این شرکت norelco چی هس حالا این وسط؟
بعد 9110 و 9130 چه فرقی باهم میکنن؟
این شرکت norelco چی هس حالا این وسط؟
بعد 9110 و 9130 چه فرقی باهم میکنن؟
Last edited by Ezel; 24-06-2013 at 15:24. دليل: حذف لینک
چهارتا ست 7 دقیقه یعنی چی؟ یعنی 8 ساعت شارژ میکنی 7 دقیقه استفاده میکنی تا خودش خاموش شه؟ ضعیف شه؟ ...؟ بعد دوباره خاموش روشنش میکنی 7 دقیقه ی دیگه کار میکنه؟ اونم 4 بار؟!!
اگه ماجرای دلار نبود انقد بیخودی قیمتا بالا نمیرفت ... 3 سال پیش تقریبا یکی از بهترین ریش تراشای پانا رو گرفتم اونم با 250 خیلی کارش درسته اما ترجیح میدم با تیغ بزنم چون هم فیلیپسه دورانی دارم هم همین پاناسونیکه نوسانی هیچکدومشون نمیتونن زیره گلو رو درست اصلاح کنن هیچوقت به تمیزیه تیغ درنمیاد ( برای زیر گلو ) اما چونه / پشت لب / لپ / گونه رو واقعا خوب ساف میکنه 6 تیغه.
بنظره من ریش تراش بیشتر از تیغ به پوست اسیب میزنه
در مورده قیمت هم که نظر ندادی الان بخریم یا صبر کنیم شاید دلار پایین تر اومد... بفرما تجارت دنیا هم با دلاره قربون اون مختون برن که دنیا رو شاختون میچرخه !
همون2/3 سال پیش TT 150 یا 180 بود اگه اشتباه نکنم .. کاش همون موقع خریده بودم.![]()
Last edited by Ezel; 24-06-2013 at 15:23. دليل: حذف لینک
1-شرکتnorelco امریکایی هست که مشابه فیلیپس هست اما محصولاتش فقط برای امریکا جهان خوار زده میشه چون استاندارد خاصی با توجه امریکا در نظر گرفته میشه-- تفاوتش که خودتون دیدید -- مگر اینکه بعدش به جای دیگه پخش بشه2-برای پاناسونیک با 8 ساعت شارژ 28 دقیقه میتونی اصلاح کنی --یعنی 4 بار اصلاح برای هر بار 7 دقیقه تخمین زده شده
3-دوست عزیز اگه شما مدل lv61 را بگیرین مثل تیغ براتون میزنه ! من که میخواستم بخرم قبلش باورم نمشد ا!
4-بدی تیغ اینکه هر دفعه که شما میزنین موها کلفت تر میشه اما باریش تراش این جور نیست
5-به نظرم 20 روز صبر کن اگه اومد پایین که چه بهتر و گرنه قیمتها هم اگه بخواد گرون بشه خیلی زیاد دیگه بالا نمیره
فکر هم نکم مثلا ریش تراش پاناسونیک که از 600 به 1100 رسیده باشه دوباره برگرده به 600
دوستان گرامی
گذاشتن لینک فروشگاههای اینترنتی خلاف قوانینه /
اینکه میگن تیغ بزنی موها کلفت تر میشه اقایون دکترا میگن از نظره علمی مردوده اما بعضیام میگن تجربه میگه کلفت میشه ! مثلا این کره یا ژاپنیا فک نکنم هرچی هم تیغ بزنن ریشاشون به تراکم و کلفتیه اکثره ایرانیا برسه .. بنظرم بیشتر به ژنتیک مربوطه.. حالا هرکی یه عقیده ای داره.
علی جان فقط 7 دقیقه طول میکشه روشن خاموشش کنیم که .. فک کنم شما کلا کم مویی که 7/28 دقیقه براتون کافیهرفتم از همون چند سال پیش که شوتش کرده بودم ناکجا اباد پیداش کردم گذاشتم شارژ بشه پاناسونیکو .. بلاخره تا وقتی تصمیم جدی برای 2040 نگرفتم با همین یه لخو پخی بکنیم تا ببنیم چی میشه.
اره بهتره صبر کنم
.. تو این مملکت هرچی بره بالا دیگه پایین بیا نیست .. همه بلاتکلیفـــن.
شماکه هردوشو داری ( 2040 / پانا ) یه مقایسه بکن نتیجشو اگه زحمتت نمیشه بهم بگو .... انقد تعریف 2040 رو شنیدم که فک میکنم دیگه بادی گروم رو دسش نیست و از لحاظ کارایی فاصلش با بقیه برند ها خیلی زیاده .... شماکه هردوشو داری میتونی عادلانه قضاوت کنی.
ممنون.
یک ماشین خوب در حد 500 تومن میخوام بخرم چی بخرم brun یا لمدش پاناسونیک؟؟؟
سلام
من میخوام ریش تراش فیلیپس مدل RQ1160cc رو بگیرم که جت کلین هم داره.یجا با قیمت 550 پیدا کردم که نسبت به بقیه جاها عالیه.گارانتی اصل هم داره.
حالا سوالم این هست که قدرت اصلاح این مدل خوبه؟من میخوام مثل تیغ اصلاح کنه آیا این قدرت اصلاح رو داره؟اگه در این رنج قیمت ماشین اصلاحی با قدرت بیشتر میشناسید معرفی کنید.
برای من هر دوش خوب بود --عملکرد 2040 بهتر از پاناسونیک هست اما مشکلاتی که شما با پاناسونیک دارین من ندارم
سلام دوستان
آیا کارکرد و کیفیت اصلاح بین پاناسونیک LF51 (حدود 600 تومن) با مدل LV61 (حدود یک میلیون) این تفاوت قیمت رو توجیه میکنه؟ یعنی تفاوت کیفیت اصلاح بین ریش تراش 4 تیغه و 5 تیغه حدود 40 درصد هست؟ یا تفاوت خاص دیگه ای هم دارند؟
اگر لطف و راهنمایی کنید قصد خرید دارم تا مناسب ترین انتخاب را داشته باشم.
ممنون
سلام خدمت دوستان عزيز
...با تيغ صورتمو نميزنم،چون خيلي پوستمو خشك و نازك ميكنه، درجه ماشين موزرمو تا حد صفر گذاشتم و صورتمو اصلاح ميكنم! الان ميخوام پاناسونيك مدلgb50 رو بخرم،به نظرم بايد از موزر صفرتر بزنه!
ميخواستم بدونم كه اين ماشين از ته ته ميزنه!؟ (با توجه به مشخصاتش 0/5ميليمتر...)
و ديگه اينكه آيا ريش تراشا هم مثل تيغ اذيت ميكنن(نازك و حساس و خشكي پوست)!؟
با تشكر
Last edited by javadgs2; 09-07-2013 at 11:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)