تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 194 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون عزیز جان امتحان کردم کمی بهتر شد ولی مشکل اصلی من با سرمه ای شدن هست که هوز پا برجاست و البته برای مشکی شدن باید درجه نور را خیلی کم کرد که بر روی همه تصویر تاثیر دارد.

سلام عزیز جان وقتی صفحه کاملا مشکی باشد که هر تلویزیونی حتی تلویزیونهای قدیمی هم مشکی نشان میدهند برای اینکه لامپ پشت تصویر خاموش میشود مهم زمانی هست که مثلا در یک نمایش مقدار رنگ مشکی زیاد هست که کاملا سرمه ای تیره میشود البته در روز زیاد به چشم نمی آید ولی در شب که من بازیهای کامپیوتری میکنم کاملا حس میشود مشکل دیگری که با آن دارم این هست که وقتی مقدار رنگ مشکی در صفحه نمایش زیاد میشود نور صفحه نمایش خود به خود کم میشود برای رفع این مشکل چه باید کرد آیا راهی وجود دارد؟
    موقع نمایش احساس میکنم اطراف تلویزیون پر نور تر از وسط آن هست آیا شما هم این مشکلات رو دارید؟
    شما که زیاد بازی میکنید بهترین گزینه براتون پلاسما و تو این رنج قیمت v20 بودش.توی بازی عالی عمل میکنه.من خودم داشتم واقعا تو تصاویر اچ دی و بازی عالیه.
    در مورد رنگ مشکی 6960 هم من نمیدونم شاید تی وی شما مشکل داره.اگه با گارانتی خریدین میتونید یه مشورتی با سام سرویس انجام بدین.
    ضمنا از خاموش بودن گزینه ذخیره انرژی تو پنل خودتون مطمئن هستید.اگه اون گزینه که خودش دارای سه تا گزینه دیگه است.روشن باشه تو تصاویر کاملا مشکی روشنایی بطور اتوماتیک کم میشه.این رو هم در نظر داشته باشین شما که حساس به رنگهای پنل هستین بهتره پنل خودتون رو کالیبره کنین
    Last edited by persian_m; 17-05-2011 at 22:23.

2. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز و گرامی سلام
    بنده از برند ال جی مدل sl800 از سونی ex 700 و از سامسونگ پنل c695 رو داشتم سوتی که گارانتی نیازمون نکرد اما باش حال نکردم.ای جی خیلی سر گارانتی اذیت کرد و در نهایت فروختمش.ای سامسونگیک ایراد کوچیک داشت و چون قبل 10 روز نمایندش ایراد رو تایید کرد زحمت کشیدن و پول رو کامل به من برگردوندن.میگفتن یا 10 روز یا 240 ساعت کارکرد شامل تعئیض میشه.شما پیگیری بفرمایید حتما جواب میگیرید. در کل از کیفییت این پنل راضی هستید؟مشکل ابری شدن شدید هست تو این پنل؟
    تجربه ای که من با lcd سامسونگ 40 اینچ سری 5 داشتم و سونی براویا ex500 46inch داشتم واین led c 7770 سامسونگ دارم

lcd 40 اینچ سامسونگ بسیار مناسب برای تصاویر ماهواره بخصوص hd هاست و بزرگتر از اون از کیفیت تصویر میکاهد

سونی کیفیت خوبی داشت نه اونقدر عالی و بعلت اینکه در تصاویر سریع مثل فوتبال کم میاورد فروختمش

led سامسونگ که الان دارم برای دیدن فیلم و انیمیشن ضبط شده عالی و بهتر از lcd هست اما در تصاویر لایو مثل ماهواره بخصوص کانالهای اچ دی خیلی کم میاره وبیشتر تصویر مات میشه صورتها بدون ظرافت دیده میشم چمن ها در فوتبال کاملا صاف و محو میشن و مثل نقاشی میشن بر خلاف lcd.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تجربه ای که من با lcd سامسونگ 40 اینچ سری 5 داشتم و سونی براویا ex500 46inch داشتم واین led c 7770 سامسونگ دارم

lcd 40 اینچ سامسونگ بسیار مناسب برای تصاویر ماهواره بخصوص hd هاست و بزرگتر از اون از کیفیت تصویر میکاهد

سونی کیفیت خوبی داشت نه اونقدر عالی و بعلت اینکه در تصاویر سریع مثل فوتبال کم میاورد فروختمش

led سامسونگ که الان دارم برای دیدن فیلم و انیمیشن ضبط شده عالی و بهتر از lcd هست اما در تصاویر لایو مثل ماهواره بخصوص کانالهای اچ دی خیلی کم میاره وبیشتر تصویر مات میشه صورتها بدون ظرافت دیده میشم چمن ها در فوتبال کاملا صاف و محو میشن و مثل نقاشی میشن بر خلاف lcd.
    ببخشید یعنی شما میفرمایید همون تصاویر لایو مثل ماهواره بخصوص کانالهای اچ دی رو که به قول خودتون تی وی شما برای پخشش کم میاره اگه ضبط بشن و بعدش مجدد پخش بشن کیفیتشون توی تی وی شما عالی میشن؟؟؟؟

در آغاز فعالیت tango98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

امشب بالاخره 46 6960 رو خریدم.خیلی تصویر با کیفیتی داره.اما یه چیزی که به شدت تو ذوقم زد این نورهایی هست که تو زمینه مشکی ومخصوصا تو کادر بالا وپایین فیلمها خود نمایی میکنن.بدجور حالم گرفته شد.اگر ممکنه بهترین کالیبراسیون رو برای این مدل بگید که البته یک مقدار این نورها رو هم کمتر کنه.

6. این کاربر از tango98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امشب بالاخره 46 6960 رو خریدم.خیلی تصویر با کیفیتی داره.اما یه چیزی که به شدت تو ذوقم زد این نورهایی هست که تو زمینه مشکی ومخصوصا تو کادر بالا وپایین فیلمها خود نمایی میکنن.بدجور حالم گرفته شد.اگر ممکنه بهترین کالیبراسیون رو برای این مدل بگید که البته یک مقدار این نورها رو هم کمتر کنه.
    دوست عزیز
    مبارک باشه
    تی وی خوبیه البته تو این رنج قیمت من که راضیم. البته اون مشکل ابری شدن که فرمودید خاصیت کلیه تی وی های edge-lite هست که در مورد 6960 به خاطر چینش ال ای دی ها به صورت Precision Dimming بسیار کمتر هست.که باز هم تنظیماتی داره که میتونید با اعمال اونها شدت این مشکل رو کمتر کنید.
    در مورد کالیبره هم همینطور که همیشه گفته شده سلیقه ای هست یه کالیبره توی یکی از سایتها بود که خدمتتون میزارم.
    البته اگه احساس کردید که تصاویر تاریک هست میزان بکلایت رو بسته به سلیقه شخصی زیاد کنید

LED SAMSUNG SERI 6::

Profile: Movie
    Backlight 7
    Contrast 95
    Brightness 45
    Sharpness 0
    Color: 50
    Tint: G50/R50
    Black Tone: Off
    Dynamic Contrast Off
    Shadow Detail -2
    Gamma -1
    Color Space Auto
    Flesh Tone 0
    Edge Enhancement Off
    xvYCC Off
    LED Motion Plus Off
    Color Tone Warm2
    Size Screen Fit
    Digital Noise Filter Off
    MPEG Noise Filter Off
    HDMI Black Level Low
    100/120 Hz Motion Plus Standard/Off
    • R-Offset: 25
    • G-Offset: 24
    • B-Offset: 25
    • R-Gain: 25
    • G-Gain: 23
    • B-Gain: 24

8. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ابي جان سلام

ميخوام براي 46c6900 هارد اكسترنال بگيرم اما شنيدم كه تلويزيون يا رسيور هارد اكستر نال رو خراب ميكنه آيا اين قضيه صحت داره يا خير؟
    به نظر شما چه هارد اكسترنالي بگيرم اگه ممكنه مشخصات هارد هم بديد چون ميگن هارد پلير كه خروجي hd هم داره تو بازار هست همچنين هارد با آدابتور وهارد بدون آدابتور كه برقشو از پورت usb تلويزيون ميگيره
    آيا هارد بدون آدابتور آسيبي به tv ميزنه يا خير يا برعكس ممكنه tv هبه هارد اكسترنال آسيب بزنه
    مي بخشيد سوال هام زياد شد
    با سپاي فراوان
    با سلام
    و با اجازه ابی عزیز: هاردهای وسترن دیجیتال هاردهای خوبی هستند ولی بقول ابی جان ساخت کشور بسیار دوست و بسیارتر برادر!!!! چین و ماچین هستند .من هاردهای اکسترنال A-DATA رو پیشنهاد میکنم که این یه قلم خوشبختانه ساخت چین نیست بلکه ساخت تایوان و با کیفیت بسیار عالی هستند و مدلهای ضد ضربه و ضد آب هم دارند
    ارادت

10. 2 کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان کمک فوری. ما داشتیم با منوی مخفی در ال ای دی سری eu40c7700 ور می رفتیم که دوستمان در حالی که هتل آپشن روشن بود ریست فکتوری رو زد بعد از این که تی وی ریست شد بعضی از کلید های ریموت کنترل کار نمی کنن ، اعداد 0تا9، p ،کانال لیست و سورس و با کلید پاور خاموش نمیشه ولی روشن میشه .اما اگه برای حدود 7 ال 8 ثانیه پاور رو نگهداریم خاموش میشه به نظر زیموت یه طور قفل برای تعویض کانال شده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببخشید یعنی شما میفرمایید همون تصاویر لایو مثل ماهواره بخصوص کانالهای اچ دی رو که به قول خودتون تی وی شما برای پخشش کم میاره اگه ضبط بشن و بعدش مجدد پخش بشن کیفیتشون توی تی وی شما عالی میشن؟؟؟؟
    بله اگر ضبط کنی بعد با فلاش مموری یا هارد اکسترنال ببینی تصویر خیلی خوبه. سه بعدی هم میتونی ببینی

ولی برای تصاویر لایو مثل ----- فقط lcd

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

بله اگر ضبط کنی بعد با فلاش مموری یا هارد اکسترنال ببینی تصویر خیلی خوبه. سه بعدی هم میتونی ببینی

ولی برای تصاویر لایو مثل ----- فقط lcd
    شما با سورس هايي مثل hd siusse و sky sport hd هم فوتبال ميبينيد؟
    -من با c6900 و شبكه هاي مذكور تقريبا مشكل بلور و وضو ح حركتي رو ندارم

در آغاز فعالیت tango98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

-والا در مورد گارانتي نميتونم حرفي بزنم متاسفانه توي ايران معني خاصي نميده يكجورايي
    -فايلي كه دانلود كردين رو اكستراكت كنيد ومسير فلش رو بدين تمام
    وبعد فلش رو به Hdtv تون بزنيد

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

-جنرال كاتالوگ هاي ايران روزياد جدي نگيرين

-شايد زياد به چشم نياد يا براي يوزرهاي خونگي مهم نباشه
    -با اين حال از نزديك هم حتما هر دو پنل رو ببينيد
    دوست عزیز اولا خیلی متشکرم بابت زحماتتون.اما توی این کاتالوگ اگر دقت بفرمایید تنها 2 مدل 6800 و 8000 از precision dimming استفاده میکنن و این مدل 6800 اصلا ربطی به 6960 ما نداره.توی لینک های قبلیتون دیده بودم که فرمودید که 8000 و 6960 از ای خاصیت بهره بردن و به همین خاطر مشکل ابری شدن در این دو مدل کمتر وجود داره.اگر به رنگهای فریم دور این دو مدل دقت کنیدمتوجه عرایض بنده میشید.کلا این مشکل ابری شدن که در 6960 هم وجود داره به کیفیت فوق العاده بالای این پنل دهن کجی میکنه.

15. این کاربر از tango98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •