اتفاقا اگه گیم اسپات به فیفا 6.5 بده به PES 10 بده اون وقت معلوم میشه که فیفا چه قدر شاخ تر از pes هست.
گیم اسپات دو سه ساله داره لطیفه میگه.
اتفاقا اگه گیم اسپات به فیفا 6.5 بده به PES 10 بده اون وقت معلوم میشه که فیفا چه قدر شاخ تر از pes هست.
گیم اسپات دو سه ساله داره لطیفه میگه.
نمیدونم والا من دقیقآ با عکس این چیزی که گفتی روبرو شدم ، تو این فیفا خیلی AI تکل میزنه ، خیلی توپ گیریش بیشتر شده ، برای مثال یه صحنه 3 تا از بازیکنای من بودن با 3 تا AI تو ضدحمله ، توپ رو دادم به رونالدو سمت چپ که جلوش خالی بود ، یکم که رفت جلو یه بازیکن بهش نزدیک شد ، وقتی ازش زد جلو ، دفاعش یه تکل سالم زد که فکم افتاد![]()
تو فیفا 10 من خیلی تکل میزدم (تکل های صحیح) حتی با دوستام هم که بازی می کردم اعصابشون از تکل زدن من خورد میشد ، اینقدر عصبی میشدن که می گفتن این باگه فیفاست lol ، اما تو این نسخه ... یه بادی به بازیکن حریف بخوره خطا می گیره ، خیلی سخت گیر شده ، اصلآ نمیشه دیگه مثه فیفا10 فرت فرت تکل زد ...
-------------------------------------
در مورد سیستم passing جدید (هم سانتر و هم پاس) هم باید بگم که این منو یاده فیفا06 و 07 نسخه ی PC میندازه ، من خیلی این نوع پاس ها رو دوست داشتم ، تقریبآ توپ رو به هر قسمتی که می خوام میندازم ، خیلی جالب تر از فیفا 10 شده ، به نظره من دیگه نیاز به manual و semi نیست ... البته هنوز اونا رو تست نکردم.و البته اونا هم جذابیته خاصه خودشون رو دارند.
------------------------------------
نمیدونم بگم بازی سخت تر شده یا آسون تر ، تو این بازی مالکیت توپ با توجه به سیستم passing جدید و سیستم دفاعیه جدید AI سخت تر شده ، اما گل خوردن هم سخت تر شده
واقعآ خیلی کم فشار میاره تیم حریف ، اگه تو این بازی حواست جمع باشه اصلآ گل نمی خوری
------------------------------------
+قانون مکس در پنالتی رو حذف کردن ، اما بازیکنا هنوز بعضیاشون موقع پنالتی مکس می کنن و بعد ضربه رو میزنن.
+مو های هیگواین هنوز بلنده، حوصلشون نشده یه قیچی بگیرن دست موهاشو بزنن...
+خدا را شکر این مشکل گل های چیپ هم بر طرف شد ، دیگه فرت فرت چیپ نمیشه زد.
+تو فیفا 10 تاکتیک اصلیه هر تیمی (مخصوصآ هوش مصنوعی) پیدا کردن کردن تک به تک بود ، یا پاس تو عمق یا سانتر به عمق به پشت مدافعین که دیگه فضای فیفا11 جوریه که کم میشه از این روش استفاده کرد (در حد معمول)
+تو فیفا 10 ، AI وقتی موقعیت دو به تک گیر میورد (مخصوصآ از گوشه ها) ، 90 درصد پاس میداد ، اما تو فیفا11 معمول شده.
-----------------------------------
گزارشگر فیفا 11 ، کامل تر شده ...
+اسم داور رو میگه !
+ اول بازی دو تیمی رو که با هم بازی می کنن رو هم همینطور (تو فیفا 10 دربی و بازی ها سنتی رو میگفت فقط)
+ چیزای جالب اضاف شده ، برای مثال با رونالدو داشتم تو محوطه جریمه کار میکردم ، مدافعان هم پشت سرشکه مارتین تایلر گفت : رونالدو تحت فشار هنوز توپ رو حفظ می کنه ...
-----
صداگزاری توپ هم عوش شده ، و در برخورد با پا ، تیر و تور دروازه دوباره صدای واقعی تر و بهتری رو میشنویم...
دوست عزيز اين سايت يکی از بزرگترين و بهترين سايت های game توی دنيا هستش و برای امتياز دادن چندين کارشناس بازی رو نقد ميکنن الکی که امتياز نميدن دليل و منطق دارن
نه باور کن الکی نمره میده.بازی ماریو نیومده بهش 10 میده اخه این شد امتیاز؟ نمره های گیم اسپات سلیقه ای هست و اصلا بدی های بازی رو نمیبینه و فقط تعریف میکنه![]()
یعنی سیستم من این بازی رو نمی کشه :
cpu : amd x4 955 - 3.2
ram : 4gig - ddr3
vga : ati 5670 - 1 gig
برادر برای شما فیفا 15 رو هم میکشه![]()
دوستان
یه پچ ، چیزی نیست بشه درجه سختی بازی رو افزایش داد! الان خیلی راجت 10-11 گل میزنم
برای همینه که تعجب کردم . واسه من الان توی بازی یک لرزش خفیفی داره مثلا پاس می دم تا به یارم برسه تصویر لرزش پیدا می کنه . برای شما اینطوری نیست ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خیلی چیزا تو فیفا آدم رو اینجوری میکنهو مجبور میشه نسبت به Ea اینجوری کنه
ولی یه سوال خیلی مهمی دارم از دوستان MANUAL باز :
آقا من هرچی سعی کردم با این شوت Manual فقط تونستم یه گل بزنم . اونم زاویه نزدیک از 6 قدمی
هر چی زدم میره بیرون یا تو دست دروازه بانه . از لحاظ جهت گیری به نظر خودم خیلی خوبه (چون پاس و سانتر و ... Manaul هست و اصلا همچین مشکلی ندارم و خیلی هم دقیق پاس ، پاس تو در و LT سانتر میکنم )
نکته خاصی نداره پیر شدم بخدا. وقتی Shoot رو میزارم رو Semi حداقل به بارسا 4-5 تا میزنم (رو Proffessional و 6 دقیقه ) ولی وقتی میذارم رو Manual همش یا صفر صفر میشه یا 1-0 میبازم.
حتی تو Arena هم با کاکا نمیتونم شوت گل بزنم حتما باید تک به تک بشم و از اطراف نقطه پنالتی با RT یواش بندازم که یه وقت اوت نشه
راستی اینم یه فایل برای کسائیکه نمیخوان اون فایل Rna رو بریزن . کار باهاش راحتتره فقط پوشه ای رو که ریختین از توش انتخاب میکنین بعدش میتونین با یه تیک بازی رو با دو حالت (3 دیقه و Amature یا 6 دیقه و Professional ) بازی کنید . توپ رو هم میتونید انتخاب کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)