بله همه جور بازی میشه با هاش ساخت .
بله همه جور بازی میشه با هاش ساخت .
سلام دوست عزیز
غیر از چند صفحه ی اخیر، آموزشای بقیه ی صفحات تو صفحه اول جمع شده، انگار پست 3 بود.
ولی یه مورد رو به شما بگم. در صورتی که می خوای UDK یاد بگیری، آموزشای متنی به دردت نمی خوره، حداقل نه تا 2 ماه اول. شما باید در حال حاضر با ویدئوها کار کنی. بیش از 15 سری ویدئوی مقدماتی و تخصصی هست، که یه ستعدادیش رایگانه. فعلا برای شروع باید با ویدئوهای رسمی که از 3DBuzz هست شروع کنی. اونم لینکاش تو پست 5 هست. اینا رو بگیر و ببین، تموم شد بگو مرحله ی بعد رو بهت بگم.
سلام
ماشین هایی که می گی، منظورت اوناییه که با AI کنترل می شن یا ماشینای پلیر؟
تا بعد.![]()
با AI کنترل میشن.
آموزش رسمی انواع دوربین
خب همون طور که حتما دیدین قبلا سر این مورد زیاد بحث شده، شاید بیش از 80-70 پست. در نتیجه بحث پر طرفداریه.
امروز دیدم تو آپدیت جدید یه مقاله ی جدید هم معرفی شده به نام راهنمای فنی دوربین.
اول اومده 4 دسته از اطلاعات مربوط به دوربین رو آموزش داده:
- Post Process Effects
- Lens Effects
- Camera Animations
- Camera Modifiers
بعد از اون اومده تو دوتا از کلاسای اصلی توابع و پروپرتی های مربوط به دوربین رو توضیح داده. دو تا کلاس ایناست:
- Player Controller
- Pawn
و در نهایت چیزی که می دونم اکثرتون عاشقشین: کد آماده برای 5 دوربین مختلف به صورت رسمی.
First Person Camera - اول شخص : دوربین پیش فرض آنریل که این دفعه کدش رو متمایز کرده
Third Person Camera - سوم شخص :البته تو این آموزش از SetBehindView استفاده کرده
Top-Down Camera - دید از بالا : البته با اونی که تو ویدئو ها بود فرق می کنه، این یکی با کد هست و دستتون خیلی باز تره
Isometric Camera - ایزومتریک : برای بازی استراتژی و فوتبال استفاده میشه
Side-Scrolling Camera - دید از کنار : مثل بازی ماریو البته برای 3D. در ضمن یه بازی تجاری AAA خود اپیک داره می ده به نام Bulletstorm که کلا از این دوربین برای بازی استفاده می کنه.
All-In-One Camera
در نهایت هم اومده یه کد مثال گذاشته که همه ی این دوربینا رو با هم داره. می تونین اینو بذارین تو بازیتون و هر جا خواستین بین دوربین های مختلف سوئیچ کنین.
اینم لینک مقاله:
اینم از این. برین حال کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا.![]()
Last edited by tovamohammad; 14-08-2010 at 15:50.
این Nfringe رو از کجا میتونم دانلود کنم.اینجا رفتم دانلود نشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای دیگه هستش
تست کردم، لینکاش کار می کنه. بیا اینم لینک دانلود از همون صفحه:
تا بعد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
لینک قبلی که کار می کنه، ولی مثل اینکه سیستمت مشکل داره نمی تونی بگیری. بیا گرفتم اینجا آپ کردم، دیگه نباید مشکلی داشته باشی:
فعلا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان
بالاخره بعد از حدود 20 روز اینترنتم وصل شد و اومدم یه پیشنهاد خیلی خوب بهتون بدم....
حتماً بازی Singularity رو بگیرید و بازی کنید تا بیشتر به قدرت این موتور پی ببرید.... اونایی که ADSL دارن میتونن از این لینک دانلود کنن با لینک مستقیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی لینک دانلود NaturalMotion endorphin رو داره؟
فقط تورنت نباشه لطفا.
مرسی.
سلام وحید جان
بازی خیلی جالبی هست، خیلی خوش دست و واقعا زیبا، می تونم بگم هیچ بازی تا الان این قدر افکت استفاده نکرده.
تنها اشکالی که من تونستم بهش بگیرم، روند کاملا خطی بازیه که خوب نسبت به مزایاش اصلا در نظر نمی یاد.
جالب ترین قسمتش برام این بود که وقتی داشتم دانلودش می کردم، نه اسم بازی رو شنیده بودم، نه اسم سازنده رو. برا همین گفتم یکی از این بازیهای اکشن تکراری هست حتما.ولی وقتی بازی رو رفتم...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)