چطور وقتی تجربه ای از استفاده از مکمل و تمرین و تغذیه درست نداشتید میتونید ادعا کنید که فقط با دارو میشه بدن خوبی ساخت ؟
چطور وقتی تجربه ای از استفاده از مکمل و تمرین و تغذیه درست نداشتید میتونید ادعا کنید که فقط با دارو میشه بدن خوبی ساخت ؟
شما یک نفر رو بهم نشون بده بدون استفاده از مکمل و آمپول ، فقط با مصرف تغذیه خوب و استراحت مناسب این شکلی باشه
من زیاد سراغ دارم. یکی از دوستان خودم که هیکلش مثل همون عکسای چند پست قبله. هشت ساله که مرتب بدنسازی انجام میده و مثل شما سرسخت کاملا مخالف مکمل و هورمون و... هست. اما کارش رو درست انجام میده.
خود من هم ادعایی نداره، اما قبلا سه سال با یه دوره کراتین و بعد از یه وقفه با یه دوره گلوتامین کار کردم و از کسایی که با من شروع کردن و از من خیلی بیشتر مصرف داشتن هیکل تیکه تری دارم.
اما دوست من شما به این حرفا اعتنایی نکن و دنبال اون چیزی که دوست داری باش. متاسفانه خیلی از کسایی که آرزوشونه هیکل خوبی داشته اما نمیتونن، فقط میگن فلانی با دارو اینجور شده. این درست نیست که من ببینم یکی شریف درس میخونه و بگم اگه منم درس بخونم میتونم شریف برم! موافقید؟
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
دوستان یه سوال دیگه داشتم
من یه کم به نظر خودم لاغرم حالا یه شکلات های پروتئینی دوسنم معرفی کرده میگه اگه همراه با بدنسازی بخوری بدنت سریع تر میاد رو فرم
حالا میخوام بپرسم اینا ضرر نداره؟ یا مثلا بخورم یهو هیکلم باد کنه ( کاری که کراتین میکنه که 100درصد نمیخوام از این چیزا مصرف کنم)
یا به نظرتون برم دکتر تغزیه ازش یه رژیم غذایی بگیرم؟
ممنون
ب نظرم زیر نظر دکتر تغذیه باشی خیلی بهتر و مفیدتره
این عکسایی که حمید دیابلو نشون داد بعد از مدتی که رو بدنشون کار نکنن امکان خوابیدن عضله ها هست؟
اگرم شل بشه با دارو دوباره میاد رو فرم؟
دکتر تغذیه کمکی توی برنامه بدنسازی شما نمیتونه بکنه.
کاری که جامعه بدنسازان انجام میدن، اگه مواد غذایی روزانشون کافی نیست میرن سراغ مکمل. مکمل رو هم یه مربی خوب به شما پیشنهاد میده و نه دوستتون و یا دکتر تغدیه.
برای مثال اگه شما قرار باشه روزی 10 تا سیب زمینی و تخم مرغ بخوری تا بتونی به نتیجه دلخواهت برسی، در صورتی که نتونید، مکمل میتونه این نقصان رو براتون جبران کنه.
ضمناً کراتین باعث «باد کردن هیکل» نمیشه.
دوست من هر ورزشی اگه کنار گذاشته شه باعث افت هیکل میشه. حالا زمانش بستگی به شکل تمرینی که کردید و میزان تقویت ماهیچه ها داره.
و دوباره با ورزش بعد از مدت کوتاهی فرم میگیره.
منظورتون هم از دارو متوجه نشدم. دارو واژه ایه که عوام به غلط استفاده میکنن.
اساتید من سی و دو سالمه و تقریباً 10 سالی میشه که ورزش رو کنار گذاشتم.قبلاً در دوران خدمت بدنسازی می کردم و تقریباً 15 سال پیش هم ووشو کار می کردم
به نظرتون کار اشتباهی هست که با این وضعیت(که چند ساله اصلاً فعالیت ورزشی ندارم)دوباره برم سراغ بدنسازی؟البته نمی خوام حرفه ای کار کنم فقط می خوام فعالیتی کرده باشم و چربی های شکمم رو بفرستم بقیه جاهای بدن
دلیل این که میگم این ورزش اینه که سرکوچمون یه باشگاه پرورش اندام هست
من نظرم اینه که اگه میخواید ورزش رو شروع کنید دوباره،بیشتر هوازی کار کنید،مثل دو،دوچرخه و غیره..................
اونم تو فضای باز،نه تو باشگاه..............
اونقدر هم سنتون بالا نیست عزیز،میتونید با وزنه هم کار کنید.................
البته بهتره از کسی که بدنتون رو میبینه و دقیق همه چیز رو براش توضیح میدید مشاوره بخواید،مثل مربی های باشگاه و کسایی که دوره دیدن......................
حالا دوستان دیگه هم حتما راهنماییتون میکنن.................
سلام
من قدم 178 و وزنم تقريبا 79 هستش , مي خوام از هفته ديگه بدنسا.ی فیتنس رو شروع کنم
مخواستم بدونم ینازی به مکمل دارم ؟ چقدر و چه مکمل هایی رو پیشنهاد میکنین؟
سپاس .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)