تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 447 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

داره خودمونی میشه shahin_dictator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزيز
    من نگفتم همه مدلها مشكل دارند.يكي از دوستان من D-link داشت،گفت رفتم از سايت d-link فريم وير رو update كردم ديگه مودم كار نكرد!!! رفتم شركت ايزي و پول دادم و فريم ور گرفتم! يكي از دوستان ديگم هم با يكي از مدلهاي tp-link مشكل فريم ور رو پيدا كرده بود.
    متاسفانه الآن يه برندي كه سايت قوي داشته باشه و مشكل كاربران رو حل كنه كمه. در ضمن تمام اين برند از چين ميان و chipset همشون مربوط به 2-3 تا شركت ميشه! والسلام! من يك سالي هست كه دارم با چيني ها سر مسائل فني مودمهاشون باهاشون سرو كله مي زنم.سوالي اگر داشتي و تونستم جواب بدهم در خدمتم. اين آدري ايميل من هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته شركت TP-Link در سري جديد محصولات خود چيپ ست هاشونو عوض كرده.

a.p.p.l.e - Tapatalk

2. این کاربر از shahin_dictator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M343's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام من یه مودم میخوام که فقط وایرلس برام پخش کنه
    به دلیل دریافت با مودم خط 5 با کارت شبکه باید مودمی باشه که به صورت یو اس بی به کامپیوتر متصل بشه و اینترنت رو پخش کنه

یه مدتی از آلفا به صورت ap استفاده میکردم که زیاد جالب نبود
    دوستان مودم بهتری میشناسید؟
    دوستان
    کسی نظری نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehghani1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

منم برا همين گفتم كه ورژن lan و usb باس ذكر شه .... ضمنا دوست من منظور من گيم افلاينه نه انلاين ! اصلا شما فكر كن نت قطع شده ! حتا نت هاي خارج از ايرانم رو اين سرعتا نيستن ... اينا براي استفاده ي افلاين هس ... مثلا گيم يا انتقال داده از يه پيسي به يه لپ تاپ....

5. این کاربر از dehghani1375 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehghani1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

ضمنا اون كه گفتين سرعت usb اسمي هست ..... اگه شما سرعتو مشاهده نمي كني مشكل از pc و device هست كه با usb 3 وصل شده ... سرعت اين PORT همينه ...
    5 giga bit per second ....

7. این کاربر از dehghani1375 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منم برا همين گفتم كه ورژن lan و usb باس ذكر شه .... ضمنا دوست من منظور من گيم افلاينه نه انلاين ! اصلا شما فكر كن نت قطع شده ! حتا نت هاي خارج از ايرانم رو اين سرعتا نيستن ... اينا براي استفاده ي افلاين هس ... مثلا گيم يا انتقال داده از يه پيسي به يه لپ تاپ....
    دوستان بهتره اين بحث رو ادامه نديم چون خارج از موضوعه تاپيك است.

با تشكر

a.p.p.l.e - Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان من میخوام یه مودم وایر لس بگیرم مارک linksys رو مد نظر دارم به نظرتون از کدوم مدلاش بگیرم؟؟؟Linksys WAG120N Wireless-N ADSL2 Modem
    Linksys E1200 Wireless-N Router
    WAG320N
    ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ضمنا اون كه گفتين سرعت usb اسمي هست ..... اگه شما سرعتو مشاهده نمي كني مشكل از pc و device هست كه با usb 3 وصل شده ... سرعت اين PORT همينه ...
    5 giga bit per second ....

عزیز شما دلت خوشه به این سرعت خوب باشه!! شما هر دیوایسی رو نگاه کنی بازهم ااینقدر سرعت نداری!
    بذار برات یک مثال بزنم.سرعت یو اس بی 2 480 مگابیت بر هر ثانیه هست که تقسیم بر 8 میشه 60 مگابایت بر ثانیه! ولی چرا مثلا یک هارد اکسترنال با پورت یو اس بی 2 33 مگابایت بر ثانیه READ دارد ولی با USB3خیلی بیشتر میشود؟ خوب اگر این سزعت (که من گفتم اسمی هست) واقعی باشد شما باید 60 مگابایت بر ثانیه سرعت داشته باشید...
    ضمنا میشه اون مودم یا روتری که USB3دارد را معرفی کنید؟؟ چون تا حالا همچین چیزی ندیدم! شاید تازه اومده ما خبر نداریم!

11. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان من میخوام یه مودم وایر لس بگیرم مارک linksys رو مد نظر دارم به نظرتون از کدوم مدلاش بگیرم؟؟؟Linksys WAG120N Wireless-N ADSL2 Modem
    Linksys E1200 Wireless-N Router
    WAG320N
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    دوست عزيزم مودم هاي linksys در ايران به دليل گران بودن نرخ دلار داراي قيمت واقعي نيست و به دليل تبليغات زياده فروشنده ها(با اغراق ) مبني بر با كيفيت و محصول آمريكا بودن اين مودم ها و تبليغات اين چنيني قيمت آن را باز گران تر مي كنند تا سود بيشتري ببرند.
    درسته منم قبول ميكنم شركت سيسكو شركتي خيلي بزرگ در زمينه شبكه هست ولي محصولات اين شركت در ايران داراي قيمت واقعي نيست. در عوض من چندين سال از محصولات شركت D-Link استفاده كرده ام كه داراي قيمت واقعي تر نسبت به محصولات سيسكو در بازار ايران مي باشد و خيلي هم با كيفيت است.
    اين مطالب رو گفتم تا تحت تاثير تبليغات قرار نگيري و پولت رو حيف نكني.
    و اگر باز در خريد مودم هاي linksys پافشاري ميكني عرض كنم كه مدل اول يعني 120n مودم خيلي خوبي هست و در اين شكي نيست ولي مدل دوم يك روتر هست توجه كنيد كه مودم نيست( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و اگر اين روتر رو بخريد براي اتصال به اينترنت به يك مودم جدا گانه نياز داريد تا از طريق كابل شبكه اينترنت رو به روتر انتقال دهيد تا روتر اون اينترنت رو به وايرلس تبديل كنه ولي در مدل 120 n مودم و روتر درون يك محصول هستند و نيازي به خريد چيزه ديگري نيست.

با تشكر اميدوارم كمكي تونسته باشم بكنم.

a.p.p.l.e - Tapatalk
    Last edited by shahin_dictator; 11-07-2012 at 23:30.

13. 3 کاربر از shahin_dictator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بله چون برد مودم هاي وايرلس باهم فرق ميكنه.

a.p.p.l.e - Tapatalk
    تنها تفاوت سر برد مودم هستش؟؟؟

15. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تنها تفاوت سر برد مودم هستش؟؟؟
    تفاوت هاي زيادي هست ولي اولويت اصلي روي برد مودم هاست.

a.p.p.l.e - Tapatalk

17. این کاربر از shahin_dictator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •