ايكر كاسياس: نمي توانم يك فصل بدون جام ديگر را تحمل كنم
سايت گل- ايكر كاسياس، دروازه بان رئال مادريد، معتقد است در رقابت هاي اين فصل با هدايت مورينيو مي توانند به اهداف شان برسند و در جام هاي مختلف به قهرماني برسند.
او در مصاحبه با نشريه ماركا گفت:" امسال براي موفقيت رئال مادريد و رسيدن به اهداف باشگاه، تنها روي بازي هاي اين تيم تمركز كرده ام. نمي توانم قبول كنم كه يك فصل ديگر را بدون جام پشت سر بگذاريم. 9 سال است كه در تيم اول رئال بازي مي كنم و هر بار كه ما جامي به دست نياورده ايم، هواداران براي توصيف فصل از كلمه افتضاح استفاده كرده اند.
معتقدم با توجه به تيم بزرگي كه در اختيار داريم و تمرينات سختي كه انجام مي دهيم، شايسته كسب جام هستيم. مي دانيم كه هواداران بسيار منتظر كسب جام هستند و نمي توانند بيش از اين صبر كنند. "
او همچنين در مورد سرمربي اين فصل تيمش گفت:" مورينيو يك پديده است. من اين را بارها گفتم و اميدوارم كه خسته نشود. او مي داند دقيقا چه مي خواهد. هدف او موفقيت با رئال است.
او از بودن در اينجا بسيار راضي است و تلاش براي رسيدن به موفقيت با رئال براي او بسيار هيجان انگيز است. من براي دفاع از او لحظه اي ترديد ندارم.
ما متدهاي او را كاملا درك مي كنيم. كساني كه با شخصيت او موافق نيستند، او را نمي شناسند. من به شما اطمينان مي دهم كه او شخصيتي بسيار جالب، فروتن و تاثير گذار است."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيشنهاد اينتر به رئال: مايكون را مي دهيم، كاكا را مي بريم
سايت گل- باشگاه اينتر قصد دارد براي به خدمت گرفتن كاكا، ستاره برزيلي باشگاه رئال، مايكون، مدافع راستش را كه از مدت ها پيش مورد توجه باشگاه اسپانيايي است، راهي سانتياگو برنابئو كند.
كاكا پس از مدت ها مصدوميت احتمالا امشب در ديدار مقابل ختافه به ميدان خواهد رفت اما شايد خيلي زود رئال را ترك كند.
به گزارش كوريه ره دلو اسپورت، اينتري ها همچنان وضعيت اين ملي پوش برزيلي را زير نظر دارند و باشگاه مادريدي نيز از علاقه مندي آنها آگاه است.
هرچند لئوناردو هفته پيش اعلام كرد كاكا به اينتر نخواهد پيوست اما شايعات حاكي از آن است كه مديران آتزوري قصد دارند كاكا را در ژانويه به طور قرضي به خدمت بگيرند با اين بند در قرارداد كه در صورت رضايت طرفين، اين قرارداد در پايان فصل قطعي شود.
باشگاه ايتاليايي حاضر است براي قرارداد قرضي شش ماهه 5 ميليون يورو بپردازد. اين در حالي است كه بسياري معتقدند كه رئالي ها براي فروش كاكا به كمتر از 50 ميليون يورو رضايت نخواهند داد.
از سوي ديگر رئالي ها در تابستان تلاش زيادي انجام دادند تا مايكون را به خدمت بگيرند اما اين انتقال به دليل عدم توافق دو باشگاه در مورد مبلغ قرارداد به سرانجام نرسيد.
اما با توجه به علاقه مندي مورينيو به مايكون، اينتري ها قصد دارند از اين بازيكن براي ترغيب مادريدي ها براي فروش كاكا استفاده كنند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید