اینم لینک راپیدباز
مجله ها کامله ولی موقع رفتن به بازی ارور میده و وارد نمیشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک راپیدباز
مجله ها کامله ولی موقع رفتن به بازی ارور میده و وارد نمیشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi Bayern; 02-09-2010 at 13:18.
اقا این چجوریه ؟! من پوشه 2KGAME که تو این بود رو کلا جایگزین پوشه 2KGAME خودم کردم ولی میرم تو بازی نه مجله و وانتدی بازی و بازی رم میزنه 0 درصد !!مجله ها کامله ولی موقع رفتن به بازی ارور میده و وارد نمیشه
دوست گلم ما هم به خدا آماتور نیستیما...
خودم که اینو میدونستم ولی وقتی کرک رو عوض میکنی دیگه با سیو قبلی نمیاد...من خودم تست کردم...
برای دستیابی به سیوهای قبلی یا احیانا پاک شد در ویندوز 7 به آدرس زیر مراجعه کنید:خودم که اینو میدونستم ولی وقتی کرک رو عوض میکنی دیگه با سیو قبلی نمیاد...من خودم تست کردم...
C:\Users\your username\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves\TemporaryProfile
ولی انگار آدرس اشتباهه . من به چپتر 14 رسیدم اونجایی که مینویسه Find Joe and save him منو به یه رستوران راهنمایی میکنه ولی در رستوران هر چی دکمه E رو میزنم باز نمیشه . با Q هم باز نمیشه . در ضمن اگه مشکل از کرک هستش لینک کرک سالم بذارید لطفا.
سلام
من بازی رو تازه گرفتم بعد از اینکه chapter 1 تموم میشه و دمو ی چپتر 2 رو نشون میده توی لودینگ گیر میکنه یعنی 10000 ساعت صبر میکنم اما هیچی نمیشه
چکار کنم؟
بعضی اوقات قاطی میکنهاقا این چجوریه ؟! من پوشه 2KGAME که تو این بود رو کلا جایگزین پوشه 2KGAME خودم کردم ولی میرم تو بازی نه مجله و وانتدی بازی و بازی رم میزنه 0 درصد !!
پوشه رو حذف کن
بعدش اون رو کپی کن
کسی میدونه؟
اگه ویندوزت 7 هست
C:\Users\A O M\AppData\Local
این سیو 100 درصد نیست و 80 درصده تنها فرقشم با سیوی که من رفته بودم که 71 درصد شده بود جمع کردن مجله هاست همین و بس
تازه به قول دوستمون تو بازی هم نمیره
تازی Wanted Poster هم من 3 تا جمع کرده بودم این هیچی جمع نکرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)