تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 262 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2617

نام تاپيک: Mortal Kombat: Komplete Edition

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

چطور 43 درصد میزنی؟؟؟؟؟؟؟
    من خودمو بکشم 26درصده!!!!!!!!!!!!
    یه رمز داره که اینه : A ، پایین X و Y (از راست به چپ)
    یه بار میزنی ، یه دش به جلو ، دو باره یه بار میزنی یه دش به جلو ، بازم یه بار میزنی و بلافاصله یه دود میزنی که طرف میره از بالا میفته پایین . وقتی داشت می افتاد میپری یه لگد و یه RB میزنی . الیته اگه آخرش بازم بتونی یه دود دیگه بزنی 3% دیگه اضافه میشه

بچه ها راستش من فقط تو این بازی کمبوهایی که خودش نوشته رو میزنم به همراه اسپشیال ها.اما میبینم شما صحبت از درصد و اختراع میکنید یکی برا من توضیح میده یعنی چی؟مثلا چند تا از این کمبوها و اسپشیال ها و پاور ها رو به اختراع خودتون کنار هم میذارید و حفظ میکنید؟حفظ کردنش که خیلی سخته
    اما مطمئنا خیلی حال میده نه؟من بخوام این کار رو شروع کنم از کجا شروع کنم؟
    با هر کاراکتر میشه کمبو زد شما باید اول ببینی با کدوم کاراکتر راحت تری بعد بری دو تا فیلم توی یوتیوب ببینی که یاد بگیری چطور میشه کمبو ها رو زد .
    بعدشم باید بشینی به صورت مرحله به مرحله تمرین کنی تا دستت راه بیفته . مثلا من اولش 20 % کمبو با اسموک میزدم خوشحال میشدم ، ولی الآن زیر 40 % بزنم یعنی اشتباه کردم . شما هم تمرین کنی راه میفتی

دستان من تاور رو رسوندم 300 و خیلی سخته نمیتونم برم تو کینتارو میمونم. چکار کنم؟ با پول برم؟
    نه بابا پول رو بیخیال شو .
    حدودا 10 بار که ببازی و Retry کنی سطحش آسون تر میشه . فقط یادت باشه نباید Start بزنی و Retry کنی ، باید ببازی و بعدش توی منویی که ظاهر میشه Retry رو بزنی .

2. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دستان من تاور رو رسوندم 300 و خیلی سخته نمیتونم برم تو کینتارو میمونم. چکار کنم؟ با پول برم؟
    این قسمت رو من با اسکورپین رفتم تحقیق ها توی این تاپیک نشون داده راحتترین کاراکتر از لحاظ کمبوهای قدرتی همین اسکورپین هست

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

از رفقا کسی Freddy Krueger رو برداشته...؟
    ویدئوش رو از تو PSN دانلود کردم...خوبه بدک نیست حرکاتش سریع هستش
    فتالیتیش هم خوب بود ولی بیشتر شبیه ولروین تو x-man می مونه...؟

فکر نمی کنم مثل Kenshi جالب باشه..؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ما که همون روزی که روی لایو قرار گرفت دان کردیم توضیحم دادیم گفتیم خوب است بسیار سریع و وحشی میباشد . Special Move ها فوق العاده سریع . به راحتی میشه کمبو زد . کلا با اینکه دوست نداشتم همچین شخصیتی وارد بازی بشه اما فوق العاده ساختنش

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

این قسمت رو من با اسکورپین رفتم تحقیق ها توی این تاپیک نشون داده راحتترین کاراکتر از لحاظ کمبوهای قدرتی همین اسکورپین هست
    راحتترین به نظرم اسموک هستش . کافیه دور وایسین و فقط تلپورت کنین. روی گورو و اون یکی فقط بپرین و با پا بزنین و گرب کنین. راحت بعد از چندبار باختن و retry کردن میشه ردش کرد. اگه هم واستون مهم نیست اچیو منت بخرینش . من اول خریدم که لباس میلینا باز بشه بعد از چند وقت که بازیم بهتر شد ردش کردم.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ما که همون روزی که روی لایو قرار گرفت دان کردیم توضیحم دادیم گفتیم خوب است بسیار سریع و وحشی میباشد . Special Move ها فوق العاده سریع . به راحتی میشه کمبو زد . کلا با اینکه دوست نداشتم همچین شخصیتی وارد بازی بشه اما فوق العاده ساختنش
    اتفاقا داشتم دنبال همون پستت میگشتم نوید..دی
    درست منم همین حسو دارم نمی خوام وارد لیست نفرات کمبات بشه یه جورایی ترکیب نفرات رو از سری دور میکنه
    یعنی اون ابهتی که Kenshi بعد از ورودش ایجاد کرد رو فکر میکنم نداشته باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

راحتترین به نظرم اسموک هستش . کافیه دور وایسین و فقط تلپورت کنین. روی گورو و اون یکی فقط بپرین و با پا بزنین و گرب کنین. راحت بعد از چندبار باختن و retry کردن میشه ردش کرد. اگه هم واستون مهم نیست اچیو منت بخرینش . من اول خریدم که لباس میلینا باز بشه بعد از چند وقت که بازیم بهتر شد ردش کردم.
    فکر نکنم با اسموک اون مرحله رو امتحان کرده باشم اما با هر کی رفتم نشد با اسکورپین بلاخره شد

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

من اون لینکی که cain جان از یوتوب برای کیتانا داد رو دانلود کردم

این کیتانا یه حرکت داره پایین جلو x که با rt میزد تو این ویدو ولی 1 دونه میزد و بلافاصله جامپ میکرد و ادامه حرکتشو میزد..ولی من الان دارم امتحان میکنم وقتی این حرکت و میزنی دو تا از این بادبزناش پرت میکنه و کارکتر مقابل می افته !چی کار کنم اون دومیرو نزنه

امیدوارم خوب توضیح داده باشم !

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من اون لینکی که cain جان از یوتوب برای کیتانا داد رو دانلود کردم

این کیتانا یه حرکت داره پایین جلو x که با rt میزد تو این ویدو ولی 1 دونه میزد و بلافاصله جامپ میکرد و ادامه حرکتشو میزد..ولی من الان دارم امتحان میکنم وقتی این حرکت و میزنی دو تا از این بادبزناش پرت میکنه و کارکتر مقابل می افته !چی کار کنم اون دومیرو نزنه

امیدوارم خوب توضیح داده باشم !
    منظورتو خوب رسوندی .
    باید دکمه X رو نگه داره و بعد که جامپ زدی ولش کنی . تا X رو ول نکنی بادبزن دومی رو پرت نمیکنه . شاید دفعه اول یکم قاطی کنی یا یادت بره اما تمرین کنی کم کم واست مثله اب خوردن میشه .

11. این کاربر از Cain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

دوتا کمبوی جدید از Check ، که هردوتاش مربوط به اسموک هستش

اولی کمبوی 80% هستش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دومی هم یه کمبوی 100% هستش البته با ریسیت میشه 100% :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از Cain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •