البته شركت TP-Link در سري جديد محصولات خود چيپ ست هاشونو عوض كرده.
a.p.p.l.e - Tapatalk
البته شركت TP-Link در سري جديد محصولات خود چيپ ست هاشونو عوض كرده.
a.p.p.l.e - Tapatalk
دوستان
کسی نظری نداره ؟
منم برا همين گفتم كه ورژن lan و usb باس ذكر شه .... ضمنا دوست من منظور من گيم افلاينه نه انلاين ! اصلا شما فكر كن نت قطع شده ! حتا نت هاي خارج از ايرانم رو اين سرعتا نيستن ... اينا براي استفاده ي افلاين هس ... مثلا گيم يا انتقال داده از يه پيسي به يه لپ تاپ....
ضمنا اون كه گفتين سرعت usb اسمي هست ..... اگه شما سرعتو مشاهده نمي كني مشكل از pc و device هست كه با usb 3 وصل شده ... سرعت اين PORT همينه ...
5 giga bit per second ....
دوستان بهتره اين بحث رو ادامه نديم چون خارج از موضوعه تاپيك است.
با تشكر
a.p.p.l.e - Tapatalk
سلام به همه دوستان من میخوام یه مودم وایر لس بگیرم مارک linksys رو مد نظر دارم به نظرتون از کدوم مدلاش بگیرم؟؟؟Linksys WAG120N Wireless-N ADSL2 Modem
Linksys E1200 Wireless-N Router
WAG320N
ممنون میشم راهنمایی کنید
عزیز شما دلت خوشه به این سرعت خوب باشه!! شما هر دیوایسی رو نگاه کنی بازهم ااینقدر سرعت نداری!
بذار برات یک مثال بزنم.سرعت یو اس بی 2 480 مگابیت بر هر ثانیه هست که تقسیم بر 8 میشه 60 مگابایت بر ثانیه! ولی چرا مثلا یک هارد اکسترنال با پورت یو اس بی 2 33 مگابایت بر ثانیه READ دارد ولی با USB3خیلی بیشتر میشود؟ خوب اگر این سزعت (که من گفتم اسمی هست) واقعی باشد شما باید 60 مگابایت بر ثانیه سرعت داشته باشید...
ضمنا میشه اون مودم یا روتری که USB3دارد را معرفی کنید؟؟ چون تا حالا همچین چیزی ندیدم! شاید تازه اومده ما خبر نداریم!![]()
دوست عزيزم مودم هاي linksys در ايران به دليل گران بودن نرخ دلار داراي قيمت واقعي نيست و به دليل تبليغات زياده فروشنده ها(با اغراق ) مبني بر با كيفيت و محصول آمريكا بودن اين مودم ها و تبليغات اين چنيني قيمت آن را باز گران تر مي كنند تا سود بيشتري ببرند.
درسته منم قبول ميكنم شركت سيسكو شركتي خيلي بزرگ در زمينه شبكه هست ولي محصولات اين شركت در ايران داراي قيمت واقعي نيست. در عوض من چندين سال از محصولات شركت D-Link استفاده كرده ام كه داراي قيمت واقعي تر نسبت به محصولات سيسكو در بازار ايران مي باشد و خيلي هم با كيفيت است.
اين مطالب رو گفتم تا تحت تاثير تبليغات قرار نگيري و پولت رو حيف نكني.
و اگر باز در خريد مودم هاي linksys پافشاري ميكني عرض كنم كه مدل اول يعني 120n مودم خيلي خوبي هست و در اين شكي نيست ولي مدل دوم يك روتر هست توجه كنيد كه مودم نيست( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و اگر اين روتر رو بخريد براي اتصال به اينترنت به يك مودم جدا گانه نياز داريد تا از طريق كابل شبكه اينترنت رو به روتر انتقال دهيد تا روتر اون اينترنت رو به وايرلس تبديل كنه ولي در مدل 120 n مودم و روتر درون يك محصول هستند و نيازي به خريد چيزه ديگري نيست.
با تشكر اميدوارم كمكي تونسته باشم بكنم.
a.p.p.l.e - Tapatalk
Last edited by shahin_dictator; 11-07-2012 at 23:30.
تنها تفاوت سر برد مودم هستش؟؟؟
تفاوت هاي زيادي هست ولي اولويت اصلي روي برد مودم هاست.
a.p.p.l.e - Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)