ممنونم
کانفیگش ؟
راستی یه چند تا سایت بروز در زمینه قیمت و کانفیگ معرفی میکنید ؟
موفق باشی...![]()
ممنونم
کانفیگش ؟
راستی یه چند تا سایت بروز در زمینه قیمت و کانفیگ معرفی میکنید ؟
موفق باشی...![]()
من الان بهشون زنگ زدم گفت این تو لیست ما بوده(یعنی همینجوری الکی گذاشتن تو لیستشون) نیست توبازار معلوم هم نیست بیاد.
راستي اين pro64jq با n61jq چه فرقي داره؟
دوستان اینجا کسی رو F115 بازی نصب کرده ؟
![]()
دوستان چرا سوال مارو می پیچونید.
آیا جا دادن 1600*900 پیکسل در 14.1اینچ کیفیت بیشتر ایجاد می کند یا 1920*1080پیکسل در 16.4 اینچ ؟
صرف نظر از این قضیه کیفت تصویر به لحاظ رنگ وتعداد رنگ برای این دو مدل چه طور هست ؟لطفا اونهایی که به خصوص f115 دارن شرح بدن؟
بقیه هم منت میذارن اگه این کارو بکنن.
آیا فیلم نگاه کردن با این مدل (f115)لذت بخش هست یا نه؟کلا
بین 900*1600سری اف با 1080*1920سری اف چقدر فرق هست ؟محسوس هست یا نه؟
با تشکر فراوان از شما دوستان دلسوز
Last edited by kizershoze; 07-06-2010 at 21:56.
قطعا 1080 کیفیت بیشتری داره چون فول اچ دی هست .
حالا فرقی نمی کنه تو چند اینچی باشه .
سری 1600 در 900 سونی از کارت گرافیک 310 استفاده می کنه که به زور بازی ها رو در حالت حداقل اجرا میکنه .
اما سری 1920 در 1080 از کارت گرافیک 330 استفاده می کنه که تمام بازی های روز رو در حالت مدیوم به بالا به راحتی اجرا می کنه .
اما از نظر کیفیت تصویر در حالت عادی خیلی محسوس نیست ولی وقتی بخواین فیلم نگاه کنید تفاوت احساس میشه .
البته نه فیلم هایی که تو ایران هست .
فیلم هایی با کیفیت فول اچ دی که فکر نکنم تو ایران گیر بیاد و باید حتما از اینترنت دانلود بشه و حجم هم 20 تا 50 گیگ هست .
موفق باشید .
دوست عزیز منم که میگم فیلم فول اچ دی .
نه بازی !خوب اگه مستند باشه 5گیگم گیر میاد که من یه ترا دارم ولی با این پی سی فکستنی نمیتونم نگاه کنم ومی خوام کیفت تصویرش خیلی خوب باشه البته یه چیزای پیدا کردم ولی بازم هچی مثل نظر دوستان نمیشه
منظورتون از تفاوت احساس میشه یعنی چی یعنی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنمایی .
مثل این که دوستان فکر کردن من گفتم سونی گند زده یعنی بدرد نمی خوره .
در حال حاضر صفحه نمایش هیچ نوت بوکی به کیفیت و رنگ و شفافیت و ... صفحه نمایش های سونی نمیرسه حتی اپل .
منظور من از گند زدن در بین خود مدل های سونی بود که نسبت به بقیه یکم ضعیف تره .
البته فقط مدل های Glossy کیفیت کمی دارند ولی مدل های Matte اگر که بخوایم از 100 بهشون امتیاز بدیم 99 می گیرند .
استفاده از LED هم نمی تونه به نظرم کیفیت رو بهتر کنه .
البته من تا حالا با این مدل ایسوز کار نکردم اما در تصاویری که دیدم کیفیت صفحه نمایش خوبی نداشت .
ولی شایدم خوب باشه اما مطمئنم تو هیچ زمینه ای به سونی نمیرسه ..
سونی در حالت عادی و تا لود 80 درصد ازش هیچ صدایی در نمی یاد ولی همین که به 100 یا 90 نزدیک میشه صداش زیاد میشه که اونم واقعا در برابر صدای فن دسکتاپ هیچه و من بار اول اگر که بهم نگفته بودن متوجه نمیشدم .
ایسوس رو از نزدیک ندیدم اما توی یه چند تا فیلم که تو یوتیوب بود صدای فیس فیس نسبتا ضعیفی میداد ولی از سونی بیشتر بود .
توی گرافیک که کاملا سونی ضعیف تره اما نه در این حدی که شما میگی .
کارت گرافیک سونی هم بازی ها رو در حالت مدیوم اجرا میکنه با حدود 50 تا 40 فریم بر ثانیه .
حدود 90 درصد رو هم در حالت حداکثر با 20 تا 30 فریم بر ثانیه اجرا می کنه .
البته توجه کنید که نوت بوک رو که خردین حتما باید درایور کارت گرافیک آپدیت بشه و اونوقت تقریبا در حد 5730 میشه با حدود 30 درصد افزایش کارایی .
در پردازش هم شاید حق با شما باشه ولی با عقل جور در نمی یاد .
ایسوس داره از HM55 استفاده می کنه اونقت چطور سریع تر از PM55 هست ؟
در کل برای بازی ایسوس بهتره .
اما اگر که هم کیفیت تصویر و هم پردازش و هم شیک بودن و بازی کردن در مدیوم می خواین سونی .
البته درباره قیمت با شما موافقم .
من یکم با شکل و قیافه و صفحه نمایش و رم N61 مشکل دارم وگرنه قطعا انتخابم همین بود .
به نظرم بالاش یکم شبیه اتوبوس هست تا نوت بوک .
چلچراغون کرده ..
دوستان قرار بود یه تست بگیرید از هر دو مدل اینجا بزارید تا ما هم از گمراهی در بیایم ..
موفق باشید .
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
خیلی هم خوب .
منظورم از تفاوت اینه که وقتی رزولوشن صفحه بیشتر میشه به نظر میاد که صفحه فیلم بزرگتر شده و به همین خاطر جزئیات بیشتر قابل تشخیص و تفکیک هستند .
شما اگر که بودجه خوبی داره اصلا سراغ 900 در 1600 نرو .
برای فیلم دیدن واقعا 1920 در 1080 عالیه .
موفق باشید .
دوستان من قبل از F115 و N61 قرار بود که F11EGX بگیرم که توی ایران نیست .
حالا NFX مثل این که سونیران آورده و قیمت خوبی هم میده ( 1.580.000 ) و تنها فرقش با EGX اینه که این هاردش 500 هست ولی EGX هاردش 320 بود .
حالا می خواستم بدونم با توجه به تفاوت های F115 و NFX به نظرتون کدوم بهتره بخرم .
F115 هارد 500 ولی 5400 دور داره و 6 گیگ رم داره و بلوری ریدر هم داره و ساخت چین هم هست .
NFX هارد 500 گیگابایتی 7200 دور داره ولی 4 گیگ رم داره و دی وی دی رایتر هم داره و در آمریکا هم اسمبل شده .
قیمت هر دو یکی هست .
طبق اطلاعاتی که من دارم ویندوز به رم NFX امتیاز 7.4 رو میده اما به F115 که 6 گیگ رم داره 7.3 میده .
البته امتیاز ویندوز خیلی قابل اعتماد نیست اما فکر کنم مایکروسافت دیگه اینقدر ها شعورش برسه که بتونه تشخیص بده کدوم با سیستم بیشتر هماهنگ هست .
به نظرم 6 گیگ رم هم خیلی کاربردی نداره و همین NFX تا حداقل 4 یا 5 سال دیگه جواب نرم افزار های مهم رو میده .
حالا نظر شما چیه ؟
من که واقعا گیج شدم دارم بقیه رو هم گیج میکنم .
راستی سونیران قابل اعتماد هست ؟
کسی تا حالا با هاش کار کرده ؟
ممنون .
موفق باشید .
دوست عزيز فرقEGX با بقيه تو نوع ويندوزش هم هست( ويندور 7 پروفشنال )كه متاسفانه تو بازار نيست.
اگه برات چيني بودن مهم نيستF115 بگير كه هم از نظر رم وهم بلوري بهتره
البته من خودم NFX گرفتم از سونيران يكي دو روز ديگه عملكردشو مي نوبسم
Last edited by sailor2007; 08-06-2010 at 01:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)