خوب منم همینو میگم دیگه.چرا با فیل زده نشد.
باشه دیگه ادامه ندیم...اما اگه ادامه دادن چی؟!
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
چرا بقیه بازی نمیکنن؟
فقط 2 تا میز بازی شده ها...
خوب منم همینو میگم دیگه.چرا با فیل زده نشد.
باشه دیگه ادامه ندیم...اما اگه ادامه دادن چی؟!
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
چرا بقیه بازی نمیکنن؟
فقط 2 تا میز بازی شده ها...
متوجه نشدی خوب.فیل سفید میتونست سرباز سیاه رو بزنه و تهدید کنه قلعه رو.با توجه به نزدیک بودن 2تا سرباز سفید باید سیاه 2 تا سربازشو برای بستن راه اونا حفظ میکردخوب منم همینو میگم دیگه.چرا با فیل زده نشد.
یه بار دیگه نگاه کن
سلام به همگی من چند روزی بود که on نبودم.من نمیتونستم با فرنوش خانم اونموقع چت کنم و بهش بگم چون هنوزfriendنکرده بودم و وقتم همینجور داشت میگذشت.در ضمن من دیسکانکت نشدم و وقتم هم تموم نشده .داشتم دنبال وزیرم میگشتم که غیب شده بود بهت زده بودم که یهو چی شد.من روی حرکت 29 دچار مشکل شدم:دقیقا وقتی که قلعه رو زدم وزیر بنده تبدیل شد به قلعه ی اوشون.بعد دیکه من داشتم مهره هارو امتحان میکردم که ببینم وزیرم کودوم گوری رفته.درسته که مهم دور هم بودنه اما ادم اعصابش بهم میریزه وقتی که بازی داره به نفعش پیش میره یهو اینجوری میشه.حالا هر چی بود تموم شد اما این وسط حق من ضایع شد من نمیگم کسی مقصره یا ابازی تکرار بشه فقط این برام مهمه که حرفمو باور کنید.تمام.
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
در ضمن در اون لحظه من فقط به صورت voice chat میتونستم حرفمو بزنم که هر چی امتحانش کردم نشد.فقط خواستم جواب اون نگاه های مشکوک بعضی از دوستان رو بدم فقط همین
Last edited by darvishi.2292; 20-02-2011 at 14:05. دليل: اپدیت
سلام دوستان
Last edited by khalil2; 20-02-2011 at 10:46.
سلام خلیل جون .چه خبر این چند روزه که ما نبودیم؟
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
من الان تو سایتم افتخار میدین بازی کنیم
Last edited by khalil2; 20-02-2011 at 11:19.
دوست من
من تا 6 منتظرتونم سعیتون رو بکنید![]()
meto_895 عزيز
مناز سايعت 21 تا 23 منتظرت هستم
هروقت اومدي تو پروفايلم پيام بذار
darvishi.2292: گاهی اوقات مشکلات گرافیکی به وجود میاد مثلا من هفته قبل هر وقت بازی میکردم شاه سفید رو به صورت یه فیل سیاه تار ! نشون میداد برای شما هم حتما همین طور شده
davy_jones vs khalil2: تو دانشگاه ما یه برنامه zip ناقابل رو نمیشه رو سیستم ها نصب کرد چه برسه به امکانات تقلب برای شطرنج!
فکر میکنم طبیعی باشه که تو یه بازی آدم مثل همیشه بازی نکنه ( حالا یا بالاتر از سطح خودش یا پایین تر!) و با توجه به اینکه من khalil2 رو از نزدیک میشناسم بهتون اطمینان میدم هیچ بحث خاصی در میون نبوده
پ ن: 1- فکر میکنم کنجکاوی khalil2 در چند صفحه قبل در مورد راههای تقلب کار دستش داده
2- حالا یه بازی دوستانه بوده چه اهمیتی داره؟؟
chessmaster: من دوشنبه شب ساعت 8-9 تو سایتم برای بازی
Last edited by Reza31001; 20-02-2011 at 13:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)