دوستان من میخوام وایمکس بگیرم
فقط میخواستم سوال کنم که وایمکس خوب جواب داده یا اذیت میکنه ؟
بین ایرانسل و مبین نت کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
دوستان من میخوام وایمکس بگیرم
فقط میخواستم سوال کنم که وایمکس خوب جواب داده یا اذیت میکنه ؟
بین ایرانسل و مبین نت کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
من وایمکس 128 نامحدود دارم با مودم outdoor
سرعتش الان که خوبه
سرعت دانلودش حدودا 14 هست
من که راضی هستم
ولی ممکنه موقع نصب ، بدقولی کنن یا امروز فردا کنن
به شانس بستگی داره
پیشنهادم اینه که حتی اگر هم بغل دکل باشی باز مودم outdoor بگیری
مبین نت محدودیت حجمی داره
برای سرعت 128 یا حتی 256 نامحدود نداره
Last edited by ata.royalfalcon; 08-11-2010 at 22:49.
اقا منم به این نتیجه رسیدم...که 256 نامحدود بگیرم..6ماهش میشه 222 تومن..که مودم wifi هم رایگان میده...اما همش میترسم کیفیتش بد باشه...خیلی میترسم..چون کم پولی نیست..و من این پول رو با زحمت به دست میارم...
سلام
من میخام وایمکس بگیرم یه سوال داشتم: این مودمwifi برای دو طبقه جواب میده؟ یعنی دو طبقه بتونن استفاده کنن ؟بعد اینکه مودم از این ارزونتر هم هست؟
Thanks a lot
دوستان جواب ما رو هم میدید
آیا وی * پی * ان** توی وایمکس ایرانسل کار میکنه؟
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------
دوست عزیز من چند روزه که گرفتم و خیلی خوب جواب داده
قبلا از اسیاتک adsl داشتم ولی این وایمکس از اون هم بهتر بوده![]()
کسی از سرویس حجمی استفاده کرده؟ مشکلی باهاش نداره؟ جواب گو در طولانی مدت هست؟ مثلا 6 ماه؟
Last edited by Milad4171; 09-11-2010 at 15:19.
کسی اینجا از مودم usb وایمکس استفاده نکرده است؟
اگر کرده می شود بگوید کارکردش چگونه هست و آیا میارزد بجای مودم wifi این مودم را بگیریم؟
و بعد کسی اینجا نمیتواند درایور مودمش را نگاه کند(یک لطفی کند به ما!) ببیند آیا این مودم ها درایور برای سیستم عامل مک هم دارد یا نه؟؟
با سپاس
دوستان حتما میدونید که این سرویسها نامحدود واقعی نیستن و تحت قانون F.U.P هستن(درست مثل شاتل)
در واقع این کلک ایرانسل برای جذب یوزر بیشتره
سلام
این مودمهای wifi اصلا احتیاج به درایور ندارن
سلام..منم بالاخره یه سرویس 256 نامحدود سفارش دادم..با مودم..وای فای...شد 223 هزار تومن..+ 3% مالیات ارزش افزوده..که جمعا میشه..230750 تومن..که فردا باید پرداخت کنم..به من گفتن جمعه 21 کم میان برا نصب...که نهایتا 24 ساعت بعد از نصب هم وصل میشه..
خدا کنه...جواب بده...خوب
راستی اگه انتن دهی خوب باشه.. من سرعت دانلودم حداقل و حداکثرش چند باید باشه...؟بچه هایی گه 256 گرفتن و راضی ان..بیان جواب بدن لطفا...
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)