دوستان مثه ایکه دیدی سرعتاشو real کرده و برگردودنه به سرعت اصلی و سرعت 2.4.8 مگ رو اضافه کرده ...
کسی از شرکتای دیگه خبر داره اونا چکار کردن؟
دوستان مثه ایکه دیدی سرعتاشو real کرده و برگردودنه به سرعت اصلی و سرعت 2.4.8 مگ رو اضافه کرده ...
کسی از شرکتای دیگه خبر داره اونا چکار کردن؟
سلام من اینترنت دیدبان نت 1024 دارم اما اصلا از سرعتش راضی نیستم به نظرتون مشکل از شرکته یا مودمم یا چیز دیگه ای مشکل داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیده بانت سرویس های 2 و 4 مگ اضافه کرده کسی استفاده کرده ببینیم چه جوریاست؟؟
2 مگ ماهیانه 8 گیگ 36 تومن
4 مگ ماهیانه 8 گیگ 42 تومن
لعنت به این دیده بان نت که بدون خبر یه دفعه سرعت ها رو REAl میکنه و هر کار دلش بخاد میکنه ... اینقدر شعور ندارن که دیگه تو سرویس های محدود سرعت ها رو تو ساعت غیر رایگان کم نکنند ... باز باید جمع کنیم بریم پارس .... Holy Shet![]()
آقا ممنون میشم بگی اینترنتت رو از کجا گرفتی ؟ چند ماهه ؟ ماهی چند و چقدر ترافیک ؟ آیا شبانه رایگان هم دارین یا نه ؟
ممنون پیشاپیش![]()
دوستان تو خبرها خوندم که تو کرمان فیسبوک بدون قندشکن قابل دسترس شده! کسی دسترسی داره؟
بعضی ISP های تهران گویا قابل دسترس شده کرمان را نمی دانم ولی روی دیده بانت همچنان بسته است
منم از دیدبان گرفتم یک ساله اما جدیدا کلاهبردار شدن مثلا سرعت رو بردن بالا 2-4-8 مگ اوردن با پشتیبانی صحبت کردم خلاصه اینکه 128 قدیم یعنی 2 مگ و 256 قدیم یعنی 4 مگ الان و 512 قدیم یعنی 8مگ جدید با این تفاوت باید دوبرابر پول بدی دوستان از بقیه شرکتها کدوم بهتره پارس انلاین؟ تباشیر؟ آسیا تک هم که هر روز داره مسج میده نخل چطوره اونا هم ب روش دیدبان رو آوردن؟؟؟
ميبينم رفتيم صحفه 2 آوردمش صحفه اول كسي از آسيا تك گرفته 6مگ ميگه با سرعت 2مگ ميتوني دانلود كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)