با سلام
دوستان خوشبین باشید
اینطور که معلوم میشه یه تغییرات اساسی ممکنه رخ بده توی سرعت ها و .. از سوی صبانت
موفق باشید.
با سلام
دوستان خوشبین باشید
اینطور که معلوم میشه یه تغییرات اساسی ممکنه رخ بده توی سرعت ها و .. از سوی صبانت
موفق باشید.
حتی شورشم شیرین کردن...!
من که این دوره ام تموم شد میرم، اگه درست شد بعدا برمیگردم!
من فکر کردم بقیه دوستان از بقالی سر کوچشون سوال کردن!
دوست من، اول که به این راحتی که شما میگید درست نمیشه
دوم که صبر یه اندازه ای داره واسه هر چیزی، صبر در این مورد دیگه تموم شده و بیشتر از این فایده ای نداره. اگه ما ایرانی ها اینقدر صبور نبودیم والا الان وضعمون بهتر بود. ولی هرچی بزنن تو سرمون باز میگیم صبر کن خدا بزرگه.
سوم که حتی اگه به فرض محال همین امشب سرعت درست بشه جبران یه سری چیزا رو نمیکنه. صبانت با مشتری هاش خوب رفتار نمیکنه و هیچ گونه اطلاع رسانی نکرده. این توهینی هست که با این چیزا پاک نمیشه.
Last edited by saurron; 19-10-2010 at 18:35.
اصلال مشکلی نیست که بخواد درست بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا خودشون سرعت را محدود کردن
اون بابا هم الکی بهت گفته که تو رو از سرش باز کنه
من امروز هم امتحان کردم سرعت 20بود که در نتیجه تو 4.30 فقط میشه 300 مگ گرفت که اصلا مناسب نیست باید رفت سمت افلاین
من هم امروز رفتم سرویس رو قطع کردم و راحت شدم 53 هزار تومن هم ازشون گرفتم بابت 2 ماه باقیماندم . برگشته میگه این سرعتا اومده پایین بخاطر اینه که مشترکامون زیاد شده میگم چه حرفیه شما میزنی مثل این میمونه که بگی همیشه حق با فروشندس شما باید وقتی مشترکاتون زیاد میشه سرویس دهی هم به همون اندازه بیشتر بشه تا منی که نزدیک 3.5 ساله دارم از شما سرویس میگیرم راضی بمونم و مجبور نشم بعد از این همه سال پاشم بیام سرویسمو قطع کنم برم یجای دیگه . ولی خب دیگه تموم شد . احتمالا برم شاتل .
البته اگه چنین تغیراتی در راه باشه تا جایی من می دانم افزایش پهنای باند وسر عت روزانه و کاهش بیشتر سرعت شبانه خواهد بود . حال افرادی که فقط سرعت روزانه بالا می خواهند وسرعت شبانه برایشان مهم نیست شاید صبانت برایشان گزینه خوبی باشد
کاملا حق با شماست . چون ار نظر صبانت مشکلی نیست که حل شود . خودشان سیستم و نرم افزاری گذاشته اند که پهنای باند شبانه را محدود کنند واز نظر آنها قبلا مشکلی بود که شبانه به صورت نامحدود استفاده می شد و الان این مشکل برطرف شده است آن فردی که در پشتیبانی می گوید درست می شود هدفش این است که شما برای یک دوره سه ماهه دیگر تمدید کنید.
من شاید بیش از ده بار زنگ زده ام و اعتراض کرده ام دیگر رویشان نمی اید به من دروغ بگویند.
اصلا قضیه خیلی ساده است اگر شبکه ای مشکل پهنای باند یا down شدن یا هر مشکل دیگری داشته باشد همیشه دارد. اینطور نیست که شما با یک یوزر نیم پسورد وارد شوید و دچار مشکل شوید و با یک یوزر نیم پسورد دیگر نه تنها مشکلی نداشته باشید که سرعتتان نسبت به حالت قبل بیشتر هم شده باشد.
من قبل از این جریانات سرعتم چه با یوزر پس شبانه و چه روزانه حدود 90 بود .ولی الان با یوزر پس شبانه به زحمت به 15 می رسد در صورتیکه با یوزر پس روزانه و در همان موقع شب حدود 110 تا 120 است و از آن پایین تر نمی آید.
Last edited by RezaMagiclife; 19-10-2010 at 20:39.
این مشکل که کاملا در اصفهان حل شده و من راحت شبی 2 - 2.5 گیگ دانلود دارم
پس به احتمال زیاد در بقیه نقاط هم حل خواهد شد
من فكر نميكنم اينطور باشه .
شايد دو تا دليل داشته باشه :
1- بعضي دوستان اصفهاني ميگفتن كه چند شب كلآ به اينترنت شبانه نميتونستن كانكت بشن، شايد الآن دارن جبران ميكنن .
2- شايد يك سياسته كه هر چند وقت يك بار يك شهر سرعتش خوب باشه، اول قم، حالا اصفهان،سوم...
بايد يك مسابقه مثل پديده شانديز بزاريم : شهر بعدي رو حدس بزنيد![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)