی هست و همینطور میشه به چند زبان دیگه ام تغیرش داد
    اولش که میخواستم نصب کنم خودش زبان رو آورد چندتا زبان داشت که انگلیسی هم بینشون بود. از لینکی که خانوم شیرین آپلود کردن تو پرشین گیگ دانلود کنید اونم همون نسخه اصلی سایتش هست
    تو صفحه 141 این تاپیک یه آدرسی قرار دادن برای رفع سوالات و اشکالات یورو تراک 2 اونجا لینک هم قرار داره
    Last edited by senatoor3; 20-10-2012 at 14:25.

10. 2 کاربر از senatoor3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

کسانی که از سایت اصلی دانلود کردن زبان بازی انگلیسی بوده؟؟؟
    بله انگلیسی بوده من از این لینک گرفتم ورژن بازی رو هم زده 1.1.1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه punisher3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تو تنظیمات دو تا گزینه واسه سایه داره هر دو رو رو بالاترین درجش گذاشتین ؟ واسه من کم میاره لگ میزنه یه کوچولو ، میشه به آورکلاک امیدوار بود ؟
    تنظیمات رو روی ultra گذاشتم
    واسه منم بعضی مواقع لگ میزنه
    اورکلاک نکردم نمیدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •