سلام
من مودمم ریست شده.
کسی تنظیمات مودم را نداره؟ هرچی سرچ کردم، چیزی نیافتم. فقط یک لینک بود (up.--------.com/Files/5daksed4df005,b4aa981a2.rar) که اون هم خراب بود.
ممنون می شم راهنمایی کنین.
سلام
من مودمم ریست شده.
کسی تنظیمات مودم را نداره؟ هرچی سرچ کردم، چیزی نیافتم. فقط یک لینک بود (up.--------.com/Files/5daksed4df005,b4aa981a2.rar) که اون هم خراب بود.
ممنون می شم راهنمایی کنین.
آی دی یاهوی منو add کن تا با هم ردیفش کنیم.
hosseinyz
میشه اسم جایی که ازش اکانت گرفتید رو برام بفرستید؟
موردی که راجبش گفتید واسه من تو ADSL پیش میاد ولی تو وایمکس برعکس پینگ میره بالا
Last edited by payymon; 18-10-2010 at 19:22.
پس من با دلی خوش و خجسته برم قرارداد یکساله (300 هزار تومن) با مبین نت ببندم که مودمم هم رایگان بشه؟
ضمنا من قبلا ADSL از یه شرکت داشتم که 512 بود سرعتم از 60 کیلوبایت کمتر نمیشد، شبهاشم سرعت روی 300 تا 400 می رفت و من می تونستم فایل مثلا 200 مگی رو در عرض 5 مین دانلود کنم و قطعی اینترنتم خیلی خیلی کم و کوتاه بود
با این اوصاف مبین نت منو می تونه راضی نگه داره؟
اصلا مبین نمی تونه با اون adsl که داشتی راضیت کنه. چه بسا شبا و جمعه ها سرعتت پایین تر از 64 هم میاد. خدا به دادت برسه. دارم اون روزی رو میبینم که میای اینجا و ..!
شایدم پوشش منطقت خوب باشه و تعداد کاربراشم کم و مشکل نداشته باشی! شاید!!
هرگز مبین نت نمی تونه شما رو راضی کنه حیفه اون ای دی اس ال نازتو ازدست نده بی خیال مبین شو
من چاره ای نداشتم مجبور شدم مبین بگیرم اما شما این کار و نکن حیفه
به هیچ وجه با سرعت بالاتر از سرویست نمیتونی دانلود کنی. (حتی یک کیلوبایت) فقط شانس بیاری افت سرعت و قطعی نداشته باشی.
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
دوستانی هم که گفتن با IDM سرعت بالاتر نشون میده باید بگم سرعت واقعی رو SpeedTest و نرم افزار های
مانیتورینگ ترافیک نشون میده. به طور مثال وقتی داری با IDM دانلود میکنی ممکنه مثلا بزنه 14 کیلوبایت در صورتی که شما چند ثانیه است کابل مودم رو قطع کردی! بعدش سرعت کم کم میاد پایین در صورتی که کاملا ارتباط قطعه.
میشه اسم شرکت رو بدی ما هم بگیریم ؟![]()
![]()
من هم موافقم با شما هنوز برای تصمیم قطعی زوده ، من الان جز کسانیم که راضیم ولی دو روز دیگه نمی دونم چون اوایل خیلی نوسان داشتم با کلنجار بسیار که تو پست های قبلیم راجع بش توضیح دادم، الان خیلی خوبه ، به هر حال به نظر من به ریسکش می ارزه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)