تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 303 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوستان
    من serie 5 lcd samsung مدل la40b532p7v رو دارم .وقتی usb میزارم روش اصلا کار نمیکنه به عبارتی کلید media.p رو که میزنم مینویسه not availabe
    میخواستم راهنمایی کنید .از دوبی خریداری شده.چه راهی وجود داره که usb من بتونه خوانده بشه .......mp3...mkv....و....؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از شما

????????????????????? not availabe
    دوست عزیز

من منول شمارا مطالعه کردم در آن جایگاه USB را پیدا نکردم چون در نمای شماتیک تلویزیون شما هر جور درگاهی بود الا درگاه USB واینکه سیستم شما سیستم DIVX را ساپورت نمی کند و قا عدتا فرمت mkv را هم پخش نمی کند واینکه دکمه maedia.p در روی کنترول شما غیره فعال است بر فرض اینکه سیستم شما کامل باشد و usb رابشود به آن وصل کرد شما باید از کلید SOURCE که در وسط کنترول شما زیر کلید MUTE قرار دارد استفاده کنید . وگر نه برای دیدن فیلم های با فرمت mkv باید از دستگاه پخش سینما خانگی ودیگر وسایل پخش که از سیستم DIVX پیروی می کنند استفاده کنید. امیدوارم مطالب مفید باشد. موفق باشید

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز کمک فوری می خواستم الان 6 ماه هستش هیچکی نتونسته مشکلم رو حل کنه؟؟

تلوزیونم مدل ue40d7000 بود و لوکال ستش روی ed Euro بود من تغییرش دادم به ea iran بعدش تلوزیونم رو ابدیت کردم وفریور 1025.1 شد حالا هر کاری میکنم نمیتونم لوکال ست رو با نرم افزار rusamsungTVcommunicatorتغییر بدم چون دکمه فکتوری و 3سیدش کار نمیکنه ولی بقیه دکمه هاش کار میکنه قبلا با همین نرم افزار تغییرش داده بود الان کار نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟توی سایت samygo نوشته بود که تلوزیون رو ابدیت نکنید ..
    حالا راهی هست که لوکال ست رو تغییر بدم یا فریور تلوزیون رو به عقب برگردون چون با فریور قبلی کار می کرد 1017.1
    دوست عزیز من هم مشکل شما رو دارم
    البته من از اول آپدیت کردم و نتونستم منوی مخفی رو باز کنم. آیا شما موفق شدی مشکلت رو حل کنی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    لطفاً اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه خواهشن جواب بده.
    من نمی تونم منوی مخفی رو فعال کنم وقتی hospitality mode رو می کنم دوباره تلویزیون رو خاموش و از منوی مخفی وارد میشم ولی گزینه های لوکال و... همچنان غیر فعالن. فقط تو اسمارت هاب تونستم کشورش رو تغییر بدم که اونم هیچ فرق زیادی نداره چون چند تا اپلیکشن فیلم داره که هیچکدوم رایگان نیست.
    نمیشه از ویدءو یا ماهواره روی فلش چیزی ضبط کرد فقط از روی تلویزیون میشه. نمیشه از ف ب و یوتیوب و اسکایپ استفاده کرد.
    تو رو خدا راهنمایی کنید چون واقعاً دیگه قاطی کردم. اینطوری دو میلیون پول اضافه برای تلویزیون دادم خوب اگه اینجوری بود می گفتن آدم همون معمولیاش رو م خرید.
    در ضمن تلویزیون رو از نمایندگی خریدم و آپدیتش هم کردم. فکر می کردم نرم افزارهای جدیدی رو بهش اضافه می کنه نگو بدتر قفلش می کنه.
    مدل : ua 40 es 7770 به ورژن 1025 آپدیت شده.
    لطفاً اگر کسی میتونه راهنمایی کنه.
    please ... please ... please ... please ... please

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    لطفاً اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه خواهشن جواب بده.
    من نمی تونم منوی مخفی رو فعال کنم وقتی hospitality mode رو می کنم دوباره تلویزیون رو خاموش و از منوی مخفی وارد میشم ولی گزینه های لوکال و... همچنان غیر فعالن. فقط تو اسمارت هاب تونستم کشورش رو تغییر بدم که اونم هیچ فرق زیادی نداره چون چند تا اپلیکشن فیلم داره که هیچکدوم رایگان نیست.
    نمیشه از ویدءو یا ماهواره روی فلش چیزی ضبط کرد فقط از روی تلویزیون میشه. نمیشه از ف ب و یوتیوب و اسکایپ استفاده کرد.
    تو رو خدا راهنمایی کنید چون واقعاً دیگه قاطی کردم. اینطوری دو میلیون پول اضافه برای تلویزیون دادم خوب اگه اینجوری بود می گفتن آدم همون معمولیاش رو م خرید.
    در ضمن تلویزیون رو از نمایندگی خریدم و آپدیتش هم کردم. فکر می کردم نرم افزارهای جدیدی رو بهش اضافه می کنه نگو بدتر قفلش می کنه.
    مدل : ua 40 es 7770 به ورژن 1025 آپدیت شده.
    لطفاً اگر کسی میتونه راهنمایی کنه.
    please ... please ... please ... please ... please

از طریق این لینک زیر باید یک ریموت دست ساز بسازید و توسط اون فقل منوی مخفی رو باز کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز

من منول شمارا مطالعه کردم در آن جایگاه USB را پیدا نکردم چون در نمای شماتیک تلویزیون شما هر جور درگاهی بود الا درگاه USB واینکه سیستم شما سیستم DIVX را ساپورت نمی کند و قا عدتا فرمت mkv را هم پخش نمی کند واینکه دکمه maedia.p در روی کنترول شما غیره فعال است بر فرض اینکه سیستم شما کامل باشد و usb رابشود به آن وصل کرد شما باید از کلید SOURCE که در وسط کنترول شما زیر کلید MUTE قرار دارد استفاده کنید . وگر نه برای دیدن فیلم های با فرمت mkv باید از دستگاه پخش سینما خانگی ودیگر وسایل پخش که از سیستم DIVX پیروی می کنند استفاده کنید. امیدوارم مطالب مفید باشد. موفق باشید
    سلام دوست خوبم ممنون از راهنماییت

من lcd سری 5 سامسونگ la40b532p7v هست که گفتم .usb روش میخوره درگاهش هم بغلش هست..اما وقتی مموری یا usb رو میزارم روش .هیچ عکس العملی نداره تلوزیون.اون کلید SOURCE رو هم میزنم av .av2 .pc.hdmi رو داره چیز دیگه نداره..
    حالا
    1:ایا میشه کاری کرد که درگاه usb اون کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان غیر فعاله
    2:ایا گیرنده دیجیتال داره؟
    3:اگه داره کجاشه؟؟از منو مخفی؟؟
    4:اگه مدلش رو از 532 به 550 که تو منو مخفی داره این گزینه رو تغییر بدم چه اتفاقی می افته؟؟؟؟
    اگه یکی بتونه کمک کنه ممنون میشم
    Last edited by birahe2oo3; 30-01-2013 at 01:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام beni28
    اره انجام دادم درست بود مشکلم حل شد
    باید smhsh121 تشکر کنی که راهنمایم کرد
    ریموت کنترل دست ساز درست کنی تا بتونی وارد منو مخفی بشی

9. این کاربر از mansour4388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام .

من فریمور تلویزیون ال ای دی سامسونگ رو دانلود کردم ، بعد آنزیپ کردم و داخل فلش مموری ریختم ولی وقتی میرم به بخش ارتقا نرم افزار میگه فایلی پیدا نشد ، چی کار کنم ؟ آیا تلویزیون من تقلبیه ؟ مطمئنم فایل رو درست دانلود کردم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

چی شد؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک مک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمکمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
    سلام دوستان تورو خدا کمک کنید
    من توی منوی مخفی یه چیز رو تغییر دادم بعدش که تلوزیون رو روشن کردم نشد الان همش تلوزیون روش و خاموش میشه نمیزاره حتی وارد مخفی بشم هیچی نشون نمیده
    تلوزیونم ue40d7000هستش تو رو خدا کمک کنید

در آغاز فعالیت tahaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان من چند تا مشکل کوچلودارم اولیش اینه که تلویزیون من سامسونگ ۴۳ مدل ۴۹۵ هستش با همه اموزش هایی که دوستان لطف کرده بودند باز هم pvr فعال نشد بعد موقعی که با کابل hdmi تصویر نگاه می کنم یه قسمت کوچلو اون هم در تصاویر روشن مثل رنگین کمان میشه و بعد در عرض صدم ثانیه میره و یه مشکله دیگه این تلویزیون بلوتوث داره یا نه چون وقتی که با گوشی سرچ میکنم اسم تلویزیون رو میاره ولی توتنظیمات وجاهای دیگه هیچ اپشنی نمیاد شرمنده که رمان شد ای مشکلات ما ممنون ازسایت پر محتواتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •