9اکتبر نیست 30 سبتامبره که میشه 8 مهر
اینجا یه نظر سنجیه که از همه pes باز ها میخام اینجا رای بدن البته با تشکر از اقا حسین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9اکتبر نیست 30 سبتامبره که میشه 8 مهر
اینجا یه نظر سنجیه که از همه pes باز ها میخام اینجا رای بدن البته با تشکر از اقا حسین
بر اساس سایت رسمی بازی به نشانیبازی در تاریخ 8 اکتبر سال 2010 عرضه میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه که اصلا تو تاپیک pes خبر رسانی نشده و فن های فیفا رفتن vote ګذاشتن که بیشتر منتظر کدوم بازی هستن
فیفا یا Pes
در اینکه pes خیلی محبوب تر از فیفا هستش(در ایران) هیچ شکی نیست پس به نظر من این رای ګیری جوابش از پیش معلومه
ولی ممکنه امسال با اومدن فیفا نکست روی pc قضیه متفاوت باشه
تاریخ انتشار در uk هشتم اکتبر هست و برای سایر کشورها ۳۰ام سپتامبر![]()
این تاریخو زنگ زدی از کونامی پرسیدی ؟
اینی که تو سایتش زده الکیه ؟
یه زحمتی میکشیدی این تاپیک خلوت رو میخوندی ،قضیه دستت میومد
تو نمایشگاه گیمزکام این خبر رو دادن:
دست شما درد نکنه آقا پدرام یعنی میگی ما توی آراء داریم دست میبریم دیگه ؟
اصلا کسی توی هیچ تاپیکی خبر این نظر سنجیو اعلام نکرده من با خودم گفتم کم کم بچه ها میفهمن دیگه به همین خاطر نگفتم .
پس حتما سایت رسمی بازی اشتباه زده تاریخ عرضه رو
خب خب خب سه روز دیگه میشه 15 سپتامبر و دمو میاد خودتون رو آماده کنید
مگه قرار نشد 2-3 روز زودتر از 15 سپتامبر بیاد؟
بچه ها کسی خبر داره اگه بخوام از کافی نت دانلود کنم چقدر پام درمیاد؟
سلام به همه ی دوستان عزیز
سری سوم ویدیوهای گیم پلی دمو...
گیم پلی از جام لیبرتادورس با کیفیت بالا...
گیم پلی بایرن - بایرن با کیفیت بالا در دو بخش...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبارسا - بایرن در دو بخش...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیکی دیگه (کیفیت زیاد خوبی نداره) ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی دیگه با کیفیت بالا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی دیگه با کیفیت بالا در دو بخش...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)