مبارک باشه. واقعا در انتظار یک مقایسه خوب بین آیفون و گالاکسی توسط شما هستیم
موفق باشید
مبارک باشه. واقعا در انتظار یک مقایسه خوب بین آیفون و گالاکسی توسط شما هستیم
موفق باشید
سلام
من دیروز این گوش رو گرفتم اول قصدم خرید HD2 بود ولی وقتی اینو روشن کرددیگه مغزم نکشید!
راستی من بی گارانتی 8 گیگو گرفتم 720 البته از بازار موبایل، بد گرفتم اگه خیلی نا فرم رفته اهم اهم اهم ببخشین!
برم یه فکری به حالش بکنم!
مرسییییییییییییییمبارک باشه. واقعا در انتظار یک مقایسه خوب بین آیفون و گالاکسی توسط شما هستیم
موفق باشید
داداش برام 740 آب خورد البته گفتم که به زور 16 پیدا کردم اونم به صورت تصادفی .
8 زیاد بود قیمت هم از 680 تا 720 متغیر بود
2 روز با گوشی کار میکنم بعد یه مقایسه توپ نسبت به 3 جي اس قبليم مينويسم
Last edited by majid123a; 25-08-2010 at 13:49.
زانو زدن موتورولا xt720 در برابر این گوشی و اقتداری دیگر برای سامسونگ (قابل توجه دوستانی که میگفتن سی پی یو tiomap از سامسونگ قویتره )
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
مبارکه دوست عزیز
منتظر نظرات شما هم در مورد گوشی هستیم
سلام دوستان فعلا به هيچ عنوان اين گوشي رو نخريد تا گارانتي اصلي مايكروتل بياد كه قراره زير قيمت فعلي (700 هزار تومان) فروخته بشه و احتمالا 650 هزار تومن باشه (16 گيگ ) در ضمن آندرويد فارسي و پشتيباني كامل زبان فارسي هم داره اين رو دو روز پيش مسئول نمايشگاه و فروشگاه پارس مايكروتل تو بازار موبايل ايران مي گفت در ضمن زبان فارسي رو فقط شركت فارسي تل براي اندرويد درست كرده كه فعلا هم به صورت تكي رو گوشي نمي ريزه و شركتي هستش يعني به صورت عمده نصب مي كنه .
اندكي صبر كنيد
اگه این قیمت بیاد بیرون که فوق العادستفکرشو بکن... 8 گیگش میشه مثلا 590 یا 600 بعد بدون گارانتی در میاد دور و بر 530 !!
!!!خب مگه من دیوانم 5/2 برابر پول بدم آیفون 4 بگیرم
![]()
lميشه بگيد كدوم گالكسي هست ؟؟
من كه نفهميدم ...
يه تحليلي هم بكنيد ...
عزیزم من خودم چون یه آیفون 3gs دارم شاید هیچ وقت نتونم این حس شما رو درک کنم
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
آره عزیزم من خودم دستی وارد کردم وصل شد
چپ گالکسی
راست موتورولا
تو گرافیک و cpu تقریباً دوبرابره
تو مدت زمان تست هم نصفه یعنی تست رو تو نصف زمانی که موتورولا تموم کرده به پایان رسونده
قدرت سی پی یوش تقریباً 2 برابره در حالی که فرکانسش فقط 25% بالاتره
این یعنی حتا droid x هم به گالکسی نمیتونه نزدیک بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)