تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 231 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

شما از اون دسته ادمهایی هستی که تعصبه بیجا دارن.برادره من شد ینفر حرفی بزنه سازه مخالف نزنی؟رام چیه؟میدونی؟همون درایو c گوشیته!همون که اگه تا خرخره پرش کنی گوشیت لال میشه!آره سی 7 سریعتره ما روی 2تا ان8 و 3تا سی 7 تست کردیم.ان 8 خیلی لگ میزنه!باور نداری تست کن!بیدلیل حرف نزن.در ضمن خوده نوکیا ازش به این نام اسم میبره
    1.rise and shine
    2.super fast
    حالا باز بگو رام چه ربطی داره..شما درستشو بگو دوستانو راهنمایی کن.
    در رابطه با خرابی بگم جدا سی 7 هیچ وقت دچار دد نشده شاید تو هزارتا گوشی یکی اینجوری باشه اما ان 8 از هر 10تا 5تا دچار دد شده!خاموش شده و دیگه بالا نیومده!اما هیچ شکایتی از سی 7 تا حالا تو هیچ فرومی نشده!دد بحثش با خرابی جداست.
    من نه میدونم رام چیه نه درایو c چیه و نه...
    فقط میدونم که شما داری اشتباه میگی و 2تا دیگرم به اشتباه میندازی!
    اولا که هیچ بشری درایو c گوشیش رو پر نمیکنه اونم گوشی مثله ان8!
    ان8 حدود 160 مگ درایو c خالی داره و سی 7 هم حدود 300 تا! که هیچ اثری هم رویه سرعت نداره فقط انگار درایو c بیشتری داری که عملا هم نیاز نیست شاید رو گوشی های قدیمی نیاز بود چون فایل های دریافتی با بلوتوث بصورت پیشفرض رو c بود اما این گوشی خودش اتوماتیک که چیزی با بلوتوث و... بیاد به مموری یعنی درایو e انتقال میده !
    شما روی هر چنتا تست کردی اشتباه تست کردی ممکنه ان8 تتون مشکل داشته!
    من خودم 2تا ان8 که یکیش ماله خودمه با 5تا سی 7 که برا اقوام نزدیک گرفتم تویه سرعت کوچکترین فرقی باهم ندارن
    در ضمن یکی از سی 7 هایی که گرفتم ایراد پیدا کرد ولی اونم نرم افزاریه دادم بیرون درستش کنن
    در ضمن دلیله اینکه میبینید ان8 اگه خرابی هم داشته بیشتر نشون داده بخاطر فروش بیشتر هست نه خود گوشی چون این دوتا گوشی بیش از 95 درصد برد و قطعاتشون یکی هست!
    اما برای دوستانی که میخوان بخرن:
    در مرحله اول سعی کنید با گارانتی بگیرید!
    دوست نداشتید گارانتی داشته باشه همون موقع کامل تست کنید برین تو جی پی اس بزارین کامل وصل بشه چنتا چیز رو با هم باز کنید در کل یکم فشار به گوشی بیارید اگر ریست کرد بدونید گوشی ایراد داره!
    برای دوستانی که میخرن چون سیمبین این ورژن کمی جدیدتره سعی کنید هر نرم افزاری نریزید سعی کنید اونایی که تست شده و یا مورد تایید هست نصب کنید.
    هرگز از آنتی ویروسهایی که برای این گوشی دادن بیرون استفاده نکنید که دیدم چند نفر سر همین نرم افزار گوشیشون ایراد دار شده.
    Last edited by total_overdose; 09-03-2011 at 14:29.

2. 4 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من میخوام N8 بخرم.با این تعاریف دوستان در پست های فبلی نخرم؟؟؟
    گیر کردم.
    جواب بدین چون قراره این گوشی رو واسم بفرستن از اون ور آب.
    اگه خرابیش زیاده که XPERIA X10 بگیرم.
    اندروید بهتره یا سیمبیان؟؟؟
    بسیار سر 2راهی قرار گرفتم.
    قبلا SATIO داشتم کوچکترین عیبی نکرد.
    اگه N8 عیب پیدا میکنه الکی این همه پول ندم.

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

گیر کردم.
    مقایسه کردن ان 8 و ساتیو کار اشتباهیه.ان 8 کاملا برتره.ساتیو فقط توی عکاسی اون هم تو بعضی موارد میتونه تا حدی با ان 8 رقابت کنه.ولی اگه امکانات دیگه ای که ان 8 داره را در نظر بگیرید میبینید که مقایسه این دو تا گوشی اشتباهه.اما در مورد x10 این به سلیقه شخصی شما بر میگرده .نمیشه گفت آندورویید بهتره یا سیمبین .از دیدگاه بعضی ها آندرویید مناسب تره و برای بعضیها هم سیمبین. در مورد خرابی من الان 3 ماهه این گوشی را دارم هیچ خرابی ندیدم تو این مدت و توی این سه ماه گوشی من نهایت 1-2 بار هنگ کرده.در کل گوشی خوبیه و همونطوری که حمید جان گفت با گارانتی اصلی بخرید که راه مطمئن تری هست.
    Last edited by hamidkabiri6270; 09-03-2011 at 17:11.

5. 3 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

شما اگه کتابهایی مثه سیستم عاملو بخونی متوجه میشی که درایوی که سیستم عامل در اونجا نصب شده باید حتی الامکان خالی باشه تا زمانی که برنامه در حافظه اصلی جاش نشد از همین درایو استفاده کنه برای اجرا...حالا هرچه این فضا بیشتر باشه و خالیتر سرعتو رندر کردن بالاتر میره...باید بدونین که مهندسین نوکیا چیزایی بیشتر از ما میدونستن که ان ۸ رو که تجربه اول بوده رو تست کردن و دیدن این مقدار رام کم بوده و در محصولات جدیدتر مثه سی ۷ و ای ۷ دیگه این اشتباهو تکرار نکردن و نیازی نیست که شما بجایه اونها بشینی و تشخیص بدی که عملا نیاز نیست رام بیشتر باشه!‏!!در ضمن دقت کنین بعضی از نرم افزار ها واسه اجرایه بهتر پیش فرض در درایو سی نصب میشن...و بعضی از تم هایه سنگین رو باید در این درایو نصب کرد برای جلوگیری از لگ زدن..به تبع رامه بیشتر سرعته دستگاهو بیشتر میکنه..من هیچ ادعایی ندارم اما دوست داشتم کسایی رو که محصوله بهتر میخوان دچار اشتباه نشن..نه اینکه موجبه گمراهی دیگران بشم.هرکسی عاقلو مختاره که بررسی کنه کدوم درستره و به نفعشه..شما مواظب باش خودت باعثه گمراهی نشی دیگران میدونن چی دارن میگن!موفق باشین
    Last edited by tarfan1364milad; 10-03-2011 at 01:31.

7. این کاربر از tarfan1364milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

گیر کردم.
    با سلام . از نمایندگی بگیرید یعنی با ضمانت نوکیا . خیال راحت . اشکال هم پیش امد میروید و گارنتی اش را استفاده میکنید. اینجانب از خرید N8 بسیار خوشحالم و هرگز به ایفون و گالاکسی تمایل ندارم چون امکاناتی که میخواستم را فقط در N8 یافتم . ضمناً E7 وقتی مثا ایفون کارت حافظه نمیخورد یعنی یک نقطه ضعف بزرگ !

---------- Post added at 05:48 AM ---------- Previous post was at 05:46 AM ----------

تاپیک را ببینید
    انتخاب شد:بهترین اسمارت فون در بازار ایران تا اسفند 89
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

وقتی گوشی فلش خوره و هارد بش وصل میشه دیگه اسلات خور بودن یا نبودنش فرقی نداره!‏16 تا داخلی داره کافیه براش..اما قبول دارم واسه ایفون میشه یه نقطه ضعفه بزرگ!ولی ای 7 نه!

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آقا ما کاملا گیج شدیم ! یکی میگه با گارانتی اصلا نخرید همش الکیه ولی یکی میگه حتما با گارانتی بخرید ! آخر چکار کنیم ؟

من تا حداکثر 2 ماه دیگه میخوام بخرم !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا ما کاملا گیج شدیم ! یکی میگه با گارانتی اصلا نخرید همش الکیه ولی یکی میگه حتما با گارانتی بخرید ! آخر چکار کنیم ؟

من تا حداکثر 2 ماه دیگه میخوام بخرم !
    به نظر من هم نیاز نیست با گارانتی بخری..گارانتی فقط و فقط پول الکی دادنه..من یه ماهه این گوشی رو گرفتم....آخ نگفته(بدون گارانتی و روش هم نوشته MADE IN CHINA ) بسیار بسیار هم از انتخابم راضی هستم...به شما هم پیشنهاد میکنم اگر خواستید بگیرید بدون گارانتی بگیرید ولی از جای مطمئن،یقین داشته باشید پشیمون نمیشید.

12. 2 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان رمزی که نشون میده گوشی چقدر کار کرده چیه ؟ میشه فهرستی از این رمز ها رو بدین ؟ مثل #06#* که سریال گوشی

هست !

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان رمزی که نشون میده گوشی چقدر کار کرده چیه ؟ میشه فهرستی از این رمز ها رو بدین ؟ مثل #06#* که سریال گوشی

هست !
    سلام
    *#92702689# برای میزان کار کرد گوشی
    *#7370# واسه فرمت گوشی
    *#0000# واسه ورژن گوشی و...
    همین چند تا رو من بلدم

15. این کاربر از amin n & i series بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •