تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 376 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

کلا هرچی خوبه میخواد به المان وصلش کنه....
    شما اگه لطف کنید تو همون تاپیک المان باشید بهتره...اینجوری مورد تمسخر هم قرار نمیگیرید...نظرتون راجع به سر دیوید بکهام فاجعه بود....حداقل اگه نظر میدید فکر کنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بکهام جزء معدود بازیکناییه که بزرگترین دربی های لیگهای معتبر جهان رو تجربه کرده. به ترتیب زمانی میگم: با منچستر جلوی آرسنال و چلسی، با رئال جلوی بارسا و با آث میلان جلوی اینتر.

چنین بازیکنی با اون همه افتخاراتی که به دست آورده واقعا جزء یکی از سلاطین فوتبال دنیاست. سبک منحصر بفرد بکهام در بازی هاش و هنر ارسالهای دقیق او چیزی نیست که سایر فوتبالیستهای مطرح دنیا بتونن تکرارش کنن.

یه جایی خوندم وقتی بکهام تو منچستر بوده، تمرین سانتر کردنش به این صورت بوده که مربیان تمرینیش میومدن و چند حلقه رو به صورت ایستاده در یک مسیر منحنی وار تو زمین چمن قرار میدادن و به بکهام میگفتن که طوری توپ رو بزن که از درون همه ی حلقه ها عبور کنه!! و بکهام هم همین کار رو میکرده و از پسش بر میمده به مرور زمان حلقه ها رو کوچیک تر و تنگ تر میکردن ولی بازم بکهام توپ رو از دورن همه ی حلقه ها عبور میداده کدوم یک از سلاطین فوتبال مد نظر شما چنین کاری میتونسته بکنه؟؟

همه بازیکنای بزرگ خصوصیت خاص خودشونو دارن
    گرد مولر یه تمام کننده فوق العاده بوده،زیدان یه ژنرال تمام معنا توی خط میانی بوده،ژاوی یه پاسور فوق العادست و .....
    خصوصیت برجسته بکام هم ضربه آزاد زدن بودنش و دقت سانتراش هست ولی این خصوصیت به معنی اینه که اون سلطان بازیکنای جهان هستش؟
    اگه فقط به ضربه آزاد زدن باشه همونطور که میدونی جونینیو این چندسال آخر از بکام هم بهتر بود پس جونینیو سلطان بازیکنای دنیاست؟
    درینکه بکام تو دوران اوجش بازیکن خیلی بزرگی بوده هیچ شکی نیست ولی هیچوقت بهترین بازیکن دنیا نبود

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اگه لطف کنید تو همون تاپیک المان باشید بهتره...اینجوری مورد تمسخر هم قرار نمیگیرید...نظرتون راجع به سر دیوید بکهام فاجعه بود....حداقل اگه نظر میدید فکر کنید
    بکام کی سر شده؟
    یه سری شایعاتی بود که قراره تو 2007 ملقب به عنوان سر بشه ولی تا جایی که من دیدم این عنوان بهش داده نشده

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نمی دونم منظورت چیه
    ولی اندی کارول انگلیسیه و در تمام رده ها واسه انگلند بازی کرده ... تو بازی با فرانسه هم بودش
    آخه خوش قیافست تقریبا و شبیه انگلیسیها نیست.از این لحاظ گفتم.
    من مهمترین خصوصیتش رو گفتم.
    ضمنا بکام جزو بزرگترین بازیکنان دهه اخیر هم به زور هست چه برسه به سلطان تاریخ فوتبال.
    بکام کی سر شده؟
    یه سری شایعاتی بود که قراره تو 2007 ملقب به عنوان سر بشه ولی تا جایی که من دیدم این عنوان بهش داده نشده
    این انگلیسیها خیلی خودشونو تحویل میگیرن همینجوری کیلویی به خودشون لقب سر میدن.البته بکام رو که خودشونم لقب سر بهش ندادن ولی ایشون بهش اعطا کرد.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

ببینید نظر این دوستمون این بود که بکهام بهترین بازیکن دنیاس....شما حتی احترام گذاشتن هم بلد نیستید؟؟؟
    چون بایرن رده 10 جدول هست روتون نمیشه برید تو تاپیک المان میاید اینجا بیخود نظر میدید؟؟؟
    ایشالا بایرن بیاد بالا شما از این تاپیک برید

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید نظر این دوستمون این بود که بکهام بهترین بازیکن دنیاس....شما حتی احترام گذاشتن هم بلد نیستید؟؟؟
    چون بایرن رده 10 جدول هست روتون نمیشه برید تو تاپیک المان میاید اینجا بیخود نظر میدید؟؟؟
    اون دوستتون نظر خودشو گفت ماهم نظر خودمونو گفتیم(البته شکلک گذاشتن من کار چندان جالبی نبود)
    اینجا هم یه انجمن برای بحث و تبادل نظر هستش

راستی نگفتی کی شمشیر رو شونه های بکام گذاشتی که سر شد؟

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

پارک :احساس دوگانه ای دارم؛ ترک یونایتد و حضور در جام ملتها؟!

سایت گل- پارک جی سونگ ستاره کره ای منچستریونایتد آماده سفر به قطر است تا تیم ملی کشورش را در رقابتهای جام ملتهای آسیا همراهی کند ولی او به خوبی می داند که حضور در این تورنمنت به معنای غیبت در 7 دیدار منچستریونایتد است.

البته در صورتی که کره جنوبی در مراحل ابتدایی رقابتهای جام ملتهای آسیا حذف شود، پارک دیدارهای کمتری از بازیهای یونایتد را از دست خواهد داد ولی کره یکی از مدعیان قهرمانی در رقابتهای آسیایی است.

پارک جی سونگ در صحبتهایی گفت:« من احساس دوگانه ای در مورد جام ملتهای آسیا دارم.در حال حاضر با اعتماد به نفس تمام بازی می کنم، پس ترک کردن اولدترافورد، برایم حس عجیبی است ولی از سوی دیگر پیوستن به اردوی تیم ملی همیشه برایم خوشحال کننده بوده.»

پارک ادامه داد:« یونایتد حتی بدون من هم بازیکنان زیادی برای ادامه پیروزیهایش در اختیار دارد؛ پس من برروی بازیهای تیم ملی کشورم تمرکز می کنم و پس از آن تمرکزم را برروی یونایتد قرار می دهم.»

پارک در ادامه در مورد گلی که وارد دروازه آرسنال کرد گفت:« گل عجیبی بود. توپ مسیرش را عوض کرد و من مجبور شدم که ناگهان حرک کنم. فکر کردم که توپ به تیرک می خورد ولی در نهایت وارد دروازه شد و من توانستم گلم را جشن بگیرم.این گل خوبی برای من و تیمم بود. در حال حاضر در جایگاه خیلی خوبی هستیم ولی مسیر زیادی تاپایان رقابتهای فصل باقی است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یونایتد به دنبال خواکین، ستاره والنسیا

سایت گل- طبق گزارش منتشره در «تاک سپورت» سران باشگاه یوناتید در نظر دارند تا در بازار نقل و انتقالات زمستانی برای به خدمت گرفتن خواکین، بال اسپانیایی والنسیا وارد عمل شوند.

تاک سپورت در گزارشی به این نکته اشاره کرد که سرالکس فرگوسن سال گذشته و زمانی که آنتونیو والنسیا مصدوم شد، به فکر جذب خواکین 29 ساله افتاد که در نهایت این انتقال صورت نگرفت و امسال بار دیگر به این فکر افتاده تا این ستاره اسپانیایی را به اولدترافورد بیاورد.

طبق گزارشهای منتشره، سران یونایتد، پیشنهادی 6.5 میلیون یورویی را برای جذب ستاره سابق بتیس در ماه ژانویه آماده کرده اند.

کد:

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

پررنگ تر شدن احتمال حضور در مارادونا در بلکبرن

سایت گل- مالکان باشگاه بلکبرن فاش کردند که به احتمال حضور دیه گو مارادونا در این باشگاه به جای سام آلاردایس فکر می کنند.

سام بزرگ از باشگاه بلکبرن اخراج شده و در حال حاضر استیو کین به عنوان سرمربی موقت هدایت تیم را برعهده دارد.

آنورا دسایی، رئیس باشگاه بلکبرن در گفتگو با نشریه میرر گفت:" ما از زمانی که هدایت باشگاه را به عهده گرفتیم، به حضور مارادونا فکر می کنیم. گفتگو ها در مراحل ابتدایی قرار دارد اما هنوز پیشرفت زیادی به دست نیامده است. در حال حاضر سرمربی فعلی تا پایان فصل هدایت تیم را برعهده خواهد داشت.
    کین به خوبی با بازیکنان ارتباط برقرار کرده است. ما مطمئنیم که او می تواند بسیار خوب کار کند و انگیزه بازیکنان را در بالاترین سطح نگه دارد.

او ساعت ها کار می کند و از استعداد بالایی برخوردار است. او همچنین با بازیکنان جوان ما خیلی خوب کار می کند و این بسیار مهم است."

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب نظر ایشون که وحی منزل نیست که کاملا درست باشه ما هم می تونیم مخالفت کنیم.
    ضمنا بایرن هم ششمه نه دهم!
    یه نیم فصل کامل هم مونده از بازیها
    اگر بخواد تو دو سه هفته آینده راحت تا رده دوم هم می تونه صعود کنه.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

ای بابا ... آقایون ژرمنی شما مجبورید اظهار نظر کنید که اینطوری بشه ؟
    اگه می بینید نظرات شما در تضاد هست با نظرات بچه های این تاپیک خب مگه مجبورید بیان کنید ...
    این بحث ها هم هیچ تاثیری تو نظرات طرفین نمی زاره ...
    اینجا هم حلوا نمیدن هی میاین اینجا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •