تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 472 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

دیشب تو یه سینی کشی با دنده 3 داشتم میرفتم با سرعت 130 تا یعنی دور موتور 6000 که ماشین Cut Off کرد کشیدم 4 !.
    100% واسه ماشین بد بوده ولی نمی دونم که چرا بعد از اون ماشینه شده زانتیا !!! از نظر حرکتی ماشین انگاری تقویت شده خوب دور میگیره !!!
    کسی هست که بدونه چرا !!!!

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دیشب تو یه سینی کشی با دنده 3 داشتم میرفتم با سرعت 130 تا یعنی دور موتور 6000 که ماشین Cut Off کرد کشیدم 4 !.
    100% واسه ماشین بد بوده ولی نمی دونم که چرا بعد از اون ماشینه شده زانتیا !!! از نظر حرکتی ماشین انگاری تقویت شده خوب دور میگیره !!!
    کسی هست که بدونه چرا !!!!
    تا حالا شنیدید که میگن چند نفر با یه ماشین رانندگی نکنند تقریبا دلیلش همینه که میگم.
    ماشین وقتی باش با یه حالتی رانندگی میکنید توی ecu ثبت میشه و توی دور موتور و کشش خیلی تاثیر داره
    مثلا از دوستام بودند که کلا با ماشین با دور موتور بالا رانندگی میکردند و میگفتند وقتی روان و پیرمردی به ماشین میخواستم گاز بدم یا ریپ میزد یا خاموش میشد
    ماشین شما هم این مدل رانندگی براش ثبت شده و خیلی عالی شتاب میگیره .
    اما اگه میخواید کلا ecu دوباره طریقه رانندگیتون درش ثبت بشه و به فرم دیگه میتونید
    به مدت 15 دقیقه سر باتری رو برداری تا همه چیز ریست بشه.
    یا اینکه سوییچ رو که باز میکنید وقتی 15 ثانیه ازش گذشت پدال گازرو به مدت 10 ثانیه نگه دارید ریست میشه.
    دلیلی که من در این رابطه بلد بودم این بود ,بازم اگه دوستان اطلاعات دیگه ای در این باره دارند لطفا بفرمائید.

پایدارباشید.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

آیا این حرف دوستمان را تایید می کنید یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تا حالا شنیدید که میگن چند نفر با یه ماشین رانندگی نکنند تقریبا دلیلش همینه که میگم.
    ماشین وقتی باش با یه حالتی رانندگی میکنید توی ecu ثبت میشه و توی دور موتور و کشش خیلی تاثیر داره
    مثلا از دوستام بودند که کلا با ماشین با دور موتور بالا رانندگی میکردند و میگفتند وقتی روان و پیرمردی به ماشین میخواستم گاز بدم یا ریپ میزد یا خاموش میشد
    ماشین شما هم این مدل رانندگی براش ثبت شده و خیلی عالی شتاب میگیره .
    اما اگه میخواید کلا ecu دوباره طریقه رانندگیتون درش ثبت بشه و به فرم دیگه میتونید
    به مدت 15 دقیقه سر باتری رو برداری تا همه چیز ریست بشه.
    یا اینکه سوییچ رو که باز میکنید وقتی 15 ثانیه ازش گذشت پدال گازرو به مدت 10 ثانیه نگه دارید ریست میشه.
    دلیلی که من در این رابطه بلد بودم این بود ,بازم اگه دوستان اطلاعات دیگه ای در این باره دارند لطفا بفرمائید.

پایدارباشید.
    سلام دوست عزیز.
    چه جالب! آخه ماشین منم همین طوریه! بعضی وقتا شتاب گیریش اصلا خوب نیست اما بعضی وقتا عالیه!

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال مهم من وقتی با دنده یک می خواهم 30 تا را پر کنم دور موتور هم رو 40 می ره وقتی می خواهم کلاج را بگیرم وبدم به دنده دو گاز حدود یک ثانیه رو 40 هزار دور می مونه به نظرتون این مشکله یا نه به نظر من که اصلا جالب نیست ومن را اذیت می کنه ودرو موتور زود سرجاش نمییاد؟

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

این از سنسوره کلاچ هست که با 35،000 تومن درست میشه ولی در کل من اینو مشکل نمیدونم و الان بعد از 1 سال اندی واسم عادی شده ، حتی یه جاهای واسه کورس گذاشتن هم خوب جواب میده ماشین حالت رالی به خودش میگیره . هر وقت خواستم انجام میدم .

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

یه سوال مهم من وقتی با دنده یک می خواهم 30 تا را پر کنم دور موتور هم رو 40 می ره وقتی می خواهم کلاج را بگیرم وبدم به دنده دو گاز حدود یک ثانیه رو 40 هزار دور می مونه به نظرتون این مشکله یا نه به نظر من که اصلا جالب نیست ومن را اذیت می کنه ودرو موتور زود سرجاش نمییاد؟
    اگه پرشتاب باش حرکت کنید ,مدل سنسور کلاجش اینطوریه که به مرور دور موتور رو کاهش میده تا ماشین افت نکنه و شتاب بیشتری ارائه بده ولی در بعضی موارد باعث کله زدن ماشین و حرکت ناگهانی به اتاق میشه.

پایدار باشید

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

دوست عزیز شما اگه سنسور زیر کلاچتو تنظیم کنی مشکل گاز خوردن نداری!

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

دوستان عزیز قیمت کارخانه سمند lx ef7 بنزینی 18 میلیون هست...کسی قیمت بازارش رو میدونه؟
    ممنون

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان عزیز قیمت کارخانه سمند lx ef7 بنزینی 18 میلیون هست...کسی قیمت بازارش رو میدونه؟
    ممنون
    قیمت بازارش با کارخونه تفاوت ناچیزی داره ماشین هایی که کارخونه فروش نداره تفاوتشون زیاده سمند ef7 که هر چی بخوای هست به دلیل اتاق و موتور ایرانی

11. 2 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •