تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 639 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

14

سلام . برایِ اینکه واریزهایِ شما کاملاً قانونی باشه و طلبکار فردا ادعا نکنه که اون واریزها متعلق به بدهی یا موضوع دیگه هست , باید طیِ یک قرارداد ,مبلغ بدهی ,قسط ماهیانه ,اسم بانک,شماره حساب و مشخصاتِ صاحبِ حساب و نوع بدهی و تاریخ شروع پرداختِ قسط یا اجاره و مبلغ واریزیِ ماهیانه رو کاملاً مشخص کنه و هر دو طرف و دو شاهد هم امضا کنند تا فردا نتونه ادعا کنه که پولی بهش پرداخت نشده یا پولهایِ پرداختی بابتِ بدهیِ دیگه ای هست .
    بله قرار داد رو نوشتم و چهارتا شاهد هم امضاش کردن دو نفر از طرف اونا دو نفر از طرف ما همگی هم اثر انگشت گذاشتن فقط من بحثم اینه که ممکنه این حساب متعلق به یه فرد دیگه با همون نام و فامیل باشه؟مثلا اسم پدر یا شماره ملیش فرق کنه میگم شاید طرف بخواد اینجوری حاشا کنه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بله قرار داد رو نوشتم و چهارتا شاهد هم امضاش کردن دو نفر از طرف اونا دو نفر از طرف ما همگی هم اثر انگشت گذاشتن فقط من بحثم اینه که ممکنه این حساب متعلق به یه فرد دیگه با همون نام و فامیل باشه؟مثلا اسم پدر یا شماره ملیش فرق کنه میگم شاید طرف بخواد اینجوری حاشا کنه
    وقتی که خودش نوشته و امضا کرده که قسطها به چه حسابی واریز بشه دیگه مهم نیست که اون حساب به اسم کی هست . ممکنه در قرارداد بنویسه که اقساط به حسابِ برادرش واریز بشه . شما با داشتن اون قرارداد ,حق قانونیتون محفوظ هست .

3. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

12

وقتی که خودش نوشته و امضا کرده که قسطها به چه حسابی واریز بشه دیگه مهم نیست که اون حساب به اسم کی هست . ممکنه در قرارداد بنویسه که اقساط به حسابِ برادرش واریز بشه . شما با داشتن اون قرارداد ,حق قانونیتون محفوظ هست .
    اره درسته شماره حساب رو نوشته و نام بانک البته چک کردم حساب هم به اسم خودش بود ولی شک کردم نکنه یه شخص به همون اسم و فامیل باشه ولی نام پدرش فرق کنه

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

من نیاز به 45 ملیون دارم و میخوام وام بگیرم ، کسی راه حل داره البته یه سری مثل اینکه وجود داره حداقل اگر میتونید در مورد اینها نظر بدین
    در ضمن وام رو برای خود اشتغالی - خرید دستگاه cnc میخوام

1-وام از بانکی مثل انصار که 5 ملیون 1 ماه قرار میدین و بعد از 1 ماه 15 ملیون میتونید وام بگیرید مثل اینکه به نام طرح نوید شهرت داره
    2- موسسات یککه وام میدن به یکیشون زنگ زدم و شرایط زیر رو گفت
    برای 50 ملیون 3 تا ضامن کارمند دولت میخواد - 12 درصد سود - ماهی تقریبا 660

به خصوص در مورد 2 اگر اطلعاتی دارین بگین

خیلی ممنون
    دوستان نیازمند یاریتان هستیم من خودم فقط طرح یاقوت 2 موسسه کوثر رو پیدا کردم که بیشتر از 30 نمیده و اقساطش هم 1300 میشه امروز میرم بپرسم ببینم هنوز این طرح رو دارن یا مثل دیگران کنسل کردن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان نیازمند یاریتان هستیم من خودم فقط طرح یاقوت 2 موسسه کوثر رو پیدا کردم که بیشتر از 30 نمیده و اقساطش هم 1300 میشه امروز میرم بپرسم ببینم هنوز این طرح رو دارن یا مثل دیگران کنسل کردن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مورد دوم که گفتید برای کدوم موسسه هست؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم کدوم بانک ها به افراد عادی (نه مشتریان ارزنده) کارت اعتباری میدن؟ و سقف اعتبارشون چقدر؟
    مثلا ملت 600000 تومن اعتبار میده
    و اینکه چطوری پول رو پس میگیرن همین 600000 تومن رو میگیرن یا روش سود میگیرن؟
    Last edited by osmaan; 18-12-2012 at 12:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام خسته نباشید آیا کسی میدونه سود سپرده های کوتاه مدت و بلند مدت بانک شهر چقدر است چون شنیدم نرخشان با ان چیزی که داخل سایتشان زده شده فرق می کنه؟

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم کدوم بانک ها به افراد عادی (نه مشتریان ارزنده) کارت اعتباری میدن؟ و سقف اعتبارشون چقدر؟
    مثلا ملت 600000 تومن اعتبار میده
    و اینکه چطوری پول رو پس میگیرن همین 600000 تومن رو میگیرن یا روش سود میگیرن؟
    سلام

نحوه پس گرفتن اگه از لاین اعتباری و نه تسهیلات استفاده کنی بین 1.5 تا درصد هست و باید ظرف 30 تا 45 روز تسویه کنی در غیر اینصورت تبدیل به وام عادی میشه با سود بالای 25 درصد .

اگه حساب بلند مدت داشته باشی تو هر بانکی شما مشتری دارای اعتبار شناخته میشی و میتونی از اعتبارات استفاده کنی .

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

من یه کمی پول دارم میخوام بذارم تو حساب های قرض الحسنه که شاید تو قرعه کشی این جور چیزها یه چیزی برنده شدم اینا...
    آیا بانک سامان حساب قرض الحسنه داره ؟
    چه وقت هایی قرعه کشی میکنه ؟
    بانک ملت چی؟

اون بانک هایی رو بگین که زیاد قرعه کشی می کنند و بدون پارتی بازی میخوام برم یه کمی توشون پول بذارم ! میخوام شانسم رو برای قرعه کشی ها محک بزنم .
    ممنون /.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

من یه کمی پول دارم میخوام بذارم تو حساب های قرض الحسنه که شاید تو قرعه کشی این جور چیزها یه چیزی برنده شدم اینا...
    آیا بانک سامان حساب قرض الحسنه داره ؟
    چه وقت هایی قرعه کشی میکنه ؟
    بانک ملت چی؟

اون بانک هایی رو بگین که زیاد قرعه کشی می کنند و بدون پارتی بازی میخوام برم یه کمی توشون پول بذارم ! میخوام شانسم رو برای قرعه کشی ها محک بزنم .
    ممنون /.
    بانک انصار مینونی بزاری - هم قرعه کشی شرکت میکنی هم میتونی کارت بگیری که هروقت نیاز داشتی از حسابت برداشت کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •