تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 311 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

برا من که برگشت به همون سرعت قبلش...
    منم بین 1000 تا 1100 مگ شب ها میتونم دان کنم...

2. این کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اتفاقا این سوالو میخواستم از شما بپرسم آقا میثم

ما چون سرعت دانلودمون اکثرا 64 معمولا شبی یه گیگ. بیشتر نمیشه

شما چقد ؟
    دِهمین "" گذاشتن ته اون جملت منو به شک انداخته رفیق من شبی 2 دان دارم که چند ماه پیش شبی 3 4 گیگ بود... وگرنه والا به 4 هم راضی بودم نمیفتادم اینجا خواهش تمنا که لطف کنید سرعت و تعرفه و دانلودتون رو بگید

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

برا من که برگشت به همون سرعت قبلش...
    منم بین 1000 تا 1100 مگ شب ها میتونم دان کنم...

میگم این تعرفه 256 8.5 گیگ که میگید همون ماهی 12500 تومنی هست؟ سرعتش هم که 64 درسته؟ و سرعت 512 و به بالا هم رایگان ندارن نه...؟

اگه این بالایی ها درست باشه باز هر طور حساب میکنم میبینم 2 برابر پول میدم با ترافیک پیشفرض مساوی ولی شب ها اگه اینی که دارم یک گیگ بیشتر بگیره باز پارس بهتره خب

6. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

میگم این تعرفه 256 8.5 گیگ که میگید همون ماهی 12500 تومنی هست؟ سرعتش هم که 64 درسته؟ و سرعت 512 و به بالا هم رایگان ندارن نه...؟

اگه این بالایی ها درست باشه باز هر طور حساب میکنم میبینم 2 برابر پول میدم با ترافیک پیشفرض مساوی ولی شب ها اگه اینی که دارم یک گیگ بیشتر بگیره باز پارس بهتره خب
    میثم جان منم قبول دارم که پارس بهتره الان ولی علت اینکه مخابرات یه 1.5 ساله موندم اینه که تک تک isp های همدان رو امتحان کردم تا چند ماه خوبه از لحاظ سرعت و باز همون آش و همون کاسه.مخابرات دو تا خوبی داره:
    1-سرعتش همیشه ثابت هست.
    2-مبلغ پرداختی رو قبض میاد و وقت آدم تلف نمیشه برا شارژ کردن سرویس

8. 2 کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

اینا درست. ولی خب اگه سرعتا همینجور بمونه دانلود ما هم به شبی دو سه گیگ میرسه

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

میثم جان منم قبول دارم که پارس بهتره الان ولی علت اینکه مخابرات یه 1.5 ساله موندم اینه که تک تک isp های همدان رو امتحان کردم تا چند ماه خوبه از لحاظ سرعت و باز همون آش و همون کاسه.مخابرات دو تا خوبی داره:
    1-سرعتش همیشه ثابت هست.
    + مخابرات هزینه راه اندازی نمیگیره
    حجم دزدی نمیکنه(مثه بعضیا !)
    جدیدا هم شنیدم پارس محدودیت گذاشته واسه دانلود بیش از حد(مثه شاتل)

10. 3 کاربر از NeORiN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

1-سرعتش همیشه ثابت هست.
    دلیل 2 رو جدی که نگفتی؟! من اگه واسه تمدید کل دوره هم حضوری میرم دلیلش اینه که یه تجدید دیداری کرده باشم وگرنه همین 15 روز پیش که تمدید کردم انلاین بود...

و اولیش رو که میگم سرعت از 1 تا حداکثر 4 کمتر از سرعت اسمی نیست و بعد از اون میشه سقف سرعت که الان 190ک هست 7 8 ماه هم هست همین شرکت هستم و قبول دارم که مثل اولش نیست ولی نسبت به مخابرات که بهتره بازم درست نمیگم؟

و حساب بودجه هم من میتونم ماهی 30 تومن بدم واسش و با این مبلغ دنبال بهترین تعرفه ماهیانه هستم و بصورت ریل تایم حساب میکنم که کجا بهتره واسم نه اینکه بگیم حضوری و مبلغ اولیه و...

========================================

حالا بگذریم از این بحث های قدیمی من اگر دوباره پای این صحبت ها رو وسط کشیدم هم دلیلش این بود که دنبال شرایط بهتری هستم و احساس میکردم به حق مطلب نرسیدم وگرنه نظر هر کس مورد احترام

وحید جان شما که همه ای اس پی ها رو تست کردی یه امار کلی میدی که اوضاع شرکت ها چطور هست؟

---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

اینا درست. ولی خب اگه سرعتا همینجور بمونه دانلود ما هم به شبی دو سه گیگ میرسه

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

+ مخابرات هزینه راه اندازی نمیگیره
    حجم دزدی نمیکنه(مثه بعضیا !)
    جدیدا هم شنیدم پارس محدودیت گذاشته واسه دانلود بیش از حد(مثه شاتل)
    هزینه راه اندازی پای خودم که یکبار دادمش و تموم شد
    میشه یه ماهی هزار تومن ابونمان که این هم به کنار اصلا حرف من سر خود خود تعرفه ها و بازده شون هست

حجم دزدی و قانون جدید پارس رو هم منم شنیدم ولی دقیق بهم ثابت نشده البته قسمت حجمش رو نمیگم قسمت این قانونه رو میگم...
    باید از چند تا اشنا بپرسم ببینم چی میگن...

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

قسمت سرعت ها همینجور بمونه رو هم میشه یه توضیحی بدی ترفند خاصی داره مثل رایگان پارس تا ساعت 7...؟

12. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

خب مثل اینکه سرعت به حالت قبل برگشت ما هم این مدت سر کار بودیم , معلوم نیست تو اون ... چه خبره

14. 2 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

امیدوار بودم دیگه این بحث ها نشه. ولی....
    لااقل امیدوارم یه نتیجه مفیدی از توی اون دربیاد.
    اگر به چند ده پست قبل سربزنید میبینید که به این بحث یک بار به طور مفصل پرداخت شد!!!

16. 3 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

به نظر من هم بحث کاملا بیهوده ای است , به طور کل بحث در مورد اینترنت در ایران بحث خیلی بین بدتر و خیلی بدتر است و وقت خودتون رو با بحث در این مورد تلف نکنید , ما با استاندارهای جهانی خیلی فاصله داریم پس بحث بر سر 15 هزارتومان هزینه نصب اولیه و یک گیگ دو گیگ اضافی بیهوده است

18. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

درست میگید دوستان منم نمیخواستم دوباره در این موارد صحبتی بکنم ولی متاسفانه یهویی به اون سمت رفت خودش ولی خب نیتم خیر بود خدا میدونه
    حالا بگذریم از این بحث های قدیمی من اگر دوباره پای این صحبت ها رو وسط کشیدم هم دلیلش این بود که دنبال شرایط بهتری هستم و احساس میکردم به حق مطلب نرسیدم وگرنه نظر هر کس مورد احترام

شب همگی عزیزان خوش.

20. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •