شما اپدیت 1.4 نصب کردی ؟!چون تو اپدیت های 1.1 و 1.2 این تنظیمات اسمشون عوض میشد
+
به هر حال همون Hardcore بالاترینشه !!![]()
شما اپدیت 1.4 نصب کردی ؟!چون تو اپدیت های 1.1 و 1.2 این تنظیمات اسمشون عوض میشد
+
به هر حال همون Hardcore بالاترینشه !!![]()
نصب نکردم![]()
ممنون از راهنماییت ...
gamer از advanced بهتره یا نه ؟
من گفتم شاید advanced یعنی پیشرفته از همه شون بالاتر باشه
این آپدیته که گفتی چیز خوبیه نصب کنم ؟
لینک مستقیم میخوام
من پیشنهاد میدم بازی رو فقط روی آخرین درجه ی سختیش بازی کنید چون خیلی حال میده ... خودم یه بار رو ایزی تموم کردم الان که دارم رو سختش بازی میکنم میفهمم سری پیش که بازی کردم اصلا مزه ی بازی رو نفهمیدم![]()
Last edited by 3Dmajid; 06-05-2011 at 15:43.
ram:2 g
graphic:ati 5570 2gig
کرایسیس 2 خوب اجرا می شه؟
آره ... میتونی به آخرین گرافیکش بازی کنی![]()
سلام ميتوني سيو مراحل 1تا 7 رو اينجا بزاريد خيلي نيازدارم
باتشكر
گیمر همون low و اونم normal شما ببینیداره من تصمیم دارم یه بار دییگه رو درجه ی سختی بالا شروع کنم در اینده
خوشم اومده بود
![]()
من هم بازی رو تموم کردم اما آخرش زیاد قشنگ و اون جوری که فکر می کردم تموم نشد![]()
البته با 5570 نمیشه با آخرین گرافیک بازی کرد... روی Very High یا همون مدیوم میتونن بازی کنن احتمالا در رزولیشن 1280X1024.آره ... میتونی به آخرین گرافیکش بازی کنی
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
آره آخر بازی چه از نظر Boss Fight و چه از نظر لوکیشن زیاد جالب نبود...من هم بازی رو تموم کردم اما آخرش زیاد قشنگ و اون جوری که فکر می کردم تموم نشد
من که دارم با 5570 البته از نوع XFXش روی آخرین گرافیک و رزولیشن 1200*1900 بازی میکنم، هیچ مشکلیم ندارهالبته با 5570 نمیشه با آخرین گرافیک بازی کرد... روی Very High یا همون مدیوم میتونن بازی کنن احتمالا در رزولیشن 1280X1024.
![]()
سلام
من توی اون مرحله(eye of strom) که از هواپیما میاد بیرون بعدش شنا میکنه به یه جزیزه میرسه بعد از تموم کردن هدف اول , بعد از اینکه هارگریو باهات صحبت میکنه به یه جای تاریک مخروبه میرسم که زیرش چندتا بشکه است صدای باز و بسته شدن در هم میاد اما نمیتونم ردش کنم!
باید چکار کنم؟
Last edited by H A M A S; 07-05-2011 at 09:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)