تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 2199 اولاول ... 501001401461471481491501511521531541602002506501150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من مودمم ریست شده.
    کسی تنظیمات مودم را نداره؟ هرچی سرچ کردم، چیزی نیافتم. فقط یک لینک بود (up.--------.com/Files/5daksed4df005,b4aa981a2.rar) که اون هم خراب بود.

ممنون می شم راهنمایی کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آی دی یاهوی منو add کن تا با هم ردیفش کنیم.
    hosseinyz

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ما که پیدا نکردیم .
    مگه میشه نشه فهمید چقدر دانلود کردیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من از سرور انگلیس استفاده میکنم جالبه پینگمو پایین هم میره و سرعت لود شدن صفحه بهترم میشه
    میشه اسم جایی که ازش اکانت گرفتید رو برام بفرستید؟
    موردی که راجبش گفتید واسه من تو ADSL پیش میاد ولی تو وایمکس برعکس پینگ میره بالا
    Last edited by payymon; 18-10-2010 at 19:22.

داره خودمونی میشه saeid223's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان توجه کنید که اصلا نمیشه گفت که کیفیت مبین نت برای شما چگونه خواهد بود!
    من خودم از کاربرای راضی مبین نت بودم و حدود 40 روز بدون مشکل استفاده کردم ولی الان شش روزه که نوسان و افت سرعت دارم.
    همین الان که این پست رو میزنم خیلی از کاربرا مشکل دارن و خیلی ها هم قبلا مشکل داشتن و الان برطرف شده و تعدادی هم از اول بدون مشکل بودن!
    پس باور کنید هیچکدوم از بچه های این تایپیک نمیتونه بطور قطع به شما بگه که بگیرید یا نگیرید!!!
    پس من با دلی خوش و خجسته برم قرارداد یکساله (300 هزار تومن) با مبین نت ببندم که مودمم هم رایگان بشه؟
    ضمنا من قبلا ADSL از یه شرکت داشتم که 512 بود سرعتم از 60 کیلوبایت کمتر نمیشد، شبهاشم سرعت روی 300 تا 400 می رفت و من می تونستم فایل مثلا 200 مگی رو در عرض 5 مین دانلود کنم و قطعی اینترنتم خیلی خیلی کم و کوتاه بود
    با این اوصاف مبین نت منو می تونه راضی نگه داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اصلا مبین نمی تونه با اون adsl که داشتی راضیت کنه. چه بسا شبا و جمعه ها سرعتت پایین تر از 64 هم میاد. خدا به دادت برسه. دارم اون روزی رو میبینم که میای اینجا و ..!
    شایدم پوشش منطقت خوب باشه و تعداد کاربراشم کم و مشکل نداشته باشی! شاید!!

7. این کاربر از h.yazdani67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس من با دلی خوش و خجسته برم قرارداد یکساله (300 هزار تومن) با مبین نت ببندم که مودمم هم رایگان بشه؟
    ضمنا من قبلا ADSL از یه شرکت داشتم که 512 بود سرعتم از 60 کیلوبایت کمتر نمیشد، شبهاشم سرعت روی 300 تا 400 می رفت و من می تونستم فایل مثلا 200 مگی رو در عرض 5 مین دانلود کنم و قطعی اینترنتم خیلی خیلی کم و کوتاه بود
    هرگز مبین نت نمی تونه شما رو راضی کنه حیفه اون ای دی اس ال نازتو ازدست نده بی خیال مبین شو
    من چاره ای نداشتم مجبور شدم مبین بگیرم اما شما این کار و نکن حیفه

9. این کاربر از WWEIRAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به هیچ وجه با سرعت بالاتر از سرویست نمیتونی دانلود کنی. (حتی یک کیلوبایت) فقط شانس بیاری افت سرعت و قطعی نداشته باشی.
    ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
    دوستانی هم که گفتن با IDM سرعت بالاتر نشون میده باید بگم سرعت واقعی رو SpeedTest و نرم افزار های
    مانیتورینگ ترافیک نشون میده. به طور مثال وقتی داری با IDM دانلود میکنی ممکنه مثلا بزنه 14 کیلوبایت در صورتی که شما چند ثانیه است کابل مودم رو قطع کردی! بعدش سرعت کم کم میاد پایین در صورتی که کاملا ارتباط قطعه.

11. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

میشه اسم شرکت رو بدی ما هم بگیریم ؟

13. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان توجه کنید که اصلا نمیشه گفت که کیفیت مبین نت برای شما چگونه خواهد بود!
    من خودم از کاربرای راضی مبین نت بودم و حدود 40 روز بدون مشکل استفاده کردم ولی الان شش روزه که نوسان و افت سرعت دارم.
    همین الان که این پست رو میزنم خیلی از کاربرا مشکل دارن و خیلی ها هم قبلا مشکل داشتن و الان برطرف شده و تعدادی هم از اول بدون مشکل بودن!
    پس باور کنید هیچکدوم از بچه های این تایپیک نمیتونه بطور قطع به شما بگه که بگیرید یا نگیرید!!!
    من هم موافقم با شما هنوز برای تصمیم قطعی زوده ، من الان جز کسانیم که راضیم ولی دو روز دیگه نمی دونم چون اوایل خیلی نوسان داشتم با کلنجار بسیار که تو پست های قبلیم راجع بش توضیح دادم، الان خیلی خوبه ، به هر حال به نظر من به ریسکش می ارزه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •