تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 507 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

1

درود دوستان ...

گاهی میبینم که در این تاپیک مسایلی که کمی تخصصی تر است و به زمینه ی خاصی مربوط میشه هم گفته میشه

خواستم چند تا تاپیک مشابه دیگه رو بهتون معرفی کنم تا نظرات خوبتون رو در اون تاپیک ها هم بیان کنید ...

اگه بگردین احتمالا بازم هست ....

2. 12 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تجربه بزرگ امروزم:
    آقا به دوستاتون "نه" بگید تا پررو نشن... یکم خودتونو واسشون بگیرید... یکم سر خودتونو شلوغ نشون بدید... یکم مهم جلوه کنید...

امروز مجبور شدم تو روی 7-8-10 تا از دوستای نزدیکم سر هیچی واستم. خیلی بد بود اما فکر کنم ارزششو داشت.
    ماهیرو هر وقت از آب بگیری تازس...
    اگه از اول باهاشون درست برخورد میکردم و خودمو یکم براشون میگرفتم هیچوقت اینطوری نمیشد...
    یعنی واقعا اصلا کاری نکردم که بخوان ناراحت شن...یه لطفی میخواستن واسشون بکنم که نکردم همین...لطف، نه وظیفه

من خودمم اصلا از این وضع خوشم نمیاد... اما چی کار میشه کرد؟ ما آدما اینطورییم دیگه

داره خودمونی میشه Mahast Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    45 درجه شرقی.. بالاتر از نصف النهار مبداء

پيش فرض

شنیدم،خوندم،تجربه کردم بخدا که:
    وقتی تو به چیزی گیر میدی و عرف و عقل اونو نفی میکنه،وتو هی میخوای بشه ،بدست بیاد،مال تو بشه
    داری راه ورود یک موهبت،یک هدیه،...رو به زندگیت می بندی..
    پس
    رهایی رو یاد بگیریم
    بذاریم هر چیز و هر کسی راه خودشو بره
    مطمئن باشیم که شاید اون موردخاص بدست نیاد ولی بهتراز اون نصیبمون میشه...
    و یکروزی هم که خواسته نابجامون برآورده میشه
    سطح آگاهیمون در حد بنز اینقدر بالا رفته که دیگه نمیتونیم قبولش کنیم...

5. 14 کاربر از Mahast Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Mahdi JooNss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض ---

هر کاری که به نظر خودت درسته را انجام بده
    به حرف مردمم کار نداشته باش

7. 12 کاربر از Mahdi JooNss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

اگر کسی بهتون گفت فلان کار( مثلا تک چرخ زدن با موتور ) رو نمیتونید انجام بدید و بچه هستید و بهتون گفت ترسو ، شده بگید آره من همه اینها هستم ولی اون کارو انجام ندید.
    نمونه : یکی از فامیلا با دوستش کل کل کردند که دوستش گفت من این سرپایینی رو با سرعت زیادبا ماشین میرم و همین چیزایی که میگن ( تو بچه ای ، نمیتونی ، ترسو، ... ) اونم بلد نبود نه بگه و این کارو کرد و همچنین احتیاط کامل هم رعایت کرد ولی یک لحظه سپر ماشین به جدول گرفت و ماشین با سرعت 150 کیلومتر در ساعت شروع به چرخیدن به دور خودش کرد و از ماشین هیچ چیز نموند .
    دست آخر جون سالم به در برد ولی باز هم یک ماشین رو نابود کرد.
    این افراد صلاح آدم رو نمیخوان و فقط برای خود نمایی یه کاری رو انجام میدن و اگه مشکلی برای شما پیش بیاد خودشون رو عقب میکشن ، و از نظر روان شناسی این افراد ترسو تر بقیه هستند .

9. 14 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه همکلاسی و ... تون اسم روتون گذاشت ، مثلا خواست اذیتتون کنه و جلو در و همسایه (سایر همکلاسیا و ..) ضایعتون کنه ،بهتون گفت گوزن () یا هر چی که ناراحتتون میکنه، پیش دستی کنید و تو جمع همکلاسیاش با همون اسم صداش کنید
    در عرض ایکی ثانیه همه فکر میکنن لقب جدیدشه و با اون اسم صداش میکنن و توهم جیگرت حال میاد
    البته کلا کار خوبی نیست ولی در هو صورت مقابله به مثله!

11. 15 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام

همیشه سعی کنید توی زندگیتون نسبت به دیگران خاص باشید و ایجاد یکنواختی نداشته باشید

هر جایی میرید سعی کنید به تعداد کم عکس بگیرید چون خاطره های بسیار قشنگی میشه (حتی بهتر از فیلم هستش)ولی سعی نکنید زیاد عکس بگیرید که بی مزه میشه

هیچ وقت با پدر مادرتون با صدای بلند و مغرورانه حرف نزینید چون تنها کسانی که دوستان شما هستند و خوبی شما رو می خواهند در درجه اول پدر و مادر هستند

دوستانی که دارن تحصیلات دانشگاهیی رو انجام میدن سعی نکنن فقط دروس رو پاس کنند بلکه از رشته ی خود یک تخصص را انتخاب کرده و همراه درس های روزانه مطالعه کنند چون مدرک داشتن بدون تخصص و عملی به هیچ دردی نمی خوره

در رابطه با جنس مخالف همیشه سعی کنید یک پل برای برگشت بگزارید(چه پسر و چه دختر)

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همیشه سعی کنید در مورد خرید اجناس توی فروما و اینترنت یه جستوجوی کلی کنید ( خودم دیدم که می گما )

در مورد رابطه دوستی با جنس مخالف سعی کنید دوست صمیمی و قدیمی همجنس خودتون رو جلوش ضعیف نشون ندید یا سعی نکنید تخریبش کنید یا ضایعش کنید تو یه جمع ... ( چون کسی که این کارو کنه داره نشون میده خودش خیلی ضعیفه .... )

دوست هم جنس چند سالتون رو به یک دوست جنس مخالف چند ماهتون نفروشید ! آخرش این شمایید که بازنده می شید...

به اون دسته که موسیقی سنتی رو فوهش میدن : موسیقی سنتی رو چاشنی موسیقیاتون کنید. به خدا خیلی لذت داره ! اینقدر ادای تازه به دوران رسیده ها رو در نیارید!

14. 14 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سعی کنید عشق رو گدایی نکنید ... می دونم سخته و برای همین گفتم سعی کنید

16. 12 کاربر از مرتضی nvcd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mahast Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    45 درجه شرقی.. بالاتر از نصف النهار مبداء

پيش فرض

به خودت برس...
    هرچقدر ، هر چقدر که وقتی جلو آیینه ایستادی و داری از قیافه خودت حالت بد میشه...
    بدون که یکی هست تو رو همینطوری که هستی میخواد و دوستت داره...!
    Last edited by Mahast Arya; 28-12-2011 at 12:11. دليل: ا

18. 10 کاربر از Mahast Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •