تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 284 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- چهار تا ست 7 دقیقه هست که میشه 28 دقیقه - هنوز درست امتحان نکردم--230 تومان بالاش پول دادیم
    2-شما اگه می خواستین ریش تراش خوب پاناسونیک را 2 سال پیش بخرین باید 600 تومان پول میدادید ! که همون الان شده 1.100 !!
    3-برای خرید ریش تراش اگه میتونی تا مهر صبر کنی مدل های جدیدش میاد اگه نه مدل lv61 را بگیر عالی هست
    مدلی که در امریکا فروخته میشه با اینی که ما می خریم خیلی کم فرق میکنه
    یکی از دوستان تو همین تاپیک داشت-وقتی باطریش صفر میشه میتونی بزنی تو برق و مستقیم ریشتو بزنی اما برای ما این طور نیست و تا مقداری شارژ نداشته باشه کار نمیکنه
    4-من مدل tt دارم خوبه راضی هستم -

5-اصلاح گوش و بینی NT9110 فیلیپس دارم بد نیست

این شرکت norelco چی هس حالا این وسط؟
    بعد 9110 و 9130 چه فرقی باهم میکنن؟
    Last edited by Ezel; 24-06-2013 at 15:24. دليل: حذف لینک

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

1- چهار تا ست 7 دقیقه هست که میشه 28 دقیقه - هنوز درست امتحان نکردم--230 تومان بالاش پول دادیم
    2-شما اگه می خواستین ریش تراش خوب پاناسونیک را 2 سال پیش بخرین باید 600 تومان پول میدادید ! که همون الان شده 1.100 !!
    3-برای خرید ریش تراش اگه میتونی تا مهر صبر کنی مدل های جدیدش میاد اگه نه مدل lv61 را بگیر عالی هست
    مدلی که در امریکا فروخته میشه با اینی که ما می خریم خیلی کم فرق میکنه
    یکی از دوستان تو همین تاپیک داشت-وقتی باطریش صفر میشه میتونی بزنی تو برق و مستقیم ریشتو بزنی اما برای ما این طور نیست و تا مقداری شارژ نداشته باشه کار نمیکنه
    4-من مدل tt دارم خوبه راضی هستم -

5-اصلاح گوش و بینی NT9110 فیلیپس دارم بد نیست

چهارتا ست 7 دقیقه یعنی چی؟ یعنی 8 ساعت شارژ میکنی 7 دقیقه استفاده میکنی تا خودش خاموش شه؟ ضعیف شه؟ ...؟ بعد دوباره خاموش روشنش میکنی 7 دقیقه ی دیگه کار میکنه؟ اونم 4 بار؟!!
    اگه ماجرای دلار نبود انقد بیخودی قیمتا بالا نمیرفت ... 3 سال پیش تقریبا یکی از بهترین ریش تراشای پانا رو گرفتم اونم با 250 خیلی کارش درسته اما ترجیح میدم با تیغ بزنم چون هم فیلیپسه دورانی دارم هم همین پاناسونیکه نوسانی هیچکدومشون نمیتونن زیره گلو رو درست اصلاح کنن هیچوقت به تمیزیه تیغ درنمیاد ( برای زیر گلو ) اما چونه / پشت لب / لپ / گونه رو واقعا خوب ساف میکنه 6 تیغه.
    بنظره من ریش تراش بیشتر از تیغ به پوست اسیب میزنه
    در مورده قیمت هم که نظر ندادی الان بخریم یا صبر کنیم شاید دلار پایین تر اومد... بفرما تجارت دنیا هم با دلاره قربون اون مختون برن که دنیا رو شاختون میچرخه !
    همون2/3 سال پیش TT 150 یا 180 بود اگه اشتباه نکنم .. کاش همون موقع خریده بودم.
    Last edited by Ezel; 24-06-2013 at 15:23. دليل: حذف لینک

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این شرکت norelco چی هس حالا این وسط؟
    بعد 9110 و 9130 چه فرقی باهم میکنن؟
    چهارتا ست 7 دقیقه یعنی چی؟ یعنی 8 ساعت شارژ میکنی 7 دقیقه استفاده میکنی تا خودش خاموش شه؟ ضعیف شه؟ ...؟ بعد دوباره خاموش روشنش میکنی 7 دقیقه ی دیگه کار میکنه؟ اونم 4 بار؟!!
    اگه ماجرای دلار نبود انقد بیخودی قیمتا بالا نمیرفت ... 3 سال پیش تقریبا یکی از بهترین ریش تراشای پانا رو گرفتم اونم با 250 خیلی کارش درسته اما ترجیح میدم با تیغ بزنم چون هم فیلیپسه دورانی دارم هم همین پاناسونیکه نوسانی هیچکدومشون نمیتونن زیره گلو رو درست اصلاح کنن هیچوقت به تمیزیه تیغ درنمیاد ( برای زیر گلو ) اما چونه / پشت لب / لپ / گونه رو واقعا خوب ساف میکنه 6 تیغه.
    بنظره من ریش تراش بیشتر از تیغ به پوست اسیب میزنه
    در مورده قیمت هم که نظر ندادی الان بخریم یا صبر کنیم شاید دلار پایین تر اومد... بفرما تجارت دنیا هم با دلاره قربون اون مختون برن که دنیا رو شاختون میچرخه !
    همون2/3 سال پیش TT 150 یا 180 بود اگه اشتباه نکنم .. کاش همون موقع خریده بودم.
    1-
    شرکت
    norelco امریکایی هست که مشابه فیلیپس هست اما محصولاتش فقط برای امریکا جهان خوار زده میشه چون استاندارد خاصی با توجه امریکا در نظر گرفته میشه-- تفاوتش که خودتون دیدید -- مگر اینکه بعدش به جای دیگه پخش بشه
    2-برای پاناسونیک با 8 ساعت شارژ 28 دقیقه میتونی اصلاح کنی --یعنی 4 بار اصلاح برای هر بار 7 دقیقه تخمین زده شده
    3-دوست عزیز اگه شما مدل lv61 را بگیرین مثل تیغ براتون میزنه ! من که میخواستم بخرم قبلش باورم نمشد ا!
    4-بدی تیغ اینکه هر دفعه که شما میزنین موها کلفت تر میشه اما باریش تراش این جور نیست
    5-به نظرم 20 روز صبر کن اگه اومد پایین که چه بهتر و گرنه قیمتها هم اگه بخواد گرون بشه خیلی زیاد دیگه بالا نمیره
    فکر هم نکم مثلا ریش تراش پاناسونیک که از 600 به 1100 رسیده باشه دوباره برگرده به 600

4. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

دوستان گرامی

گذاشتن لینک فروشگاههای اینترنتی خلاف قوانینه /

6. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

1-
    شرکت
    norelco امریکایی هست که مشابه فیلیپس هست اما محصولاتش فقط برای امریکا جهان خوار زده میشه چون استاندارد خاصی با توجه امریکا در نظر گرفته میشه-- تفاوتش که خودتون دیدید -- مگر اینکه بعدش به جای دیگه پخش بشه
    2-برای پاناسونیک با 8 ساعت شارژ 28 دقیقه میتونی اصلاح کنی --یعنی 4 بار اصلاح برای هر بار 7 دقیقه تخمین زده شده
    3-دوست عزیز اگه شما مدل lv61 را بگیرین مثل تیغ براتون میزنه ! من که میخواستم بخرم قبلش باورم نمشد ا!
    4-بدی تیغ اینکه هر دفعه که شما میزنین موها کلفت تر میشه اما باریش تراش این جور نیست
    5-به نظرم 20 روز صبر کن اگه اومد پایین که چه بهتر و گرنه قیمتها هم اگه بخواد گرون بشه خیلی زیاد دیگه بالا نمیره
    فکر هم نکم مثلا ریش تراش پاناسونیک که از 600 به 1100 رسیده باشه دوباره برگرده به 600
    اینکه میگن تیغ بزنی موها کلفت تر میشه اقایون دکترا میگن از نظره علمی مردوده اما بعضیام میگن تجربه میگه کلفت میشه ! مثلا این کره یا ژاپنیا فک نکنم هرچی هم تیغ بزنن ریشاشون به تراکم و کلفتیه اکثره ایرانیا برسه .. بنظرم بیشتر به ژنتیک مربوطه.. حالا هرکی یه عقیده ای داره.
    علی جان فقط 7 دقیقه طول میکشه روشن خاموشش کنیم که .. فک کنم شما کلا کم مویی که 7/28 دقیقه براتون کافیه رفتم از همون چند سال پیش که شوتش کرده بودم ناکجا اباد پیداش کردم گذاشتم شارژ بشه پاناسونیکو .. بلاخره تا وقتی تصمیم جدی برای 2040 نگرفتم با همین یه لخو پخی بکنیم تا ببنیم چی میشه.
    اره بهتره صبر کنم
    .. تو این مملکت هرچی بره بالا دیگه پایین بیا نیست .. همه بلاتکلیفـــن.
    شماکه هردوشو داری ( 2040 / پانا ) یه مقایسه بکن نتیجشو اگه زحمتت نمیشه بهم بگو .... انقد تعریف 2040 رو شنیدم که فک میکنم دیگه بادی گروم رو دسش نیست و از لحاظ کارایی فاصلش با بقیه برند ها خیلی زیاده .... شماکه هردوشو داری میتونی عادلانه قضاوت کنی.
    ممنون.

8. این کاربر از Alcatel. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojjat2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یک ماشین خوب در حد 500 تومن میخوام بخرم چی بخرم brun یا لمدش پاناسونیک؟؟؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    من میخوام ریش تراش فیلیپس مدل RQ1160cc رو بگیرم که جت کلین هم داره.یجا با قیمت 550 پیدا کردم که نسبت به بقیه جاها عالیه.گارانتی اصل هم داره.
    حالا سوالم این هست که قدرت اصلاح این مدل خوبه؟من میخوام مثل تیغ اصلاح کنه آیا این قدرت اصلاح رو داره؟اگه در این رنج قیمت ماشین اصلاحی با قدرت بیشتر میشناسید معرفی کنید.

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینکه میگن تیغ بزنی موها کلفت تر میشه اقایون دکترا میگن از نظره علمی مردوده اما بعضیام میگن تجربه میگه کلفت میشه ! مثلا این کره یا ژاپنیا فک نکنم هرچی هم تیغ بزنن ریشاشون به تراکم و کلفتیه اکثره ایرانیا برسه .. بنظرم بیشتر به ژنتیک مربوطه.. حالا هرکی یه عقیده ای داره.
    علی جان فقط 7 دقیقه طول میکشه روشن خاموشش کنیم که .. فک کنم شما کلا کم مویی که 7/28 دقیقه براتون کافیه رفتم از همون چند سال پیش که شوتش کرده بودم ناکجا اباد پیداش کردم گذاشتم شارژ بشه پاناسونیکو .. بلاخره تا وقتی تصمیم جدی برای 2040 نگرفتم با همین یه لخو پخی بکنیم تا ببنیم چی میشه.
    اره بهتره صبر کنم
    .. تو این مملکت هرچی بره بالا دیگه پایین بیا نیست .. همه بلاتکلیفـــن.
    شماکه هردوشو داری ( 2040 / پانا ) یه مقایسه بکن نتیجشو اگه زحمتت نمیشه بهم بگو .... انقد تعریف 2040 رو شنیدم که فک میکنم دیگه بادی گروم رو دسش نیست و از لحاظ کارایی فاصلش با بقیه برند ها خیلی زیاده .... شماکه هردوشو داری میتونی عادلانه قضاوت کنی.
    ممنون.

برای من هر دوش خوب بود --عملکرد 2040 بهتر از پاناسونیک هست اما مشکلاتی که شما با پاناسونیک دارین من ندارم

12. 2 کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا کارکرد و کیفیت اصلاح بین پاناسونیک LF51 (حدود 600 تومن) با مدل LV61 (حدود یک میلیون) این تفاوت قیمت رو توجیه میکنه؟ یعنی تفاوت کیفیت اصلاح بین ریش تراش 4 تیغه و 5 تیغه حدود 40 درصد هست؟ یا تفاوت خاص دیگه ای هم دارند؟
    اگر لطف و راهنمایی کنید قصد خرید دارم تا مناسب ترین انتخاب را داشته باشم.
    ممنون

14. این کاربر از majid_306 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزيز

...با تيغ صورتمو نميزنم،چون خيلي پوستمو خشك و نازك ميكنه، درجه ماشين موزرمو تا حد صفر گذاشتم و صورتمو اصلاح ميكنم! الان ميخوام پاناسونيك مدلgb50 رو بخرم،به نظرم بايد از موزر صفرتر بزنه!
    ميخواستم بدونم كه اين ماشين از ته ته ميزنه!؟ (با توجه به مشخصاتش 0/5ميليمتر...)
    و ديگه اينكه آيا ريش تراشا هم مثل تيغ اذيت ميكنن(نازك و حساس و خشكي پوست)!؟
    با تشكر
    Last edited by javadgs2; 09-07-2013 at 11:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •