آرژانتینم عین انگلیس حتما له میکنیم.
به امید قهرمانی
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
به امید قهرمانی
به امید قهرمانی
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
به امید قهرمانی
به نظر من كه طبق معمول آلمان با يك برد شيرين برابر آرژانتين به مرحله نيمه نهايي مي رسه.
به طور كلي نظر من اينه كه برنده بازي آلمان - آرژانتين در نهايت قهرمان جام هم مي شه.
مادوستان
وهوادار المان بزرگ به این تیم ایمان قلبی داریم
ما به فکر قهرمانی هستیم واصلا به ارژانتین فکر نمیکنیم
من در مورد له کردن ماردونا و عود اعتیاد اون به نئشه جات شکی ندارم
خط حمله ما مثل موشک وی 2 میباشد
چه کسی می خواهد جلوی اقای کلوزه سرور فوتبال جهان را بگیرد
بمب افکن ما پودولسکی دلاور را چه میکنید؟
یا چه کسی میتواند مولر را مهار کند
کدام بازی کن میخواهد شوایمی را ناقص کند
فلیپ لام عزیز و محبوب ما را چند نفر باید مهار کنند؟
اویزیل قهرمان را چه میکنند
به راستی اندیشیده اید ارژانتینیها
ما که همیشه شما را له کرده ایم این بار هم روش%
قهرامانی حق مسلم ماست زیرا ما از همگان برتریم واین را به جهانیان ثابت خواهیم کرد
Last edited by shabkard; 28-06-2010 at 13:32.
اینکه المان له میشه یا ارژانتین رو باید بزاریم بعد از بازی چونکه به هیچ وجه نمیشه این بازی رو پیش بینی کرد.
در کل یه نکته هست که توی اون هر دو تیم با هم اشتراک دارن
قبل از جام هیچ کس برای ارژانتین و المان شانسی برای قهرمانی قائل نبود و همه از اسپانیا و برزیل و انگلیس صحبت می کردند حتی خود مارادونا هم همین نظر رو داشت تااینکه بازی ها برگزار شد و کارشناسان خیلی زود به این نتیجه رسیدند که قهرمان احتمالی دو تیم دیگه هستند یکی با تیمی جوان و تاکتیک پذیر و یکی تیم با تکنیک و تعصب و با فرمانده ای با تعصب تر
الان این بازی این دو تیم رو فینال زود رس می خونن.دیگه کمتر به اسپانیا و برزیل می پردازن .خیلی حیف شد کاش در فینال این دو بهم می خوردند ولی اقای لو با جوانمردی نگذاشت که تیم دوم بشه و مسیر عوض بشه
در کل اگه ما مسیرو داریم شما هم نابغه ای به نام اوزیل دارین که درسته به پای مسی نمیرسه ولی نقشی کلیدی تو المان داره
من از این ناراحتم که در مرحله بعدی یکی از بازی ها بین ارژانتین و المان هست و دیگری اروگوئه وغنا فرق این دو زمین تا اسمونه
اینو ببینین بد نیست: دی
.
.
از الان قهرمان یورو 2012 هستیم
آلمان و هلند سابقه بازی های زیاد دارن
آلمان توی جام 74هلند رو توی فینال برد،هلندیا توی یورو 88 توی خاک آلمان،ژرمنا رو از قهرمانی محروم کردن به همین خاطر با هم دیگه مشکل دارن در حالی که آلمانا اصلا محل انگلیسیا هم نمیزارن چون همیشه بردنشون ولی انگلیسیا آلمان رو به عنوان رقیب دیرینه حساب میکنن
مركل:برد بر انگليس مرا كاملا تكان داد
به نقل از رويترز، آنگلا مرکل اظهار داشت: بازي با انگليس ديداري زيبا و تماشايي بود که پيروزي زيبايي را نيز داشت. اين برد کاملا مرا تکان داد. تنها به تيم ميتوانم تبريک بگويم.
عاليترين مقام سياسي آلمان که روز گذشته جدال تيم فوتبال کشورش را در جامجهاني آفريقايجنوبي از طريق تلويزيون، همراه ديويد کامرون، نخست وزير انگليس در تورنتو کانادا تعقيب کرد، افزود: امروز همه پاها و فکرها در تيم ملي با هم جفت و جور بود. اين هماهنگي منجر به ارائه بازي خارقالعاده برابر انگليس شد.
ژرمنها عصر روز گذشته در ديداري از مرحله يک هشتم نهايي موفق شدند انگليس را 4 بر يک شکست دهند.
----------------------------------------------------------
دروازهبان آلمان اعتراف کرد:با رفتار عادي داور بازي را فريب دادم
درحالي که بازي دو تيم انگليس و آلمان با نتيجه 2 بر يک به سود آلمان پيگيري ميشد، فرانک لمپارد با شليکي سنگين تير دروازه را به لرزه درآورد و توپ از خط عبور کرد اما داور اين صحنه را گل تشخيص نداد و کار را دنبال کرد. حالا مانوئل نوير دروازهبان تيم ملي آلمان درباره آن صحنه ميگويد: وقتي روي زمين افتادم ديدم که توپ از خط عبور کرد، اما سريع به سمت توپ رفتم و بازي را آغاز کردم اين حرکت عادي و سريع من داور رافريب داد و اعلام گل نکرد.
نوير در ادامه گفت: وقتي براي آزمايش دوپينگ وارد سالن شدم تلويزيون اين صحنه را پخش ميکرد. انگليسيها بدشانسي آوردند داور بايد اين صحنه را گل اعلام ميکرد.
سنگربان 22 ساله شالکه که با آسيب ديدگي رنه آدلر دروازهبان اول تيم آلمان شد تيمش را شايسته قهرماني دانست و گفت: با وجود اينکه انگليسيها در صحنه گل دوم از اشتباه داوري متضرر شدند اما تيم ما شايسته پيروزي بود و اين اشتباه نميتواند پيروزي 4 بر يک را کمرنگ جلوه دهد.
نوير با اشاره به همکاري تيمي خوب آلمان تاکيد کرد: ما چهارگل به ثمر رسانديم تا ديگر اعتراضي به داور صورت نگيرد. فکر ميکنم شانس هم يکي از فاکتورهاي لازم براي کسب موفقيت است. اين مساله در ديدار انگليس به کمک ما آمد و ما هم بخوبي از آن استفاده کرديم.
----------------------------------------
مولر: با انگليس سال 1966 بيحساب شديم
به نقل از کيکر، توماس مولر اظهار داشت: خيلي خوشحالم که اين برد به دست آمد. الان بهتر به سمت هدفي که داريم، حرکت ميکنيم. از قبل بازي نيز گفتم که نبايد جنجال راه بيندازيم چون بايد مي رفتيم و براي بي حساب شدن با بازي سال 1966 تلاش مي کرديم.
وي افزود: الان در ويترين افتخاراتم جاي يک چيز را خالي ميبينم که آن هم کسب عنوان است. ما همگي تلاش مي کنيم به هدفي که داريم برسيم.
اين بازيکن که روز گذشته دو گل به انگليس در ديدار مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني زد، عنوان کرد: روي گل سوم تا حدي شانس آوردم. خدا را شکر که گوشه صحيحي از دروازه را انتخاب کردم.
ژرمنها در مرحله يک چهارم نهايي روز شنبه با آرژانتين ديدار خواهند کرد.
ساموئل که دیشب رو نیمکت بود فکر کنم و دیگو اصلا بازی نداده بودش
دمیکلیس هم که
هاینتزه هم که از بس سوتی داد منچستریا انداختنش به رئال و ازون موقع تو رئال سوتی میده و طرفدارای رئال به سرالکس فحش میدن که اینو انداخته بهشون
تيتر نشريات انگليسي پس از شکست تيم ملي کشورشان
نشريه "سان" به عنوان پر فروش ترين روزنامه انگليس در صفحه نخست خود خطاب به بازيکنان تيم انگليس نوشت: "شما باعث سرشکستگي کشورتان شديد".
مطبوعات انگليس با انتقاد شديد از عملکرد تيم ملي فوتبال اين کشور در بازي با آلمان در مرحله حذفي جام جهاني 2010، خواستار استعفاي "فابيو کاپلو" شدند.
خبرگزاري فرانسه روز دوشنبه نوشت: بخشي از اين انتقادها هم متوجه داور ديدار دو تيم بود که گل "فرانک لمپارد" در نيمه نخست را نپذيرفت.
تيم انگليس يکشنبه شب سنگين ترين شکست خود را در تاريخ مسابقات جام جهاني متحمل شد و نتيجه را 4 بر 1 به ژرمن ها واگذار کرد.
اين روزنامه در ادامه با اشاره به تنها قهرماني انگليس در جام جهاني نوشت: ما فوتبال را به دنيا داديم، اما دنيا از سال 1966 تاکنون آن را به ما برنگردانده است. ديروز هم با ارايه يک بازي تاثرآور نتوانستيم بازي را از دشمن قديمي خود بگيريم.
روزنامه "ديلي ميل" هم نوشت: فابيو کاپلو و تيمش مسوول اين رسوايي ملي هستند که يکي از تحقيرآميزترين حوادث تاريخ ورزشي ما بود.
عملکرد تيم انگليس در جام جهاني 2010 موجب شده تا بسياري از مفسران ورزشي خواستار آن شده اند که کاپلو جاي خود را به چهره تازه نفسي بدهد تا به انگليس براي غلبه بر چنين شکستي کمک کند.
روزنامه تايمز با درج مطلبي در اين باره نوشت: عملکرد انگليس در سه بازي از چهار بازي فجيع بود. آنان نتوانستند گل بزنند و مثل احمق ها دفاع کردند. مسووليت همه اينها با کاپلو است.
اين مربي ايتاليايي که از ژانويه 2008 هدايت تيم انگليس را بر عهده گرفته است نيز در کنفرانس خبري بعد از بازي اعتراف کرده بود، بايد در مورد ادامه کارش در اين تيم فکر کند.
روزنامه هاي چاپ انگليس در مورد تصميم "جورج لاروندا" داور اروگوئه اي مسابقه که گل مسلم لمپارد را نپذيرفت هم به اظهار نظر پرداختند.
روزنامه ديلي ميل در اين باره افزود: داور و کمکش تنها کساني بودند که عبور توپ از خط دروازه را نديدند، اما به اعتقاد بسياري به خاطر بازي بد بازيکنان انگليس، اشتباه داور تاثيري در نتيجه نهايي نداشته است.
بر همين اساس روزنامه سان، اشتباه داور را بهانه خوبي براي کاپلو و شاگردانش ندانست.
تايمز هم تاکيد کرد: انگليس يک گل را از دست داد نه نتيجه را، اين تيم سزاوار شکست بود.
با وجود اين چنين اتفاقي باعث شده بسياري از جمله روزنامه سان خواستار استفاده از فن آوري خط دروازه در مسابقات آتي شوند.
آلمان مقدسه هم واسه ما هم اینکه کلا همینطوره دلایلشم زیاده هم اینکه نژاد برتره هم با فرهنگ ترین و باهوش ترین و متمدن ترین و ... ملت جهان هستن
در ضمن به کسی اونجا توهین نکردم فقط گفتم به آلمانیها توهین نکن
Last edited by ارمغان جنون; 28-06-2010 at 15:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)