آره اشتباه شد
عادتم شده ميگم رضايي
آره اشتباه شد
عادتم شده ميگم رضايي
برنامه اين هفته 90 هم به مانند تمامي برنامههاي گذشتهاش داغ دنبال شد اما شايد بتوان مهمترين اتفاق برنامه دوشنبه شب را درگيري لفظي امير قلعهنويي و مجيد جلالي عنوان كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، 90 دوشنبه شب بر پخش بازي مهم آرسنال و چلسي ترجيح داده شد تا يك بار ديگر ثابت شود كه در كنداكتور شبكه سه اين برنامه جايگاه ويژهاي دارد. برنامه 210 دقيقهاي شب گذشته برنامه 90 به سوژههاي مختلفي پرداخت كه از همه مهمتر جايي بود كه امير قلعهنويي و مجيد جلالي به عنوان مهمانان تلفني برنامه روي خط آمدند و به اصطلاح حسابي از خجالت هم در آمدند. اما يكي از تاثيرگذارترين بخشهاي برنامه ديشب 90 پخش صحنههايي از مرحوم عليرضا حافظي بود كه يك روز پيش از درگذشتش در بيمارستان گرفته شده بود. پخش نماهنگي از صحنهها و صداي اين گزارشگر بر تاثيرگذاري اين بخش افزوده بود.
ابتدا عادل فردوسيپور در بخش معرفي برنامه اعلام كرد كه صحنههايي از حاشيه بازي استيل آذين و نفت گرفته شده كه به صلاحديد مديران قرار شده اين بخشها در برنامهاي كه قرار است با حضور نمايندگان موافق و مخالف انتقال تيمها برگزار شود، پخش شود. فردوسيپور همچنين يادآور شد كه سعيدلو اعلام كرده كه مخالف اين انتقال است.
*مصاحبهها
1- اولين نفري كه روي خط آمد غلامحسين پيرواني سرمربي سابق تيم اميد بود. پيرواني درباره جدايياش از تيم اميد گفت: "من بعد از عاشورا رفتم خدمت كفاشيان. گفتم اگر قرار است شرايط مثل قبل باشد من نميتوانم ادامه كار بدهم. كفاشيان هم قبول كرد و گفت كه كميته ملي المپيك نظر خوبي روي شما ندارد. من هميشه جايي ميروم كه با افتخار در آنجا باشم. الان هم با سلام و صلوات خداحافظي كردم. من از كفاشيان متشكرم كه جمعه در برنامه ورزش و مردم روراست صحبت كرد و گفت كه فدراسيون نتوانسته تمام خواستههاي كادر فني تيم اميد را مهيا كند. متاسفانه از روز اولي كه ما آمديم افشارزاده ميگفت مربي خارجي و به نظرم آمدن من از ابتدا هم اشتباه بود. اميدوارم كادر بعدي كه ميآيد همه شرايط برايش فراهم باشد و تيمها به تيم اميد بازيكن بدهند."
2- امير حسين برادر غلام حسين دومين فردي بود كه روي خط تلفني برنامه 90 آمد. در شرايطي كه ديروز سايت فدراسيون فوتبال اعلام كرده بود كه اميرحسين پيرواني در كادر فني تيم اميد كنار هومن افاضلي قرار خواهد گرفت، او در گفتوگو با خبرگزاريها اين خبر را تكذيب كرده بود كه همين دليل تماس 90 با برادر كوچك غلامحسين پيرواني بود. پيرواني در اينباره گفت: "بعد از اين كه برادرم اعلام كرد كه در تيم اميد نميماند من هيچ جا نگفتم ميمانم يا نه. از فدراسيون فوتبال هم كسي با من تماس نگرفت اما به يك باره اعلام كردند كه من به كادر اضافه شدهام اما براي من تصور اين كه بخواهم بدون برادرم به كار با تيم اميد ادامه بدهم ناممكن است."
3- فردوسيپور كه به سوژه جالبي رسيده بود براي داغشدن بحث سراغ علي كفاشيان رفت. رييس فدراسيون فوتبال كه اعلام كرده بود به خاطر استرس حاصل از رقابتهاي جام ملتها اين روزها كمتر ميخندد با صدايي جدي روي خط آمد و در پاسخ به سوال فردوسيپور كه پرسيده بود "در فدراسيون فوتبال چه ميگذرد كه پس از اعلام خبر اضافه شدن اميرحسين پيرواني به كادر فني تيم اميد از سوي فدراسيون اين خبر در گفتوگوي پيرواني با خبرگزاريها تكذيب شده است؟" جواب جالبي داد: "سايتهاي مختلف حرفهاي الكي ميزنند و بر اساس همان خبرها تحليل ميكنند كه چه اتفاقهايي افتاده است. در حالي كه اگر خبر را به درستي گوش كنند، خيلي فرق دارد! الان ليگ ما يك ماه تا 40 روز تعطيل شده و زمان مناسبي بود كه تمرينات تيم اميد از سر گرفته شود. به همين خاطر با پيرواني تماس گرفتم و او گفت كه تمايلي براي ادامه كار ندارد و با وجود اينكه كادر فني تا پايان سال قرارداد داشت پذيرفتيم كه غلامحسين پيرواني از تيم اميد جدا شود. پس از اين اتفاق در كميته تيمهاي ملي تصميم گرفته شد كه با اولويت دادن به همان تيم سابق بايد كار تيم اميد از سرگرفته شود كه بر همين اساس طاهري و طباطبايي آمدند و افاضلي هم براي جمع كردن تيم به كادر اضافه شد."
كفاشيان كه تاكيد داشت افاضلي سرمربي تيم اميد نيست در پاسخ به اين سوال كه پس سمت افاضلي چيست گفت: "ايشان دبير كميته فني ما هستند و در تيم اميد هم مديرفني،مربي،سرپرست و كسي هستند كه تيم را جمع ميكنند!"
رييس فدراسيون فوتبال در اصرار به سوال فردوسيپور كه با توجه به اينكه اعضاي كميته فني از انتخاب افاضلي بي خبر بودهاند، پس انتخاب افاضلي را چه كسي انجام داده است، گفت: "چهارشنبه پيش كميته تيمهاي ملي به كميته فني ماموريت داد كه اين كار را انجام دهد و معيني به عنوان كسي كه به كار اشراف دارد اين كار را انجام داد."
اين پاسخ كفاشيان كافي بود كه فردوسيپور به كميته فني لقب "فرماليته" بدهد.
4- بيژن ذوالفقارنسب عضو سابق كميته فني فدراسيون فوتبال هم به روي خط آمد و درباره نقش كميته فني در تصميمگيريهاي فدراسيون فوتبال گفت: "مهمترين وظيفه اين كميته پيشنهاد براي اعضاي كادر فني تيمهاي ملي است. بر اساس آييننامه كميته فني كه مطابق با اساسنامه تيپ فيفاست، معيني حق نداشته كه به تنهايي مربيان تيمهاي ملي را انتخاب كند. فدراسيون فوتبال مشغله بسيار زيادي دارد و به همين خاطر كمتر به كميته فني ميپردازد. كفاشيان مدير بسيار توانمندي است اما اشراف كامل روي آييننامه كميته فني ندارد. زماني كه من عضو كميته فني بودم،احساس كردم كه حضورم تاثيرگذار نيست و به همين خاطر استعفا دادم."
پس از اين حرفهاي ذوالفقارنسب، كفاشيان حرفهاي او را درست دانست. او همچنين درباره سرمربي تيم ملي پس از جام ملتهاي آسيا هم گفت: "گزينههاي ما عمدتا خارجي است. صحبتهايي هم شده كه هر زمان به نتيجه نهايي برسيم، سرمربي را معرفي ميكنيم."
5- هومن افاضلي كه با بيشترين انتقادها در اين چند روز مواجه شده ديگر مهمان تلفني برنامه 90 بود. او گفت كه انتقاد را هميشه دوست داشته و به منتقدان پيشنهاد كرد كه به انتقادشان ادامه دهند. افاضلي در اينباره گفت: "من از شنيدن نظرات افراد مختلف درباره خودم خوشحال ميشوم و تلاش ميكنم با استفاده از اين انتقادها به تيمام كمك كنم."
5- فتح الله زاده كه اين روزها به خاطر دو شكست پياپي استقلال زير فشار است يكي ديگر از كساني بود كه دوشنبه شب روي خط تلفني 90 آمد.
او درباره نتايج اخير تيمش گفت: "درست است كه در دو بازي اخير شكست خورديم. اما ما در 20 بازي تنها سه باخت داريم كه در مجموع اين نتيجه بدي نيست. از 20 بازي 34 امتياز گرفتيم و با وجود اينكه دير تيم را بستيم و زمان براي بدنسازي نداشتيم از اين عملكرد راضي هستيم. ما به خاطر كمبود وقتي كه در ابتداي فصل داشتيم بدنسازي نكرديم و از دقيقه 70 در بازيها با كمبود قواي بدني روبرو ميشويم، اين مسئله باعث شده مصدوميتهاي زيادي داشته باشيم. در اين فصل 24 بازيكن ما مصدوم شدند. "
مديرعامل باشگاه استقلال درباره قادر حسن و هوارملامحمد هم گفت: "همچنان ميگويم قادر حسن بازيكن خوبي است اما وقتي ديديم كه كادر فني از حضور اين بازيكن استقبال نميكند پيگير حضور او در استقلال نشديم. براي هوار هم كارت بازي صادر شده بود اما او بدقولي كرد و نيامد و ما مجبور به شكايت از او شديم اما سعي ميكنيم براي بازيهاي ليگ آسيا يك بازيكن بگيريم. البته چون براي انتخاب اين بازيكن عجلهاي نداريم هر بازيكني كه ميخواهد به استقلال بيايد بايد در تمرينات حاضر شود چرا كه با سي دي نميتوان بازيكن گرفت و آدم با سي دي گول ميخورد. "
فتح الله زاده درباره صحبتهاي رييس و دبير كانون هواداران استقلال كه گفته بودند فتح الله زاده ميخواسته تنها او را تشويق كنيم، گفت: "حتما آنها قبول كردند كه ما را تشويق كنند و به خاطر همين برگشتند! اما شما خودتان مي دانيد كه ما در هر ورزشگاهي كه ميرويم مورد تشويق هواداران قرار ميگيريم. شنونده بايد عاقل باشد. سعادتي از برادران خوب ماست و تنها مشكلي كه ما با هم داشتيم به لحاظ مالي است."
وي درباره شايعاتي كه پيرامون بركناري مظلومي شنيده ميشود گفت: "متاسفانه برخي دارند جوي ايجاد ميكنند كه انگار ما از مظلومي حمايت نميكنيم، در حالي كه نتايج خوب استقلال نتيجه زحمات مظلومي است. در ابتداي فصل در شرايطي كه تنها 5 بازيكن داشتيم مظلومي با يك بار تماس ما پذيرفت كه به استقلال بيايد و دست ما را گرفت و حالا رسم جوانمردي نيست كه ما او را رها كنيم. مظلومي تا آخر فصل است و با قدرت به كارش ادامه ميدهد."
6- اما مهمترين اتفاق برنامه دوشنبه شب 90 به درگيري لفظي اميرقلعه نويي و مجيد جلالي برميگشت. پس از آن كه صحنههايي از بازي فولاد برابر سپاهان پخش شد و مخاطبان 90 اعتراضهاي جلالي را به داور اين بازي تماشا كردند، سرمربي فولاد روي خط آمد و در پاسخ به سوال فردوسي پور كه پرسيده بود آيا همچنان دلتان خون است، گفت: "خيلي دلمان خون است. پس از پخش تصاوير خيلي چيزها مشخص شد. قلعه نويي در حالي كه پس از گل سوم سپاهان حرفهايي زد الان چيز ديگري ميگويد. به هر حال من نزديك 30 سال است كه مربيگري ميكنم و در تمام اين دوران تلاش كردم به جايگاه مربيگري احترام بگذارم. هميشه گذشت زمان همه چيز را روشن كرده است. اما ما هر كاري ميكنيم با اعتراض مواجه ميشويم، وقتي در مقابل ناحقيها سكوت ميكنم ميگويند جلالي مربي كاملي نيست و نميتواند با شلوغ كاري از حق تيمش دفاع كند. وقتي در مقابل حق كشيها اعتراض ميكنيم ميگويند كه مجيد جلالي فقط دنبال شلوغ كردن است. وقتي در برابر اين حق كشيها تنها با يك جمله كوتاه حرف ميزنم تا اعتراضمان را نشان دهم ميگويند جلالي مظلوم نمايي ميكند. به اين نتيجه رسيدهام كه هر كاري ميكنيم با اعتراض مواجه ميشويم."
پس از اين صحبتها قلعه نويي روي خط آمد تا به نوعي پاسخ جلالي را بدهد.
او ابتدا خطاب به فردوسي پور گفت: "اين قدر كه شما برروي 10 ثانيه وقت اضافه اين بازي زوم كرديد به 7 دقيقهاي كه مظفري زاده در يكي از بازيهاي ما گرفت نپرداختيد. ما زمان دقيق وقتهاي تلف شده را درآورديم. داور بايد بالاي 5 دقيقه و قت اضافه ميگرفت. ما بايد به دنبال اجراي قوانين باشيم. من معتقدم داور تاثيري در نتيجه بازي نداشت. "
اين حرف قلعه نويي با واكنش شديد جلالي همراه شد و او در پاسخ گفت: "اگر بازي دو بر يك تمام ميشد حتما داور به نظر شما خوب بود. آقاي قلعه نويي فقط به خاطر اينكه تيمش برده ميگويد داوري تاثيري در نتيجه بازي نداشته است. در حالي كه تصاوير پخش شده نشان داد كه شما چقدر جو ورزشگاه را شلوغ كرديد. اين كار شماست كه در هر بازي فضاي بازي را براي داور سنگين ميكنيد. "
اين اتهام جلالي با پاسخ قلعه نويي روبرو شد كه سرمربي سپاهان گفت: "شايد اين شان و شخصيت شماست كه از اين كارها بكنيد. "
پس از اين حرف قلعه نويي، فردوسي پور اتفاقات دو فصل پيش را براي قلعه نويي يادآور شد كه قلعه نويي پس از قهرماني استقلال در پي پيروزي فولاد برابر ذوب آهن به مجيد جلالي لقب "مرد" داده بود كه قلعه نويي در پاسخ به اين صحبتهاي فردوسيپور گفت: "من با جلالي همبازي بودهام و الان دارم در مورد اين بازي صحبت ميكنم. "
در ادامه جلالي با ناراحتي گفت: "آن موقع حتما از نظر آقاي قلعه نويي شان و شخصيت ما خوب بوده است."
قلعه نويي درباره اين حرف جلالي گفت: "ما نبايد با يك برد و يك باخت قداستمان را بشكنيم."
* مهمان ويژه برنامه 90
علي عليزاده بازيكن سابق استقلال و پرسپوليس ميهمان برنامه اين هفته 90 بود. او كه به خاطر اوتهاي بلندش در فوتبال ايران معروف شده است مجبور شد بيشتر وقت حضورش در برنامه 90 را به چگونگي پرتاب اين اوت دستيها اختصاص دهد.
او گفت: "من از بچگي و با استعدادي خدادادي اين اوتها را پرتاب ميكنم. زماني كه مس بودم متوجه شدم كه ميتوانم چنين اوتهايي را پرتاب كنم در اين مدت 3 يا 4 اوتم مستقيم داخل گل رفت. فكر ميكنم داشتن چنين تاكتيكي در كنار ساير تاكتيكها براي يك تيم خوب باشد. خوشبختانه اضافه شدن افراد ديگري كه چنين اوتهايي را پرتاب ميكنند فشار را از روي من كم كرد. ما امسال توانستيم در تراكتور با استفاده از اين تاكتيك به هفت، هشت امتياز برسيم. "
عليزاده در پاسخ به اين سوال كه پس از حضور در استقلال و پرسپوليس شما طرفدار كدام يك از اين تيمها هستيد، گفت: "من اكنون طرفدار تراكتورسازي هستم و هرجا بودهام طرفدار آن تيم بودهام. من درسالي كه در استقلال حضور داشتم روزهاي سختي را پشت سر گذاشتم و پس از آن اشتباهي كه در بازي مقابل پرسپوليس مرتكب شدم رويم نميشد كه به كار در اين تيم ادامه دهم. به هر حال در آن سال قلعه نويي و واعظ خيلي به من كمك كردند و به خاطر لطفشان از آنها خواستم كه رضايتنامهام را بدهند."
* داوريهاي پرسرو صداي هفته بيستم
نادر جعفري كارشناس داوري برنامه اين هفته 90 بود.
مهمترين بخش داوريهاي پرسرو صداي اين هفته فوتبال ايران به بازي جنجالي سپاهان و فولاد باز ميگشت كه جعفري درباره وقتهاي تلف شده اين بازي و در مقابل نكته سنجي فردوسي پور براي يافتن زمان دقيق وقتهاي تلف شده گفت: "من از شما ميخواهم كه اين قدر به اين مسايل نپردازيد. در وقت اضافه دست داور باز است و ميتواند وقتهاي اضافه را زياد كند. بايد بدانيم فوتبال با فوتسال و بسكتبال تفاوت دارد و نميتوان تايم را در فوتبال متوقف كرد."
جعفري درباره صحبتهاي جلالي هم گفت: "جلالي درست ميگويد كه داوران ما در استاديومها تحت فشار قرار ميگيرند. متاسفانه در هيچ كجاي دنيا چنين هجمهاي عليه داوران شكل نميگيرد اما در ايران مديرعامل، مربي و تداركاتچي به خودش اجازه ميدهد كه داور را تحت فشار قرار دهد."
* حاشيههاي 90
1- پس از آن كه كفاشيان با لحني جدي روي خط تلفن 90 آمد نتوانست تا پايان لحن جدي خود را حفظ كند و پس از اتمام حرفهايش به فردوسي پور گفت كه ديگر ميتوانيم بخوابيم؟ اين حرف كفاشيان با جواب فردوسي پور مواجه شد كه مجري 90 خطاب به رييس فدراسيون فوتبال گفت بيدار بمانيد تا متوجه شويد در اين فوتبال چه ميگذرد. فردوسي پور به كفاشيان پيشنهاد داد برنامه 90 را ضبط كند و بعدا اين برنامه را تماشا كند.
2- دربرنامه ديشب 90 صحنهاي از حضور حجت الاسلام و المسلمين ابوترابي فرد نماينده مردم قزوين پخش شد كه براي تماشاي بازي پيكان و پاس به ورزشگاه قزوين آمده بود.
3- يكي از صحنههاي جالبي كه شب گذشته پخش شد صحنه انتقال "محبي" بازيكن مصدوم پاس بود كه با وجود ضربه مغزي شدن پزشكان او را تا آمبولانس پياده بردند. فردوسي پور اين كار را شاهكار خواند و گفت: "شاهكار بود بازيكني كه جمجمهاش ضربه خورده بود را پياده بردند و او را پرت كردند داخل امبولانس. همين كه او زنده مانده بايد خدا را شكر كنيم."
4- در حاشيه بازي تراكتورسازي برابر شهرداري صحنهاي خلق شد كه از جالبترين اتفاقات فوتبالي ايران در ليگ دهم خواهد بود. پس از آن كه كرار جاسم بازيكن عراقي تراكتورسازي با اخراجش در بازي با پرسپوليس زمينه آسيب رساندن به ورزشگاه يادگار امام را فراهم آورد باشگاه تراكتورسازي اين بازيكن را به پرداخت جريمه محكوم و فدراسيون فوتبال اين بازيكن را تا اطلاع ثانوي محروم كرد. به خاطر اين اتفاق تعدادي ازهواداران تراكتورسازي كه فراز كمالوند حركت آنها را "خودجوش" خواند، صندليهايي را در دست گرفته بودند و با در دست داشتن پلاكاردي خواهان رفع محروميت كرار جاسم شدند. در بخشي از اين پلاكاردها نوشته شده بود "استاديوم خانه ماست، تراكتور افتخار ماست". فردوسيپور پس از پخش اين صحنهها گفت كه ديديد چطور اين تماشاگران با حركت خودجوش در كنار پيست تارتان حاضر شدند و صندليها را گذاشتند داخل چمن.
5- سوال مشترك فردوسي پور از ميهمانان 90 اين بار با پاسخي جالب روبرو شد. فردوسي پور كه عادت دارد از بازيكنان ميهمانش بپرسد كه آيا سن شما واقعي است يا صغر سن داريد اين سوال را از عليزاده پرسيد و او هم گفت كه او بيش از سن شناسنامهاياش سن دارد.
6- از ديگر حاشيههاي برنامه 90 ميتوان به گم شدن پاسپورت حسن هوري اشاره كرد. آن طور كه فردوسي پور گفت حسن هوري كه سابق بر اين به تيم ملي دعوت ميشده پاسپورتش در اختيار فدراسيون قرار داشته كه اين پاسپورت در فدراسيون فوتبال گم شده است.
7- اصغر دليلي مديرعامل باشگاه ذوب آهن از ميهمانان تلفني برنامه ديشب 90 بود. او درباره اعتراض باشگاه مس به اتفاقات بازي با ذوب آهن گفت: اگر قرار باشد حقي ادا شود بايد قهرماني به اصفهان بيايد. سپاهان و ذوب آهن تيمهايي هستند كه كارهاي زيرساختي انجام دادند و اگر عدالت برقرار شود بايد جام قهرماني دوباره به اصفهان بيايد.
اين صحبت با پاسخ فردوسي پور همراه شد. او گفت كه شما تا چند روز پيش عليه ساكت بيانيه ميداديد و آنها هم عليه شما بيانيه صادر ميكردند. ما كه آلزايمر نداريم و اين اتفاقات را فراموش نكرديم. چطور شده كه حالا با سپاهانيها ائتلاف برقرار كردهايد.
دليلي با اين حرفها عليه فردوسي پور موضع گرفت كه فردوسي پور هم در پاسخ گفت:" ميخواهيد من بشوم سخنگوي شما و كلا از باشگاهتان تعريف كنم. "
8- پس از آن كه دليلي گفت كه عدالت تنها زماني برقرار ميشود كه قهرماني ليگ به اصفهان بيايد مسعود رضاييان معاون ورزشي باشگاه فولاد روي خط آمد و گفت جو فوتبال ما به اندازه كافي متحول است و صحبتهاي دليلي و دليلهايي كه او براي حرفش آورد به هيچ وجه قانع كننده نيست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزل مديران ارشد فدراسيون فوتبال پس از جام ملت ها!
یکی از مدیران شناخته شده فوتبال کشورمان مدعی است که تمامی مدیران ارشد فدراسیون فوتبال در پایان جام ملتهای آسیا عزل خواهند شد.
اگرچه چند روزی از برگزاری انتخابات اتحادیه فوتبال گذشته، اما حواشی این انتخابات بحث برانگیز کماکان ادامه دارد؛ تا جایی که این بار مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد تبریز به بیان مطالبی پرداخت که خواندنش خالی از لطف نیست.
اهم صحبت های مهدی دادرس در ادامه می آید:
* انتخابات اتحادیه فوتبال در سلامت کامل برگزار نشد. من نمی گویم در شمارش آرا تقلب شده، اما روند برگزاری انتخابات به شکلی بود که باید سردار عزیز محمدی به ریاست می رسید.
* به خیلی از باشگاه اعلام نشده بود که مهدی دادرس هم کاندید است؛ تا جایی که آقای نواصرزاده که نماینده باشگاه فولاد خوزستان بود، در پایان انتخابات به من گفت: "اگر می دانستم کاندید شده اید، حتما به شما رای می دادم."
* خیلی از باشگاه هایی که در لیست نفرات خود مشکلی داشتند و عزیزمحمدی می توانست از آنها ایراد بگیرد، به رییس سازمان لیگ رای دادند تا او حداقل تا پایان این فصل کاری به آنها نداشته باشد!
* ریاست سازمان لیگ از آن دسته پست های مهم فوتبال ماست. عزیز محمدی در شرایطی که این پست را در اختیار دارد، نباید می آمد رییس اتحادیه فوتبال هم می شد که به نظرم سمت بسیار کوچکی در قیاس با ریاست سازمان لیگ است.
* من هم مثل برخی دیگر از اهالی فوتبال شنیده ام که اگر خدایی ناکرده در جام ملت های آسیا نتیجه نگیریم، تمام مسوولان فدراسیون فوتبال به گونه ای عزل می شوند که کار به دخالت فیفا کشیده نشود. بر همین اساس عزیز محمدی ریاست اتحادیه فوتبال را برعهده گرفت تا پس از جدایی از فدراسیون فوتبال باز هم یک سمت مهم داشته باشد.
برنا
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
رسوایی اخلاقی فوتبالیست لیگ برتری
فوتبالیست برزیلی یکی از تیم های مطرح لیگ برتر در منزل خود واقع در منطقه سعادت آباد رسوایی اخلاقی به بار آورد.
یکی از فوتبالیستهای مطرح برزیلی شاغل در ایران با آغاز تعطیلات لیگ برتر در تهران ماندگار شد و جشن کریسمس را در خانه خود بر پا کرد.
به گزارش برنا، ماندن بازیکن برزیلی سبب شد تا خانواده اش تصمیم بگیرند به کشورمان سفر کنند تا سال نو میلادی را در کنار وی سپری کنند.
این فوتبالیست برزیلی پایتخت نشین که ترجیح داده بود در تهران ماندگار شود، در دومین روز تعطیلی تمرینات تیمش رسوایی پر سرو صدایی به بار آورد.
ماجرا از این قرار است که وقتی برادر و همسر این بازیکن به ایران می رسند با هدف غافلگیر کردن وی بدون اطلاع به درب منزلش می روند اما خودشان غافلگیر می شوند!
بر اساس این گزارش، همسر برزیلی این فوتبالیست وقتی از ارتباط وی با فرد دیگری به شکل اتفاقی مطلع میشود، درصدد برخورد با او برمی آید که همین مسئله داستان جنجالی و پرسروصدایی را ایجاد می کند که تبعات آن همچنان ادامه دارد.
وقتی از سوی مدیران باشگاه ها نظارت دقیقی بر کار این بازیکنان خارجی وجود ندارد وقوع چنین اتفاقاتی نباید عجیب باشد.
سالهاست که شاهد نمونه هایی از این دست هستیم اما همچنان برخی مدیران در تفکرات نتیجه گرایانه غوطه ور هستند.
کارشناس داوری سپاهان فولاد چی گفت سر گل دوم و سوم سپاهان؟
گل ها و وقت اضافه کاملا درست بود البته فردوسی پور روی 10 ثانیه گیر داده بود یعنی داور گفت آخر کار 30 ثانیه وقت اضافه حساب کرده فردوسی پور گفت ما حساب کردیم باید 20 ثانیه میگرفتید!! که کارشناس گفت وقت کاملا دست داور هست و اشتباه حساب نمیشه
کلا هرکی میبازه جدیدا خیلی حرف میزنه و همه رو کثیف میبینه
غياثي: ذوبآهن از شكايت به فيفا نتيجهاي نميگيرد
خبرگزاري فارس: رئيس سابق كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: ذوب آهن از شكايت به فيفا حاصلي به دست نميآورد.
رضا غياثي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد دستور راي مبني بر تكرار بازي ذوب آهن و مس كرمان و شكايت ذوب آهن به فيفا در اعتراض به اين راي گفت: با توجه به اينكه فدراسيون فوتبال بر اساس نظريه و راهنمايي فيفا عمل و چنين رايي را صادر كرده است ذوب آهن از فيفا دست خالي بازميگردد و حاصلي به دست نخواهد آورد.
وي ادامه داد: فيفا در پاسخ استعلام، مسئولان فدراسيون را راهنمايي كرده بود. از اين رو در متن حكم صادره آمده كه با توجه به پاسخ ارسال شده از سوي فيفا، رجوع به سوابق همسو و نزديك با واقعه مورد بحث و از جمله واقعه ديدار سوم سپتامبر 2006 ازبكستان و بحرين كه منتهي به تجديد ديدار با تصميم فيفا شده بود، اين موضوع نيز مبنا واقع ميشود و از اين رو راي به تكرار ديدار تيم هاي ذوب آهن اصفهان و مس كرمان داده شد.
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
متن حكم كميته انضباطي درباره تكرار ديدار ذوبآهن و مس
خبرگزاري فارس: متن كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درباره تكرار ديدار ذوبآهن و مس كرمان منتشر شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از پيگيري كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در خصوص اتفاقات رخ داده در ديدار دو تيم ذوب آهن و صنعت مس كرمان اين كميته اعلام كرد طبق تبصره ماده 3 و 44 آئين نامه انضباطي و مراجعه به مقررات فيفا و كنفدراسيون فوتبال آسيا و به استناد به قسمت 2 بند 151 آئين نامه انضباطي فيفا كه ضرورت رجوع به عرف و يا كارشناسي در موارد سكوت و اجمال را رهنمود مي دهد، موضوع را هياتي از كارشناسان و نخبگان صاحب نظر فدراسيون فوتبال متشكل از مهدي محمد نبي،مهدي تاج،عزيز الله محمدي،غلامرضا بهروان،كميته اجرايي و علي كاظمي و نماينده كميته انضباطي بررسي و پس از كسب نظريه ،هيات مذكور به شرح مضبوط در پرونده كه به نقض مقررات داوري توسط داور تصريح و تاكيد دارد و چنانچه پاسخ ارسال شده از سوي فيفا آمده است،رجوع به سوابق همسو و نزديك با واقعه مورد بحث و از جمله واقعه ديدار سوم سپتامبر 2006 ازبكستان و بحرين كه منتهي به تجديد ديدار با تصميم فيفا شده بود،اين موضوع نيز مبنا واقع مي شود و از اين رو راي به تكرار ديدار تيم هاي ذوب آهن اصفهان و مس كرمان و بر طبق برنامه اي كه سازمان ليگ تنظيم و ابلاغ مي كند،صادر و اعلام مي شود.
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
جنجال جدید در فدراسیون: طبق نظر فیفا، عنایت باید تغییر کند
حسين عسكرى گفت: بر اساس قانون جديد فيفا، رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال تا ۳ ماه ديگر بايد تغيير كند.كارشناس داورى فوتبال با بيان اين مطلب اظهار كرد: بخشنامه اى از فيفا آمده است كه بر اساس آن رئيس كميته داوران بايد يكى از اعضاى هيات رئيسه فدراسيون فوتبال باشد و از آن جا كه اين بخشنامه از دهم فروردين ماه سال آينده لازم الاجرا است، فدراسيون ۳ ماه وقت دارد تا رئيس كميته داوران را تغيير دهد.وى ادامه داد: مهم نيست، رئيس كميته داوران تجربه داورى داشته باشد. بلكه طبق نظر فيفا بايد عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال باشد. به اين ترتيب پس از انتخاب رئيس كميته داوران، فرد انتخاب شده نايب رئيس و اعضاى كميته را به فدراسيون پيشنهاد مى دهد و با حكم رئيس فدراسيون اعضاى كميته تعيين مى شوند. اعضاى كميته داوران هم بايد ۵ نفر باشند كه تجربه كافى در امر داورى داشته باشند.
با تصميم سازمان ليگ و كميته انضباطي
ديدار مس و ذوب آهن تكرار ميشود
بنا به تصميم سازمان ليگ و كميته انضباطي، ديدار تيمهاي ذوب آهن و مس كرمان تكرار ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از آنكه در چارچوب رقابتهاي هفته نوزدهم ليگ برتر، ديدار ذوب آهن و مس با نقض قانون توسط داور به جنجال كشيده شد، فدراسيون فوتبال از فيفا در اين باره استعلام گرفت و فيفا هم اعلام كرد كه بايد اين بازي بر اساس قوانين تكرار شود.
اگرچه با توجه به اينكه اين بازي جزو ديدارهاي داخلي به حساب ميآيد تصميمگيري درباره سرنوشت آن بر عهده فدراسيون فوتبال ايران است، اما اين استعلام از فيفا مسوولان كميته انضباطي و سازمان ليگ را در تصميمشان مصممتر كرد و بر اين اساس ديدار تيمهاي ذوب آهن و مس كرمان تكرار ميشود. البته هنوز تاريخ تكرار اين بازي اعلام نشده و همه چيز بستگي به نظر سازمان ليگ دارد.
لینک منبع خبر:
علي خسروي: اشتباهات داوري در نيمفصل اول زير 5 درصد بود
اگر داوران اشتباه ميكنند، مقصر خودشان هستند
داور اسبق فوتبال گفت: در كل نيمفصل نخست ليگ برتر فقط در نتيجه پنج يا شش بازي اشتباههاي داوري تاثيرگذار بود كه يعني اين اشتباهها زير پنج درصد بوده است.
علي خسروي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اين مطلب اظهار كرد: در نيم فصل اول ليگ برتر فوتبال در حدود 180 بازي برگزار شده است كه از اين تعداد تنها در پنج يا شش بازي شاهد اشتباهات موثر داوران بودهايم و اين يعني اشتباهات داوري زير پنج درصد بوده كه قابل قبول است.
وي ادامه داد: بيش از 20 سال است كه در ميادين داوري حضور دارم و در اين سالها هميشه شاهد اشتباهات داوري بودهام. نميتوان گفت امسال اين اشتباهات بيشتر از سال گذشته بوده است. ولي با توجه به اين كه امسال تعدادي داور و كمك داور جوان به جمع داوران ما اضافه شدهاند، اين حضور در كيفيت اشتباهات تاثير گذاشته است. در كل به داوران ما در نيم فصل اول ليگ نمره 16 از 20 ميدهم.
خسروي همچنين افزود: در جام جهاني هم داوران اشتباه كردند و همچنين در ليگهاي معتبر اروپايي از ايتاليا گرفته تا انگلستان اشتباهات داوري وجود دارد. در ليگ ايران هم به جز بازي مس كرمان و ذوب آهن كه اشتباه داور، رعايت نكردن قانون بود در ديگر بازيها شاهد اشتباهاتي بوديم كه به دليل نبود تمركز، كمبودن اعتماد به نفس يا نبود آمادگي جسماني لازم در داوران صورت گرفتهاند.
وي در ادامه به تشريح فعاليتهاي كميته داوران در سال جاري پرداخت و افزود: به اتفاق آقايان عنايت و سفيري در پنج شهر تهران، رشت، اصفهان، شيراز و مشهد براي حدود 500 داور در سطوح ليگ برتر و ساير ليگها دورههاي آموزشي تركيب داديم و حتي پنالتي بازي مس و ذوب آهن را شبيهسازي كرديم. در اين كلاسها از فيلمهاي داوري برنامه نود هم بهره برديم و دستورالعملهاي فيفا را تماما تدريس كرديم؛ بنابراين اگر داوري به دقت به درسها گوش نميدهد و آموزشها را ياد نميگيرد و اشتباه ميكند، تقصير خودش است چون كميته داوران تمام سعي خود را در آموزش آنها كرده است.
خسروي با اشاره به گزارش ناظران داوري هم گفت: از ناظرين جديد داوري امتحان گرفته شده است و عملكرد آنها مرتبا بررسي ميشود. در بازيهايي كه شرايط معمولي داشته باشند بيشتر به نمرات داوران توجه ميشود تا گزارش ناظر. اما در مواقعي كه ناظر به داور نمره بسيار بالا يا بسيار پايين داده باشد، عملكرد داوران بررسي ميشود و حتي ممكن است فيلم بازي بازبيني شود.
وي در پايان درباره بخشنامه جديد فيفا در مورد نحوه تشكيل كميته داوران خاطرنشان كرد: اين بخشنامه هنوز در ساير كشورها اجرا نشده است. بنابراين ما هم فعلا صبر ميكنيم تا ببينيم ديگران آن را چگونه اجرا ميكنند ولي در كل بايد بگويم با اجرا شدن اين بخشنامه و حرفهايتر شدن تشكيلات كميته داوران شرايط خيلي بهتر ميشود.
لینک منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپرويز سيار: داوريهاي ليگ فوقالعاده بد بود
كميته داوران بايد خيلي قدرتمند با فدراسيون رفتار كند
داور تـرسو مضـرتـر از داوري است كه رشوه ميگيـرد
كارشناس داوري فوتبال گفت: داوريهاي بيست هفته ليگ برتر فوقالعاده بد بود و حتي خود "عنايت" هم قبول كرده است كه تعداد اشتباهاتشان در حال افزايش است.
پرويز سيار در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره عملكرد داوران در نيم فصل اول اظهار كرد: خيلي قاطع ميتوان گفت كه داوريهاي ليگ فوقالعاده بد بوده و اشتباهها بسيار زياد. اين اشتباهها توسط كارشناسان تاييد شده و خود داوران هم پذيرفتند كه اشتباه كردهاند. حتي خود عنايت هم گفته است كه تعداد اشتباهها در حال افزايش است. در مجموع اشتباههاي داوري بيش از حد بوده و مربيان، بازيكنان و رسانهها نيز از اين موضوع بسيار ناراحت هستند.
وي در پاسخ به اين سوال كه كميته داوران براي كاهش اشتباه داوران چه كار بايد انجام دهد، بيان كرد: چند ماه پيش به آقاي مميز و عنايت راجع به اين موضوع صحبت ميكرديم و نظراتمان را ميگفتيم. عنايت هم با بعضي از آنها موافق و با بعضي ديگر نيز مخالف بود. من معتقدم كه "آموزش" در كميته داوران اساسيترين و مهمترين بخشي است كه بايد به آن رسيدگي شود. در آن جلسه براي آقاي عنايت مثال زدم كه ما در آلمان هر 15 روز يك بار حدود پانزده تا سي نفر دور هم جمع ميشديم و جلسههاي بسيار فشردهاي را برگزار ميكرديم و با جمع آوري تصاوير و بيان اشكالات داوران در مورد آنها بحث و گفتوگو ميكرديم. به عنايت پيشنهاد دارم كه چنين جلساتي را در كشورمان داشته باشيم.
سيار اضافه كرد: در غير اين صورت براي بحث آموزش لازم داريم كه از خارج كشور فردي را بياوريم، اما اين كار هزينه دارد و اين امكانات را فدراسيون در اختيار كميته داوران نميگذارد. من معتقدم كه كميته داوران بايد خيلي قدرتمند با فدراسيون فوتبال رفتار كند. چند روز پيش خبرنگاري از عنايت پرسيد كه كفاشيان با شما برخورد ميكند يا نه كه عنايت در جواب گفت كه كفاشيان نميتواند چيزي به من بگويد. اين حرف توهين به كفاشيان نيست، اين حرف يعني رييس كميته داوران بايد يك فرد مستقل باشد. وقتي عنايت ميگويد كه كفاشيان حتي نميتواند به من تذكر بدهد يعني او استقلال كافي دارد.
اين كارشناس داوري در ارتباط به اينكه بسياري از اشتباههاي داوران به علت شرايط رواني بازي است و اين كه چگونه بايد تمركز داوران را افزايش داد، گفت: شرايط بازيها يكسان نيستند و فشار رواني خارج از بازي، مثل تماشاگران مهم و تاثيرگذار است. اما بايد به داور هم آموزش دهيم كه آن قدر قدرت و صلابت داشته باشد كه تحت تاثير قرار نگيرد. اما اين حقيقت را نميشود انكار كرد كه جو بيرون روي داوران ضعيف خيلي تاثيرگذارتر هستند. به عنوان مثال خداداد افشاريان يك داور بينالمللي است و من دو سال پيش گفتم كه او براي هميشه بايد از داوري كنارهگيري كند، براي اين كه ترسو است. چند سال پيش در بازي پرسپوليس و سايپا كه علي دايي بازيكن سايپا بود شيث رضايي رفتارهاي غيرمحترمانهاي با دايي داشت و دائما لباسش را ميگرفت و او را هول ميداد. داور آن قدر ضعيف نشان داد و تذكر نداد تا اينكه علي دايي با سر به صورت رضايي ضربه وارد كرد. در همين بازي دو بازيكن سايپا سمت كمك داور رفتند و به او ناسزا گفتند، اما وقتي داود رفعتي، كمك داور بازي به افشاريان اين موضوع را اعلام كرد او هم جرات نداشت كه آن دو بازيكن را اخراج كند. به نظر من اين داور به مراتب مضرتر از داوري است كه رشوه ميگيرد. چون رشوه فقط در چند هفته آخر فصل و يا بازيهاي پليآف اتفاق ميافتد. اما هر هفته اين اتفاق ميتواند براي داور ترسو بيافتد. ولي داور رشوهگير هميشه بايد از فوتبال بيرون برود نه اينكه مانند يك كسي كه در كشور ما پرونده رشوهگيري دارد مدرس داوري شود.
سيار درباره سفرهاي خارج از كشور رييس كميته داوران اظهاركرد: متاسفانه راجع به موضوع با خيلي از كارشناسان هم عقيده نيستم. من معتقدم حضور افرادي مثل عنايت در جوامع بينالمللي جزو افتخارات داوري اين كشور است. اگر جاي عنايت بودم به هيچ عنوان اين كار را رها نميكردم ولي هم رييس كميته داوران بودن و هم به اين مسافرتها رفتن كمي به خود عنايت نيز صدمه مي زند. چون زمان كافي ندارد تا تمام وقت در اختيار كميته داوران باشد. اميدوارم در آينده افراد ديگري مانند محسن تركي و سعيد مظفري زاده كه افراد تحصيل كردهاي هم هستند در جوامع بينالمللي حضور داشته باشند.
لینک منبع خبر:
چرا مديريت پرسپوليس دنبال محروم كردن هواداران تراكتورسازي است؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجتبي شريفي: دايي براي كاري كه به خاطر آن پول گرفته نبايد منت بگذارد
علي دايي شنبه شب در اعتراض به محدوديتش براي مصاحبه تنها در چارچوب مسايل فني گفته بود كه "من با 300 بخيه حرف نزنم كه شريفي مصاحبه كند؟" كه اين حرف با پاسخ رييس كميته انضباطي همراه شد.
مجتبي شريفي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره صحبتهاي دايي گفت: قصد پاسخ دادن به اين حرفها را نداشتم و حتي در برنامه شبكه چهارم هم نميدانستم كه قرار است دايي روي خط بيايد و پس از برنامه هم به صورت تلفني به دكتر صدر گلايهام را مطرح كردم كه نگذاشتيد پاسخهاي لازم را ارائه كنم. با اين وجود اين مقدر شد و من به مقدرات راضيام اما در خصوص سوال شما بايد اين نكته را بگويم، هنگامي كه ما شغل و كاري را با توجه به آثار و تبعات و زيانهاي احتمالي آن ميپذيريم و در ازاي آن كار درآمدي تعلق ميگيرد ديگر درست نيست كه به خاطر زيان آن كار منتي بگذاريم. ضمن اينكه قراردادهاي فوتبال با هيچ يك از مشاغل قابل مقايسه نيست و در اين رشته ورزشي همه صدمات با رضايت خاطر در ازاي دريافت مبلغ قرارداد پذيرفته شده است. پس ديگر نبايد منتي بگذاريم و ازصدمات حرف بزنيم.
وي درپاسخ به اين سوال كه دايي گفته شما او را ممنوع المصاحبه كردهايد تا خودتان مصاحبه كنيد گفت: برخلاف آنچه كه سرمربي پرسپوليس گفته نه تنها ما او را از حرف زدن درباره فوتبال منع نميكنيم و چنين حقي را هم نداريم بلكه ما ميخواهيم او با تمركز بر مسايل فوتبالي از پرداختن به مسايل حاشيهاي بپرهيزد. يعني تمام خواست ما اين است كه همه مربيان از جمله دايي تنها در امور فني و مسايل فوتبالي سخن بگويند و تمام تذكرات ما حول اين محور است كه چرا مربيان به جاي اظهارنظر فوتبالي و فني به بيان مسايل شخصي، اختلافي و غيرمرتبط با فوتبال ميپردازند. بنابراين نه تنها دايي مجاز به حرف زدن در امور فني است بلكه ما از او و ساير مربيان ميخواهيم بر مسايل فني تمركزكنند.
شريفي افزود: نكته ديگر اينكه همان طور كه من و ساير اعضاي كميته انضباطي حق نداريم و براي خودمان هم اين حق را قائل نيستيم كه در امور فني اظهار نظر كنيم و اين امر را براي خود خط قرمز ميدانيم دايي هم كه براي فوتبال ايران زحمات زيادي كشيده و طبق اظهاراتش صدمات زيادي هم ديده بايد از اظهارنظر در مسايل غيرفني به ويژه حقوقي بپرهيزد.
وي درپاسخ به اين سوال كه دايي از شما پرسيده بيشرف فحش نيست ؟ گفت: ميخواهم اين را بپرسم كه آيا يك باشگاه بايد پيگير محروميت هواداران يك تيم ديگر باشد؟ باشگاه پرسپوليس براي ما CD حواشي بازي با تراكتورسازي را ارسال كرده و پيگير تعيين تنبيه هواداران تبريزي شده است. آيا پيگيري محروميت هواداران يك تيم شهرستاني وظيفه مديريت باشگاه پرسپوليس است؟ اصولا اينكه چه الفاظي بر دهان هواداران جاري شده، مخاطب اين الفاظ چه كسي بوده، زمينه و مقدمات آن چه بوده و سوابق و تنبيهات چه بوده و چه بايد باشد همه بر عهده كميته انضباطي است. همانطور كه دايي و دوستانش در پرسپوليس به درستي براي كميته انضباطي حق اظهار نظر در امور فني قائل نيستند، اظهارنظر درباره مسايل حقوقي از سوي آنها هم بيانصافي است.
شريفي در پاسخ به اين سوال كه بالاخره دليل شما براي محدودكردن دايي براي مصاحبه چه بود؟ گفت: پس از جريمه نقدي، تكليف و وظيفه قانون را به چند باشگاه ابلاغ كرديم كه از جمله اين موارد ميتوان به وضعيت كعبي و كمالوند اشاره كرد. درباره دايي هم به مديريت باشگاه پرسپوليس اعلام كرديم كه مصاحبههاي غير مرتبط دايي محروميت او را از نيمكت در پي دارد. در حالي اين مساله را به پرسپوليس اعلام كرديم كه ميتوانستيم همان زمان حكم محروميت از نشستن برروي نيمكت را اعلام كنيم اما متاسفانه آنچه را كه به عنوان كمك به باشگاه پرسپوليس لحاظ كرديم با تفسير نادرستي مواجه كردند كه اين برخلاف انتظار ما بود. بنابراين با توجه به اينكه استراتژي كميته انضباطي آشكار شده از اين پس اظهارنظر درباره مسايل غيرفني و آنچه موجب تحريك، تهييج و تشويش شود با محروميت از نشستن روي نيمكت روبهرو خواهد شد.
شريفي درباره اين حرف دايي كه گفته اگر در اظهاراتم كسي مورد اهانت قرار گرفته بايد آن فرد اهانت شونده به دادسراي عمومي شكايت كند و اين مساله به كميته انضباطي ربطي ندارد، گفت: بارها گفتهام كه ما به اهانت با نگاه كيفري نميپردازيم در حالي كه اصلا ما حق نداريم به آنچه در صلاحيت محاكم عمومي است، رسيدگي كنيم. اما آنچه در آيين نامه پيشبيني شده مصاحبه جنجالي يعني مجموعه اظهارنظرهايي كه به تنش در حوزه فوتبال و كاهش سطح فني آن و ايجاد التهاب مستقيم يا غيرمستقيم در سكوها بيانجامد. مسلما حرف زدن درباره اضافه وزن داور كه مصداق تمسخر داور است يا تشبيه داور به كودك 5 ساله و نسبت دادن اشتباهات داوري به موارد مورد ادعا خلاف است. يا توصيه كردن به رييس فدراسيون فوتبال به هاراگيري به ايجاد التهاب و تنش در حوزه فوتبال ميانجامد. از اين ديدگاه ما بايد با منشاء التهاب اگر چه قصد مستقيماش ايجادتنش نيست به عنوان بيان مطالبي كه نتيجهاش ايجاد التهاب باشد برخورد كنيم و حتما اين روش را ادامه خواهيم داد.
وي در پايان در پاسخ به اين سوال كه گفته ميشود اعضاي كميته انضباطي با حكمي كه كميته درباره ماليات قطبي صادر كرده هم نظر نبودهاند و اين تصميم را شما اعلام كردهايد گفت: براي رفع اين ابهام شما ميتوانيد با ساير اعضاي كميته انضباطي صحبت كنيد و اين سوال را از آنها بپرسيد.
لینک منبع خبر:
مديرعامل مس كرمان: تصميم براي تجديد بازي، بر شان فدراسيون افزود
پس از اعلام راي فدراسيون فوتبال براي تجديد بازي ذوب آهن و مس، مديرعامل باشگاه مس كرمان گفت: با اين حكم اعتماد ما به فدراسيون فوتبال بيشتر شد.
فتحالله نژاد زماني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)درباره حكمي كه فدراسيون فوتبال اعلام كرد گفت: ما به دنبال حق و حقانيت بوديم و با حكمي كه صادر شد پاسخ اعتمادمان به فدراسيون فوتبال را گرفتيم. تشكر ميكنم كه با وجود جوسازيهايي كه عليه فدراسيون به راه افتاده بود و اتهاماتي كه متوجه مسوولان فدراسيون فوتبال شده بود و ميگفتند فدراسيون حامي تيمهاي اصفهاني است، چنين حكمي صادر شد. البته ما هميشه اين اتهامها را رد ميكرديم. حتي تاج كه فردي اصفهاني است، هميشه پشت ما و ساير تيمها بوده و تبعيضي قائل نشده است. به اعتقاد من اين حكم بر شان فدراسيون فوتبال اضافه كرد.
وي در پاسخ به اين سوال كه فكر نميكنيد با اين تصميم بدعتي در فوتبال ايران به وجود بيايد كه پس از اشتباهات داوران، باشگاهها درخواست تكرار بازي را بدهند، گفت: اگر نقض قانون شود،اصلاح آن به فوتبال كمك ميكند. حضرت علي (ع) 1400 سال پيش فرمودند كه زندگي در پناه قانون راحت است و حالا ما هم بايد بدانيم كه اگر جايي كاري خلاف مقررات انجام گرفت، بايد آن را اصلاح كرد.
نژاد زماني در پاسخ به اين سوال كه چه زماني حاضر هستيد اين بازي انجام شود گفت: زمان خاصي را مد نظر نداريم و هر زمان كه فدراسيون بخواهد، ما آماده بازي هستيم.
لینک منبع خبر:
امسال يكي از بدترين برنامه ريزي هاي ليگ و بدترين داوري ها و بدترين نوع برگزاري مسابقات بود
همه از دم بايد استعفا بردن و برن پي كارشون .
عنايت كه همچين چسبيده به صندلي كه
این لیگ ایران اصلا ارزش نگاه کردن نداره
ما که چسبیدیم به تیم اروپایی مورد علاقمون و کلا فوتبال اروپا رو دنبال میکنیم
لیگ ایران دیگه حالمو به هم میزد
از نظر شما کی بوده؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)