تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 311 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

حرف آخر : فیفا 11 امسال هم نمره به مراتب بیشتری از PES می گیره و اگر گیم اسپات نمره 10 از 10 رو به فیفا 11 داد و برعکس نمره PES فقط 6.5 بود اصلا تعجب نکنید چون حقیقت محض است!

اتفاقا اگه گیم اسپات به فیفا 6.5 بده به PES 10 بده اون وقت معلوم میشه که فیفا چه قدر شاخ تر از pes هست.

گیم اسپات دو سه ساله داره لطیفه میگه.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

در مورد سرعت بازیکن صاحب توپ حق با شماست اما اگه خوب دقت کنید میبینید توی فیفا 10 توی سطح legendary وقتی میخواید یک تنه از مدافع رد بشید در حالت تنه به تنه اگه مدافع نتونه توپو ازتون بگیره اقدام به تکل زنی میکنه و خیلی از مواقع تکلشون هم موثره اما توی این دمو بندرت پیش میاد مدافع تکل بزنه . حالا این مساله هم شاید خیلی مهم نباشه مساله مهم و اصلی اینه که AI توی حمله نسبت به فیفا 10 خیلی ضعیف عمل میکنه من اینو قبول دارم که دفاع AI خیلی بهتر شده اما حمله خیلی ضعیف تر شده .
    توی حمله AI فشار لازمه رو مثل فیفا 10 نمیاره من وقتی فیفا 10 رو توی سخترین درجش در حالت کاملا دستی بازی میکنم معمولا کمتر از 3 تا از تیم مقابل نمیخورم اما اینجا توی این دمو واقعا بندرت دروازم باز میشه چون AI فشار لازمه رو نمیاره رو دروازم .
    بعضیا میگن این بخاطر اینه که این دمو هستش و توی نسخه اصلی فرق میکنه .
    راستی میدونستید این دمو مربوط میشه به کد 6-7 هفته پیش یعنی تقریبا نسخه گیمزکام راتر هم توی یک مصاحبه گفته این 80 درصده . هنوز سیستم جدید نفس و خستگی بازیکنان به بازی اضافه نشده و همچنین درصد خطای بیشتر در پاسها که پترسن گفته بود توی بازی نهایی این درصدو توی پرو پاسینگ بالاتر میبریم .
    نمیدونم والا من دقیقآ با عکس این چیزی که گفتی روبرو شدم ، تو این فیفا خیلی AI تکل میزنه ، خیلی توپ گیریش بیشتر شده ، برای مثال یه صحنه 3 تا از بازیکنای من بودن با 3 تا AI تو ضدحمله ، توپ رو دادم به رونالدو سمت چپ که جلوش خالی بود ، یکم که رفت جلو یه بازیکن بهش نزدیک شد ، وقتی ازش زد جلو ، دفاعش یه تکل سالم زد که فکم افتاد
    تو فیفا 10 من خیلی تکل میزدم (تکل های صحیح) حتی با دوستام هم که بازی می کردم اعصابشون از تکل زدن من خورد میشد ، اینقدر عصبی میشدن که می گفتن این باگه فیفاست lol ، اما تو این نسخه ... یه بادی به بازیکن حریف بخوره خطا می گیره ، خیلی سخت گیر شده ، اصلآ نمیشه دیگه مثه فیفا10 فرت فرت تکل زد ...
    -------------------------------------
    در مورد سیستم passing جدید (هم سانتر و هم پاس) هم باید بگم که این منو یاده فیفا06 و 07 نسخه ی PC میندازه ، من خیلی این نوع پاس ها رو دوست داشتم ، تقریبآ توپ رو به هر قسمتی که می خوام میندازم ، خیلی جالب تر از فیفا 10 شده ، به نظره من دیگه نیاز به manual و semi نیست ... البته هنوز اونا رو تست نکردم.و البته اونا هم جذابیته خاصه خودشون رو دارند.
    ------------------------------------
    نمیدونم بگم بازی سخت تر شده یا آسون تر ، تو این بازی مالکیت توپ با توجه به سیستم passing جدید و سیستم دفاعیه جدید AI سخت تر شده ، اما گل خوردن هم سخت تر شده
    واقعآ خیلی کم فشار میاره تیم حریف ، اگه تو این بازی حواست جمع باشه اصلآ گل نمی خوری
    ------------------------------------
    +قانون مکس در پنالتی رو حذف کردن ، اما بازیکنا هنوز بعضیاشون موقع پنالتی مکس می کنن و بعد ضربه رو میزنن.
    +مو های هیگواین هنوز بلنده، حوصلشون نشده یه قیچی بگیرن دست موهاشو بزنن...
    +خدا را شکر این مشکل گل های چیپ هم بر طرف شد ، دیگه فرت فرت چیپ نمیشه زد.
    +تو فیفا 10 تاکتیک اصلیه هر تیمی (مخصوصآ هوش مصنوعی) پیدا کردن کردن تک به تک بود ، یا پاس تو عمق یا سانتر به عمق به پشت مدافعین که دیگه فضای فیفا11 جوریه که کم میشه از این روش استفاده کرد (در حد معمول)
    +تو فیفا 10 ، AI وقتی موقعیت دو به تک گیر میورد (مخصوصآ از گوشه ها) ، 90 درصد پاس میداد ، اما تو فیفا11 معمول شده.
    -----------------------------------
    گزارشگر فیفا 11 ، کامل تر شده ...
    +اسم داور رو میگه !
    + اول بازی دو تیمی رو که با هم بازی می کنن رو هم همینطور (تو فیفا 10 دربی و بازی ها سنتی رو میگفت فقط)
    + چیزای جالب اضاف شده ، برای مثال با رونالدو داشتم تو محوطه جریمه کار میکردم ، مدافعان هم پشت سرش که مارتین تایلر گفت : رونالدو تحت فشار هنوز توپ رو حفظ می کنه ...
    -----
    صداگزاری توپ هم عوش شده ، و در برخورد با پا ، تیر و تور دروازه دوباره صدای واقعی تر و بهتری رو میشنویم...

3. 9 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

اتفاقا اگه گیم اسپات به فیفا 6.5 بده به PES 10 بده اون وقت معلوم میشه که فیفا چه قدر شاخ تر از pes هست.

گیم اسپات دو سه ساله داره لطیفه میگه.
    دوست عزيز اين سايت يکی از بزرگترين و بهترين سايت های game توی دنيا هستش و برای امتياز دادن چندين کارشناس بازی رو نقد ميکنن الکی که امتياز نميدن دليل و منطق دارن

5. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزيز اين سايت يکی از بزرگترين و بهترين سايت های game توی دنيا هستش و برای امتياز دادن چندين کارشناس بازی رو نقد ميکنن الکی که امتياز نميدن دليل و منطق دارن

نه باور کن الکی نمره میده.بازی ماریو نیومده بهش 10 میده اخه این شد امتیاز؟ نمره های گیم اسپات سلیقه ای هست و اصلا بدی های بازی رو نمیبینه و فقط تعریف میکنه

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیستم بالاتری می خواد فیفا 11 هرچی باشه از روی ایکس باکس 360 پورت شده... ولی این پورت فوق العاده موفقیت آمیز و تمیز از آب در اومد.

یعنی سیستم من این بازی رو نمی کشه :

cpu : amd x4 955 - 3.2
    ram : 4gig - ddr3
    vga : ati 5670 - 1 gig

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی سیستم من این بازی رو نمی کشه :

cpu : amd x4 955 - 3.2
    ram : 4gig - ddr3
    vga : ati 5670 - 1 gig

برادر برای شما فیفا 15 رو هم میکشه

9. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان
    یه پچ ، چیزی نیست بشه درجه سختی بازی رو افزایش داد! الان خیلی راجت 10-11 گل میزنم

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادر برای شما فیفا 15 رو هم میکشه
    برای همینه که تعجب کردم . واسه من الان توی بازی یک لرزش خفیفی داره مثلا پاس می دم تا به یارم برسه تصویر لرزش پیدا می کنه . برای شما اینطوری نیست ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان
    یه پچ ، چیزی نیست بشه درجه سختی بازی رو افزایش داد! الان خیلی راجت 10-11 گل میزنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

خیلی چیزا تو فیفا آدم رو اینجوری میکنه و مجبور میشه نسبت به Ea اینجوری کنه
    ولی یه سوال خیلی مهمی دارم از دوستان MANUAL باز :

آقا من هرچی سعی کردم با این شوت Manual فقط تونستم یه گل بزنم . اونم زاویه نزدیک از 6 قدمی

هر چی زدم میره بیرون یا تو دست دروازه بانه . از لحاظ جهت گیری به نظر خودم خیلی خوبه (چون پاس و سانتر و ... Manaul هست و اصلا همچین مشکلی ندارم و خیلی هم دقیق پاس ، پاس تو در و LT سانتر میکنم )

نکته خاصی نداره پیر شدم بخدا . وقتی Shoot رو میزارم رو Semi حداقل به بارسا 4-5 تا میزنم (رو Proffessional و 6 دقیقه ) ولی وقتی میذارم رو Manual همش یا صفر صفر میشه یا 1-0 میبازم.

حتی تو Arena هم با کاکا نمیتونم شوت گل بزنم حتما باید تک به تک بشم و از اطراف نقطه پنالتی با RT یواش بندازم که یه وقت اوت نشه

راستی اینم یه فایل برای کسائیکه نمیخوان اون فایل Rna رو بریزن . کار باهاش راحتتره فقط پوشه ای رو که ریختین از توش انتخاب میکنین بعدش میتونین با یه تیک بازی رو با دو حالت (3 دیقه و Amature یا 6 دیقه و Professional ) بازی کنید . توپ رو هم میتونید انتخاب کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 2 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •