ممنون
lenovo ideapad y560 و داداشاش چطورن؟؟؟؟؟در حد asusn61 هستن؟؟؟؟؟ساخت کجان؟؟؟؟؟آخه ارزون ترن از asus هان؟؟؟
بعد نگفتید بیخیال سونی سری f بشم؟؟؟؟در مقابل asus n61؟؟؟اخه اونا امریکایین و ادمو وسوسه می کنن!!!!!![]()
ممنون
lenovo ideapad y560 و داداشاش چطورن؟؟؟؟؟در حد asusn61 هستن؟؟؟؟؟ساخت کجان؟؟؟؟؟آخه ارزون ترن از asus هان؟؟؟
بعد نگفتید بیخیال سونی سری f بشم؟؟؟؟در مقابل asus n61؟؟؟اخه اونا امریکایین و ادمو وسوسه می کنن!!!!!![]()
اصلا حرف ام اس آی رو نزن.
دوستان خریدن به 2 سال نکشید مادربوردش مرخص شد. اگه فقط باری گیم بخوان و بخوان ام اس آیبخرن میتونن ge600 رو بخرن که گرافیک شاخ تری داره نصبت به این ولی Core i5 هستش
چرا من ریختم مشکلی هم نداشت،تقریبا تو بیشتر صحنه ها بدون گیر بود تا اونجایی که یادمه فق یه سری جاهای خاص یه کم شل میکرد
البته با تنظیمات گرافیک حداکثری
منم واسه همین خرابی و ایناشه رفتم ایسوس گرفتم دیگه. سونی که میگن بایوسش گیر داره. اچ پی هم که داغ میکنه ولی ایسوس با وجود اینکه از سونی یه کم داغتر میشه گفتن خرابی هاش کمتر بوده. البته تو سایتای خارجی خوندم بیشتر آخه تو ایران یه کم جو گیری زیاده آدم رو سر کار میذارن مردم.
ام اس آی خیلی هم بد نیست البته. یا توشیبا که کلا تو دو تا مغازه تو بازار رضا و ایران و پاسارگارد دیدم میفروشنش. توشیبا خدایی مارک خفنیه ولی تو ایران جو فعلا به نفع سونی هستش. خوشبختانه ایسوس هم داره یواش یواش مطرح میشه.
این مدلی که گفتین رو فکر کنم دیده باشم. سی پی یوش تا 3.06 توربو بوست داره احتمالا. اگه این طور باشه بهتر هم هست واسه بازی که !!! بهترین سی پی یو واسه بازی برای دستاپ یه آی فایو یا تری بود که کلاکش 3.46 هستش. تو آناند تچ بنچ مارکش هست بگردین میبینید
بنچ مارک نشون میده این G73 میتونه کرایسیس رو با آخرین تنظیمات و 4x هم آنتی الیاس حداقل با سرعت 35 تا 45 تایی اجرا کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این گرافیکش رو بخوایم بندیم رو دستاپ فکر کنم 500 تومن در میاد. خیلی قیمتش کمتر از لپ تاپ میشه.
آقا یکی کمک کنه این هسته های مجازی رو از کار بندازم بابا.![]()
ببین دوست عزیز شما تمام مبنای کارت رو سایتهای اینترنتی قرار دادی که من اصلآ قبول ندارم.برای اطلاع رسانی خوبند ولی برای استدلال مفت نمی ارزند.چون همشون ضد و نقیض مینویسند.من سعی میکنم خودم تجربه کنم.حالا همین Crysis Warhead که شده سوژه.من با حداکثر تنظیمات و با Vcync و AA=4x تو 32bit فریمی در حدود 14~17 داشتم و رو 64bit فریمی حدود 17~21 .اما با تنظیمات دیگه این اختلاف به 5 تا 9 فریم هم رسید.اگه پست من رو با دقت بخونید من نوشتم که این مطلب برای همه بازیها صادق نیست اما من این بازی رو خودم چک کردم و همچنین باری DMC4 رو که نتیجه همین بود که گفتم.ویندوز 64bit بغیر از استفاده از حجم بیشتر رم از CPU هم کار بیشتری میگیره و همچنین از VGA .در هر صورت این تاپیک داره به تاپیک گیم تبدیل میشه و من خواهش میکنم که این بحث رو تموم کنیم.![]()
خواهش میکنم
شما یه زحمت بکش و کانفیگ این مدل Lenovo رو بگو.اینها ساخت چین هستند.در مورد سونی هم اگه اهل گیم نیستی خرید سونی بدون لطف نیست اما اگه با لپ تاپ میخوای گیم بازی کنی طرف سونی نرو.از لحاظ ساخت هم امریکایی و چینی های سونی فرقی با هم ندارن و هر دو ساخت چین هستند،فقط تو امریکا اسمبل میشن و قطعات دقیقآ یکیه.![]()
حدس میزنم نوعی استاندارده ولی دقیقآ نمیدونم چیه.اما من چندین بار هم با دو مدل سونی مقایسه کردم.تو کنتراست و کیفیت رنگها تقریبآ برابرند و در نواحی تاریک N61 به دلیل استفاده از LED بهتره.اما از لحاظ رزولیشن و کیفیت کلی از سونی ها ضعیفتر بود.هرچی باشه سامسونگ است و تا سونی خیلی راه داره.اما از شوخی که بگذریم N61 صفحه نمایش کاملآ مقبولی داره.
![]()
مشکلت با این هسته ها چیه؟
lenovpo شرکت چینی هست از اون شرکتای چینی که از اسم ibm استفاده میکنه. ibm بخش فروششو فروخت به لنووی چینی. کیفیت طراحیشون تعریفی نداره.....
کی گفته که از n61 بهتره؟؟؟؟؟؟ نه usb 3 داره . نه blue ray نه صفحه 16 اینچی ........ هاردش هم که دور پایینه من با مدل 1350 هم که مقایسه کنم بازم خیلی کم میاره با این قیفه پکیدش. اگه مدل خوبی بود نمیومدنن روش یه هارد 250 اکسترنال سیگیت بدن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)