منظورم اینه که جهت y درست شده ولی در جهت افقی خوب نمیچرخه یعنی دوربین کج میچرخه(منظورم سرعت و اینا جور چیزا نیس)! نمیدونم منظورمو فهمیدید؟!!!
منظورم اینه که جهت y درست شده ولی در جهت افقی خوب نمیچرخه یعنی دوربین کج میچرخه(منظورم سرعت و اینا جور چیزا نیس)! نمیدونم منظورمو فهمیدید؟!!!
یه عکس میزارم امیدوارم منظورمو بفهمید(میدونم که منظورمو بد میرسونم!!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیخام دوربین مث اینجا باشه.
من کد رو واسطون نوشتم به نحوی که به نظرم نیاز دارین ، امیدوارم به کار بیاد ، سوالی بود در خدمتم ( خودم توی توابع چرخشی مشکل دارم کمی ، واسه همین دیروز اصلا تست نکردم ، الان تست کردم متوجه شدم ، شرمنده )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed_benz; 01-02-2012 at 23:39.
خیلی خیلی ممنون.درست شد ولی یه جای دگ مشکل دارم!!!
ببخشید خیلی مزاحم این تاپیک میشما!
من الان وقتی دوربین رو به سمت بالا میچرخونم و w رو نگه میدارم دوربین پرواز میکنه!
چجوری باید جاذبه رو تعریف کنم و این مشکلو حل کنم؟
سلام می خواستم بپرسم ابن نسخه 3.5 بتا بهتره یا اون 3.4 فول ورژن ؟البته دو تا پرو باشه
بعد c# بهتره برنامه نویسی تو یونیتی یا java ؟
بعد تو یونیتی میشه شی رو ویرایش کرد؟
بعد یه اموزش بذارید که بازی اول شخص باشه و حرکت کنه ؟اسلحه نمی خواد
Last edited by pharm; 03-02-2012 at 00:17.
شما از کاراکتر کنترلر برای دوربین استفاده کردین ، و باعث میشه که اجازه نده شما از فیزیک RigidBody برای دوربین استفده کنید.
اما مشکل از اینه که برای حرکت دوربین از مختصات Local استفاده کردین ، برای همین وقتی سمت بالا نگاه کنه به همون سمت هم حرکت میکنه ، باید برای حرکت از World استفاده کنید ، که اون هم باز ایراداتی داره.
بهترین روش این هست که دوربین چایلد یه آبجکت دیگه بشه و امر خطیر چرخش در دو محور X و Y رو بر عهده داشته باشه ، و آبجکت پدر حرکت رو انجام بده ==> تابع move
اگر نیاز به قابلیت های جدید 3.5 نیاز دارین ( Particle و سیستم AI اضاف شده ) خوب که هیچ ، مگر نه 3.4 بهتره.pharm
در مورد زبان برنامه نویسی زیاد درگیر یونیتی اسکریپت ( Java ) یا C# نباشید ، تفاوت چندانی نداره ، در کل پیشنهاد من #C هست ، چون Editor قدرتمندی مثل Visual Studio وجود داره و . . . .
شدنی میشه ، ولی کار درستی نیست ، پردازش خیلی بالایی داره ( باید از توابع Mesh استفاده کنید ، داخل Document مثال داره )
Last edited by hamed_benz; 03-02-2012 at 00:32.
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون ولی میشه یه کم بیشتر توضیح بدین! آخه من خیلی مبتدیم!!
چه جوری باید این کارا رو انجام بدم؟
ابجکتت رو با درگ اند دراپ بکش رو پدر![]()
ابجکتت رو با درگ اند دراپ بکش رو پدر![]()
من می خوام یونیتی رو یاد بگیرم به همین خاطر لینک جدیدترین ورژن رو میخوام با کرکش و چطوری باید کرکش کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)