تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 150 از 386 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ماشین من رنگش سفیده... هنوز هیچ خبری ازش نشده.... 5 ماه انتظار... ترکیدم به خدا
    شهریورم تموم شد... توی دعوتنامه رنگ های مشکی و نوک مدادی زده بودن که اگه بخوید میتونید رنگش رو به مشکی و نوک مدادی تغییر بدید...
    اما من سفید خودم رو میخوام و همچنان باید بصبرم

راستی بعد از اینک دعوتنامه اومد و ما وجه رو ریختیم چند روزه ماشین میاد؟
    آیا پلاکش هم باهاش میدن؟
    Last edited by armfootball; 15-09-2010 at 11:23.

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ماشین من رنگش سفیده... هنوز هیچ خبری ازش نشده.... 5 ماه انتظار... ترکیدم به خدا
    شهریورم تموم شد... توی دعوتنامه رنگ های مشکی و نوک مدادی زده بودن که اگه بخوید میتونید رنگش رو به مشکی و نوک مدادی تغییر بدید...
    اما من سفید خودم رو میخوام و همچنان باید بصبرم

راستی بعد از اینک دعوتنامه اومد و ما وجه رو ریختیم چند روزه ماشین میاد؟
    آیا پلاکش هم باهاش میدن؟
    قبلا" تهران تقریبا" ده روزه و شهرستان نزدیک یک ماه طول می کشید. اما اخیرا" فاصله زمانی دعوتنامه تا تحویل رو این فرقون ساز ها بردن بالا، می دونید که با تکمیل وجه توسط کلی مشتری، چه سود کلانی با همون یکی دو ماه تاخیر، میره تو جیب این فرقون ساز ها!
    گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی!
    تندر 90 سفید متعلق به افراد صبور است!
    تا اونجایی که من خبر دارم، پلاک چند روز (یک هفته، 10 روز) بعد از اینکه خودرو می آد، تحویل می دن.
    Last edited by fishdilo; 15-09-2010 at 12:25.

3. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

رشد تولید تندر-90
    پرحاشیه‌ترین محصول صنعت خودرو ایران، این روزها سر به راه شده است.
    آن‌طور که در آمار سازمان گسترش به چشم مي‌آید، هر دو شرکت ایران خودرو و پارس خودرو در تولید تندر طی پنج ماه امسال و نسبت به مدت مشابه سال گذشته، با رشد مواجه شده‌اند.
    ایران خودرو با تولید پنج هزار و 877 دستگاه تندر، رشدی 131 درصدی را تجربه کرده و تندر پارس خودرو نیز به رشدی 89 درصدی، به واسطه تولید 10 هزار و 176 دستگاهی خود، دست یافته است.
    رشد تولید تندر در شرایطی است که مسوولان قصد دارند تولید این محصول را تمام و کمال به پارس خودرو واگذار کنند.
    منبع دنیای اقتصاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تمركز توليد تندر90 منتفي شد

محرابيان (وزیر صنایع و معادن) در پاسخ به سؤالي در خصوص سرنوشت توليد تندر90 و احتمال تمركز توليد اين خودرو نيز گفت: براي ادامه توليد تندر 90 سه شرط داريم كه اولين آنها، توليد اين خودرو توسط هر دو شركت ايران خودرو و پارس خودرو است و بر اساس شرط ديگر نيز بايد توليد اين خودرو با سرعت داخلي سازي { عجب افتضاحی بشه!!! } شود و واسطه‌ها نيز حذف شوند.
    وي ادامه داد: اين سه شرط در حال تحقق است و وقتي كه محقق شد، تندر 90 مطابق برنامه، رشد توليد خواهد داشت {البته باید اشاره میکردند که افت شدید کیفیت هم خواهد داشت!}.
    منبع: فارس نیوز
    کد:
    Last edited by fishdilo; 18-09-2010 at 15:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ab2reza1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان كسي از پيش فروش تندر توسط پارس خودرو خبر نداره؟؟؟

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستاني كه براي ال 90 سنسور عقب گذاشتند يا اطلاعاتي در اينخصوص دارند ؛ آيا گذاشتن سنسور عقب ( چهارتايي ) به سيم كشي ماشين ودر نتيجه گارانتي اون لطمه اي ميزنه؟ شركت تلماتيكس دزدگير فابريك ال90 داره ، آيا سنسور عقب فابريك ال90 هم داريم؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوستاني كه براي ال 90 سنسور عقب گذاشتند يا اطلاعاتي در اينخصوص دارند ؛ آيا گذاشتن سنسور عقب ( چهارتايي ) به سيم كشي ماشين ودر نتيجه گارانتي اون لطمه اي ميزنه؟ شركت تلماتيكس دزدگير فابريك ال90 داره ، آيا سنسور عقب فابريك ال90 هم داريم؟
    بله من سنسور دنده عقب تله ماتیکس گذاشتم و گارانتی هم گیر نداد. تا الان هم خدا رو شکر مشکلی نداشته.
    سنسور برقش رو از چراغ دنده عقب میگیره.

---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------

تمركز توليد تندر90 منتفي شد

محرابيان (وزیر صنایع و معادن) در پاسخ به سؤالي در خصوص سرنوشت توليد تندر90 و احتمال تمركز توليد اين خودرو نيز گفت: براي ادامه توليد تندر 90 سه شرط داريم كه اولين آنها، توليد اين خودرو توسط هر دو شركت ايران خودرو و پارس خودرو است و بر اساس شرط ديگر نيز بايد توليد اين خودرو با سرعت داخلي سازي { عجب افتضاحی بشه!!! } شود و واسطه‌ها نيز حذف شوند.
    وي ادامه داد: اين سه شرط در حال تحقق است و وقتي كه محقق شد، تندر 90 مطابق برنامه، رشد توليد خواهد داشت {البته باید اشاره میکردند که افت شدید کیفیت هم خواهد داشت!}.
    منبع: فارس نیوز
    کد:
    ممنبعد بهتره دیگه کسی تندر 90 نخره اینم مثل بقیه ی ماشینهای دیگه که ایرانیش کردن معلوم نیست چه گندی میخوان بهش بزنن.

10. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان كسي از پيش فروش تندر توسط پارس خودرو خبر نداره؟؟؟
    31 مرداد و اوایل شهریور پیش فروش داشت که تا اردیبهشت ماه 1390 ثبت نام کردند.
    معمولا" تا مناسبتی نباشه که ثبت نام نمی گذارند، این نردیکی ها هم که مناسبت خاصی نیست. اگه خبری شد و در جریان بودیم همین جا می تونید ببینید.
    فروش فوری بخواهید و تو نمایندگی آشنا داشته باشید، می تونید یه کارایی بکنید. لینک خبرش صفحه قبل موجوده.
    البته منم که پیش فروش با هزار زحمت موفق به ثبت نام شدم، می خوام پولمو پس بگیرم و بازار نقد بخرم. یکی از دلایلش هم بد قولی و تاخیر خیلی زیادی هست که این چند ماهه پیش اومده. و امکان تولید فیس لیفت و ... امان از دست این فرقون سازها!!!
    اگر هم ثبت نامی باشه، ایران خودرو شاید داشته باشه!
    Last edited by fishdilo; 20-09-2010 at 19:52.

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

الان قیمتش چنده تو تیپهای مختلف؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

الان قیمتش چنده تو تیپهای مختلف؟؟؟
    چی؟
    تندر90 ؟

صفر کیلومتر بازار:
    e0: 11700000
    e1+airbag+abs: 13800000
    e2: 15600000 فول

قیمت نمایشگاه ها تو شهرستان هست که خودم پرسیدم و ان شالله قراره بخرم. e2 فول.
    e1 , e2 پارس خودرو 200 تومنی گرونتر هست.
    e0 رو نپرسیدم که قیمت ایران خودرو هست یا پارس خودرو (اصلا" خبر ندارم که پارس خودرو e0 صفر داره یا نه، اما ماشینه صفر بود)
    دوستان می خوام بخاطر 200 تومن ارزون بودن، ایران خودرو بخرم. آیا صلاح می دونید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •