تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 227 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درست متوجه سوالتون نشدم ولی:
    بنظر شما نویسنده این داستان غنی میتونه پایانیشو همینجوری رها کنه؟پایان رو جوری نشون دادن که در اینده ادامه بدن از این واضح تر؟ یعنی خودشون ندیدن چی ساختن؟یه بچه اول ابتدای هم ببینه میگه یعنی چی این سقوط نرماندی چه معنی میده؟ بفرض دی ال سی نیاد و داستان شپرد تمام شده ولی مشخص بود مجموعه مس افکت ادامه داره چون به معماها جواب داده نشده. یه نویسنده باید همیشه دست خودشو باز نگه داره.
    من نگفتم پایان دادن به این داستان خوش و عالیه فقط گفتم ادامه خواهد داشت چه بد تموم کنن چه خوب.و در کل گفتم نه فقط در مورد شپرد
    اگه هم نخوان ادامه بدن خوب که واقعا احمق بودن و هسن.
    عزیز من چرا باور نداری اینبار گند زدن؟ در ضمن جواب تمامی سوال هارو میخواستن در dlc بدن که پول بیشتری به جیب بزنند ولی حالا مجبور شدن پایان رو هم عوض کنند و در فروم بازی از هوادارا پرسیدن چه تغییراتی مورد نظرشونه که همون هارو در بازی وارد کنند

2. 8 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

عزیز من چرا باور نداری اینبار گند زدن؟ در ضمن جواب تمامی سوال هارو میخواستن در dlc بدن که پول بیشتری به جیب بزنند ولی حالا مجبور شدن پایان رو هم عوض کنند و در فروم بازی از هوادارا پرسیدن چه تغییراتی مورد نظرشونه که همون هارو در بازی وارد کنند
    بلاخره قبول کردن؟ واقعا؟ یعنی میخوان پایان رو با نظر چند نفر عوض کنن و جوری دیگه ی نشون بدن؟
    اگه این تصمیم نهایه پس خاک تو سر اون نویسنده و سازنده
    فکر کردم بایووار هنوز مغزش سر جاشه.

4. 3 کاربر از 3taxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

درست متوجه سوالتون نشدم ولی:
    بنظر شما نویسنده این داستان غنی میتونه پایانیشو همینجوری رها کنه؟پایان رو جوری نشون دادن که در اینده ادامه بدن از این واضح تر؟ یعنی خودشون ندیدن چی ساختن؟یه بچه اول ابتدای هم ببینه میگه یعنی چی این سقوط نرماندی چه معنی میده؟ بفرض دی ال سی نیاد و داستان شپرد تمام شده ولی مشخص بود مجموعه مس افکت ادامه داره چون به معماها جواب داده نشده. یه نویسنده باید همیشه دست خودشو باز نگه داره.
    من نگفتم پایان دادن به این داستان خوش و عالیه فقط گفتم ادامه خواهد داشت چه بد تموم کنن چه خوب.و در کل گفتم نه فقط در مورد شپرد
    اگه هم نخوان ادامه بدن خوب که واقعا احمق بودن و هسن.
    شما گفتین "از اخر بازی کاملا مشخص بود بازی ادامه داره" ولی اخه چطور ادامه دادنی؟

قرار بود داستان شپرد بدون هیچ گونه به جا اومدن سوالی تموم بشه. نکته مبهمی رو به جا نزاره... من در مورد دنیای مس افکت نگفتم. جا دارن که ادامه بدن همون طور که خودشون گفتن ولی بسته نشدن داستان شپرد عیب بزرگیه. در کنارش هم لحاظ نکردن اون همه تصمیم گرفته شده در طول این سری رو قرار بدین...

میبینم که توضیح لازم رو هم الکس جان فرمود.

6. 6 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

شما گفتین "از اخر بازی کاملا مشخص بود بازی ادامه داره" ولی اخه چطور ادامه دادنی؟

قرار بود داستان شپرد بدون هیچ گونه به جا اومدن سوالی تموم بشه. نکته مبهمی رو به جا نزاره... من در مورد دنیای مس افکت نگفتم. جا دارن که ادامه بدن همون طور که خودشون گفتن ولی بسته نشدن داستان شپرد عیب بزرگیه. در کنارش هم لحاظ نکردن اون همه تصمیم گرفته شده در طول این سری رو قرار بدین...

میبینم که توضیح لازم رو هم الکس جان فرمود.
    من بیشتر تاکیدم رو این بود که مث افکت ادامه داره. چون توی ذهن همه معما ها موند. و خیلیا گفتن: مس افکت همین بود! چه بد! نفمیدیم کیا ریپرا رو ساختن - اون نسل اولیه کیا بودن و ...از این جور سوالا که بچه های همینجا در چند صفحه قبل تر میگفتن.منم مخالفم بودم که مس افکت همین بود و تمام. این از مس افکت
    در مورد شپرد هم گفتم تموم نشده و همه چیز اونی که نشون دادن نیس. و با یه دی ال سی داستان شپرد تموم میشه.چرا چون پدر بزرگه میخوات باز داستان شپردو واسه نوش بگه. و بنظرم اومد بین ترکیدن سیتادل و سقوط نرماندی اتفاقاتی افتاده که بعدا در دی ال سی نشونمون میدن.
    به هر حال از نظر من هم شپرد هم مس افکت ادامه داشت.مس افکت با شمارهای دیگه و شپرد با دی ال سی برای نسخه 3. حالا چه بایووار خراب کنه چه نکنه.
    چرا چند پست قبل تر منو نخوندین؟ میخوندین منظورمو میفهمیدین
    الانم محمد گفت قراره بازی طبق نظر چندتا گیمر عوض شه.که حالم به هم خورد از باووار
    پستمو با خشونت نخونید چون با خشونت نگفتم و یه موقعه ناراحت نشین .فکر نکنین دعوا دارم!من فقط نظرمو گفتم

8. این کاربر از 3taxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از نظر من بهریت کارو دارن میکنند که قراره تغییراتی توی پایان بدن. این احترام به گیمر رو نشون میده. مثلا همجنس بازی رو به خاطر خواسته هواداران به بازی اضافه کردند. حالا هم باید تغییر ایجاد کنند . نمیدونم شما چقدر درگیر دنیای مس افکت شدی ولی برای افرادی که 5 سال منتظر عرضه نسخه 3 بودند و تک تک dlc هارو بازی کردند و کتاب ها و کمیک هارو خوندند این پایان ناراحت کنندست.

خودت هم میدونی تا قبل از پخش بازی همه افرادی که دستی در گیم دارد در همه جهان چه گیمر ها چه سایت ها چه منقدین و.... همه منتظر پایان شکوهمندی برای شپرد و داستان رپیر ها بودند ولی حالا چی نصیبشون شده؟ کپیه deus ex ! پایان بد سوال های بی جواب و اتفاقاتی که در بازی نیوفتاد. حتی علت حمله ریپر هارو هم خیلی بچگونه توضیح دادند! اینقدر این بازی رو سر سری گرفتند که همه چیز از بین رفت. من در کف این موندم که هاربینجر بیاد باهامون باز صحبت کنه بااون صداش ولی یه بچه شده همه کاره بازی! واقعا مس افکت رو حیف کردند اگر پایانش بهتر از این میشد و همه راضی میشدند شاید بهترین سه گانه کل تاریخ گیم میشد ولی حالا.........

10. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از نظر من بهریت کارو دارن میکنند که قراره تغییراتی توی پایان بدن. این احترام به گیمر رو نشون میده. مثلا همجنس بازی رو به خاطر خواسته هواداران به بازی اضافه کردند. حالا هم باید تغییر ایجاد کنند . نمیدونم شما چقدر درگیر دنیای مس افکت شدی ولی برای افرادی که 5 سال منتظر عرضه نسخه 3 بودند و تک تک dlc هارو بازی کردند و کتاب ها و کمیک هارو خوندند این پایان ناراحت کنندست.

خودت هم میدونی تا قبل از پخش بازی همه افرادی که دستی در گیم دارد در همه جهان چه گیمر ها چه سایت ها چه منقدین و.... همه منتظر پایان شکوهمندی برای شپرد و داستان رپیر ها بودند ولی حالا چی نصیبشون شده؟ کپیه deus ex ! پایان بد سوال های بی جواب و اتفاقاتی که در بازی نیوفتاد. حتی علت حمله ریپر هارو هم خیلی بچگونه توضیح دادند! اینقدر این بازی رو سر سری گرفتند که همه چیز از بین رفت. من در کف این موندم که هاربینجر بیاد باهامون باز صحبت کنه بااون صداش ولی یه بچه شده همه کاره بازی! واقعا مس افکت رو حیف کردند اگر پایانش بهتر از این میشد و همه راضی میشدند شاید بهترین سه گانه کل تاریخ گیم میشد ولی حالا.........
    دقیقا حرف دل منو زدی
    ببخشید نمی تونستم اینو نگم

12. 3 کاربر از ALI&SOAP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

اره حرفاتو قبول دارم. توی دنیای مس افکت هسم پیگیرشم بودم.
    والا چی بگم شاید این نظرای من فقط تعصب منه که باور ندارم مس افکت خراب کاری کرده و شپرد محبوب رو داغون کردن. ولی بده پایان یه بازی رو بعد از تموم شدنش از کسی نظر بخوان.اینا از ترس ضرر اینکارو کردن اگه به حرف بودن که همه منتظر پایان حماسی بودن حماسی تمومش میکردن و قبل از این احترام میزاشتن.

بازی قرن که زیادیش بود با وجود هالف لایف!
    در مورد deus ex اینجا جاش نیس اگه حوصله داشتی توی تاپیکش یا پیغام خصوصی راجبش بحرفیم.

14. 2 کاربر از 3taxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

محتوای مخفی: نکاتی از پایان بازی 
    چرا اسپویل نمیکنین...دوستان اگه دقت کرده باشین دیالوگ های بچه هه و شپرد تا جایی که یادمه به این صورت بود...
    شپرد:تو کی هستی بچه:من کاتالیست هستم ،سیتیدل خونه منه ..... شپرد :فکر میکردم سیتیدل کاتالیسته
    بچه:سیتیدل متعلق به منه....من ریپر ها رو کنترل میکنم شپرد:برای چی بچه:برای راه حل
    شپرد:راه حل؟چه راه حلی بچه:هرج و مرجی که به وجود اوردم
    والا تا اینجاشو یادمه اگه خواستین بقیشم واستون ترجمه کنم

16. 2 کاربر از JING3LKHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اره حرفاتو قبول دارم. توی دنیای مس افکت هسم پیگیرشم بودم.
    والا چی بگم شاید این نظرای من فقط تعصب منه که باور ندارم مس افکت خراب کاری کرده و شپرد محبوب رو داغون کردن. ولی بده پایان یه بازی رو بعد از تموم شدنش از کسی نظر بخوان.اینا از ترس ضرر اینکارو کردن اگه به حرف بودن که همه منتظر پایان حماسی بودن حماسی تمومش میکردن و قبل از این احترام میزاشتن.

بازی قرن که زیادیش بود با وجود هالف لایف!
    در مورد deus ex اینجا جاش نیس اگه حوصله داشتی توی تاپیکش یا پیغام خصوصی راجبش بحرفیم.
    من گفتم سه گانه کل تاریخ نگفتم بهترین بازی که البته طبق لیست ign مس افکت 2 بهترین بازی تاریخه

بحث ضرر نیست نمیدونم چرا اینطوری تموم کردن حتی مرلحه اخرش هم مثل نسخه2 حماسی نیست. هربار مرحله اخر 2 رو بازی میکنی جو میگیردت ولی مرحله اخر 3 از باقی مراحل بازی ساده تره

18. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

محتوای مخفی: نکاتی از پایان بازی 
    چرا اسپویل نمیکنین...دوستان اگه دقت کرده باشین دیالوگ های بچه هه و شپرد تا جایی که یادمه به این صورت بود...
    شپرد:تو کی هستی بچه:من کاتالیست هستم ،سیتیدل خونه منه ..... شپرد :فکر میکردم سیتیدل کاتالیسته
    بچه:سیتیدل متعلق به منه....من ریپر ها رو کنترل میکنم شپرد:برای چی بچه:برای راه حل
    شپرد:راه حل؟چه راه حلی بچه:هرج و مرجی که به وجود اوردم
    والا تا اینجاشو یادمه اگه خواستین بقیشم واستون ترجمه کنم
    آره داداش یک ترجمه کن من از آخرش هیچی نفهمیدم
    بچه ها لطفا جواب من رو بدین چرا اشلی مرد چی کار کنم نمیره

20. این کاربر از Alirezakhosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •