عزیزم Rapid Responce کجا interceptor کجا .
interceptor خیلی خیلی آسونه . فقط باید به موقع از وسایل استفاده کنید . اگه وسیله نمیده یعنی یارو ماشینش کمتر از سرعت شما میره .
عزیزم Rapid Responce کجا interceptor کجا .
interceptor خیلی خیلی آسونه . فقط باید به موقع از وسایل استفاده کنید . اگه وسیله نمیده یعنی یارو ماشینش کمتر از سرعت شما میره .
چجوریه game spot هنوز بهش امتیاز نداده؟
پس چرا برا من 4.62 گیگه ؟!نسخه ی کم حجم شده بود اما گفته بود هیچی از نسخه ی اصلی کم نداره و فقط توسط نرم افزار های قوی کم حجم شده !! و منم زدم دانلود کردم !
.
یعنی این ناقصه دیگه ؟!به نظرتون چیاشو برداشتن ؟!-من که تنها چیز مشکوکی که دیدم کیفیت پایین فیلم هایی که قبل از شروع مسابقه پخش میشه بود . !! به نظرتون همینه دلیل حجم پایینش ؟
.
.
راستی تو این بازی یه چیز واقعا مسخره دیدم . اونم اینکه چرا از تو اینه که عقبو نگاه میکنیم تصاویر مزخرف و کارتونیه ؟! اصلا چرا اینجوریه؟! تو چند صفحه قبل که دوستان هم عکس گذاشته بودن همینجوری بود !!! وسط بیابون از تو اینه نگاه میکنم . پشت جاده انگار برفیه![]()
هیچ کدوم از اینا توی بازی نیست . صد درصد شما نسخه ناقص دانلود کردید . کیفیت گرافیکی بازی کم شده و بسیاری از موزیک ها و فیلم ها و اینا حذف شده . اصلا ما اینجا چیز کارتونی ندارم . فقط رندر نشدست از آینه بالا . end رو هم بزنی که معمولی نشون میده .
قسمت Xbox و PS3 رو یه نگا بنداز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی جواب نمیده الوو
کاری نداره که برید تو تنظیمات کنترل بازی که تو بخش gameplay هست و اونجا بزارید تو دسته یا همون فرمون و دکمه ها را تنظیم کنید. مثلا بزنید چپ فرمونرو بدید چپ یا راست فرمون رو بدید راست و برای Accelarator پدال گاز رو فشار بدید و بقیشم به همین ترتیب.
سلام
کسی لینک دانلود بازی از یک سایت معروف و لینک مستقیم نسخه Reloaded رو نداره ؟؟ چطور میشه لینک دانلود از سرور EA رو پیدا کرد ؟؟ اصلاً شدنی هست ؟؟
من از اینجا دانلود کردم و مشکلی هم ندارم....مستقیم با حجم پایین....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)