اصلآ معلوم نیست چه خبره ، میدونیم IP Dynamic یعنی چی ولی اینطوری شو دیگه ندیده بودیم!
تو یک ساعت گذشته 12 بار IP ها Change شدند و همچنان هر چند دقیقه یک بار در حال تغییر هستند!!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اصلآ معلوم نیست چه خبره ، میدونیم IP Dynamic یعنی چی ولی اینطوری شو دیگه ندیده بودیم!
تو یک ساعت گذشته 12 بار IP ها Change شدند و همچنان هر چند دقیقه یک بار در حال تغییر هستند!!!![]()
این اینترنت ما مثل نحوه ی ساخت فیلم میمونه که با کنار هم گذاشتن تعداد زیادی عکس در فریمهای مختلف فیلم درست میشه.
خب اینا هم دارن توسط IP های زیاد اینترنت رو به جریان میندازن![]()
دیشب سرعتش به 40 رسیده بود الانم که دارم این را می نویسم بزور وارد سایت شدم البته نه بخاطر سرعت بلکه بخاطر دیسکانت شدن متوالی هر 10 الی 15 ثانیه دیسکانت میشه با یه آی پی جدید
یعنی الان با این کارشون پدر هر چی مسیریابه (روتر) دراوردن!!!
بابا این چه وضعیه کفرم داره درمیاد پدرم درومد انقد پشت لود نشستم جان خودتون زنگ بزنید نا سریعتر درسش کنن
من کارم با اینترنته قطع بشه لنگ میمونم
اشتباه کردم اومدم تعریف کردم 256 سرعتش خوب شده چش خوردیم الان یه دونه سایتم باز نمیکنه
پریشب زنگ زدم 2044 یه زنه ای بود گفتم سرعتم پایینه برگشته میگه شاید کابلای تو دیوارتون خرابه میگم پس چرا تا یکی دو هفته پیش کار میکرد میگه یعنی نمیشه خراب شه?!میگم نه نمیشه! میگه پس تا جمعه درست میشه! میگم بالاخره کابلای تو دیوارمون خرابه یا تا جمعه درست میشه?گفت تا جمعه درست میشه ولی هنوز نشده
توروخدا همتون زنگ بزنید اعتراض کنین تا زودتر درسش کنن
آقا بیخیال ، مشکل از اینا نیست ، من با دوستام توی چند شهر دیگه هم صحبت کردم اونا هم این مشکل رو داشتن ، یک سری هاشون حتی پی سی ورد رو نمیتونن باز کنن![]()
سرعت شما هنوز خرابه؟ از من که از امروز صبح درست شده (512 هست) اگر دوباره دستکاری نکنن![]()
واسه من که همچنان خرابه . کدوم شهری
برای منم درست شد یک دور مودمتون را از برق بکشید (یا خاموش کنید یا سیم dsl را بکشید) احتمالا درست می شه
نه ربطی به این چیزا نداره.
این درست شدن موقتیه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)