من نه میدونم رام چیه نه درایو c چیه و نه...
فقط میدونم که شما داری اشتباه میگی و 2تا دیگرم به اشتباه میندازی!
اولا که هیچ بشری درایو c گوشیش رو پر نمیکنه اونم گوشی مثله ان8!
ان8 حدود 160 مگ درایو c خالی داره و سی 7 هم حدود 300 تا! که هیچ اثری هم رویه سرعت نداره فقط انگار درایو c بیشتری داری که عملا هم نیاز نیست شاید رو گوشی های قدیمی نیاز بود چون فایل های دریافتی با بلوتوث بصورت پیشفرض رو c بود اما این گوشی خودش اتوماتیک که چیزی با بلوتوث و... بیاد به مموری یعنی درایو e انتقال میده !
شما روی هر چنتا تست کردی اشتباه تست کردی ممکنه ان8 تتون مشکل داشته!
من خودم 2تا ان8 که یکیش ماله خودمه با 5تا سی 7 که برا اقوام نزدیک گرفتم تویه سرعت کوچکترین فرقی باهم ندارن
در ضمن یکی از سی 7 هایی که گرفتم ایراد پیدا کرد ولی اونم نرم افزاریه دادم بیرون درستش کنن
در ضمن دلیله اینکه میبینید ان8 اگه خرابی هم داشته بیشتر نشون داده بخاطر فروش بیشتر هست نه خود گوشی چون این دوتا گوشی بیش از 95 درصد برد و قطعاتشون یکی هست!
اما برای دوستانی که میخوان بخرن:
در مرحله اول سعی کنید با گارانتی بگیرید!
دوست نداشتید گارانتی داشته باشه همون موقع کامل تست کنید برین تو جی پی اس بزارین کامل وصل بشه چنتا چیز رو با هم باز کنید در کل یکم فشار به گوشی بیارید اگر ریست کرد بدونید گوشی ایراد داره!
برای دوستانی که میخرن چون سیمبین این ورژن کمی جدیدتره سعی کنید هر نرم افزاری نریزید سعی کنید اونایی که تست شده و یا مورد تایید هست نصب کنید.
هرگز از آنتی ویروسهایی که برای این گوشی دادن بیرون استفاده نکنید که دیدم چند نفر سر همین نرم افزار گوشیشون ایراد دار شده.