برنامه ی smart movie که البته فکر کنم ورژن جدیدش هم اومده
-------------------
از دوست عزیز جناب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر میکنم
اما من هنوز مشکلاتی دارم چون که تا به حال در مورد این gps اطلاعاتی کسب نکردم
یکی از مشکلاتم اینه که مثلا من اگه بخوام به gps وصل بشم باید قبلش با اپراتور هماهنگ کنم ( شرمنده اگه بد مطرح کردم اینجاش رو )
یکی دیگه هم این که مثلا من الان گوشی x6 دارم
میرم توی appilicatons ، بعد میرم توی location ، اونجا میزنم GPS data . بعد میرم تو trip distace ، Option رو میزنم و گزینه satellite status رو انتخاب میکنم ، صفحه ای رو میاره که نوشته signal strengths . خب حالا من اگه سوار ماشین بشم و گزینه استارت رو بزنم و مشخصات سرعت منو یباره ، یعنی که gps فعاله ؟
البته در مورد نقشه ها امیدی نیست چون که من جایی هستم که حالا حالا ها نقشه واسش نمیاد
1.اسمارت مووی جدیدش 4.15 هستش
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.داداش من! جی پی اس بدون اتصال اینترنت کار می کنه و نیازی به کانکشن نداره مثل من! نه عزیزم هماهنگی با اپراتور نمیخواد اصلا بدون سیمکارت هم کار می کنه
3.بله! حتی بهتر از اون اگه اون مواردی رو که گفتم رعایت کنی و بری mps رو باز کنی (همیشه نیازی به لوکیشن نیست) و بزنی my position و منتظر شی که مکانی که توشی رو نشون بده می بینی که فعاله!
4.دقیقا واسه من هم نقشه نیست ولی میاد ان شا الله اگه نیاز مهرز داری از ایمارت کام باید استفاده کنی یا گارمین
---------- Post added at 05:50 AM ---------- Previous post was at 05:48 AM ----------
اگه منظورت منم باید بگم که صفحات قبل رو درست خوندم
به جز اون بلوتوث 3 تای دیگه رو هم داره ولی نمیدونم که چجور میشه باهاش کار کرد
من راه اندازی بلوتوث رو تو سه پست بصورت مبتدی توضیح دادم