تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 205 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2044

نام تاپيک: Crysis

داره خودمونی میشه hamid7stick's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این هم سیو گیم کامل کرایسیس تقدیم به شما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد:arnold_ab
    این اقا ویروس گذاشته؟!!! .exe!!!

مرحله اعصاب خورد كني هست ولي اين بازي اونقدر طولاني نيست كه بخواي از سيو استفاده كني
    عزیزم شما یا اصلا این بازی نکردی یا نفست از جای گرم بلند میشه میبینی که 100PAGE رو همه درباره این مرحله حرف زدن بهتره یه نگاه بندازی حالا بازی چه طولانی چه غیر طولانی الان مشکل تو این مرحله هست که نمیشه ازش رد شد ما هم سیو مرحله بعد رو لازم داریم !!
    در مورد VGA درسته قدیمیه چون پارسال گرفته بودم اما اگه توجه کنی میبینی با همین کل 8500gt 1gb ddr2 core 500mh رو میشه خوابوند چون این DDR3 و 560MH CORE!!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این اقا ویروس گذاشته؟!!! .exe!!!
    نه exe بدنش احتمالا به اين خاطر هست كه رار پك شده SFX

عزیزم شما یا اصلا این بازی نکردی یا نفست از جای گرم بلند میشه میبینی که 100PAGE رو همه درباره این مرحله حرف زدن بهتره یه نگاه بندازی حالا بازی چه طولانی چه غیر طولانی الان مشکل تو این مرحله هست که نمیشه ازش رد شد ما هم سیو مرحله بعد رو لازم داریم !!
    در مورد VGA درسته قدیمیه چون پارسال گرفته بودم اما اگه توجه کنی میبینی با همین کل 8500gt 1gb ddr2 core 500mh رو میشه خوابوند چون این DDR3 و 560MH CORE!!
    نه عزيز من بازي كردم يك ماه پيش بازي كردم و در عرض يكي دو روز تموم كردم انصافا مراحل پاياني كريسيس دشوار هستند و بايد گيمر باشي تا بتوني به راحتي ردشون كني. وگرنه كلا 2 - 3 مرحله پاياني واقعا نياز به استعداد و هش گيمر داره.

داره خودمونی میشه hamid7stick's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من نظرم در باره مرحله core عوض شد این بار میگم در نوع خودش جالب بود چون از اول رفتم همینجوری .اما این بار حواس جمع تر بازی کردم و رسیدم به جاهایی که نرفته بودم. الان اونجام که غول های بزرگ هستن. من نمیدونستم اون رئاکتور هارو باید از بین میبردم.
    Last edited by hamid7stick; 30-09-2008 at 00:52.

داره خودمونی میشه micheal-tnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مرحلهی core زیادم سخت نیست فقط یکم حوصله میخاد مثلا میونید مثل من نامرئی بشید و وقتی به اون موجودات سبز رسیدید کلید f روبزنید تا اونا رو خفه کنه خیلی راحته .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من نظرم در باره مرحله core عوض شد این بار میگم در نوع خودش جالب بود چون از اول رفتم همینجوری .اما این بار حواس جمع تر بازی کردم و رسیدم به جاهایی که نرفته بودم. الان اونجام که غول های بزرگ هستن. من نمیدونستم اون رئاکتور هارو باید از بین میبردم.
    مرحلهی core زیادم سخت نیست فقط یکم حوصله میخاد مثلا میونید مثل من نامرئی بشید و وقتی به اون موجودات سبز رسیدید کلید f روبزنید تا اونا رو خفه کنه خیلی راحته .
    خوب چي شد حالا شد مرحله نه چندان سخت و مرحله جالب؟
    به هر حال اين چيزي بود كه مي گفتم و شما حرفمو قبول نمي كرديد. گيمر اوني هست كه اين مراحل رو با درايتش بگذرونه.
    بازي قشنگيه راستي اين ورژن جديدش وارهد خيلي بهتره اونم بازي كنيد اگه اينو تموم كرديد

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

سلام
    شاید مشکل از یه جای دیگه باشه من اینکارو کردم جواب داد
    ولی سیوا عکس نداره تو بازی
    دوست عزيز ممنون همون راه حل قبلي كه گفتين درست بود دوباره انجام دادم حل شد با تشكر از توجهت ممنون

لطفا راهنمايي بكنيد:
    در مرحله اي كه ريكاوري مي كنن پس از تعمير فضايي هابه كشتي حمله مي كنن وكشتي آتش مي گيره اوضاع بهم ريخته توي اتاق من و با يكي دونفرديگه هستيم فرمانده دستور ميده كه سريع برو بيرون و ببين چيكارمي كني روي ميز يه طپانچه است برش داشتم خواستم برم بيرون در براثر انفجار آسيب ديده زره رو رو قدرت گذاشتم كلي مشت و لگد به در زدم باز نشد با طپانچه هم هر گلوله داشت خالي كردم رو در باز هم باز نشد بيرون هم كه واويلاست يك بزن بزنيه كه بيا وببين چطوري مي تونم از اتاق ريكاوري برم بيرون و ادامه بازي رو انجام بدم . با تشكر

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

لطفا راهنمايي بكنيد:
    در مرحله اي كه ريكاوري مي كنن پس از تعمير فضايي هابه كشتي حمله مي كنن وكشتي آتش مي گيره اوضاع بهم ريخته توي اتاق من و با يكي دونفرديگه هستيم فرمانده دستور ميده كه سريع برو بيرون و ببين چيكارمي كني روي ميز يه طپانچه است برش داشتم خواستم برم بيرون در براثر انفجار آسيب ديده زره رو رو قدرت گذاشتم كلي مشت و لگد به در زدم باز نشد با طپانچه هم هر گلوله داشت خالي كردم رو در باز هم باز نشد بيرون هم كه واويلاست يك بزن بزنيه كه بيا وببين چطوري مي تونم از اتاق ريكاوري برم بيرون و ادامه بازي رو انجام بدم . با تشكر
    شما تو صفحه هات قبلم پرسيديد كه دوستان جواب دادند
    در اين قسمت شما كلت رو برميداريد و يه ضربه با كليد T برنيد

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان این سوال رو قبلا پرسیدم ولی کسی جواب نداد دوباره می پرسم
    من اون فیلم اول بازی رو که فقط اولین بار بعد از نصب نشون میده رو می خوام ولی هرچی توپوشه ها گشتم نبود کسی میدونه از کجا باید پیداش کنم؟؟

با سلام من هر چی سیم آبی رنگ بود رو زدم ولی اتفاقی نیفتاد. اونجایی که من هستم چهار تا سوراخ وجود داره که هوا از اونا بیرون میاد. و چند تا دریچه بسته وجود داره که دستگاهی از اونا بیرون میاد که وارد یک دریچه دیگه میشه و دوباره برمیگرده تو همون دریچه قبلی. واقعا موندم چکار کنم.
    ببین دوست عزیز اگه دقت کرده باشی وقتی اون دستگاهاول بیرون میاد و وارد دریچه میشه یه چیزی میاد جلوت که دیگه نمیتونی بری اون طرف باید صبر کنی دستگاه برگرده سر جای خودشبعد دستگاه بعد بره توی دریچه خودش تابتونی بری اون طرف همینجوری ادامه بده تا برسی به اخرین دستگاه اونجا دوتا چیز زرد رنگ هم اومدن و رفتن توی سوراخ حالا اونجا دنبال یه کانال هوا بگرد و واردش شو بعد میرسی به یه جایی که در هست چند ثانیه که نزدیک در واستی در باز میشه به در اخر که رسیدی چند دقیقه صبر کن بعد باز میشه و پرت میشی بیرون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان این سوال رو قبلا پرسیدم ولی کسی جواب نداد دوباره می پرسم
    من اون فیلم اول بازی رو که فقط اولین بار بعد از نصب نشون میده رو می خوام ولی هرچی توپوشه ها گشتم نبود کسی میدونه از کجا باید پیداش کنم؟؟
    نه تو پوشه اينا نيست تريلر اينترو هست از تو سايت رسميش مي توني دانلود كني عزيز

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

دوستان من پچه 1.2 رو دانلود کردم اما هر کاری میکنم توی هر وییندوزی اروره اینو میده نمیدونم چکارش کنم دی وی دی های بازیم ماله کمپانیه سرزمینه لطفا کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •