وایس سیتی در واقع نمونه ای از شهر میامی وایس
وایس سیتی در واقع نمونه ای از شهر میامی وایس
گفتم که لیبرتی همون نیو یورکه در ضمن سازنده هاش گفتن بخش pc از نظر گرافیکی بهتر از کنسول هاس درسته که 5 خوبه ولی توی ای وی هر فرد واسه خودش زندگی دار دیگه هر خیابونی یه ادم مثل هم نیست شلوغی شهرش ماشین هاش کاور گرفتنش برای مثال اگه به پای یک نفر تیر بزنی طرف می افته یا اگه یک جا تو بازی یه اتیش سوزی بشه تا اخر بازی (اگه اتش سوزیش فجیح)جاش میمونه دیگه مثل سن که 6 ستاره میشد تانک و جت و ... میومد دنبالش نیست طبیعی تره
هنوز خبري از وجود ترينرهايي مثل هات كافي نيست براي اين نسخه ؟
من رفتم نیم ساعت رو 360 یکی بازی کردم. بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده. محیط-فیزیک-هوش و رانندگی بازی واقعی بود. به همین خاطر یه ذره احساس کردم بازی زیاد جالب نیست. تقریبا انگار شبیه درایور 4 بود. البته ماشین روندنش! خیلی کند بود و تو ذوق آدم می زد. برای دور زدن ماشین های سنگین مثل آمبولانس مشکل داشتم چون به سختی دور می گرفت. فیزیک بازی هم بی نظیره و این کار رو سختر می کنه. چون دیگه مثل سان آندریاس نمی تونید راحت به در و دیوار بکوبید و یا با یه ماشین یه ضرب شهر رو بگردید و ماشین هیچ جا گیر نکنه.
حرکات کارکتر بازی خیلی طبیعی و متنوع هستش. میان پرده های بازی یعنی فیلهای هر مرحله خیلی سینمایی و بهتر شده.
در کل بازی خیلی به واقعیت نزدیکه و به این دلیل یه ذره سخت شده! من که تو این نیم ساعت اصلا ازش خوشم نیومدولی برای عرضه ی بازی برای پی سی لحظه شماری می کنم! فقط به خاطر بهبود گرافیک و مراحل جدیدش.
![]()
دیدین فقد کافیه یه نفر یه نظر بده صبر کنید ببینیم چی در میاد
آره .
اما خب توی دنیای واقعی هم ماشین گیر میکنه .
نه ؟
نه عزیزم من نظرات دیگران رو اهمیت ندادم. اصلا به اونها فکر نکردم. خودم وقتی نشستم بازی کردم به این نتیجه رسیدم. من هم مثل شما می گفتم بقیه الکی حرف می زنند ولی وقتی بازی رو بازی کردم زیاد خوشم نیومد.
بازی لذت زیادی داره ولی اون لذتی رو که برای اولین بار GTA SA زدیم رو نداشت! یعنی اصلا هیجان زده نشدم!
Last edited by mohijoon; 30-09-2008 at 14:43.
دقیقا واقعیت رو گفتید
خوبه هنوز هم کاربرانی پیدا میشن که معنی نقد بازی و موشکافیی و نظرات واقعی دادن رو بدونن
نه این که فقط از رو تعصب و غیر کارشناسانه بحث کنن
دقيقا من هم نظر Mohijoon رو دارم فاصله GTA SA و GTA IV خيلي زياد هست كلا SA بازها خيلي نخواهند تونست با IV انس بگيرند دليلش همين تغيير گيم پلي بازي هست توي تريلرها كاملا مشخص بود. ولي خدا نكنه مثله درايور پارلل لاين بشه. چون ازش متنفرم
من نظرم اینه که اگر من و شما به گیمپلی sa عادت کرده باشیم این گیمپلی جدید یکم خو گرفتن باهاش فرصت میخواد و اگر بیشتر بازی میکردی و قلق رانندگیش هم دستت میومد تازه میفهمیدی که گیمپلی sa در مقایسه با این چقدر ابتدایی و مسخره است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)